#johorbharu 66.918K Posts

Rangkaian produk Elysian memang sesuai untuk kulit sensitif, dari skincare hinggalah ke makeup line, bukan saja bahan aktif natural, berkesan malah merawat . Kalau skincare dengan cara skincare lah, terbaik sangat dari cleanser, serum hingga ke krim siang dan malam . Serum foundation dan treatment lipmatte pulak, as makeup memang awesome, tapi yang paling best boleh pulaakkk jaga kulit kan, parut pudar, jerawat kecut, bibir pun lembab macam pakai lipbalm 😍 . . 📲Whatsapp kakwie +6013-6210061 untuk further info. . . 💎Jom Jana Income Bersama, Ejen & Dropship dari seluruh negara diperlukan. . . 🚗COD available Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil / KLIA / Sepang / Nilai / Seremban / Senawang
PENDAFTARAN EJEN & DROPSHIP KINI DIBUKA. . 🔅EJEN 🏵Modal serendah RM 325 🏵Barang senang jual & tiada isu susah nak jual 🏵Leader/stokis sentiasa memberi guide & sharing kepada team dan secara individu 🏵99% Pembeli akan repeat order 🏵Testimoni & feedback yang banyak 🏵Pemasaran di TV,Radio,akhbar & social media 🏵Rewards & bonus jualan akan diberi setiap bulan bagi mereka yang capai target 🏵Margin keuntungan yang tinggi. . 🔅DROPSHIP ✅Yuran berpatutan ✅FREE sampel Elysian Booster Serum ✅Barang senang terjual kerana terdapat beribu positif testimoni dari pelanggan ✅Keuntungan yang berbaloi ✅Boleh jana sale sehingga RM 5,000 sebulan jika betul-betul komited. ✅Produk laku keras. ✅FREE online coaching & marketing ✅Group coaching bisnes yang akan guide dari zero.so tak perlu risau jika anda tiada pengalaman dalam bisnes😁. . ❌Tidak perlu pegang stok ❌Tak perlu bersesak di pos ofis untuk pos barang. ❌Tak perlu packing barang ❌Tak dikenakan GST. . . 📲Whatsapp kakwie +6013-6210061 untuk further info. . . 💎Jom Jana Income Bersama, Ejen & Dropship dari seluruh negara diperlukan. . . 🚗COD available Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil / KLIA / Sepang / Nilai / Seremban / Senawang
2 minggu je, kulit makin berseri, liang pori makin kecut, Alhamdulillah . Asbab guna Serum Booster & serum foundation everyday, letop tau kalau gabungkan dedua ni, mekap jadi tahan lama, makin glow yang penting kulit sihat, jerawat kecut, parut pun pudar 😍 . Nak cuba Elysian jom dapatkan consult dulu dengan kakwi, jangan risau tau, kakwi akan bantu korang dapatkan kulit sihat cantik dengan cara selamat, cadangan produk pun ikut keperluan dan bajet korang inshaAllah . . 📲Whatsapp kakwie +6013-6210061 untuk further info. . . 💎Jom Jana Income Bersama, Ejen & Dropship dari seluruh negara diperlukan. . . 🚗COD available Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil / KLIA / Sepang / Nilai / Seremban / Senawang
Hoodie Kanjo ♨Hoodie Motosport 🔰 RM120 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Snapback JS Racing ♨Snapback Motosport 🔰 RM50 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Snapback Mugen Power ♨Snapback Motosport 🔰 RM50 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Snapback Spoon Sports ♨Snapback Motosport 🔰 RM50 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Hoodie Osaka Kanjo ♨Hoodie Motosport 🔰 RM120 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Hoodie Type R ♨Hoodie Motosport 🔰 RM120 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Hoodie Mugen Power ♨Hoodie Motosport 🔰 RM120 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Snapback Hybrid Racing ♨Snapback Motosport 🔰 RM50 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Snapback Seeker ♨Snapback Motosport 🔰 RM50 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Snapback Mitsubishi ♨Snapback Motosport 🔰 RM50 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Snapback ENKEI ♨Snapback Motosport 🔰 RM50 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Snapback Nismo ♨Snapback Motosport 🔰 RM50 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Snapback VOLTEX ♨Snapback Motosport 🔰 RM50 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Hoodie No Good Racing ♨Hoodie Motosport 🔰 RM120 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
Hoodie Speed Hunters ♨Hoodie Motosport 🔰 RM120 Free Postage COD KELANTAN DM @ Whatsapp 0139912958📲 #kelantan #kelate #kotabharu #pahang #terengganu #kedah #perak #perlis #negerisembilan #selangor #kualalumpur #johor #johorbharu #melaka #sabah #sarawak #malaysia
‼READY STOCK-JERSEY SANGAT RARE ‼ Admin nak bagi special price untuk anda?? tnggu ape lagi jom order sekarang,, 🔥saiz S M L Xl XXL 🔥minimum 7 pcs shaja Material kain memang super duper best kali ni. dengan harga bajet💯 Harga Hanya RM25 ✅ Jersey ✅ Printing Nama Player ✅ Printing Nombor Player 💢Untuk 10 team terawal admin akan bagi Free printing NAMA TEAM.. * BOLEH CUSTOM LOGO TEAM +SPONSOR DENGAN HARGA RM 35 SAHAJA👍👍👍 CEPAT JANGAN LEPASKAN PELUANG Ini untuk tempahan dan pertanyaan www.wasap.my/60133838266 WhatApps terus pada saya #johorbharu #jersionline #jersionlinemurah #bajusukanmurah #basketball #slamdunk #promotion #newdesign #terbaik #termurah #promosi #sayajual #sayajualmurah #jersionline #jersionlinemura