#kakishopping 308.770K Posts

. Alhamdullilah testimoni dari pelanggan-pelanggan tersayang bestnya baca feedback mereka ❤️ . In shaa Allah selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping #testimoniherra #testimoni #feedback
. Alhamdullilah testimoni dari pelanggan-pelanggan tersayang bestnya baca feedback mereka ❤️ . In shaa Allah selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping #testimoniherra #testimoni #feedback
. Alhamdullilah testimoni dari pelanggan-pelanggan tersayang bestnya baca feedback mereka ❤️ . In shaa Allah selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping #testimoniherra #testimoni #feedback
. Alhamdullilah testimoni dari pelanggan-pelanggan tersayang bestnya baca feedback mereka ❤️ . In shaa Allah selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping #testimoniherra #testimoni #feedback
. Alhamdullilah testimoni dari pelanggan-pelanggan tersayang bestnya baca feedback mereka ❤️ . In shaa Allah selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping #testimoniherra #testimoni #feedback
. Alhamdullilah testimoni dari pelanggan-pelanggan tersayang bestnya baca feedback mereka ❤️ . In shaa Allah selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping #testimoniherra #testimoni #feedback
. Alhamdullilah testimoni dari pelanggan-pelanggan tersayang bestnya baca feedback mereka ❤️ . In shaa Allah selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping #testimoniherra #testimoni #feedback
. Alhamdullilah testimoni dari pelanggan-pelanggan tersayang bestnya baca feedback mereka ❤️ . In shaa Allah selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping #testimoniherra #testimoni #feedback
. Alhamdullilah testimoni dari pelanggan-pelanggan tersayang bestnya baca feedback mereka ❤️ . In shaa Allah selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping #testimoniherra #testimoni #feedback
. Alhamdullilah testimoni dari pelanggan-pelanggan tersayang bestnya baca feedback mereka ❤️ . In shaa Allah selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping #testimoniherra #testimoni #feedback
"TAKKAN NK TUNGGU ASBEN CKP #LONDEH #KECIK BARU NK BERUBAH?" . . Nmpk je mcm x kesah, tp sbenarnye asben kite tu mmg peratii je dari ujung rmbut smpai ujung kaki. Mmg kene jage la, kite nak idup dengan dia bkn 1,2 hari je kn... . Korg pun tau kn bhgian yg paling asben suke kt bdn kite ni, mesti la Bumper depan ngan bumper blakang. Tu bhagian paling penting kite kne jage tau tau tau...ingat tu... . Biasanya lpas kawen korang buat xkesah je kn...ermm so cik hakak smua jgn mroyan la kalau en.abg main kayu tiga naaa... . Jom bagi asben kite terkezuttt sikit...bia tejojol bijik mate dia tgok kite ni. hehe. . Bkn ape, nak tlg hakak2 smua ni jga aset luar dlm dpn blkg.. . . Whatsapp 012-7845192 . . Jadikan setiap hari kenangan indah buat si dia.. . . . #pinkladybodyperfection #pinkladybodygoal #bazarpaknil #bazaronline #kakishopping #antarabangsa #malaysia #singapura #brunei #indonesia #kasutmurah #barangbaby #asetmeletop
. Alhamdullilah testimoni dari pelanggan-pelanggan tersayang bestnya baca feedback mereka ❤️ . In shaa Allah selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping #testimoniherra #testimoni #feedback
. Bila gaji kita pasti inginkan kepuasan sbg reward untuk diri sendiri 💋 . Jom cuba sesuatu yang baru Diha nak kongsi Foundation Treatment yang hebat ini ❤️ . Selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping
. Bila gaji kita pasti inginkan kepuasan sbg reward untuk diri sendiri 💋 . Jom cuba sesuatu yang baru Diha nak kongsi Foundation Treatment yang hebat ini ❤️ . Selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping
. Bila gaji kita pasti inginkan kepuasan sbg reward untuk diri sendiri 💋 . Jom cuba sesuatu yang baru Diha nak kongsi Foundation Treatment yang hebat ini ❤️ . Selepas cuba pasti uolss akan berpuas hati tak percaya? Meh cuba sekali whats app :- . Diha Herra KL 019-2301984 . #dihaherra #dihaherrakl #herrakl #foundationviral #herrahq #herra #foundationherra #foundationtreatment #foundationtreatmentherra #makeupartist #mua #meletop #pengantin #agentwanted #dropshipwanted #gojezzgitu #flawless #glowing #jerawathilang #lokalah #kakionline #kakishopping
Dapat set dyxyCosmetic terus apply video tutorial..senag je kan nk guna dyxyComsetic n... . . Jom Grab Harga Promo dan dapat Free Gift menarik dari @dyxy_byhawa untuk 10 ORANG TERAWAL SAHAJA TAU . psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan nov panas2 ni. discount sehingg RM50 tau😘 . kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
SUSAH NYAAA JADI PEREMPUAN.. 😩😩😩😩 🌸Nak kulit Cantik 🌸Nak rambut Lebat 🌸Nak aset Gebu 🌸Nak punggung Lentik Tu baru luaran habistu dalaman ni macam mana pulak? 🌹Tiap tiap bulan nak kene tanggung seksa period pain bile waktu period. 🌹Kadang-kadang period pulak tak menentu. 🌹Eh eh keputihan pulak lagi satu masalah. 🌹Bila semua kat atas ni jadi mula lah mood swing. Asyik nak marah sajeeeeeee 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Saiyang saiyang semua. Sebab tu la kami suggest amal kan Pink Lady. Masalah Awak kat atas tu semuaaa kami boleh bantu. Kami nak bantu awak jimat duit dari beli segala macam supplement. RM320 sebotol tapi manfaat sama dengan supplement ratus ratus ringgit! Nak diskaun tak? Jom order ? Wasap kami cpt 0137299704 Atau tekan je link kat bio @pinklady_all_1 #pinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals #matrukun #redvelvet #uitm #dramasangat #wanita #seksi #produkpayudara #besarkanpayudara #produkbesarkanpayudara #produkbesarkanpunggung #bazaarpaknil #sale #kedaionline #shoppingonline #kakishopping #beaumama #babycomel #kucing #zofeabeautysecret #belezzacollagentermurah #putihkankulit #breastanjal #viralmalaysia
. FOCALLURE 18 Color Shimmer Pigmented Mineral Nude Glitter Eyeshadow Makeup. . Waterproof , Water resistant - Natural . 3 type of color Palette to be chosen. Refer pictures as above for your color references . RM 28 + RM 5 ( courier 7-14 days) With purchase of 2 sets - Free Delivery . #kedaimurah #kedai #mestibeli #borong #lelong #makeup #murah #mudah #cantik #wanita #perempuan #barangmurah #cantik #kosmetik #kakishopping #gilashopping #kakishoppingonline #belionline #makeupmurah #onlinemurah #gilamurah #murahmurah #belimurah #nakcantik #kakiborong #cantikcantik