#kedaimurah 148.931K Posts

KO SURI RUMAH JE X YAH NAK BERGAYA BAGAI! ๐Ÿค”๐Ÿ˜” SURI RUMAH X PAYAH NAK BERGAYA โ‰โ‰โ‰ Sape cakap suri rumah xyah nak bergaya. Sebenarnye suri rumah la perlu bergaya. berbeza dengan wanita yang bekerja di opis. Penat! memang penat jadi suri rumah opis hour x pernah tamat. Jangan la seharian duduk dengan kain batik. Muka bertampal bedak sejuk. Rambut mengerbang. Bila kita jadi suri rumah lagi la kita kena jaga diri. Klau pun x sempat nak bergaya dengan pakaian atau make up. Pastikan penampilan kemas dan biar kesihatan terjaga. Bila bercakap pasal kesihatan, ia merangkumi luaran dan dalaman. Jaga kesihatan dalaman, amik supplement tambahan untuk bagi diri lebih sihat dan bertenaga. Yang paling penting; Aset2 kita kena bagi tip top. Biar dia ingat kat kita sentiasa. SURIRUMAH JANGAN! DIULANG JANGAN X BERGAYA! Nak tahu rahsia LeNIMA untuk wanita berkerjaya istimewa ini? Ws 0134745052 untuk tahu rahsia tu. โค๐Ÿ’–๐Ÿ’ #lenima. #jamumolek. #jamuviral. #bazarpaknilmurah #cantik #lawa #ketat #kedaionlinemurah2 #kedaimurah
All item below RM50 โฌ‡๏ธ Buy 1 item will get free gift handbag โ—๏ธ . Loose Long-sleeved๐Ÿ‘š RM50 Exclude postage . . Tengah ada promo ni. Sementara stock masih ada. Taknak ke uolls? Rugi sape tk grab sbb skrg tgh promo kita bg sekali freegift handbag ๐Ÿ˜๐Ÿ‘œ . 0166135053 | 0166135235 COD AREA KL, Cheras, PJ . #bajumurah #bajucantik #blousemurah #blousecantikdanmurah #blouses #kedaimurah #kedaipaknil #malaysiashirt #shirtmurahmalaysia #blousejeans #freegift #handbag
thnks bang @yr15ci.bogor udh mampir untuk agenda kopsan minggu ini , ditunggu kopsan selanjutnya yah bang @yr15ci.bogor _____ Youngkru_777๐ŸทDrink ๐ŸฝFood ๐ŸŒฌShisha U-Lounge & Vape Shop ๐Ÿ•Open 18:00๐ŸŒž - 03:00๐ŸŒœ ๐Ÿ“ŒJl. Raya Tajur Ciawi - Bogor Samping Warkop Saras ๐Ÿ“žWA : 0877-1135-6499 #youngkru777 #infobogor #visitbogor #bogoreatery #bogorunik #jajananbogor #susubogor #kedaisusu #bogorfoodies #shishabogor #hokkahbogor #ngebulbareng #foodbogor #drinkbogor #vapestorebogor #kulinerbogor #kulinertajur #nongkrongbareng #jalanjalanasik #jajananmurah #cafemurah #kedaimurah
BAWAL DIANDRA ============= . Design yg ckup hot!! Mmg sesuai dipakai tuk pergi kenduri, attend event n dinner.. Lawa merecikk!!! Drpd 10 helai ready stok cma tgl 3 helai shj lagi. Jom.. Cpt grab smntra COMBO SALE mash berlgsung.. FREE POSTAGE U OLLS.. XMAU KA??? ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ Harga MAMPU MILIK! X tanya x tau harga bape. Da tau, sure nak 1 ๐Ÿ˜‰ Berminat?? Boleh PM / wasap ek www.wasap.my/60123267507 #desurialovers #bawallovers #bawallilit #bawalmahkota #bawalbatu #tudungbawal
"Terima Kasih atas Doanya, KAMI JUAL YE". ๐Ÿ˜Š . ----------------------------------------- Testimoni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . * Mug cntik n kms * Servis cpt n tip top๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ * Sng n suka berurusan dgn awk * Smoga bisnes awk terus maju๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . ~cik nur bazilah, Kuala Selangor . ----------------------------------- . Jom tempah jom~~~ . Whatsapp ke 0132772683 Whatsapp ke 0132772683 Whatsapp ke 0132772683 . #feedbackcustomer #testimonimug #insta #instashop #gift #giftshop #hadiah #cenderahati #mugprintingmurah #mug #mugmurah #mugprintingmalaysia #mugterbaik #MugMotivation #KedaiMug #kedaiprinting #kedaimurah #MugprintingSupplier #mugputih #mugprinting #followforfollow #followforfollowback
Dkny Rm108sm Rm113ss =================== LIMITED STOCK ================= Stock laku keras $ HARGA TERMASUK POS$ โ˜‘โ˜‘โ˜‘ Apa tunggu lg โ—โ—โ—โ— first come first serve โ›ŒScrintshotkan pic โ›ŒWs ke no โฌ‡ Stock limited!!!! Dropship wanted ๐Ÿ“žWs 0194437069 ๐Ÿ“žWs 0194437069 ๐Ÿ“žWs 0194437069 #beg #begmurah #begmurahmalaysia #dropship #dropshipdiperlukan #borong #bazarpaknil #instagram #onlineshopping #onlinebusiness #malaysia #bajumurah #cikgu #cikgusekolah #murah #murahmurah #kedaimurah #ootd #jualan #jualanmurah #bazarpaknilmurah #kedaionlinemurah #makeup #makeupartist #birthday #cat #kedaionline #bazarpaknilprodukkecantikkan #bajucouplemurah #bajuwanitamurah
โ€ผ๏ธC.O.Dโ€ผ๏ธ . COD @ampang park๐Ÿš—๐Ÿš— . . customer beli bombshell for 2nd jar..walaupun bru kawin dia ckp "asset kite ni sentiasa jge dri awal2 xkn shuben cri pompuan lain bru nak mencri product"๐Ÿ‘ . spe nk join cod boleh wassap laju laju yee. bgtaw location tok COD senang kakak bombshell nk planning perjalanan. . nk order bole wassap num ๐Ÿ“ฒ 017-4348587 . . klu xnak save num boleh click bio kat atas ye๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . . ๐Ÿ“ฎpostage everyday (klu bank in sebelum kul 4 ni sempat lagi join postage petang ni)๐Ÿ˜˜ . . #bombshellangel #bombshell #bombshellbeaute #hsc #serum #sayajual #klsentral #hululangat #cod #nusentral #bombshell2.0 #produkviral #readystock #bombshellbeautehowto #MeleTOP #sayajualmurah #pavilionmall #breastenlargement #krimtetek #kedaimurah #bazarpaknil #kosmetikmurah #terlajaklaris #kosmetikmalaysia #karnivalmega #bombshellmalaysia #bombshellbreastcream #no1breastcreammalaysia #productkecantikan #bombshelltrending
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰โ—โ—โ—SALE BY @GADGETWAN_ONLINEโ—โ—โ—๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ๐Ÿ”Š๐Ÿ”ŠHARGA IPHONE TURUN LAGI ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Šws 01126014587 for the best price๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐Ÿ”Š๐Ÿ”ŠIPHONE READY STOCK @gadgetwan_online . . โฉSealed Box โฉDijamin harga terendah. โฉ๐Ÿ’ฏOriginal imported/refurbished factory โฉReady stockโ—โ—โ— โฉ200% Refund Jika Tiruan/Clone tanpa banyak soal. โฉGdex postage (RM10ss) โฉCOD (KL) โฉ1 tahun warranty . . FREE gift : ๐Ÿ‘‰Powerbank ๐Ÿ‘‰Tempered glass screen pro ๐Ÿ‘‰Quality phone back case ๐Ÿ‘‰3 in 1 Sim adapter ๐Ÿ‘‰Cable protector ๐Ÿ‘‰Phone grip *(depend on stock). . ๐Ÿ”ŠSyarikat milik penuh bumiputera. . ๐Ÿ”ŠWarranty 1 Tahun ------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------- . ๐Ÿ“ฑWs 01126014587 (wan) untuk order๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰.. . ------------------------------------------------------- . #gadgets #gadgetsmurah #gadgetsforsale #powerbankreadystock #iphone #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphoneimported #iphonerefurbished #iphonemurah #murahsokmo #iphonereadystock #iphoneoriginal #usahawanonline #usahawanislam #jualiphone #jual #kedaimurah #gadgets #gadgetsforsale #gadgetwan_online . . Ws 01126014587 @gadgetwan_online
SALAM MAGRIB SEMUAAA~ Admin tgh tunggu isya ni skali.. sambil2 tu tringat nk update stock nie. So untuk edisi Nuna blouse ni ada mcm2 kaler.. ๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ› 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM3 Barang adalah ready stock! Material : Cotton Measurement : Bahu 15.5" Dada 40.5" Lengan 18" Labuh lengan 20" Labuh baju 33" โ˜Ž๏ธ 0105623938 #eRezeki #KEDAIMURAH #kedaiinsta #blousemurah #koreanfashion #koreanstyle #murah2 #malaysia #onlineshopping