#kainlace 47.490K Posts

kapsul tomato stronger formula. more whitening effect . . whatsapp 0133442023 . . booster whitening PUTIH SATU BADAN ๐Ÿ’• . Kapsul cantik putih nampak urat hijau .. Muka berkerak boleh gebu putih melepak.. Melebatkan rambut.. . Pengambilan booster whitening 4 hari - 1 kapsul . 1-2 liter air masak / 1 hari . 1 botol booster untuk sebulan . Makan ikut peraturan . Makan sebelum tidur . 3 kapsul dah nampak perubahan . -Kulit putih permanent . -melembapkan kulit dan menyehatkan kulit . -menyegarkan badan . -meratakan warna kulit akibat paparan sinar matahari . -menjadikan kulit halus bersinar bak artis artis korea . . . Jom cuba? RM60 (sm/ss) .
. . .Y.E.S....RM50.00 per meter..... hurry..grab the YES offer . โšƒโšƒโšƒPRADALACE MELURโšƒโšƒโšƒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ colour as per pic bidang 45โ€ โœ”๏ธ 6 COLOR AVAILABLE (while stock last) โœ”๏ธ trusted seller โœ”๏ธ readystock โœ”๏ธmore than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover โ €๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅCepat2 ..ni memang shocking sale price..๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ Harga tak lebih dari ๐Ÿ– jari semeter๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šโ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € . Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke . DM no @ bio atau . www.wasap.my/60126579548 www.wasap.my/60126579548 โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € . #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #lace3d
50% sale for #cemarabyjizanlykl meletops color silver :) TO ORDER: โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ“ธ Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 ๐Ÿ“ธ Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 ๐Ÿ“ธ Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 Semua Readystock. Yeay. โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ € Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join ๐Ÿ˜ป โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €
. .... ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…licin 3.5 meter je baki kain lace ni yg tinggal dlm stok.....cepat2 last kopekkkk๐Ÿ’ƒ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ•บ...... . .๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅAstana sparkle glitters๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Seriously very HOT item... siapa cepat..dia dapat Colour code: Gold Bidang 60โ€โœ”๏ธ trusted sellerโœ”๏ธ readystock โœ”๏ธ more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € . Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke www.wasap.my/60126579548 โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
๐Ÿ“ฃYEAR END SALES BERMULA๐Ÿ“ฃ . Beautiful beading French lace.. Tak ambil stock banyak jadi sesiapa berkenan yang Ada beading siap boleh pilih jenis Ini.. - Gold, Off White dan Pink Color ๐Ÿ’– - beading lace. - high end material. - 2 meters long , bidang 58'. WA: 0194251254 , DM saya pun Boleh. . #kainlace #frenchlace #goldcolour #lace #fabric #bridesmaids #readystockmalaysia #igmalaysia #kainpasang #couturefashion #highendfashion #fabrication
๐Ÿ“ฃYEAR END SALES BERMULA๐Ÿ“ฃ . Beautiful beading French lace.. Tak ambil stock banyak jadi sesiapa berkenan yang Ada beading siap boleh pilih jenis Ini.. - Gold, Off White dan Pink Color ๐Ÿ’– - beading lace. - high end material. - 2 meters long , bidang 58'. WA: 0194251254 , DM saya pun Boleh. . #kainlace #frenchlace #goldcolour #lace #fabric #bridesmaids #readystockmalaysia #igmalaysia #kainpasang #couturefashion #highendfashion #fabrication
Beautiful @farahnabilahofficial ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป she is so gorgeous โฃ๏ธ love her pretty stunning style with ELFEE GlittersโœจTop kualiti ๐Ÿ” high grade glitters, kualiti dijamin BIDANG 60" ๐ŸŒธ Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke +6738364406 or DM me at @bruneilacecollections โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabrichunting #glitterlace #pradalacemurah #igmallbrunei #raikancinta #songketlace #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah
Fasha Sandha wearing dress with Jelita Glitter Silver
Perfection ๐Ÿ‘Œ #rerantingbyjizanlykl TO ORDER: โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ“ธ Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 ๐Ÿ“ธ Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 ๐Ÿ“ธ Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 Semua Readystock. Yeay. โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ € Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join ๐Ÿ˜ป โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €
Very limited meter available! Grab now before SOLD OUT!! . ๐ŸŒนGloria 3d LACE๐ŸŒน . โœ”๏ธ custom color โœ”๏ธ quality guaranteed โœ”๏ธ trusted seller โœ”๏ธ readystock โœ”๏ธmore than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover . . Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke +60133573743 +60133573743 . . . #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
Assalamualaikum and Good Evening semua! Minggu ni adalah minggu terakhir pengeposan dari kami, then kami akan bercuti sehingga 1/1/2018 ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . . Yang nak borong boleh cepat2 buat payment minggu ni ya coz next year mungkin lace naik harga ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต . . Untuk respon pantas, trus wassap 0195938876, happy holiday guys! ๐Ÿ˜ . . . Borong Eyelash Lace Glitter 20pcs keatas less 5% 50pcs keatas less 10% Boleh campur2 kaler . . #fullbodyeyelashlace #eyelashlacemurah #eyelashlace #pemboronglace #borderlace #borderlacemurah #innerlace #shawllace #fulllace #pengantin #bellaammara #leeyanarahman #brunei #singapore #kelantan #kotabharu #terengganu #melaka #selangor #ipoh #bungachiffon #jahitmanik #hotfixmurah #kainlace #bangisentral #kurunglace #jubah #shawl
Assalamualaikum and Good Evening semua! Minggu ni adalah minggu terakhir pengeposan dari kami, then kami akan bercuti sehingga 1/1/2018 ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . . Yang nak borong boleh cepat2 buat payment minggu ni ya coz next year mungkin lace naik harga ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต . . Untuk respon pantas, trus wassap 0195938876, happy holiday guys! ๐Ÿ˜ . . . Borong Eyelash Lace Glitter 20pcs keatas less 5% 50pcs keatas less 10% Boleh campur2 kaler . . #fullbodyeyelashlace #eyelashlacemurah #eyelashlace #pemboronglace #borderlace #borderlacemurah #innerlace #shawllace #fulllace #pengantin #bellaammara #leeyanarahman #brunei #singapore #kelantan #kotabharu #terengganu #melaka #selangor #ipoh #bungachiffon #jahitmanik #hotfixmurah #kainlace #bangisentral #kurunglace #jubah #shawl
Assalamualaikum and Good Evening semua! Minggu ni adalah minggu terakhir pengeposan dari kami, then kami akan bercuti sehingga 1/1/2018 ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . . Yang nak borong boleh cepat2 buat payment minggu ni ya coz next year mungkin lace naik harga ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต . . Untuk respon pantas, trus wassap 0195938876, happy holiday guys! ๐Ÿ˜ . . . Borong Eyelash Lace Glitter 20pcs keatas less 5% 50pcs keatas less 10% Boleh campur2 kaler . . #fullbodyeyelashlace #eyelashlacemurah #eyelashlace #pemboronglace #borderlace #borderlacemurah #innerlace #shawllace #fulllace #pengantin #bellaammara #leeyanarahman #brunei #singapore #kelantan #kotabharu #terengganu #melaka #selangor #ipoh #bungachiffon #jahitmanik #hotfixmurah #kainlace #bangisentral #kurunglace #jubah #shawl
Wow wow wow! ๐Ÿ˜ so nice! Princess feelingโค๏ธ lovely lace, Pretty AVANDA lace with pearls โœจTop kualiti ๐Ÿ” high grade , kualiti dijamin ๐Ÿ˜Œ BIDANG 60" ๐ŸŒธ Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke +6738364406 or DM me at @bruneilacecollections โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabrichunting #glitterlace #pradalacemurah #igmallbrunei #raikancinta #songketlace #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimahsyari
Lace glitter+baldu!! Lace paling merecik!!! โ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅโ™ฅ Meh beli sebelum sold out. Harga hawa nak bagi ni, in shaa Allah tidak mengecewakan. โŒ BUKAN RM 80 /meter โŒ BUKAN RM 70 /meter โŒ BUKAN RM 60 /meter . WhatsApp hawa cepat cepat ๐Ÿ“ฒ 012 637 30 84 ๐Ÿ“ฒ 012 637 30 84 ๐Ÿ“ฒ 012 637 30 84 . #kainlace #bajuraya #glitterlace #bajunikah #bajukawin #bajutunang #wedding #photographer #lacemurah #hantaran #dulanghantaran #pengantin #darahmanis #solemnization #countingdays #bungapahar #bungatelur #bungatangan #pengapit #bridesmaids #aqiqah #pelamin #dais #pakejperkahwinan
"SIS ADA TAK PIL YANG BOLEH BESARKAN ASET TU?" . . . "SAYA MALAS NAK SAPU MINYAK ITU INI. NAK TELAN PIL SAJA." . . . aduhh ramainya yang suka pil berbanding minyak. tak apa, sekarang ada jual pil famous tu. . . . Pil Hormon Untuk Besarkan Payudara Pil hormon besarkan payudara digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan. Pil hormon estrogen payudara cara besarkan payudara sekaligus besarkan payudara dengan cepat, kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung kepada keserasian badan. Fungsi pil hormon ini adalah utk membantu memerangkap protein atau kolagen dari makanan atau minuman utuk disimpan di payudara. Payudara yang cantik terbentuk apabila kandungan hormon estrogen di dalam badan mencukupi, dan apabila tahap hormon ini menurun maka proses pembentukan ini terbantut dan terjadilah masalah payudara lembik , kecil, dan kendur. Nak besarkan payudara pengambilan pil hormon estrogen boleh membantu anda mengatasi masalah ini. ---------- RM55 FREE POS
Agent sah Jizanly Avanda pearls peach pinks Readystock โœ”๏ธ custom color โœ”๏ธ quality guaranteed โœ”๏ธ trusted seller โœ”๏ธ readystock โœ”๏ธmore than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ € Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke @fazshamsuddin 0133873934 0133873934 0134873934 โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
Rerintik glitter lace. Sulam timbul tapi bukan 3d, sulaman kemas. Bidang 60โ€ Readystock โœ”๏ธ custom color โœ”๏ธ quality guaranteed โœ”๏ธ trusted seller โœ”๏ธ readystock โœ”๏ธmore than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ € Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke @fazshamsuddin 0133873934 0133873934 0134873934 โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
YES! YES! YES! . ๐ŸŒนGloria 3d LACE๐ŸŒน . โœ”๏ธ custom color โœ”๏ธ quality guaranteed โœ”๏ธ trusted seller โœ”๏ธ readystock โœ”๏ธmore than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover . . Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke +60133573743 +60133573743 . . . #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
2m + 4m left last stock! No restock lambat mmg melepass. Perfect utk hr raya andaa TO ORDER: โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ“ธ Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 ๐Ÿ“ธ Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 ๐Ÿ“ธ Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 Semua Readystock. Yeay. โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ € Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join ๐Ÿ˜ป โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €
Assalamualaikum and Good Morning semua! Minggu ni adalah minggu terakhir pengeposan dari kami, then kami akan bercuti sehingga 1/1/2018 ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . . Yang nak borong boleh cepat2 buat payment minggu ni ya coz next year mungkin lace naik harga ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต . . Untuk respon pantas, trus wassap 0195938876, happy holiday guys! ๐Ÿ˜ . . . Borong Eyelash Lace Glitter 20pcs keatas less 5% 50pcs keatas less 10% Boleh campur2 kaler . . #fullbodyeyelashlace #eyelashlacemurah #eyelashlace #pemboronglace #borderlace #borderlacemurah #innerlace #shawllace #fulllace #pengantin #bellaammara #leeyanarahman #brunei #singapore #kelantan #kotabharu #terengganu #melaka #selangor #ipoh #bungachiffon #jahitmanik #hotfixmurah #kainlace #bangisentral #kurunglace #jubah #shawl
Assalamualaikum and Good Morning semua! Minggu ni adalah minggu terakhir pengeposan dari kami, then kami akan bercuti sehingga 1/1/2018 ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . . Yang nak borong boleh cepat2 buat payment minggu ni ya coz next year mungkin lace naik harga ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต . . Untuk respon pantas, trus wassap 0195938876, happy holiday guys! ๐Ÿ˜ . . . Borong Eyelash Lace Glitter 20pcs keatas less 5% 50pcs keatas less 10% Boleh campur2 kaler . . #fullbodyeyelashlace #eyelashlacemurah #eyelashlace #pemboronglace #borderlace #borderlacemurah #innerlace #shawllace #fulllace #pengantin #bellaammara #leeyanarahman #brunei #singapore #kelantan #kotabharu #terengganu #melaka #selangor #ipoh #bungachiffon #jahitmanik #hotfixmurah #kainlace #bangisentral #kurunglace #jubah #shawl
Assalamualaikum and Good Morning semua! Minggu ni adalah minggu terakhir pengeposan dari kami, then kami akan bercuti sehingga 1/1/2018 ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . . Yang nak borong boleh cepat2 buat payment minggu ni ya coz next year mungkin lace naik harga ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต . . Untuk respon pantas, trus wassap 0195938876, happy holiday guys! ๐Ÿ˜ . . . Borong Eyelash Lace Glitter 20pcs keatas less 5% 50pcs keatas less 10% Boleh campur2 kaler . . #fullbodyeyelashlace #eyelashlacemurah #eyelashlace #pemboronglace #borderlace #borderlacemurah #innerlace #shawllace #fulllace #pengantin #bellaammara #leeyanarahman #brunei #singapore #kelantan #kotabharu #terengganu #melaka #selangor #ipoh #bungachiffon #jahitmanik #hotfixmurah #kainlace #bangisentral #kurunglace #jubah #shawl
. . Salam semua, tak lama lagi kami akan upload Readystock Lace & Batik utk yg nak shopping kain baju Raya utk tahun depan. Hehe . . Harga Lace & Batik semua nya reasonable & affordable ok. Kita takde nak kaut untung banyak ๐Ÿ˜„ . . Lagi seminggu mcm tu kita upload Readystock dekat FB & Instagram ya. Collection cantik2. . . Turn ON notification la ya, senang sikit. Hehe . . Love, bandungps.my Bandung Personal Shopper MY . . #personalshoppermy #personalshopperlace #personalshopperforlace #lacepersonalshopper #personalshopperbandung #sayajuallace #juallace #carilace #malaywedding #malayweddingguide #kain #kainlace #3dlace #3dlacemurah
Agent sah Jizanly Gloria 3d Bunga merimbun rimbun dan timbul๐ŸŒธReadystock โœ”๏ธ custom color โœ”๏ธ quality guaranteed โœ”๏ธ trusted seller โœ”๏ธ readystock โœ”๏ธmore than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ € Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke @fazshamsuddin 0133873934 0133873934 0134873934 โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
Nak beli lace dari Vietnam dan nak mintak kami setelkan bab tailoring? . Haaa untuk trip 24Dec nanti, kami ada open slot untuk beli lace dan jahit terus. . KURUNG MODEN ๐ŸŒธ lace glitter (2meter bidang 60') ๐ŸŒธ lining satin dan kain . Boleh bagi ukuran badan. Kemudian pilih design dan warna. . #3dlacemurahcantik #lace3d #kainlace #kainlacemurah #glitterlacemurah #glitterlace #pradalace #frenchlacemurah #kainlacemalaysia #weddingattire #justengaged #weddingdress #kainlacecantik #lacecantik #3dmanik #bajupengantin #bridalkl #bridalselangor #bajunikahmurah #bajutunang #bajutunangmurah #bajusanding #weddingdressmurahmalaysia #batikcouple #batikcouplemurah
๐Ÿ’„Lace Glitter๐Ÿ’„ Promo Price : RM50 per meter Lining kain valentino boleh pilih warna. Lace dan lining bidang 60" 1 set = 2m lace + 3.5m lining = HARGA JIMAT ๐Ÿ’„Lace Glitter๐Ÿ’„ Promo Price : RM50 per meter Lining kain valentino boleh pilih warna. Lace dan lining bidang 60" 1 set = 2m lace + 3.5m lining = HARGA JIMAT . . . . . . . . #lacenelofa #bajukurunglace #laceexclusive #lacepengantin #dresslace #laceglitters #laceglitter #glitterlace #patchworklace #kainlace #laceprada #pradalace #lace3d #psvietnam #busanapengantin #laceeyelash #dressdinner #bajudinner #lacereranting #lacelofa #butikpengantinkl #lacescha #laceneelofa #lacesequin #personalshoppervietnam #frenchlace #lacepengantinmurah #lacenikah #lacetunang #veilpengantin
. .Y.E.S....RM50.00 per meter..... hurry..grab the YES offer . โšƒโšƒโšƒPRADALACE MELURโšƒโšƒโšƒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ colour as per pic bidang 45โ€ โœ”๏ธ 6 COLOR AVAILABLE (while stock last) โœ”๏ธ trusted seller โœ”๏ธ readystock โœ”๏ธmore than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover โ €๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅCepat2 ..ni memang shocking sale price..๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ Harga tak lebih dari ๐Ÿ– jari semeter๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šโ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € . Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke . DM no @ bio atau . www.wasap.my/60126579548 www.wasap.my/60126579548 โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € . #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #lace3d #jizanlyteam
. .Y.E.S....RM50.00 per meter..... hurry..grab the YES offer . โšƒโšƒโšƒPRADALACE MELURโšƒโšƒโšƒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ colour as per pic bidang 45โ€ โœ”๏ธ 6 COLOR AVAILABLE (while stock last) โœ”๏ธ trusted seller โœ”๏ธ readystock โœ”๏ธmore than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover โ €๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅCepat2 ..ni memang shocking sale price..๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ Harga tak lebih dari ๐Ÿ– jari semeter๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šโ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € . Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke . DM no @ bio atau . www.wasap.my/60126579548 www.wasap.my/60126579548 โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € . #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #lace3d
.Y.E.S....RM50.00 per meter..... hurry..grab the YES offer . โšƒโšƒโšƒPRADALACE MELURโšƒโšƒโšƒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ colour as per pic bidang 45โ€ โœ”๏ธ 6 COLOR AVAILABLE (while stock last) โœ”๏ธ trusted seller โœ”๏ธ readystock โœ”๏ธmore than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover โ €๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅCepat2 ..ni memang shocking sale price..๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ Harga tak lebih dari ๐Ÿ– jari semeter๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šโ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € . Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke . DM no @ bio atau . www.wasap.my/60126579548 www.wasap.my/60126579548 โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € . #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #lace3d #jizanlyteam
[SHAZANISLACE YES SALE 2017] ARGHHHH ! YES SALE 2017 kembali lagi!! Date : 18 Dec 2017 - 31 Dec 2017 Jangan ketinggalan ๐Ÿ˜ญ HARGA UNTUK SEMUA DESIGN GLITTERLACE HANYA RM60 semeter...๐Ÿ‘๐Ÿ‘ setiap PEMBELIAN 1 - 4 METER ada FREE POS๐Ÿ“ฎLAGI uollsss....ULANG LAGI SEKALI ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š FREE POS diberikan berikan KHAS untuk #shazanislacelovers semua dengan pembelian 1-4 meter...Harga sendu tepi katil terokk weolls bagi๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜จ . JOM SHOPPING BERSAMA #Shazanislace Untuk #majlisperkahwinan #majlistunang #majlisnikah #majlisresepsi #BajuRaya2018 #Dinner dan #MajlisKeramaian lain... Jemputlah cuci mata๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€semua...YEAR END SALE Setahun sekali MENCERIAKAN HATI๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐Ÿ’ http://www.wasap.my/+60173418397/shazanis lace #lacecantikmalaysia #lace #inspirasiperkahwinan #lacecantik #lacemurahmalaysia #laceexclusive #bruneiwedding #lacemurah #singaporewedding #bakalpengantin #kainlace #lacepengantin #laceglitter #bajukahwin #veilpengantin #kainlacemurah #3dlacemalaysia #kurungmoden #veilnikah #weddinglace #laceglitter #lacedinner
Limited stocks available #rerantingbyjizanlykl high quality only ๐Ÿ‘Œ TO ORDER: โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ“ธ Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 ๐Ÿ“ธ Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 ๐Ÿ“ธ Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 Semua Readystock. Yeay. โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ € Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join ๐Ÿ˜ป โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €
Karisma lace versi gold pulakkk. Cantikk sgt kann design si karisma nii. Buat baju saja boleh buat satu set oun boleh. Dua2 style tetap lawaa. Kalau berkenan whatsapp kami cepat2 tauuu ๐Ÿ˜ . . . Karisma sparkle glitters bidang 60โ€ . . . โœ”๏ธ trusted seller โœ”๏ธ readystock โœ”๏ธmore than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover โ € . . . Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke 0124316267 . . . #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
Blink Blink๐Ÿ˜ can see walau ambil gambar dari jarak jauh! ๐Ÿ˜JELITA SEQUIN GLITTERS ๐ŸŒธBIDANG 60" ๐ŸŒธ available in 3 colors, offwhite, black dan silver. Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke +6738364406 or DM me @bruneilacecollections ๐Ÿ˜ โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € #kainlace #bajupengantin #bajutunang #borderlace #lacecantik #lacemurah #laceexclusive #kaincotton #3dlace #malaywedding #sequinlace #kainlacemurah #lacemalaysia #lacesingapore #lacebrunei #pakejperkahwinan #bajutunang #3dlacemalaysia #borderlace #malaywedding #bajunikah #fabrichunting #designermalaysia #bajukahwin #bruneimall #lacebrunei #agentjizanlykelantan
READY IN MEDAN... ASLINYA, cantik banget n mewah, pastinya g bakalan nyesel klw sudah punya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yuk buruan order ke kita. pembelian banyak,dpt diskon y ๐Ÿ˜˜ INFO N ORDER : inbox me or WA 085270939185 #fatmawatinagita #nagitaslavina #kaftannagita #kebayacantik #kebayamurah #fatmawati #fatmawatibordir #bordir #kebayabordir #kebaya #bakalkebaya #kainlace #kainlacenagita #kebayaartis #kebayamurah #kebayanagita #fatmawatibungabordir #grosirkebaya #grosirsongket #osrecommended #notiputipu #grosirsongket #grosirkebaya #brokatnagita #brokat #brokatmurah
READY IN MEDAN... JACQUARD BUNGA BORDIR ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ASLINYA, cantik banget n mewah, pastinya g bakalan nyesel klw sudah punya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yuk buruan order ke kita HARGA : Rp. 105.000,-/meter pembelian banyak,dpt diskon y ๐Ÿ˜˜ INFO N ORDER : inbox me or WA 085270939185 #fatmawatinagita #nagitaslavina #kaftannagita #kebayacantik #kebayamurah #fatmawati #fatmawatibordir #bordir #kebayabordir #kebaya #bakalkebaya #kainlace #kainlacenagita #kebayaartis #kebayamurah #kebayanagita #fatmawatibungabordir #grosirkebaya #grosirsongket #osrecommended #notiputipu #grosirsongket #grosirkebaya #brokatnagita #brokat #brokatmurah
READY IN MEDAN... JACQUARD BUNGA BORDIR ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ASLINYA, cantik banget n mewah, pastinya g bakalan nyesel klw sudah punya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yuk buruan order ke kita HARGA : Rp. 105.000,-/meter pembelian banyak,dpt diskon y ๐Ÿ˜˜ INFO N ORDER : inbox me or WA 085270939185 #fatmawatinagita #nagitaslavina #kaftannagita #kebayacantik #kebayamurah #fatmawati #fatmawatibordir #bordir #kebayabordir #kebaya #bakalkebaya #kainlace #kainlacenagita #kebayaartis #kebayamurah #kebayanagita #fatmawatibungabordir #grosirkebaya #grosirsongket #osrecommended #notiputipu #grosirsongket #grosirkebaya #brokatnagita #brokat #brokatmurah
READY IN MEDAN... JACQUARD BUNGA BORDIR ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ASLINYA, cantik banget n mewah, pastinya g bakalan nyesel klw sudah punya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yuk buruan order ke kita HARGA : Rp. 105.000,-/meter pembelian banyak,dpt diskon y ๐Ÿ˜˜ INFO N ORDER : inbox me or WA 085270939185 #fatmawatinagita #nagitaslavina #kaftannagita #kebayacantik #kebayamurah #fatmawati #fatmawatibordir #bordir #kebayabordir #kebaya #bakalkebaya #kainlace #kainlacenagita #kebayaartis #kebayamurah #kebayanagita #fatmawatibungabordir #grosirkebaya #grosirsongket #osrecommended #notiputipu #grosirsongket #grosirkebaya #brokatnagita #brokat #brokatmurah
READY IN MEDAN... JACQUARD BUNGA BORDIR ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ASLINYA, cantik banget n mewah, pastinya g bakalan nyesel klw sudah punya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yuk buruan order ke kita HARGA : Rp. 105.000,-/meter pembelian banyak,dpt diskon y ๐Ÿ˜˜ INFO N ORDER : inbox me or WA 085270939185 #fatmawatinagita #nagitaslavina #kaftannagita #kebayacantik #kebayamurah #fatmawati #fatmawatibordir #bordir #kebayabordir #kebaya #bakalkebaya #kainlace #kainlacenagita #kebayaartis #kebayamurah #kebayanagita #fatmawatibungabordir #grosirkebaya #grosirsongket #osrecommended #notiputipu #grosirsongket #grosirkebaya #brokatnagita #brokat #brokatmurah
READY IN MEDAN... JACQUARD BUNGA BORDIR ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ASLINYA, cantik banget n mewah, pastinya g bakalan nyesel klw sudah punya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yuk buruan order ke kita HARGA : Rp. 105.000,-/meter pembelian banyak,dpt diskon y ๐Ÿ˜˜ INFO N ORDER : inbox me or WA 085270939185 #fatmawatinagita #nagitaslavina #kaftannagita #kebayacantik #kebayamurah #fatmawati #fatmawatibordir #bordir #kebayabordir #kebaya #bakalkebaya #kainlace #kainlacenagita #kebayaartis #kebayamurah #kebayanagita #fatmawatibungabordir #grosirkebaya #grosirsongket #osrecommended #notiputipu #grosirsongket #grosirkebaya #brokatnagita #brokat #brokatmurah
READY IN MEDAN... JACQUARD BUNGA BORDIR ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ASLINYA, cantik banget n mewah, pastinya g bakalan nyesel klw sudah punya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yuk buruan order ke kita HARGA : Rp. 105.000,-/meter pembelian banyak,dpt diskon y ๐Ÿ˜˜ INFO N ORDER : inbox me or WA 085270939185 #fatmawatinagita #nagitaslavina #kaftannagita #kebayacantik #kebayamurah #fatmawati #fatmawatibordir #bordir #kebayabordir #kebaya #bakalkebaya #kainlace #kainlacenagita #kebayaartis #kebayamurah #kebayanagita #fatmawatibungabordir #grosirkebaya #grosirsongket #osrecommended #notiputipu #grosirsongket #grosirkebaya #brokatnagita #brokat #brokatmurah
. .Y.E.S....RM50.00 per meter..... hurry..grab the YES offer . โšƒโšƒโšƒPRADALACE MELURโšƒโšƒโšƒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ colour as per pic bidang 45โ€ โœ”๏ธ 6 COLOR AVAILABLE (while stock last) โœ”๏ธ trusted seller โœ”๏ธ readystock โœ”๏ธmore than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover โ €๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅCepat2 ..ni memang shocking sale price..๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ Harga tak lebih dari ๐Ÿ– jari semeter๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šโ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € . Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke . DM no @ bio atau . www.wasap.my/60126579548 www.wasap.my/60126579548 โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € . #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #lace3d
. . ๐Ÿ”ธ๏ธ๐Ÿ”ธ๏ธJELITA Glitters .๐Ÿ”ธ๏ธ๐Ÿ”ธ๏ธ Rosegold๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜so lovely n sweet๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ kann... jangan tahan2 kalau teringin..DM ke PM je mamales no. kt bwh tu๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡.. no worries kain/material kami dijamin top quality ni bukan mcm chipsmore... no worries pakai berkali2 tetap anggun n glittering always... . . โœ”๏ธ quality guaranteed. . โœ”๏ธ trusted seller. . โœ”๏ธ readystock. .โœ”๏ธmore than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover . .โ € . BIDANG 60" . . ๐ŸŒธ READYSTOCK ONLY Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke . . www.wasap.my/60126579548 . โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabrichunting #glitterlace #pradalacemurah #igmallbrunei #raikancinta #songketlace #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #jizanlyteam
READY LAGIII IN MEDAN... FATMAWATI NAGITA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Kali ini masuk lagi ya say fatmawati nagitanya. ASLINYA, cantik banget n mewah, pastinya g bakalan nyesel klw sudah punya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yuk buruan order ke kita HARGA : Rp. 135.000,-/meter pembelian banyak,dpt diskon y ๐Ÿ˜˜ INFO N ORDER : inbox me or WA 085270939185 #fatmawatinagita #nagitaslavina #kaftannagita #kebayacantik #kebayamurah #fatmawati #fatmawatibordir #bordir #kebayabordir #kebaya #bakalkebaya #kainlace #kainlacenagita #kebayaartis #kebayamurah #kebayanagita #fatmawatibungabordir #grosirkebaya #grosirsongket #osrecommended #notiputipu #grosirsongket #grosirkebaya #brokatnagita #brokat #brokatmurah
READY LAGIII IN MEDAN... FATMAWATI NAGITA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Kali ini masuk lagi ya say fatmawati nagitanya. ASLINYA, cantik banget n mewah, pastinya g bakalan nyesel klw sudah punya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yuk buruan order ke kita HARGA : Rp. 135.000,-/meter pembelian banyak,dpt diskon y ๐Ÿ˜˜ INFO N ORDER : inbox me or WA 085270939185 #fatmawatinagita #nagitaslavina #kaftannagita #kebayacantik #kebayamurah #fatmawati #fatmawatibordir #bordir #kebayabordir #kebaya #bakalkebaya #kainlace #kainlacenagita #kebayaartis #kebayamurah #kebayanagita #fatmawatibungabordir #grosirkebaya #grosirsongket #osrecommended #notiputipu #grosirsongket #grosirkebaya #brokatnagita #brokat #brokatmurah
READY LAGIII IN MEDAN... FATMAWATI NAGITA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Kali ini masuk lagi ya say fatmawati nagitanya. ASLINYA, cantik banget n mewah, pastinya g bakalan nyesel klw sudah punya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yuk buruan order ke kita HARGA : Rp. 135.000,-/meter pembelian banyak,dpt diskon y ๐Ÿ˜˜ INFO N ORDER : inbox me or WA 085270939185 #fatmawatinagita #nagitaslavina #kaftannagita #kebayacantik #kebayamurah #fatmawati #fatmawatibordir #bordir #kebayabordir #kebaya #bakalkebaya #kainlace #kainlacenagita #kebayaartis #kebayamurah #kebayanagita #fatmawatibungabordir #grosirkebaya #grosirsongket #osrecommended #notiputipu #grosirsongket #grosirkebaya #brokatnagita #brokat #brokatmurah
READY LAGIII IN MEDAN... FATMAWATI NAGITA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Kali ini masuk lagi ya say fatmawati nagitanya. ASLINYA, cantik banget n mewah, pastinya g bakalan nyesel klw sudah punya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yuk buruan order ke kita HARGA : Rp. 135.000,-/meter pembelian banyak,dpt diskon y ๐Ÿ˜˜ INFO N ORDER : inbox me or WA 085270939185 #fatmawatinagita #nagitaslavina #kaftannagita #kebayacantik #kebayamurah #fatmawati #fatmawatibordir #bordir #kebayabordir #kebaya #bakalkebaya #kainlace #kainlacenagita #kebayaartis #kebayamurah #kebayanagita #fatmawatibungabordir #grosirkebaya #grosirsongket #osrecommended #notiputipu #grosirsongket #grosirkebaya #brokatnagita #brokat #brokatmurah