#iphonecantik 1.689K Posts

Trimakasih Kowad kowad cantik πŸ‘πŸ’•πŸ’•πŸ’• Dtg ke pku memperingatin hari juang Ri eeh plg plg bawa oleh oleh Iphone 6 16gb πŸ˜πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ Main kesni lagi ya kalo bnyk waktu 😘 #iphone6 #iphonecantik #iphonenice #gadget88 #gadgetsotre #JuangRi #kowadcantik #malpekanbarump #bandung #infopku #malpekanbarump
MARBLE FROSTED CASE - "FREE POSTAGE " - Marble casing yg memang buat IPhone korang nampak lagi cun melecun guys. Design memang fresh dari ladang. Kualiti tiptop. Muah cikit 😘 - Available : IPhone 6 - IPhone X - BELI 1 RM 28 (POSTAGE FREE) BELI 2 RM 50 (POSTAGE FREE) - KALAU BELI 1 RUGI. BETTER BELI DENGAN SAHABAT KORANG. BOLEH DAPAT MURAH KAN πŸ˜‰ - Kalau nak tanya 011 - 27032718 (PAPA IQBAL) #case #casing #phonecasing #casingphone #casingcantik #artismalaysia #casingcute #casingiphone #iphone #iphonecantik #case #casing #phonecasing #casingphone #casingcantik #artismalaysia #casingcute #casingiphone #iphone #iphonecantik
MARBLE FROSTED CASE - Marble casing yg memang buat IPhone korang nampak lagi cun melecun guys. Design memang fresh dari ladang. Kualiti tiptop. Muah cikit 😘 - Available : IPhone 6 - IPhone X - BELI 1 RM 28 BELI 2 RM 50 - KALAU BELI 1 RUGI. BETTER BELI DENGAN SAHABAT KORANG. BOLEH DAPAT MURAH KAN πŸ˜‰ - Kalau nak tanya 011 - 27032718 (PAPA IQBAL) #case #casing #phonecasing #casingphone #casingcantik #artismalaysia #casingcute #casingiphone #iphone #iphonecantik
Sip sip okee πŸ‘πŸ˜€πŸ˜€ Sayang anak sayang anak πŸ˜… Trimakasih bapak berlangganan di toko kita @gadgetstore_mp Besok mau tukar hp sini lagi ya πŸ˜…πŸ˜…πŸ‘ Dan dapatkan promo menarik akhir tahun hanya di @gadgetstore_mp Dan @planetmobiles #iphone6 #iphonex #iphonemurah #iphonecantik #iphonenice #gadget88 #gadgetsotre #malpekanbarump
Waaa, memukau kan ? 😍 . Adek2 PT3 boleh la request hadiah ni tau . Kite orang @jh.iphone bagi special price tau 😱 . Cepat2 grab tau, murah2!! . . βœ”οΈ KLIK LINK KAT BIO πŸ‘ #iphonemurah #originaldarikilang #iphonepalingmurah #wowiphone #trustedsellermalaysia #merahgersang #promomeletop #freegiftbersama #warrantydisediakan #rugitakbeli #1Malaysia #iphonecantik
Feedback fresh 🌸 alhamdulillah barang customer dah sampai 😊 customer order iPhone 5 dengan harga serendah RM 550- RM 690 sahaja πŸ‘ harga memang terbaik uollsss . Cepat-ii jangan lepaskan peluang anda πŸ’ž beli dengan broempiremelaka memberikan servis yang terbaik Tekan sahaja link di bio untuk wssap dengan adminπŸ‘ #iphonemurah #iphonefeedback #iphonecantik #iphonebroempiremelaka
Stock untk iPhone pre-order masih ada so cepat wassap admin untk order ye...jgn tnggu lama lama sebb laju ja order dok masuk ni ...tak lama pon pre order ni tnggu 25-30 hari je memang berbaloi gila lah dgn hrga yg MURAH GILA #iPhone #iPhone7 #iphone8plus #iphonereadystock #iPhonemurah #trusted #iPhonemalaysia #iphonecantik #ebook #ebooksaka #selleriphone #jualiphone #iPhoneori #iPhonecopy, #iPhoneclone #iPhone2nd #shoppe #lazada #zalora #murah #malaysia #codkl #postage #sm #ss #codpenang #whatsapp
Hi guys admin ada good news untk korang semua!!! Order untk IPhone pre-order dah dibuka lagi😱😱😱sapa yg tk sempat haritu ha blh lah order skarang ya..order akn ditutup pada 17/12/2017 so tnggu apa lagi cepat wassap admin untk order ya.. -pre-order takes 25-30 days -original iOS -freegifts random #iPhone #iPhone7 #iphone8plus #iphonereadystock #iPhonemurah #trusted #iPhonemalaysia #iphonecantik #ebook #ebooksaka #selleriphone #jualiphone #iPhoneori #iPhonecopy, #iPhoneclone #iPhone2nd #shoppe #lazada #zalora #murah #malaysia #codkl #postage #sm #ss #codpenang #whatsapp
Feedback fresh 🌸 alhamdullilah customer grab iphone 4 dengan harga yang sangat menarik kita bagi πŸ‘ kita akan memberi servis yang tip top pada setiap pelanggan yang beli dengan kita πŸ’“ Jum order , tekan sahaja link di bio #iphonemurah #iphonesuperterbaik #iphonecantik #iphoneterbaik #iphonefreegiftbanyak #iphonebroempiremelaka
5c yg warna warni 😍 . Sesuai bagi low budget price . Murah murah tau πŸ‘Œ . Sesuai sangat masuk poket . πŸ‘‰ RM740 ! . πŸ”₯ KLIK LINK DI BIO JIKA BERMINATπŸ”₯ #iphonemurah #originaldarikilang #iphonepalingmurah #wowiphone #trustedsellermalaysia #merahgersang #promomeletop #freegiftbersama #warrantydisediakan #rugitakbeli #1Malaysia #iphonecantik
Cepat-ii dapatkan harga promosi kawkaw nie. Harga boleh runding lagi kalau grab banyak2 sebab year end sale nie 🌸Nak bertanya atau nak order ? Malas save nombor ? Tekan link di bio dan terus whatsapp dengan admin sendiri #iphonemurah #iphoneterbaik #iphonecantik #iphonebanyakfrregift #iphonebroempiremelaka
Semua iPhone ready stock..order makin laju ja masuk so korang semua kena cepat sebelum stock habis and jgn lupa 20 org terawal akn dapat hrga special dari admin😱😱😱😱setiap pmbelian juga akn dapat 10free gifts tau..for order, wassap me now or drop your comment here and I'll dm you #iPhone #iPhone7 #iphone8plus #iphonereadystock #iPhonemurah #trusted #iPhonemalaysia #iphonecantik #ebook #ebooksaka #selleriphone #jualiphone #iPhoneori #iPhonecopy, #iPhoneclone #iPhone2nd #shoppe #lazada #zalora #murah #malaysia #codkl #postage #sm #ss #codpenang #whatsapp
IPhone 6,6s ready stock!!! Hrga kami bagi murah murah ja so guys cepat wassap untuk order. Tekan ja link wassap dekat bio tu okayπŸ˜ŽπŸ€—πŸ€—πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ€—β˜ΊπŸ™‚β˜ΊπŸ™ƒ #iPhone #iPhone7 #iphone8plus #iphonereadystock #iPhonemurah #trusted #iPhonemalaysia #iphonecantik #ebook #ebooksaka #selleriphone #jualiphone #iPhoneori #iPhonecopy, #iPhoneclone #iPhone2nd #shoppe #lazada #zalora #murah #malaysia #codkl #postage #sm #ss #codpenang #whatsapp #igshop #instagram
RAYBAN MURAH UV PROTECTION . CODE: 052 . PRICE: RM30 . FREE HARDCASE !!!!!! . POSTAGE RM5 KE SM/SS:-) . TO ORDER DO WHATSAPP: 017-614 5739
Hi guyss, cepat2 grab satu tau! 😰 . Sebab stock dh tak banyak . Harga cuma rm860 beserta freegift yg berlambak πŸ’• . . Cepat2 klik link kat bio tau 😱 . #iphonemurah #originaldarikilang #iphonepalingmurah #wowiphone #trustedsellermalaysia #merahgersang #promomeletop #freegiftbersama #warrantydisediakan #rugitakbeli #1Malaysia #iphonecantik
Hii korang ? πŸ‘Œ . Meletop punya ! Iphone6s ni, seriously taktipu 😱 . Harga asal kite org jual rm2010, TAPI, kite org dh janjikan . . So, potongan rm100 special utk korang ! πŸ”₯πŸ”₯ . So, cepat2 laa grab satu! ------------------------------------------- Click link whatsapps dkt bio ------------------------------------------- #iphonemurah #originaldarikilang #iphonepalingmurah #wowiphone #trustedsellermalaysia #merahgersang #promomeletop #freegiftbersama #warrantydisediakan #rugitakbeli #1Malaysia #iphonecantik
Iphone5se serendah RM1170 korang xnak ke?πŸ˜‚ Boleh cod ξ€Ž dapat 6 free gift lagi . . Iphone5seπŸ”₯ kami @af_gadgett membawa masuk iphone ni dengan 6 variasi warna yang menarik and memukau termasuklah warna black gold and red😍 kami ada menjual 2 jenis iphone . . . Original set dan secnd hand set . . Harga memang tiptop paling murahπŸ”₯. Tak boleh percaya kenapa blh murah sangat? Kami @af_gadgett hanya berniaga online 😊 kami tidak perlu membayar sewa kedai and membayar gaji pekerja 😚 . Semuanya d dalam hp kamiπŸ˜‹ . . nak jumpa . Takut kena tipu ? Sure  kami ada sediakan khidmat COD atau pun face to face dengan andaπŸ’• tak perlu risau yang penting anda kena mengikuti syarat2 yang dah ditetapkan Nak tahu harga iphone🌈? Meh chat sekarang😚 #iphone #iphone5se #iphonemurah #iphonex #iphonecantik #iphone5 #trustedseller
Cantek kan Iphone7 nii 😍 ! Cepat la grab tau . Saya jamin memang tak rugi tau πŸ‘ . MURAH2 tau . . Potongan harga rm100 siap kami bagi ! Freegift berlmbak lagi menanti anda πŸ˜±πŸ’† #iphonemurah #originaldarikilang #iphonepalingmurah #wowiphone #trustedsellermalaysia #merahgersang #promomeletop #freegiftbersama #warrantydisediakan #rugitakbeli #1Malaysia #iphonecantik
Waah , menarik bukan ? Ni kite org nak bg tahu yg @jh.iphone tengah buat POTONGAN HARGA RM100😱😱 tauu . Memang tak rugi beli kat kite org ? Sememangnya murah tau ? Cepatla grab satu , stock pun dh tak byak nii 😍😍 #iphonemurah #originaldarikilang #iphonepalingmurah #wowiphone #trustedsellermalaysia #merahgersang #promomeletop #freegiftbersama #warrantydisediakan #rugitakbeli #1Malaysia #iphonecantik
Repost @gadgetxcape :~ Hi guys ,assalammualaikum ....this is my new acc selepas acc @q1rinnn kene disable ..ok korang yg mne tngh cari iphone atau nk survey kat kengkawan tu bleh la check ig @gadgetxcape sbb kat situ diorang jual pelbagai jenis iphone yg cantik cantik dan original .."tpi nk harga yg murah !" Yes , @gadgetxcape menawarkan harga yg paling murah utk korang beli iphone korang sendiri ..kalau pandai bodek bleh harga lgi murah haaaa πŸ™Š. Harga da murah pastu kalau nk thu dlm postage include free gift yg banyak dan pelbagai tau so nnti iphone dh smpai xpyh la nk pegi kedai cari acsesories kan ...haaa so apa lagi jom chekc ig @gadgetxcape sekarang !!! Warranty iphone pon ada tau haa so xpyh bimbang kalau rosak bleh refund balik . thank you @gadgetxcape ❀ semoga murah rezeki dan dirahmati Allah subhanallahutaala. #iphonemurah #iphonemalaysia #iphonecantik
Repost @gadgetxcape :~ Hi guys ,assalammualaikum ....this is my new acc selepas acc @q1rinnn kene disable ..ok korang yg mne tngh cari iphone atau nk survey kat kengkawan tu bleh la check ig @gadgetxcape sbb kat situ diorang jual pelbagai jenis iphone yg cantik cantik dan original .."tpi nk harga yg murah !" Yes , @gadgetxcape menawarkan harga yg paling murah utk korang beli iphone korang sendiri ..kalau pandai bodek bleh harga lgi murah haaaa πŸ™Š. Harga da murah pastu kalau nk thu dlm postage include free gift yg banyak dan pelbagai tau so nnti iphone dh smpai xpyh la nk pegi kedai cari acsesories kan ...haaa so apa lagi jom chekc ig @gadgetxcape sekarang !!! Warranty iphone pon ada tau haa so xpyh bimbang kalau rosak bleh refund balik . thank you @gadgetxcape ❀ semoga murah rezeki dan dirahmati Allah subhanallahutaala. #iphonemurah #iphonemalaysia #iphonecantik
Repost @gadgetxcape :~ Hi guys ,assalammualaikum ....this is my new acc selepas acc @q1rinnn kene disable ..ok korang yg mne tngh cari iphone atau nk survey kat kengkawan tu bleh la check ig @gadgetxcape sbb kat situ diorang jual pelbagai jenis iphone yg cantik cantik dan original .."tpi nk harga yg murah !" Yes , @gadgetxcape menawarkan harga yg paling murah utk korang beli iphone korang sendiri ..kalau pandai bodek bleh harga lgi murah haaaa πŸ™Š. Harga da murah pastu kalau nk thu dlm postage include free gift yg banyak dan pelbagai tau so nnti iphone dh smpai xpyh la nk pegi kedai cari acsesories kan ...haaa so apa lagi jom chekc ig @gadgetxcape sekarang !!! Warranty iphone pon ada tau haa so xpyh bimbang kalau rosak bleh refund balik . thank you @gadgetxcape ❀ semoga murah rezeki dan dirahmati Allah subhanallahutaala. #iphonemurah #iphonemalaysia #iphonecantik
Man I'm so glad I got rid of my iPhone and went back to Moto! Took this series off the 105 freeway just using the stock camera zoom.. dtla was a great perspective of the fire in the hollywood hills! #myfoxla #motoz2force #la #photography #socal #socalfires #iphonecantik #motomods #rave #ravers #dubstep #istoptraffic #hb #oc #dtla
"Hollywood is burning!" Just some pix I took this morning on my way to the job site! This with my Moto mod hasselbald attachment from the corner of century and Vermont! #myfoxla #istoptraffic #motoz2force #motomods #iphonecantik #la #rave #ravers #pictureoftheday #fire #teamziggys #socal #hb #1503
RAYBAN MURAH UV PROTECTION . CODE: 038 . PRICE: RM30 . FREE HARDCASE !!!!!! . POSTAGE RM5 KE SM/SS:-) . TO ORDER DO WHATSAPP: 017-614 5739
RAYBAN MURAH UV PROTECTION . CODE: 037 . PRICE: RM30 . FREE HARDCASE !!!!!! . POSTAGE RM5 KE SM/SS:-) . TO ORDER DO WHATSAPP: 017-614 5739
RAYBAN MURAH UV PROTECTION . CODE: 039 . PRICE: RM30 . FREE HARDCASE !!!!!! . POSTAGE RM5 KE SM/SS:-) . TO ORDER DO WHATSAPP: 017-614 5739
RAYBAN MURAH UV PROTECTION . CODE: 032 . PRICE: RM30 . FREE HARDCASE !!!!!! . POSTAGE RM5 KE SM/SS:-) . TO ORDER DO WHATSAPP: 017-614 5739
RAYBAN MURAH UV PROTECTION . CODE: 021 . PRICE: RM30 . FREE HARDCASE !!!!!! . POSTAGE RM5 KE SM/SS:-) . TO ORDER DO WHATSAPP: 017-614 5739
RAYBAN MURAH UV PROTECTION . CODE: 030 . PRICE: RM30 . FREE HARDCASE !!!!!! . POSTAGE RM5 KE SM/SS:-) . TO ORDER DO WHATSAPP: 017-614 5739
Feedback fresh πŸ’“ alhamdullilah barang customer dah sampai πŸ‘ thankyou beli dengan nisa @ broempiremelaka . Tengok tu kita bagi freegift cantik punya 😊 harga pun kawkaw dengan 13 freegift yang menarik. Jangan lepaskan peluang nie. Jom dapatkan segera Malas nak save nombor? Tekan link di bio πŸ‘ #iphonemurah #iphonemenarik #iphonecantik #iphoneterbaik #iphonecunmelecun #iphonebroempiremelaka
Mahukan QUALITY gambar terbaik ? Semestinya Iphone7 mnjadi pilihan πŸ‘πŸ˜ . Cepat2 .Msti grab satu ! Laku keras tau πŸ˜‹ sape cepat saya bagi diskaun 🎁 #iphonemurah #originaldarikilang #iphonepalingmurah #wowiphone #trustedsellermalaysia #merahgersang #promomeletop #freegiftbersama #warrantydisediakan #rugitakbeli #1Malaysia #iphonecantik
RAYBAN MURAH UV PROTECTION . CODE: 018 . PRICE: RM30 . FREE HARDCASE !!!!!! . POSTAGE RM5 KE SM/SS:-) . TO ORDER DO WHATSAPP: 017-614 5739
siapa nak iphone dengan harga serendah RM600 sahaja anda menjadi iphone users πŸ˜‰ #iphoneoriginal #iphone #murah2 #iphone5s #iphonecantik #murahgiler #original100% #rm600
M o r n i n g 😍 Guys nantikan promosi harga πŸŽ†πŸŽ‰ SUPER DUPER πŸŽ‡πŸŽ‰ memang harga gila murah untuk korang πŸ˜‡ Jangan risau yang mana bajet kurang , student , duit tk cukup dan apa sahaja harga kami memang mampu milik 😘 Iphone Price Start From RM600 😍 kalau korang nak iphone murah nantikan harga kami jauh lebih murah berbanding yang lain 😎 . . #iphoneseksi #iphoneterbaik #iphoneterbaikmalaysia #iphoneteam #iphonemurahgila #iphonemurahmalaysia #iphoneimportset #iphone7 #iphonesale #iphonecantik #iphonecantikmurah #iphonelawagila #iphonestudentprice #iphonestylemurah #iphone7sale #iphonenice #iphonehargajatuh #iphonepromosi #iphonehargaruntuh #iphonepromosikawkaw #iphone #iphonereadystock #iphoneoriginal #iphone #iphoneseller #iphonetrusted #iphonetrustedseller #iphonehargalelong #iphonelelong #iphonehargakilang
Bila tengok iphone 6 & iphone 6s ni...rasa nak terkam je kan 😁😁😁 Especially yang warna merah tu..aumm sangat!! Sape nak order..jom order dengan sis.. Sis bagi harga special untuk 5 orang terawal yang pm sis untuk iphone 6 & iphone 6s 😍😍😍😍😍 #iphonemurahmalaysia #iphone #iphonemalaysia #iphonemalaysiastore #iphonecantik #iiumiphone #sayajualiphone #sayajualiphonemurah #iphonenegerisembilan #iphonekualalumpur #iphoneselangor #beliiphonesaya #iphone5s #iphone5smalaysia #iphonex #iphonexmalaysia #iphone5smurahmalaysia #iphone5smurah #iphonebyseokjinyuan
RAYBAN MURAH UV PROTECTION . CODE: 06 . PRICE: RM30 . FREE HARDCASE !!!!!! . POSTAGE RM5 KE SM/SS:-) . TO ORDER DO WHATSAPP: 017-614 5739
RAYBAN MURAH UV PROTECTION . CODE: 06 . PRICE: RM30 . FREE HARDCASE !!!!!! . POSTAGE RM5 KE SM/SS:-) . TO ORDER DO WHATSAPP: 017-614 5739
RAYBAN MURAH UV PROTECTION . CODE: 03 . PRICE: RM30 . FREE HARDCASE !!!!!! . POSTAGE RM5 KE SM/SS:-) . TO ORDER DO WHATSAPP: 017-614 5739
RAYBAN MURAH UV PROTECTION . CODE: 01 . PRICE: RM30 . FREE HARDCASE !!!!!! . POSTAGE RM5 KE SM/SS:-) . TO ORDER DO WHATSAPP: 017-614 5739
Ini sahaja stok yang ada, dapatkan segera !! ''Iphone semua mahal ? Masih mencari yang murah dan 100% original ? '' Bajet student ? Nak bergaya mcam orang lain ? Dah bosan pakai telefon lama ? Nak iphone yang confirm padu gila ? . Kami la yang anda cari ! * @as.pro99* ! Menjual iphone dan sneakers dengan harga terendah ! . Kami menyediakan warranty bagi setiap pembelian. Jadi tak perlu risau jika ada masalah dengan barangan tersebut. Yang pasti ORIGINAL ! . Kami hanya menjual barang terbaik hanya untuk anda ! . Hubungi kami di 019 906 8746 (TEKAN LINK PADA BIO) #iphone #iphonemania #iphonemalaysiamurah #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #iphonecantik #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone5c #iphoneonly #sayajualiphonemurah #originalapple #applemurah #onlineapple #trustedselleriphone #syaiiphone #iphonesyai #iphonecantikmurah #samsungmalaysia #samsungmurah #samsungoriginal #originalimportset
Hai semua!!! Good morning...jangan lupa mulakan hari annda dengan bismillah dan senyuman 😊😊 Hari ni business berjalan seperti biasa..siapa nak order buah apple kesayangan anda...meh la whatssapp sis cepat2 ye 😊😊 #iphonemurahmalaysia #iphone #trustedseller #iphonetrustedseller #iphonemalaysia #iphonemalaysiastore #iphonecantik #iiumiphone #sayajualiphone #sayajualiphonemurah #iphonenegerisembilan #iphonekualalumpur #iphoneselangor #beliiphonesaya #iphonese #iphonesemalaysia #iphone6plusmurahmalaysia #iphone6plusmurah #iphonebyseokjinyuan
Hi! Broempire melaka membuka peluang kepada semua orang yang ingin membuatkn side income. Student / suri rumah / sebagainya boleh join. Keuntungan boleh memperolehi 4 angka dalam sebulan 😱😱😱. Yang penting rajin . Nak join droship iphone ? Malas nak save nombor ? Mehh tekan link di bio #iphonemurah #iphonebroempuremelaka #iphonemenarik #iphonefreegiftbanyak #iphonecantik
Assalamualaikum hello, ok harini sis nk bagitahu yang sis ada jual handPhone sony tau. Seriously tak tipu sis tgk phone sony ni lawa gila camera dia. Kalau ullos nk tahu camera phone sony lagi lawa and boleh kena air tau gais😍 but bukan handphone sony je sis ada jual iPhone original dari Singapore / Malaysia pun sis ada jual tau 😍❀️ handphone semua baru bukan second. Harga pun takde mandi sgt memang harga tu mampu milik laaa sis boleh jamin πŸ’¦ ok warga johor bahru yang tengah nk cari phone boleh terus whatsapp sis ok , sis mmg akan bagi details 😘😘 : 0189714068 / 0189714068 #phonemurah #iphonex #iphone #sony #tolongorangmelayu #sharerezeki #iphonecantik #newiphone
Ini sahaja stok yang ada, dapatkan segera !! ''Iphone semua mahal ? Masih mencari yang murah dan 100% original ? '' Bajet student ? Nak bergaya mcam orang lain ? Dah bosan pakai telefon lama ? Nak iphone yang confirm padu gila ? . Kami la yang anda cari ! * @as.pro99* ! Menjual iphone dan sneakers dengan harga terendah ! . Kami menyediakan warranty bagi setiap pembelian. Jadi tak perlu risau jika ada masalah dengan barangan tersebut. Yang pasti ORIGINAL ! . Kami hanya menjual barang terbaik hanya untuk anda ! . Hubungi kami di 019 906 8746 (TEKAN LINK PADA BIO) #iphone #iphonemania #iphonemalaysiamurah #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #iphonecantik #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone5c #iphoneonly #sayajualiphonemurah #originalapple #applemurah #onlineapple #trustedselleriphone #syaiiphone #iphonesyai #iphonecantikmurah #samsungmalaysia #samsungmurah #samsungoriginal #originalimportset
Ini sahaja stok yang ada, dapatkan segera !! ''Iphone semua mahal ? Masih mencari yang murah dan 100% original ? '' Bajet student ? Nak bergaya mcam orang lain ? Dah bosan pakai telefon lama ? Nak iphone yang confirm padu gila ? . Kami la yang anda cari ! * @as.pro99* ! Menjual iphone dan sneakers dengan harga terendah ! . Kami menyediakan warranty bagi setiap pembelian. Jadi tak perlu risau jika ada masalah dengan barangan tersebut. Yang pasti ORIGINAL ! . Kami hanya menjual barang terbaik hanya untuk anda ! . Hubungi kami di 019 906 8746 (TEKAN LINK PADA BIO) #iphone #iphonemania #iphonemalaysiamurah #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #iphonecantik #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone5c #iphoneonly #sayajualiphonemurah #originalapple #applemurah #onlineapple #trustedselleriphone #syaiiphone #iphonesyai #iphonecantikmurah #samsungmalaysia #samsungmurah #samsungoriginal #originalimportset
IPHONE 5S RED COLOUR 🍎🍎 ORIGINAL LL SET REFURBISH FULL SET WITH FREE GIFT iPhone 5s 16 GB - RM810 iPhone 5s 32 GB - RM930 iPhone 5s 64 GB -RM1020 P/S : DISCOUNT RM50 FOR CUSTOMER FROM 2PM -4PM #iphonemurahmalaysia #iphone #iphonemalaysia #iphonemalaysiastore #iphonecantik #iiumiphone #sayajualiphone #sayajualiphonemurah #iphonenegerisembilan #iphonekualalumpur #iphoneselangor #beliiphonesaya #iphone5s #iphone5smalaysia #iphone5smurahmalaysia #iphone5smurah #iphonebyseokjinyuanc