#jamgshock 458.610K Posts

Abang2 jangan lupa check jam okay. Jangan buat2 lupa hari ni solat jumaat. Datang masjid awal okay. . . . Yang akak2 pon, jangan lupa solat zohor awal waktu. . . . #ArthMy #ArthByShaa #DropshipNeeded #AgentNeeded #Dropship #DropshipWanted #Dropship #IncomeTambahan #Jam #JamOriginal #JamMurah #JamCantik #JamOriginalMurah #JamOri #JamOriMurah #JamPerempuan #JamWanita #SayaJualJam #JamMurah #JamLelaki #JamGshock #jamarth
CAT (New Stock!!) RM 47 Include box pos sm RM8, ss RM10 . . Murah tak? Kalau ye, jum pakat beli 😊 . . Nak try jd dropshipper under sis pn boleh tau, sis tak kata harga agent under sis murah, tapi inshaaAllah antara yg murah..haa, jum join team sis.. Sis ajar cara nak buat sale kat ig FREE ye, khas utk yg join team sis.. Jgn malu2 pm sis ok.. Mu nak belajar niaga kecik2, sis bantu..😊 . . Nak order, send screenshot jam ke 0166259326 ok..πŸ˜„ . . Kita deal sampai jadi πŸ˜‰ . . Tag rakan2 anda yg minat jam tau😊 . . Beli shawl kat @lovelyescarvesbyfidah ATAU beli emas kat @powergoldbyfidah blh dapat REBATE utk beli jam kat sini @gsbyfidah 😍 Nak ke nak? . . #jual #jam #jualjam #jualjambranded #jualjamtangan #jualjammurah #jualjamtanganmurah #jamtanganmurah #jamtangan #jamtanganbranded #jamtanganmalaysiamurah #malaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #gilagshock #gshock #gshockmurah #gshocklover #gshockmalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamcasio #jammurahmalaysia #jamtissotmurah #jammalaysia #jamtissot #jamtagheuer #borongjam #jamcantik #gshockers
DIESEL with Leather Strap Harga Promosi RM 70 sm/ RM 75 ss termasuk pos. Bank in hari ini, esok pos!!! Kualiti jam sama mcm kedai. Whatapp 010-8938085 atau klik je link biru di atas. Gred : AA Dual Time Warranty 2 Bulan utk enjin Free Box Diesel GIVEAWAY SEDANG BERLANGSUNG UTK FOLLOWERS YG AKTIF #kedaijammurah #jammurahmalaysia #jamtanganmurah #giveaway #bazarpaknil #jambrandedmurah #jamgshock #jammurahonline #carijammurah #giveaway
CAT (New Stock!!) RM 47 Include box pos sm RM8, ss RM10 . . Murah tak? Kalau ye, jum pakat beli 😊 . . Nak try jd dropshipper under sis pn boleh tau, sis tak kata harga agent under sis murah, tapi inshaaAllah antara yg murah..haa, jum join team sis.. Sis ajar cara nak buat sale kat ig FREE ye, khas utk yg join team sis.. Jgn malu2 pm sis ok.. Mu nak belajar niaga kecik2, sis bantu..😊 . . Nak order, send screenshot jam ke 0166259326 ok..πŸ˜„ . . Kita deal sampai jadi πŸ˜‰ . . Tag rakan2 anda yg minat jam tau😊 . . Beli shawl kat @lovelyescarvesbyfidah ATAU beli emas kat @powergoldbyfidah blh dapat REBATE utk beli jam kat sini @gsbyfidah 😍 Nak ke nak? . . #jual #jam #jualjam #jualjambranded #jualjamtangan #jualjammurah #jualjamtanganmurah #jamtanganmurah #jamtangan #jamtanganbranded #jamtanganmalaysiamurah #malaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #gilagshock #gshock #gshockmurah #gshocklover #gshockmalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamcasio #jammurahmalaysia #jamtissotmurah #jammalaysia #jamtissot #jamtagheuer #borongjam #jamcantik #gshockers
CAT (New Stock!) RM 47 Include box pos sm RM8, ss RM10 . . Murah tak? Kalau ye, jum pakat beli 😊 . . Nak try jd dropshipper under sis pn boleh tau, sis tak kata harga agent under sis murah, tapi inshaaAllah antara yg murah..haa, jum join team sis.. Sis ajar cara nak buat sale kat ig FREE ye, khas utk yg join team sis.. Jgn malu2 pm sis ok.. Mu nak belajar niaga kecik2, sis bantu..😊 . . Nak order, send screenshot jam ke 0166259326 ok..πŸ˜„ . . Kita deal sampai jadi πŸ˜‰ . . Tag rakan2 anda yg minat jam tau😊 . . Beli shawl kat @lovelyescarvesbyfidah ATAU beli emas kat @powergoldbyfidah blh dapat REBATE utk beli jam kat sini @gsbyfidah 😍 Nak ke nak? . . #jual #jam #jualjam #jualjambranded #jualjamtangan #jualjammurah #jualjamtanganmurah #jamtanganmurah #jamtangan #jamtanganbranded #jamtanganmalaysiamurah #malaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #gilagshock #gshock #gshockmurah #gshocklover #gshockmalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamcasio #jammurahmalaysia #jamtissotmurah #jammalaysia #jamtissot #jamtagheuer #borongjam #jamcantik #gshocker
DIESEL with Leather Strap Harga Promosi RM 70 sm/ RM 75 ss termasuk pos. Bank in hari ini, esok pos!!! Kualiti jam sama mcm kedai. Whatapp 010-8938085 atau klik je link biru di atas. Gred : AA Dual Time Warranty 2 Bulan utk enjin Free Box Diesel GIVEAWAY SEDANG BERLANGSUNG UTK FOLLOWERS YG AKTIF #kedaijammurah #jammurahmalaysia #jamtanganmurah #giveaway #bazarpaknil #jambrandedmurah #jamgshock #jammurahonline #carijammurah #giveaway
DIESEL with Leather Strap Harga Promosi RM 70 sm/ RM 75 ss termasuk pos. Bank in hari ini, esok pos!!! Kualiti jam sama mcm kedai. Whatapp 010-8938085 atau klik je link biru di atas. Gred : AA Dual Time Warranty 2 Bulan utk enjin Free Box Diesel GIVEAWAY SEDANG BERLANGSUNG UTK FOLLOWERS YG AKTIF #kedaijammurah #jammurahmalaysia #jamtanganmurah #giveaway #bazarpaknil #jambrandedmurah #jamgshock #jammurahonline #carijammurah #giveaway
➑JAM TANGAN ALBA --------------------------- PROMO πŸ’° *Rp. 195.000 dari Harga ❌300.000❌ ------------------------------------------------------------------ - Tali Rantai - Mesin Baterai - Double Time, World Time - Diameter : 4 cm - DAY ON - πŸ“¦ include Box dan βœ… Free Baterai cadangan _________________________________________ ORDER/info chat on : πŸ“² WA : 085782200037 ....................................... Expedisi πŸššπŸ’¨ via jne . . =πŸƒ Come on!!! "Stock terbatas" Mumpung masih Promo πŸ‘ŒπŸ‘ #Gshock #koleksijam #jamtangan #jamgshock #jampria #jammurah #jamjakarta #jakarta #jawa #kalimantan #sulawesi #bali #promo #hargamurah #pusatjam #swissarmy #jam #ripcurl #jamripcurl #alba #jamtanganalba #jamalba
Gshock DW6900 RM 49 Include box pos sm RM8, ss RM10 . . Murah tak? Kalau ye, jum pakat beli 😊 . . Nak try jd dropshipper under sis pn boleh tau, sis tak kata harga agent under sis murah, tapi inshaaAllah antara yg murah..haa, jum join team sis.. Sis ajar cara nak buat sale kat ig FREE ye, khas utk yg join team sis.. Jgn malu2 pm sis ok.. Mu nak belajar niaga kecik2, sis bantu..😊 . . Nak order, send screenshot jam ke 0166259326 ok..πŸ˜„ . . Kita deal sampai jadi πŸ˜‰ . . Tag rakan2 anda yg minat jam tau😊 . . Beli shawl kat @lovelyescarvesbyfidah ATAU beli emas kat @powergoldbyfidah blh dapat REBATE utk beli jam kat sini @gsbyfidah 😍 Nak ke nak? . . #jual #jam #jualjam #jualjambranded #jualjamtangan #jualjammurah #jualjamtanganmurah #jamtanganmurah #jamtangan #jamtanganbranded #jamtanganmalaysiamurah #malaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #gilagshock #gshock #gshockmurah #gshocklover #gshockmalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamcasio #jammurahmalaysia #jamtissotmurah #jammalaysia #jamtissot #jamtagheuer #borongjam #jamcantik #gshocker
Gshock DW6900 RM 49 Include box pos sm RM8, ss RM10 . . Murah tak? Kalau ye, jum pakat beli 😊 . . Nak try jd dropshipper under sis pn boleh tau, sis tak kata harga agent under sis murah, tapi inshaaAllah antara yg murah..haa, jum join team sis.. Sis ajar cara nak buat sale kat ig FREE ye, khas utk yg join team sis.. Jgn malu2 pm sis ok.. Mu nak belajar niaga kecik2, sis bantu..😊 . . Nak order, send screenshot jam ke 0166259326 ok..πŸ˜„ . . Kita deal sampai jadi πŸ˜‰ . . Tag rakan2 anda yg minat jam tau😊 . . Beli shawl kat @lovelyescarvesbyfidah ATAU beli emas kat @powergoldbyfidah blh dapat REBATE utk beli jam kat sini @gsbyfidah 😍 Nak ke nak? . . #jual #jam #jualjam #jualjambranded #jualjamtangan #jualjammurah #jualjamtanganmurah #jamtanganmurah #jamtangan #jamtanganbranded #jamtanganmalaysiamurah #malaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #gilagshock #gshock #gshockmurah #gshocklover #gshockmalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamcasio #jammurahmalaysia #jamtissotmurah #jammalaysia #jamtissot #jamtagheuer #borongjam #jamcantik #gshocker
Dapatkan Promo Potongan Harga Rp 15.000 Minimal Pembelian 2pcs Melalui Checkout di webstore kami planetgshock.instashop.co.id . HARAP BACA DESKRIPSI LENGKAP SEBELUM ORDER. . G-Shock Type GWA-1100 Price : Rp 120.000 Belum termasuk ongkir . ~KWS Super Replika ~Diameter 4,5cm ~Rubber ~Calender, Alarm, Stopwatch γ…€ Testimoni @testimoni.planetgshock . -Foto Barang 100% Real Pic Foto asli -Setiap Packing Akan dibungkus dengan buble wrap sehingga aman sampai tujuan . ---------BONUS--------- Setiap Pembelian Sudah Termasuk: -Box G-Shock -Baterai Cadangan Sony Original γ…€ Kami juga melayani Dropship/Reseller , Ecer , & Grosir γ…€ Open Order Setiap Hari , Pengiriman Senin-Jumat Pukul 19.00 (Trf Max. ditunggu jam 6 Sore) Sabtu-Minggu tetap open order, dikirim senin. γ…€ Contact Us Whatsapp : 085883868435 LINE : @planetgshock . #jamtanganmurah #jamtangangshockkw #jamtangan #arlojimurah #jamtanganpria #jamtangancasio #jamtangankw #jamtangansuper #jamtangangshock #jamgshock #jammurah #jamcasio #arlojimurah #watchstore #grosirjam #suppliergshock #jamtangankulit #jamtanganwanita #jamtangancouple #jamtanganbranded #jamtanganonline #jamtanganfashionwanita
➑JAM TANGAN DKNY --------------------------- PROMO πŸ’° *Rp. 150.000 dari Harga ❌260.000❌ ------------------------------------------------------------------ - Tali kulit - Mesin Baterai - Diameter : 3 cm - TGL ON - πŸ“¦ include Box dan βœ… Free Baterai cadangan _________________________________________ ORDER/info chat on : πŸ“² WA : 085782200037 ....................................... Expedisi πŸššπŸ’¨ via jne . . =πŸƒ Come on!!! "Stock terbatas" Mumpung masih Promo πŸ‘ŒπŸ‘ #Gshock #koleksijam #jamtangan #jamgshock #jampria #jammurah #jamjakarta #jakarta #jawa #kalimantan #sulawesi #bali #promo #hargamurah #pusatjam #swissarmy #jam #ripcurl #jamripcurl #DKNY #jamwanita #jamkulit
Gshock DW6900 RM 49 Include box pos sm RM8, ss RM10 . . Murah tak? Kalau ye, jum pakat beli 😊 . . Nak try jd dropshipper under sis pn boleh tau, sis tak kata harga agent under sis murah, tapi inshaaAllah antara yg murah..haa, jum join team sis.. Sis ajar cara nak buat sale kat ig FREE ye, khas utk yg join team sis.. Jgn malu2 pm sis ok.. Mu nak belajar niaga kecik2, sis bantu..😊 . . Nak order, send screenshot jam ke 0166259326 ok..πŸ˜„ . . Kita deal sampai jadi πŸ˜‰ . . Tag rakan2 anda yg minat jam tau😊 . . Beli shawl kat @lovelyescarvesbyfidah ATAU beli emas kat @powergoldbyfidah blh dapat REBATE utk beli jam kat sini @gsbyfidah 😍 Nak ke nak? . . #jual #jam #jualjam #jualjambranded #jualjamtangan #jualjammurah #jualjamtanganmurah #jamtanganmurah #jamtangan #jamtanganbranded #jamtanganmalaysiamurah #malaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #gilagshock #gshock #gshockmurah #gshocklover #gshockmalaysia #jamgshock #jamgshockmurah #jamcasio #jammurahmalaysia #jamtissotmurah #jammalaysia #jamtissot #jamtagheuer #borongjam #jamcantik #gshocker
➑JAM TANGAN EMPORIO ARMANY --------------------------- PROMO πŸ’° *Rp. 150.000 dari Harga ❌250.000❌ ------------------------------------------------------------------ - Tali kulit - Mesin Baterai - Detik bawah Aktif - Diameter : 4 cm - TGL ON - πŸ“¦ include Box dan βœ… Free Baterai cadangan _________________________________________ ORDER/info chat on : πŸ“² WA : 085782200037 ....................................... Expedisi πŸššπŸ’¨ via jne . . =πŸƒ Come on!!! "Stock terbatas" Mumpung masih Promo πŸ‘ŒπŸ‘ #Gshock #koleksijam #jamtangan #jamgshock #jampria #jammurah #jamjakarta #jakarta #jawa #kalimantan #sulawesi #bali #promo #hargamurah #pusatjam #swissarmy #jam #ripcurl #jamripcurl #armany #emporioarmany #jamarmany #emporio
Ready Stock jam Ghock Flora Limited Stock❗❗ . Harga πŸ‘‡ 🌸Rm60 sahaja + Free Box ❀ Harga TERMASOK POS sm ya 😘 . πŸ‘‰real pic ( dpt sama mcm dlm gambar ) πŸ‘‰condition new πŸ‘‰japan battery movement πŸ‘‰rubber strap πŸ‘‰rubber case πŸ‘‰diameter 48mm πŸ‘‰digital movement πŸ‘‰for unisex πŸ‘‰free G-shock box . Whatsapp 🌸0176460803🌸 for order πŸ’‹ or klik link wasap di bio πŸ€—πŸ’• . . #jamgshock #jamgshockmurah #jamgshockmalaysia #jamgshockcouple #jamtanganmurah #jamtanganmalaysia #jamtangancouple #gshockcouplemalaysia #gshockmurah #jamtangangshock #jamgshockmurahmalaysia #jamlelaki #jamlelakimurah #jamtanganberkualiti
Brand : CASIO G-SHOCK Model : Ferrari Grade : AA Strap : Rubber Engine : Battery Spec : βœ”οΈTime digital & analog βœ”οΈDate & day showing βœ”οΈAlarm Function βœ”οΈStopwatch Warranty : 3 Month Harga: RM70sm/RM75ss Free postage Berminat pm(01112164686) #jam #jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamgshock #jamtanganmurahmalaysia
Brand : CASIO G-SHOCK Model : Ferrari Grade : AA Strap : Rubber Engine : Battery Spec : βœ”οΈTime digital & analog βœ”οΈDate & day showing βœ”οΈAlarm Function βœ”οΈStopwatch Warranty : 3 Month Harga: RM70sm/RM75ss Free postage Berminat pm(01112164686) #jam #jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamgshock #jamtanganmurahmalaysia