#kendurian 1.791K Posts

Bismillah. Clearance sale, diskaun sehingga 20% Mulai 15 - 30 Oktober 2017. . 🔸Swiss Cotton🔸 . 🍂 Kain 4 meter, bidang 45' (siap potong) . . 🍂Kain swiss cotton sedikit tebal berbanding EC (English Cotton) dan JC (Japanese Cotton) . . 🍂Permukaan kain swiss cotton 'bubble pattern' sedikit licin berbanding EC . 🍂Permukaan kain swiss cotton 'square pattern' kesat tetapi lebih halus dari ec. . 🍂Kainnya tidak mudah renyuk . . 🍂Sesuai untuk dijadikan blouse, palazo dan kemeja . . 🍂Coraknya nampak lebih elegan bila memakainya. . . 💰 Harga normal RM100.00 sepasang 💰 Harga promosi RM80.00 sepasang 😍 💦 Harga tidak termasuk postage . . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik dan terkini 😉 . 👍 Order dan pertanyaan : - 📲 WhatsApp: 019-4481927 . . #ybkraf #clearancesale #swisscotton #comfycosy #kainpasang #kaincotton #kendurian #kainviral #textile #fabrik #gayakita #carakita #bajuraya #bridesmaid #dulanggirls #fesyenmalaysia #instafame #instagood #jomfollow #bazaarpaknil #instashopmalaysia #cikgucikgi #lokalah #inibarangbaik #cintaduniadanakhirat #cintakaudanaku #afmegastar
Bismillah. Clearance sale, diskaun sehingga 20% Mulai 15 - 30 Oktober 2017. . 🔸Swiss Cotton🔸 . 🍂 Kain 4 meter, bidang 45' (siap potong) . . 🍂Kain swiss cotton sedikit tebal berbanding EC (English Cotton) dan JC (Japanese Cotton) . . 🍂Permukaan kain swiss cotton 'bubble pattern' sedikit licin berbanding EC . 🍂Permukaan kain swiss cotton 'square pattern' kesat tetapi lebih halus dari ec. . 🍂Kainnya tidak mudah renyuk . . 🍂Sesuai untuk dijadikan blouse, palazo dan kemeja . . 🍂Coraknya nampak lebih elegan bila memakainya. . . 💰 Harga normal RM100.00 sepasang 💰 Harga promosi RM80.00 sepasang 😍 💦 Harga tidak termasuk postage . . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik dan terkini 😉 . 👍 Order dan pertanyaan : - 📲 WhatsApp: 019-4481927 . . #ybkraf #clearancesale #swisscotton #comfycosy #kainpasang #kaincotton #kendurian #kainviral #textile #fabrik #gayakita #carakita #bajuraya #bridesmaid #dulanggirls #fesyenmalaysia #instafame #instagood #jomfollow #bazaarpaknil #instashopmalaysia #cikgucikgi #lokalah #inibarangbaik #cintaduniadanakhirat #cintakaudanaku #afmegastar
Bismillah. Clearance sale, diskaun sehingga 20% Mulai 15 - 30 Oktober 2017. . 🔸Swiss Cotton🔸 . 🍂 Kain 4 meter, bidang 45' (siap potong) . . 🍂Kain swiss cotton sedikit tebal berbanding EC (English Cotton) dan JC (Japanese Cotton) . . 🍂Permukaan kain swiss cotton 'bubble pattern' sedikit licin berbanding EC . 🍂Permukaan kain swiss cotton 'square pattern' kesat tetapi lebih halus dari ec. . 🍂Kainnya tidak mudah renyuk . . 🍂Sesuai untuk dijadikan blouse, palazo dan kemeja . . 🍂Coraknya nampak lebih elegan bila memakainya. . . 💰 Harga normal RM100.00 sepasang 💰 Harga promosi RM80.00 sepasang 😍 💦 Harga tidak termasuk postage . . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik dan terkini 😉 . 👍 Order dan pertanyaan : - 📲 WhatsApp: 019-4481927 . . #ybkraf #clearancesale #swisscotton #comfycosy #kainpasang #kaincotton #kendurian #kainviral #textile #fabrik #gayakita #carakita #bajuraya #bridesmaid #dulanggirls #fesyenmalaysia #instafame #instagood #jomfollow #bazaarpaknil #instashopmalaysia #cikgucikgi #lokalah #inibarangbaik #cintaduniadanakhirat #cintakaudanaku #afmegastar
Bismillah. Clearance sale, diskaun sehingga 20% Mulai 15 - 30 Oktober 2017. . 🔸Swiss Cotton🔸 . 🍂 Kain 4 meter, bidang 45' (siap potong) . . 🍂Kain swiss cotton sedikit tebal berbanding EC (English Cotton) dan JC (Japanese Cotton) . . 🍂Permukaan kain swiss cotton 'bubble pattern' sedikit licin berbanding EC . 🍂Permukaan kain swiss cotton 'square pattern' kesat tetapi lebih halus dari ec. . 🍂Kainnya tidak mudah renyuk . . 🍂Sesuai untuk dijadikan blouse, palazo dan kemeja . . 🍂Coraknya nampak lebih elegan bila memakainya. . . 💰 Harga normal RM100.00 sepasang 💰 Harga promosi RM80.00 sepasang 😍 💦 Harga tidak termasuk postage . . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik dan terkini 😉 . 👍 Order dan pertanyaan : - 📲 WhatsApp: 019-4481927 . . #ybkraf #clearancesale #swisscotton #comfycosy #kainpasang #kaincotton #kendurian #kainviral #textile #fabrik #gayakita #carakita #bajuraya #bridesmaid #dulanggirls #fesyenmalaysia #instafame #instagood #jomfollow #bazaarpaknil #instashopmalaysia #cikgucikgi #lokalah #inibarangbaik #cintaduniadanakhirat #cintakaudanaku #afmegastar
Bismillah. Clearance sale, diskaun sehingga 20% Mulai 15 - 30 Oktober 2017. . 🔸Swiss Cotton🔸 . 🍂 Kain 4 meter, bidang 45' (siap potong) . . 🍂Kain swiss cotton sedikit tebal berbanding EC (English Cotton) dan JC (Japanese Cotton) . . 🍂Permukaan kain swiss cotton 'bubble pattern' sedikit licin berbanding EC . 🍂Permukaan kain swiss cotton 'square pattern' kesat tetapi lebih halus dari ec. . 🍂Kainnya tidak mudah renyuk . . 🍂Sesuai untuk dijadikan blouse, palazo dan kemeja . . 🍂Coraknya nampak lebih elegan bila memakainya. . . 💰 Harga normal RM100.00 sepasang 💰 Harga promosi RM80.00 sepasang 😍 💦 Harga tidak termasuk postage . . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik dan terkini 😉 . 👍 Order dan pertanyaan : - 📲 WhatsApp: 019-4481927 . . #ybkraf #clearancesale #swisscotton #comfycosy #kainpasang #kaincotton #kendurian #kainviral #textile #fabrik #gayakita #carakita #bajuraya #bridesmaid #dulanggirls #fesyenmalaysia #instafame #instagood #jomfollow #bazaarpaknil #instashopmalaysia #cikgucikgi #lokalah #inibarangbaik #cintaduniadanakhirat #cintakaudanaku #afmegastar
Bismillah. Clearance sale, diskaun sehingga 20% Mulai 15 - 30 Oktober 2017. . 🔸Swiss Cotton🔸 . 🍂 Kain 4 meter, bidang 45' (siap potong) . . 🍂Kain swiss cotton sedikit tebal berbanding EC (English Cotton) dan JC (Japanese Cotton) . . 🍂Permukaan kain swiss cotton 'bubble pattern' sedikit licin berbanding EC . 🍂Permukaan kain swiss cotton 'square pattern' kesat tetapi lebih halus dari ec. . 🍂Kainnya tidak mudah renyuk . . 🍂Sesuai untuk dijadikan blouse, palazo dan kemeja . . 🍂Coraknya nampak lebih elegan bila memakainya. . . 💰 Harga normal RM100.00 sepasang 💰 Harga promosi RM80.00 sepasang 😍 💦 Harga tidak termasuk postage . . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik dan terkini 😉 . 👍 Order dan pertanyaan : - 📲 WhatsApp: 019-4481927 . . #ybkraf #clearancesale #swisscotton #comfycosy #kainpasang #kaincotton #kendurian #kainviral #textile #fabrik #gayakita #carakita #bajuraya #bridesmaid #dulanggirls #fesyenmalaysia #instafame #instagood #jomfollow #bazaarpaknil #instashopmalaysia #cikgucikgi #lokalah #inibarangbaik #cintaduniadanakhirat #cintakaudanaku #afmegastar
Bismillah . Awak cari kain plain? Tak perlu susah-susah, @ybkraf ada untuk anda buat pilihan ;-) . *MOSS CREPE BY IQAISH* ===================== . ✅READY STOCK ✅material crepe + satin ✅bidang 45 ✅minimum order *6 PASANG SATU WARNA* ✅sesuai untuk buat kebaya, kebarung, blouse, dress, skirts, etc ✅boleh pakai depan dan belakang / kedua-dua belah. ✅ depan material crepe ✅ belakang material satin *HARGA SERAGAM*👇🏻, 6 pasang 💸RM11.00 semeter . . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik dan terkini 😉 . 👍 Order dan pertanyaan : - 📲 WhatsApp: 019-4481927 . . #ybkraf #mosscrepe #satincrepe #crepesatin #readystock #kainplain #kainkosong #kendurian #majlisrasmi #kainviral #textile #fabrik #gayakita #carakita #bajuraya #bridesmaid #dulanggirls #fesyenmalaysia #instafame #instagood #jomfollow #bazaarpaknil #instashopmalaysia #cikgucikgi #lokalah #inibarangbaik #cintaduniadanakhirat #cintakaudanaku #afmegastar #seragam
Bismillah . Awak cari kain plain? Tak perlu susah-susah, @ybkraf ada untuk anda buat pilihan ;-) . *MOSS CREPE BY IQAISH* ===================== . ✅READY STOCK ✅material crepe + satin ✅bidang 45 ✅minimum order *6 PASANG SATU WARNA* ✅sesuai untuk buat kebaya, kebarung, blouse, dress, skirts, etc ✅boleh pakai depan dan belakang / kedua-dua belah. ✅ depan material crepe ✅ belakang material satin *HARGA SERAGAM*👇🏻, 6 pasang 💸RM11.00 semeter . . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik dan terkini 😉 . 👍 Order dan pertanyaan : - 📲 WhatsApp: 019-4481927 . . #ybkraf #mosscrepe #satincrepe #crepesatin #readystock #kainplain #kainkosong #kendurian #majlisrasmi #kainviral #textile #fabrik #gayakita #carakita #bajuraya #bridesmaid #dulanggirls #fesyenmalaysia #instafame #instagood #jomfollow #bazaarpaknil #instashopmalaysia #cikgucikgi #lokalah #inibarangbaik #cintaduniadanakhirat #cintakaudanaku #afmegastar #seragam
Rezeki Anak Anak Oncom pas break siang pas diundang makan makan #selametanpenganten #makanlesehan #kendurian #ngeriung #warungoncom #latepost
Hey that’s mine! Somebody said just wanna take pic with the ice cream but end up finished it! #KENdurian with @sinlijane !
Nak durian lagi! 😂Maafin saya post video ini. Saja nak bakar line. 😈 Hahahaha jom korang kita #kendurian dekat #HPPNK2017. Serius sebiji dapat banyak sangat isi. 😋 Isi dah lah manis, sejuk dan banyak pula. Berbaloi sangat. 👍 Durian D24 yang Neeza makan ini serendah RM49 je. Kalau kat Shah Alam ini mau nak RM100. 😭 Musang king pun ada okay! 😍Haaa cepat mai ke MAEPS Serdang. Hari ini last day!!!! #MFF2017 #MelepasKalauTerlepas #EmpayarMakanan #frutandflowerkingdom #famadihatirakyat #agrobazaaronline #FAMA #moa #ourfoodourfuture #hppnk25
Menangis aku bila tgk buah yg aku paling kempunan nk makan aritu kt UK. Punya sbq menanti kot2 ketemu bl dh balik sini. Tp bl ketemu, hanya uwaaaaaa dpt kuungkapkan 😭😭😭😭😭 Makcik sebelah aku siap ckp: “Dik, jom kita balik beli emas la..harga mcm beli emas” 😷😷😷 Kata ada #kendurian time HPPNK2017 ni tp kt mana eh? Sapa taw??? Please inform me.... #sadis #musangking #hppnk2017 #samstory #mardi #maeps #kempunan