#ilpresidente 3.841K Posts

#Repost from @mibasiswonogiri with @regram.app ... Kanti Lumantar Nawolo saking Mas Ngademin, Sedoyo Keluargo Ageng Milanisti Wonogiri, Hangaturaken Sugeng Polokrami dumateng Mas Yanto @toelmaldini Ingkang Minongko Presiden Milanisti Indonesia. Mugi Kanti Tinalining Katresnan Kekalih Saget Ndadosaken Lumeberipun Berkah Saking Gusti Ingkang Murbeng Dumadi, Lan ugi Saget Dadosaken Srono soho Mergi Lempeng Tumuju Dateng Keluargo ingkang Sakinah, Mawadah, Warohmah saget Nulat Dateng Rumah tagganipun Kanjeng Nabi ... Lan Mboten Katalumpen Dipun Tenggo Adicoro Ngunduh Mantunipun ing Kitho Wonogiri .... #milanistiindonesia #milanistiwonogiri #ilpresidente #toelmaldini #happywedding #polokrami #23juli #mibwongazyeng #masblangkon
Kanti Lumantar Nawolo saking Mas Ngademin, Sedoyo Keluargo Ageng Milanisti Wonogiri, Hangaturaken Sugeng Polokrami dumateng Mas Yanto @toelmaldini Ingkang Minongko Presiden Milanisti Indonesia. Mugi Kanti Tinalining Katresnan Kekalih Saget Ndadosaken Lumeberipun Berkah Saking Gusti Ingkang Murbeng Dumadi, Lan ugi Saget Dadosaken Srono soho Mergi Lempeng Tumuju Dateng Keluargo ingkang Sakinah, Mawadah, Warohmah saget Nulat Dateng Rumah tagganipun Kanjeng Nabi ... Lan Mboten Katalumpen Dipun Tenggo Adicoro Ngunduh Mantunipun ing Kitho Wonogiri .... #milanistiindonesia #milanistiwonogiri #ilpresidente #toelmaldini #happywedding #polokrami #23juli #mibwongazyeng
selamat menempuh hidup baru il presidente milanisti indonesia .. langgeng selalu, cpt dpt momongan , inshallah keluarga barunya selalu diberkahi dalam segala hal . aminnn. 🙏🏼❤🖤 #lebihbesardarikeluarga #lebihdekatdarisaudara #misezpalu #Milanistiindonesia #ilpresidente
#clubzerouno_pizza: focaccia con olio, pomodoro e prosciutto cotto 📍Trattoria Vanvitelli 👍🏻👍🏻👍🏻 ✅Altre foto ed info su ▶️clubzerouno.blogspot.it◀️ e sulla nostra pagina facebook ▶️clubzerouno◀️ ☀️☀️☀️ #ilPresidente #food_of_italy #food #onthetable #lavitaebella #yummi #foodporn #loves_food #officialfoods_ #igfood #instafood #italyfoodporn #campaniafoodporn #naplesfoodblog #napolibetterfood #naplstateofpanz #napolifoodporn #consigliounposto #pizzaporn #pizza #ilovepizza #pizzadoc #pizzanapoletana #verapizza #avpn #verapizzanapoletana #dovemangiarepizza #cuordinapolifood #tbfn
Teamwork makes the dream work guys... till next years adventure 🤜🏽 #ladsonkotor #ilpresidente #barebantz #balkanmo #beachjack #bordercrossingfordummies #montenegro2017 #vespa2018
When they say fish tacos, they mean an actual fish in your tacos. #ilpresidente #margs