#kainlace 40.753K Posts

Sherry Sparkle Glitters Lace . . ✔ custom color ✔️ quality guaranteed ✔️ trusted seller ✔️ readystock ✔️more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ . . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke 016-263 4412 / ‪019-212 2152‬ . . . #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
Morning. Black and white #rerantingbyjizanlykl 😇 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ TO ORDER: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
RERINTIK glitter LACE 🌸BIDANG 60" 🌸 available in , SIVER, rosegold and offwhite cream only Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke www.wasap.my/60126097249 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ #myrosecollections #agentjizanly #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabrichunting #glitterlace #pradalacemurah #igmallbrunei #raikancinta #songketlace #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah
Jenna Real Sequin bidang 60” ✔️ custom color ✔️ quality guaranteed ✔️ trusted seller ✔️ readystock ✔️more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover @jizanlylover @jizanlylover To order: Screenshot and Whatsapp to 0123444253 0123444253 0123444253 #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
Admin upload ni bg korang terliur semua color cantikk alahai Yg penting kualiti tak keras lembut ajeee bila pakai selesa 😇💋 #rerantingbyjizanlykl ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ TO ORDER: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
💄LACE SULAM VOGUE💄 Harga promosi trip oktober.. Promo:RM85 per meter Grap cepat akak2.boleh boking 50%. Lining kain velintino boleh pilih warna Lace dan lining bidang 60" 1set=2m lace + 3.5m lining =HARGA SANGAT JIMAT Ade banyak warna pilihan . . . . . . . . . . . . . #lacedress #pradalace #laceglitter #lace #lacevietnam #glitterlace #lacepengantin #lacemewah #lacemurah #lacecantik #dresslace #lacejubah #borderlace #laceputih #borderlacepengantin #sayajuallace #boronglace #lace3d #lacesequin #bajupengantin #lofalace #laceprada #laceblinkblink #lacereranting #lace3dmalaysia #bajutunang #malaywedding #laceexclusive #kainlace #bajupengantin #kainlacemurah
💄LACE SULAM VOGUE💄 Harga promosi trip oktober.. Promo:RM85 per meter Grap cepat akak2.boleh boking 50%. Lining kain velintino boleh pilih warna Lace dan lining bidang 60" 1set=2m lace + 3.5m lining =HARGA SANGAT JIMAT Ade banyak warna pilihan . . . . . . . . . . . . . #lacedress #pradalace #laceglitter #lace #lacevietnam #glitterlace #lacepengantin #lacemewah #lacemurah #lacecantik #dresslace #lacejubah #borderlace #laceputih #borderlacepengantin #sayajuallace #boronglace #lace3d #lacesequin #bajupengantin #lofalace #laceprada #laceblinkblink #lacereranting #lace3dmalaysia #bajutunang #malaywedding #laceexclusive #kainlace #bajupengantin #kainlacemurah
💄LACE SULAM VOGUE💄 Harga promosi trip oktober.. Promo:RM85 per meter Grap cepat akak2.boleh boking 50%. Lining kain velintino boleh pilih warna Lace dan lining bidang 60" 1set=2m lace + 3.5m lining =HARGA SANGAT JIMAT Ade banyak warna pilihan . . . . . . . . . . . . . #lacedress #pradalace #laceglitter #lace #lacevietnam #glitterlace #lacepengantin #lacemewah #lacemurah #lacecantik #dresslace #lacejubah #borderlace #laceputih #borderlacepengantin #sayajuallace #boronglace #lace3d #lacesequin #bajupengantin #lofalace #laceprada #laceblinkblink #lacereranting #lace3dmalaysia #bajutunang #malaywedding #laceexclusive #kainlace #bajupengantin #kainlacemurah
AVAILABLE OFFWHITE CREAM, WHITE, CHAMPANGE. BEBUNGA 3d LACE ✔️ custom color ✔️ quality guaranteed ✔️ trusted seller ✔️ readystock ✔️more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover. Wassap 0172592924 #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #terapiinstagram #ajimaura #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #bazaarpaknil #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
AVAILABLE OFFWHITE CREAM, WHITE, CHAMPANGE. BEBUNGA 3d LACE ✔️ custom color ✔️ quality guaranteed ✔️ trusted seller ✔️ readystock ✔️more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover. Wassap 0172592924 #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #terapiinstagram #ajimaura #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #bazaarpaknil #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
. ✨ Mewangi Sparkle Glitters bidang 60” ✨ . ✔️ custom color ✔️ quality guaranteed ✔️ trusted seller ✔️ readystock ✔️more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover . Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke : . 📲📲 0183804913 📲📲 0183804913 📲📲 0183804913 . #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
Masih tercari cari lace untuk baju nikah atau tunang? Tak tau nak buat design macam mana? Meh tengok baju customer ni mana tau dapat ilham 😍 ♥Juwita sparkle glitterlace♥ Silver / offwhite cream / rosegold / royalblue / navyblue ✨ ✔️ custom color ✔️ quality guaranteed ✔️ trusted seller ✔️ readystock ✔️more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke https://api.whatsapp.com/send?phone=60179024905 Atau pm yan terus yek ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
PRADALACE MELUR 😎 bidang 45” ✔️ 6 COLOR AVAILABLE ✔️ trusted seller ✔️ readystock ✔️more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke 01112724412 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d
Kami nak tunjuk kat hampaa lace lain dari yang lain nii. Simple tapi tetap cantikk walaupun dicorak dengan butir2 pearl jaa. Yang ni warna cream dengan pink. Kalau berkenan whatsapp kami cepat 😍 . . . Avanda pearls lace bidang 60” . . . ✔️ custom color ✔️ quality guaranteed ✔️ trusted seller ✔️ readystock ✔️more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ . . . Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke 0124316267 . . . #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #jizanlyteam #lace3d