#johor 2.476M Posts

📣😍TUDUNG OFFER JUALAN BORONG😍📣 ✔BIDANG 45 ✔MATERIAL SATIN ✅harga borong terus dari kilang... ✅min oder serendah 20pc (SILA REFER PD GMBR)... ✅random pelbagai warna Yg menarik... ✅harga termsk kos pos... . Nsq adalah tempat borong yang paling tepat untuk anda memborong kerana 👉kami trusted seller lebih 5tahun dlm bidang ini 👉kami jujur memberitahu kalau barang itu tidak ada 👉tepat dalam service posting 👉jujur memberitahu kalau barang itu hanya kualiti berbeza dr pada dalam gambar. 👉sekiranya customer da payment tapi barang tiada stock kalau tidak dipersetujui customer untuk.pertukaran barang lain kami akan terus refund.tiada istilah tidak boleh refund . 👉kami tawarkan offer/freegift yang menarik setiap bulan. ✅utk dptkn harga offer terus dr kilang sila WHATSAP terus di Hotline kami👇 . www.wasap.my/+60192441640 www.wasap.my/+60192441640 Jom join Channel Telegram kami. Sila click link di bawah https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A #singapore #brunei #johor #sabah #sarawak #terengganu #kedah #pahang #borong #jual #pasar #lelong #shawlmurah #instantshawlmurah #instantshawlborong #instant2muka #shawlbeads #shawlchiffonkeknis #sayajualinstantshawl #shawlchiffonhaniszalikha #shawlhaniszalikha #hijabista #pemborongtudungtermurah #pemborongtudung #instantshawlneelofa #swapreviewmalaysia #shawlbrunei #shawlsingapore #sayajualshawl #borongtudung
NATURAL MOLE REMOVER MAMPU BUANG DGN CARA MUDAH!! . Sama ada Tahi Lalat hidup, mati, timbul, tak timbul semua bolih buang secara traditional. Nama2 yg bolih dibuang: Tahi Lalat Ketuat Kutil Isi Lebih Pundi Minyak Tanpa perlu LASER! Tanpa perlu BEDAH! Tanpa perlu bayar MAHAL! Tiada KESAN SAMPINGAN! 100% dari tumbuhan herba. Home made product. Set combo: Natural Mole Remover + Natural Corrector Serum (pudarkan parut bekas tahi lalat dll dan blh diguna juga utk parut jerawat) . RM88 Termasuk Postage Semenanjung RM92 Termasuk Postage Sabah Sarawak . . Whatsapp +60176175068 . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual
TUDUNG INSTANT PERTAMA PINLESS ✔mesra travel ✔tak perlu iron ✔pantas jimat masa ✅harga borong terus dari kilang... ✅min oder serendah 10pc (SILA REFER PD GMBR)... ✅random pelbagai warna Yg menarik... ✅harga termsk kos pos... . Nsq adalah tempat borong yang paling tepat untuk anda memborong kerana 👉kami trusted seller lebih 5tahun dlm bidang ini 👉kami jujur memberitahu kalau barang itu tidak ada 👉tepat dalam service posting 👉jujur memberitahu kalau barang itu hanya kualiti berbeza dr pada dalam gambar. 👉sekiranya customer da payment tapi barang tiada stock kalau tidak dipersetujui customer untuk.pertukaran barang lain kami akan terus refund.tiada istilah tidak boleh refund . 👉kami tawarkan offer/freegift yang menarik setiap bulan. ✅utk dptkn harga offer terus dr kilang sila WHATSAP terus di Hotline kami👇 . www.wasap.my/+60192441640 www.wasap.my/+60192441640 Jom join Channel Telegram kami. Sila click link di bawah https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A #singapore #brunei #johor #sabah #sarawak #terengganu #kedah #pahang #borong #jual #pasar #lelong #shawlmurah #instantshawlmurah #instantshawlborong #instant2muka #shawlbeads #shawlchiffonkeknis #sayajualinstantshawl #shawlchiffonhaniszalikha #shawlhaniszalikha #hijabista #pemborongtudungtermurah #pemborongtudung #instantshawlneelofa #swapreviewmalaysia #shawlbrunei #shawlsingapore #sayajualshawl #borongtudung
#College in JB #online study Professional Diploma in Interior Design is the perfect course for you; if you are interested in pursuing a career in Interior Design, progressing onto a degree or would just like to learn more about the skills, processes and creativity involved to design your own project. RPI College will help you to start that business you have always promised yourself, and even gain you a place on one of our degree courses if you decide you would like to study further. You don’t need any previous qualifications – just enthusiasm for design. Address:16A, Jalan Hulubalang 1, Taman Ungku Tun Aminah, 81300 Skudai, Johor. Course Content: Professional Diploma in Information Technology Professional Degree in Information Technology Professional Diploma in Graphic Design Professional Degree in Graphic Design Professional Diploma in Interior Design Professional Degree in Interior Design Professional Diploma in Industrial Design Professional Degree in Industrial Design December 2017 intake hp / whatsapp = 0197540280(ms.lai)/ 07-5572800/ 07-5624288(Office) https://www.facebook.com/rpituta/videos/1332441183520516/ #RPIEComputerTrainingCenter #diploma #degree #spass #course #interiordesign #informationtechnology #industrydesign #graphicdesign #computercoursejohorbahru #college #johor #johorbahru #college #jb
🔥 SET LADY D🔥 . Mudah! Cepat! Takyah duduk dpan cermin berjam jam lagi dah. 😉 . Haaa , ohsem kannn 😍 ?! Jom whatsapp saya laju2 & buat tempahan segera !😍😍😍 . Whatsapp untuk order 😘‼️ 011-19647244 atau klik saja link di bio 😘 . ❗❗❗For FAST RESPONSE, please DIRECTLY WHATSAPP me 😘😉❗❗❗ . #teamFL #teamnaddy #teammeen #dyxybccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #kosmetikmurah #foundation #foundationmurah #salesmerdeka #sales #glowingface #jombeli #johor #utm #uia #ump #jomcantik #jomcantiksama2 #dyxysetqueen #dyxysetladyd #dyxysetasyallie #dyxysetsyafiqahaina
Parents Teacher Meeting 4 👉 Nuri Nusa Bestari 👉 24-11-2017 ( Friday ) #nusabestari #nurieducationcenter #nuri #children #happy #johor #malaysia
Double Chin Liposuction + Buccal Fat Removal at DRK Medical Group (Modern Tower Building), near Thonglor BTS Station, Bangkok, Thailand Safe and effective results. Defined jaw and eliminates double chin #plasticsurgery #jaw #liposuction #doublechin #doublechins #face #bangkok #thailand #aesthetics #aesthetic #makeover #beautify #medicaltourism #medical #women #men #goals # ความสวยงาม #ศัลยกรรม #rejuvenation #singapore #holiday #travel #sexy #beautiful #johorbahru #johor #malaysia #makeover #beautiful Download the BeYoung App on the Google & Apple App Store or visit www.beyoungapp.com to earn up to 7% cashback on your procedures when you post your diary Download the app and join our aesthetics community today!
Parents Teacher Meeting 4 👉 Nuri Nusa Bestari 👉 24-11-2017 ( Friday ) #nusabestari #nurieducationcenter #nuri #children #happy #johor #malaysia
WOWW MUKA DAH TAK BERMINYAK, PARUT DAH KURANG & MUKA DAH TAK KUSAM! Best nya guna Rice Milk Soap ni. Korang tak rasa rimas ke bila muka banyak minyak ni? Jerawat cepat naik pulak tu. Stress nyaaa!!! Hanya dgn RM18 je muka korang bebas minyak. Nak cuba meh pm jia sekarang, jia guide uolls! WHATSAPP 0133159484/or tekan je link kat ats tu #temyracle #ricemilksoap #kulitberminyak #jerawat #berparut #kelantan #johor #kedah #flawless #glowing #temyraclesayamesticari
#wassap0164915802 #lemonex #perak #onlineshopping #bazaarpaknil #instafamous #bajusukansea #vsco #vscocam #vscomalaysia #malaysia #kedah #perlis #pahang #kelantan #negerisembilan #putrajaya #pulaupinang #melaka #johor #kualalumpur #selangor #ronaldo #sabahsarawak #mu #liverpool #emirates #customcase #elrahexclusivetiramira #cadarcantik JERSI CHAMPION 145 SUKAN SEA KL 2017 Batch 8. Material - Microfibre ( dri fit) Universal cutting. Depan sublimation printing Belakang silkscreen printing PRE ORDER Buka order 20hb Tutup 29hb Pos 20hb 12. Perhatian. Pre order ini melibatkan semua koleksi warna baju sgc 145. Melibatkan 3 pattern baju. Lengan pendek panjang dan berkolar. Size xs hingga 3xl shj Warna yg ditawarkan 1.Hitam 2.Putih 3. Merah 4. Biru 5. Hijau wassap 0164915802 Harga termasuk pos Lengan pendek Rm60 Lengan Panjang Rm70 Berkolar Rm70
Parents Teacher Meeting 4 👉 Nuri Nusa Bestari 👉 24-11-2017 ( Friday ) #nusabestari #nurieducationcenter #nuri #children #happy #johor #malaysia
. SET PERCUBAAN - 30 Capsul Bagi yang baru nak mencoba kehebatan dan keberkesanan XTRAINCH™ terhadap alat sulit anda (Lelaki). . Trial Set Xtra Inch V2 ( Capsule Tongkat Ali ). Lulus KKM. Packaging sama, 30 biji capsul. Trial Set pun boleh buat kan air korang pekat melikat, Tenaga super power, Keras sekeras kerasnya, Dayung lama dengan penuh energy❗️Harga Mampu milik ••• . . Whatsapp saya sekarang!!👇. . ➡️whatsapp type XTRAINCH™- 01160633563. ➡️whatsapp type XTRAINCH™- 01160633563. ➡️whatsapp type XTRAINCH™- 01160633563. . #xtrainch #xtrainchhq #xtrainchmalaysia #xtrainchofficial #xtrasize #sayajualubatkuat #ubatkuat #tahanlama #tegaptvmalaysia #gymmalaysia #malampertama #zakarbesar #zakarbesarpanjang #vimax #vimaxori #vimaxcanada #vimaxoriginal #kualalumpur #johor #terengganu #kelantan #kedah #kotadamansara #testimonikedailelakimalaysia #supplementlaris2017 #kedaisihatlelaki #askarmelayu #artislelakistylo
🔥 Suka makeup yang simple ? Jom dapatkan set DYXY, yang super BESTT 😍 Cuba sekali pasti nak try lagi 😘 🔥 . Tak perlu membazir utk beli produk tambahan lain..hanya dengan menggunakan Set Combo dari DYXY anda mampu melaram sampai pengsan 😁 . Jom buat tempahan dan order sekarang ! 😍 . Whatsapp : 011-19647244 @ klik link di bio untuk order .. . ❗❗❗For FAST RESPONSE, please DIRECTLY WHATSAPP me 😘😉❗❗❗ . #teamFL #teamnaddy #teammeen #dyxybccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #kosmetikmurah #foundation #foundationmurah #salesmerdeka #sales #glowingface #jombeli #johor #utm #uia #ump #jomcantik #jomcantiksama2 #dyxysetqueen #dyxysetladyd #dyxysetasyallie #dyxysetsyafiqahaina