#indonesia🇮🇩 27.251K Posts

The Mount Batur Sunrise Trek is one of our most popular tours for good reason. Not only do you get to explore an active volcano and get up close and personal with one of Bali’s most sacred mountains, but you also get to experience spectacular views of the sun bursting onto the horizon in a riot of oranges and yellows and slowly spreading over the caldera and lake below. #mountbatur #vulcano #volcan #batur #Batur #lakebatur #LagoBatur #Bali #indonesia #motorcycle #trekking #asia2017 #diariocurtido #indonesia🇮🇩 #wanderlust #wonderland #viaja #viajar #travelling #travel #travelphotography #traveller #lovetravel #instapic #instaphoto #bestplaces
biarpun ngga ganteng yang penting ciptaan ayah dan ibu yang diberi amanah dari Allah SWT 🙏🙏👪 #instagram #lfl😊 #tegalhits #selebgram #endorse #anaktunggal #indonesia🇮🇩 #china🇨🇳 #jawa #china #lampung #china
The majestic palate of aqua-blue and turquoise-jade glimmering under the warm golden sun ray. Heaven from Indonesian ~ Papua #indonesiaindah #indonesianature #papuaindah #tafakkuralam #iphonenature #indonesia🇮🇩
The quite beauty of Indonesia's eastern frontier. #keimalukutenggara #tafakkuralam #indonesia🇮🇩
Pantai dengan pasir putihnya di Kepulauan KEI Maluku Tenggara. Alhamdulillah pemberian AlamMU Yaa Rabb yang Maha Baik. Salah satu Lukisan terbaik Pantai Negriku #beautifulindonesia #iphonenature #indonesiaindah #keimalukutenggara #indonesia🇮🇩
Lihat fotonya mb @nita.tomo.moto di Lombok, rasanya belum mampu MOVE ON saya😀. Pantai Indonesia bener-bener Indah apalagi yang pasirnya seperti biji Mrica atau berwarna pink, Indonesia bukan hanya Bali dan Raja Ampat; ada kawasan Labuan Bajo, Kei, Tual, Bangka Belitung, Bintan, Maratua, Derawan, Lampung, Banda, Gorontalo, Banyuwangi, Sabang, Padang.... "Nikmat mana yang hendak kau dustakan" termasuk ALAM pemberian TUHAN yang Maha Baik #loveindonesia #proudofindonesia #alamindonesia #lomboktrip #pantaiindonesia #indonesiaindah #iphoneindonesia #iphonenature #iphone7plus #tafakuralam #indonesia🇮🇩
Semakin banyak anda berjalan, semakin anda menyadari bahwa perbedaan baik dari latar belakang, Cara berpikir, pendidikan atau bahkan keyakinan merupakan sesuatu Hal yang Indah Dan bukan untuk diperdebatkan, karena yakin akan apa yang menjadi prinsip hidup, bukan berarti mengabaikan apa yang orang lain juga yakinin sebagai prinsip hidupnya #baturlake #bali🌴 #indonesia🇮🇩 #neverstop #explore #indotraveller #water #sky #cloud #blue #mountain #greens
Oh regarde, une affiche anti-tabac. Bientôt dans L'Effet Papillon w/ @bandbox83 #indonesie🇮🇩 #indonesia🇮🇩 #Jakarta #tabac #tobacco #lobby #tournage #teaser
Day 6 #NTT : Kelimutu lake. This one was also a failed sunrise attempt. It was raining the whole night n super foggy in the morning. But around 7am the fog cleared up and lets us see the beauty of those 3 lakes which has diff colors n also can change colors (u can google to know the reason 😛) . . . #kelimutu #flores #indonesia🇮🇩 #travel #instatravel #instagood #instalike #holiday #scenery #beautiful #travelbuddies #instaholiday #traveldiary #wanderlust #travelgram #landscape #summerholiday #travelogue #worldtravel #worldtraveler #sevenwanderersflores
Day 4-5 #NTT : Waerebo village. From Desa Denge (where the car dropped us), we hired motorbike (ojek) to cheat the first 1hour walk to reach the start of hiking trail. The track was mainly walking, a bit slippery after the rain, otherwise it should be easy track. We finished the track around 1hour 45mins. . You won't get any cellphone signal here, so u have more time to enjoy the serene village...during the night, you can see milkyway, the sky was filled with stars (lots of them...super pretty). The guesthouse was more than proper, they provide you with warm blankets n more than enough food during dinner n breakfast 😋😋😋 . We learnt that you don't need much to be happy, like those villagers..😍😍😍 . . #Waerebo #flores #indonesia🇮🇩 #travel #instatravel #instagood #instalike #holiday #scenery #beautiful #travelbuddies #instaholiday #traveldiary #wanderlust #travelgram #landscape #summerholiday #travelogue #worldtravel #worldtraveler #sevenwanderersflores
Day 3 #NTT - stop 3 : the last n best snorkling experience for this trip in Kanawa island! As you can see the water is super clear (you can even see the school of fish from above water!!!) and there are lots of fishes swim near surface , so u can experience seeing fishes dancing in front of u, unlike normal snorkling where u can only see them from afar... makes me want to learn to dive even more..😍😍😍😍. . . #pulaukanawa #flores #indonesia🇮🇩 #travel #instatravel #instagood #instalike #holiday #scenery #beautiful #travelbuddies #instaholiday #traveldiary #wanderlust #travelgram #landscape #summerholiday #travelogue #worldtravel #worldtraveler #sevenwanderersflores
Day 3 #NTT - stop 2 : Pulau Sembilan (9) because it looks like number 9 if seen from above. This island is made of bleached corals as seen in the first picture. . We were expecting a pool of stingless jellyfish , but infortunately the pool alreqdy dried out and there is only big mossy hole 😣😣😣(see second pic) . . #pulausembilan #flores #indonesia🇮🇩 #travel #instatravel #instagood #instalike #holiday #scenery #beautiful #travelbuddies #instaholiday #traveldiary #wanderlust #travelgram #landscape #summerholiday #travelogue #worldtravel #worldtraveler #sevenwanderersflores
Day 3 #NTT : still in Gili Laba to see sunrise but it was a bit cloudy... the hike up to this side was quite challenging cos we need to climb a bit, not just walking...esp we started around 5am in pitch dark... . this pic is taken otw down to the beach , it is a longer path, but only needs to walk 😊😊😊.. quite pretty, right ? 😍 #GiliLaba #flores #indonesia🇮🇩 #travel #instatravel #instagood #instalike #holiday #scenery #beautiful #travelbuddies #instaholiday #traveldiary #wanderlust #travelgram #landscape #summerholiday #travelogue #worldtravel #worldtraveler #sevenwanderersflores
Go folow my musically plss Help to 100 fans #informasi #indonesia🇮🇩 #musically #muserid
Just put them in the post box!📮Please let me know when you receive them :) I wish their safe journeys ✈️ #outgoing #cards #decorating #washitape #post #postswap #postcard #postcrosser #postcrossing #stamps #korea🇰🇷 #malaysia🇲🇾 #china🇨🇳 #usa🇺🇸 #indonesia🇮🇩
Postcard material 💁🏽🌴 #gili #indonesia🇮🇩
Repost from @almandamaudu87 . . . . HIGHLY RECOMMENDED!!! Ikan CAKALANG FUFU masih fress banget & serasa baru di dibawa dari laut & langsung di fufu (asap) 👍 KAWANUA yang sekitaran jakarta kalo rindu ni ikang sadap ini,lajuuu jo ka @smokey.fufu 😘😘😘 @smokey.fufu Napa kita so raca di dapur 😋😁😁 Btw thank tu pampis depe rasa nda dua sadap kong depe pidis biking garo garo kapal hahhah.... 😁😀😋😘👍 #cakalangfufu #kulinermanado #kawanua #manadose #nyiurmelambai #ikanasapkahasmanado #cakalangasap #sadap #pidis #1gepe #fress #instafood #isntapic #instagram #manado #bitung #jakartaselatan #like4like #indonesia🇮🇩
Hidup di bikin asik aj jangan di bikin susah boy lakukan apa yang perlu lo lakukan asal tidak melanggar hukum negara dan hukum islam sah sah saja #cafe #realcafe #vape #vapor #cafemakassar #indonesia🇮🇩 #vans #blackskuul #1997 #15052017 #tarotpro #ejuice #vapormakasssr #save #sulsel #islam #cintadamai #destinasi #1945 #pancasila