#igsokongan 68.632K Posts

LULUS UJIAN MAKMAL DADAH & HORMONES- Jamu Tun Teja (Premium Quality) Jamu Tun Teja sangat menitikberatkan keselamatan sepenuhnya untuk pengguna, produk kami telah LULUS ujian makmal dan diklasifikasikan Produk Jamu yang selamat. Kami tidak mementingkan keuntungan yang tinggi di dalam masa yang singkat, kami berpandangan jauh agar produk kami berkesan untuk semua golongan wanita tanpa sebarang kesan sampingan yang boleh mengancam nyawa. Kami yakin bahawa Pengguna akan menghargai Produk Jamu Tun Teja setelah pertama kali mencubanya. InsyaAllah. . ๐Ÿ‘ธ Authorised Stockist . ๐Ÿ’ฐ Agent & Dropship wanted . ๐ŸŒท1 BOX RM88 (15 Sachets) ๐ŸŒท2 BOX RM176 (30 Sachets) . ๐Ÿ“ฎFREE Postage . ๐Ÿš—๐Ÿ’จFREE COD Tapah| Kampar| Langkap| Temoh . ๐Ÿ“ฒ011-1184 4621 (Azie) ๐Ÿ“ฒ011-1184 4621 (Azie) ๐Ÿ“ฒ011-1184 4621 (Azie) . #sayamakansayajual #ilovejamu #stockistsah #jamuqualitypremium #jamutunteja #jamu #jamutuntejaagentwanted #jamutuntejastockist #jamutuntejaperak #jamutuntejakampar #jamutuntejatapah #jamutuntejalangkap #jamutuntejatemoh #jamucollagen #skinglowing #jamumoden #igsokongan #terlajaklaris #terapiinstagram #instafamous #aurainsta #jamulifestyle #jamusedap #jamucantik #jamukulit #jamutenaga #jamukurus #jamukesihatandalaman #jamumilkbooster
Hi JTT Lover, before sleep ni, nana nk bagi tahu esok nana ada postage JAMU TUN TEJA utk siapa yg dah pinang JTT dari nana. NANA BAGI FREE POSTAGE UTK SEMENANJUNG & SABAH SARAWAK. So uols yg nak place order JTT boleh whatsapp nana, nak cpt click dekat Bio IG nana. Terus whatsapp. FREE POSTAGE TAU, even Poslaju dah โฌ†๏ธharga lagi.. Nana ttp nak bg FREE dkt my lovely customer nana. โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ . Want to try Jamu Tun Tejaโ„ข DM/PM me NANA ๐Ÿ“ฒ 0122241449.. . JAMU TUN TEJA explicitly for: ๐Ÿ‘ธ skin ๐Ÿ’ƒ metabolism and weight loss ๐Ÿ’ฎ menstrual cycle & fertility ๐Ÿ’ intimate health ๐Ÿผ milk booster . ๐Ÿ’ฐ RM 88 (15 sachets) ๐Ÿ’ฐ RM176 (30 sachets) + ๐ŸŽ FREE Gift + ๐Ÿ“ฎFREE postage + ๐Ÿš—๐Ÿ’จ FREE COD . #jamu #jamutunteja #jamutuntejagombak #jamutuntejasetapak #jamutuntejakl #jamutuntejaklcc #jamutuntejaselayang #womensupplement #jamutuntejanana #jamutuntejastockist #goodsupplement #jttbabes #jamufied #instafamous #syukur #terapiinstagram #ajimaura #trustedseller #igsokongan #igshop #nanajttteam #freepostage
Soklan teka teki. Biar mamikino start dulu. Kah. Saya beli doblas ketul brooches haritu. Tapi harini tinggal empat ketul je. @ivmist_charm pakai tudung sauk je kan? Kekekekeke. @kaklis.lis lilits je tak pakai brooch. Hukhukhuk. Hampa pulak acane? Kekeke. #mamikino #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #igsokongan #igmashup #tijm #super100k #inijugakamanah #cikguseo #quoteoftheday #quote #masalah #tudung #shawl #hijab #awningtudung #hitam #muslimahproblem #masalahdunia #momsproblem #girlsproblem #brooch #hilang
Alhamdulillah..
Oct17 . . ๐Ÿ‘ MH151002 Pointed Ankle Marten Boots . ๐Ÿ’ฐRM90.00 Size: 34,35,36,37,38,39 Incl postage SEM only Add RM14 to SS . Colour: black/grey/matte black Heels height: 9cm Pre Order: 10-14 working days . . . Untuk pertanyaan/pesanan sila whatsapp/klik link di bio . WA: 016-5379686
Oct17 . . ๐Ÿ‘ MH151002 Pointed Ankle Marten Boots . ๐Ÿ’ฐRM90.00 Size: 34,35,36,37,38,39 Incl postage SEM only Add RM14 to SS . Colour: black/grey/matte black Heels height: 9cm Pre Order: 10-14 working days . . . Untuk pertanyaan/pesanan sila whatsapp/klik link di bio . WA: 016-5379686
Oct17 . . ๐Ÿ‘ MH151002 Pointed Ankle Marten Boots . ๐Ÿ’ฐRM90.00 Size: 34,35,36,37,38,39 Incl postage SEM only Add RM14 to SS . Colour: black/grey/matte black Heels height: 9cm Pre Order: 10-14 working days . . . Untuk pertanyaan/pesanan sila whatsapp/klik link di bio . WA: 016-5379686
Oct17 . . ๐Ÿ‘ MH151002 Pointed Ankle Marten Boots . ๐Ÿ’ฐRM90.00 Size: 34,35,36,37,38,39 Incl postage SEM only Add RM14 to SS . Colour: black/grey/matte black Heels height: 9cm Pre Order: 10-14 working days . . . Untuk pertanyaan/pesanan sila whatsapp/klik link di bio . WA: 016-5379686
Selamat malam guys n Assalamualaikum๐Ÿ˜. . . . . LW 131103 MEN'S OUTWEAR DENIM . . ๐ŸŽˆRM90 ๐ŸŽˆSize : S-2XL ๐ŸŽˆColour : blue/black ๐Ÿš› free postage sem only โณPre order 14 working days . . . NAK ORDER??? Senang jer......๐Ÿ˜€ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Screen shoot gambar ๐Ÿ“ฒwhatsapp 011-20795581 ๐Ÿ“ฒwhatsapp 011-20795581 ๐Ÿ“ฒwhatsapp 011-20795581 . . ATAU ๐Ÿ‘‰Tekan jer link whatsapp kat bio๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . . . #sayajualmurah #alorsetar #bazaronline #instashop #malaysiaonlineshop #pakaianmurah #youcanduit #seluarlelaki #bajulelaki #bajulelakimurah #jaketlelaki #kasutlelaki #kasutlelakimurah #igsokongan #kemeja #kemejalelaki #tshirtlelaki #sayajualtshirt #sayajualbajulelaki #kemejamurah #tshirtlawa #gayalelaki #fesyenlelaki #fesyenterkini #lelakimaskulin #jitra #fesyenterbaru #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura
Selamat malam guys n Assalamualaikum๐Ÿ˜. . . . . LW 131103 MEN'S OUTWEAR DENIM . . ๐ŸŽˆRM90 ๐ŸŽˆSize : S-2XL ๐ŸŽˆColour : blue/black ๐Ÿš› free postage sem only โณPre order 14 working days . . . NAK ORDER??? Senang jer......๐Ÿ˜€ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Screen shoot gambar ๐Ÿ“ฒwhatsapp 011-20795581 ๐Ÿ“ฒwhatsapp 011-20795581 ๐Ÿ“ฒwhatsapp 011-20795581 . . ATAU ๐Ÿ‘‰Tekan jer link whatsapp kat bio๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . . . #sayajualmurah #alorsetar #bazaronline #instashop #malaysiaonlineshop #pakaianmurah #youcanduit #seluarlelaki #bajulelaki #bajulelakimurah #jaketlelaki #kasutlelaki #kasutlelakimurah #igsokongan #kemeja #kemejalelaki #tshirtlelaki #sayajualtshirt #sayajualbajulelaki #kemejamurah #tshirtlawa #gayalelaki #fesyenlelaki #fesyenterkini #lelakimaskulin #jitra #fesyenterbaru #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura
TQ mommy yatie repeat order utk anak tersayang memilih perisa asli dan vege. Kak musliha bagi freegift babybowl n spoon๐Ÿ˜‰ Yg nak order laju-laju wasap kak musliha 0193097141 #susukambingrrayyan #baby #pama #terapiinstagram #igshop #bazaarpaknil #muslihabizresources #kids #gstarkids #igshop #tvalhijrah #nasilemakkopio #sembelit #agendiperlukan #comcom #babyfood #makananbaby #vege #jagungkurma #makananbayi #homemade #babycomel #anakku #buburnasi #buburbaby #buburbayi #cereal #perisabilis #igsokongan #ajimaura #puree
Raesya Instant Shawl siapa nak diskaun meh wasap akak, kod rahsia bwh ni ๐Ÿ˜ . . . Wasap kod 'Raesya kombo' ke 01128847622 Wasap kod 'Raesya kombo' ke 01128847622 . . . Atau klik link wasap kat profile atas ๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–• . . . #igsokongan #terapiinstagram #bawallabuh #like4like #instantshawllabuh #shawllabuh #tudungbidangbesar #bentong #tudungbentong #raub #tudunglabuhpahang #tudungbidang50 #tudungbidang60 #tudunglabuh #ajimaura #bawalinstantlabuh #instantawning #instantshawl #shawl #wideshawl #bawalinstant #tudungawning #jubah #blouselabuh #handsock #purdah #niqab #akademiinsta
Mungkin ramai yang tak tahu .. . R rayyan sangat bagus utk rawat eczema pada kanak2.. . . Minum r rayyan sebulan sahaja... . Alhamdulillah pulih sepenuhnya dari eczema.. Comei sangat baby ni.. Baby ni minum r rayyan perisa asli.. Jom berikan susu kambing R-Rayyan Wasap kak musliha 0193097141 #susukambingrrayyan #baby #pama #terapiinstagram #igshop #naikkanberatbadan #muslihabizresources #kids #ibuhamil #ibumengandung #gstarkids #igshop #seisikeluarga #tvalhijrah #nasilemakkopio #malaysia #ikhtiarhamil #sembelit #agendiperlukan #tambahsusuibu #milkbooster #comcom #babyfood #igsokongan #ajimaura #sembelit #eczema
dah jadi trend dah sekarang..semua nak calit LIQIUD PEN EYELINER by SUGARBELLE nie...murah harga harus mampu milik.. . tak comot mudah murah โคโคโคโค . sangat-sangat murah hanya RM20 sahaja..woowww you should have it girlzz...๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . whatsapp kak nun ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ . 0169130932 0169130932 0169130932 grab it now deary ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ cepat dapatkan hot item SB NOW . #sugarbelleaddict #sugarbelleagent #sugarbellejitra #sugarbellealorstar #teamsugarbellestars #jitra #alorstar #makeupmurah #mampumilik #barangmakeup #dropship #dropshipwanted #sideincome #duittepi #makeupgeekmalaysia #makeupmurah #parabenfree #halal #mua #pulunkedahpulun #palapesuum #uumisthebest #trustedagent #MOODREPUBLIK #bazarpaknil #instafamous #paidreview #sayajualonline #terapiinstagram #igsokongan @sugarbellecosmetic
LIQIUD PEN EYELINER RM20..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . awat murah sangat nie..wooww hebat dah laa pekat,senang nak make a line, tak comot..โคโคโคโค . get it now . sangat-sangat murah hanya RM20 sahaja..woowww you should have it girlzz...๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . whatsapp kak nun ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ . 0169130932 0169130932 0169130932 grab it now deary ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ cepat dapatkan hot item SB NOW . #sugarbelleaddict #sugarbelleagent #sugarbellejitra #sugarbellealorstar #teamsugarbellestars #jitra #alorstar #makeupmurah #mampumilik #barangmakeup #dropship #dropshipwanted #sideincome #duittepi #makeupgeekmalaysia #makeupmurah #parabenfree #halal #mua #pulunkedahpulun #palapesuum #uumisthebest #trustedagent #MOODREPUBLIK #bazarpaknil #instafamous #paidreview #sayajualonline #terapiinstagram #igsokongan @sugarbellecosmetic
Alhamdulillah.. Terima kasih. Ada rezeki beli lagi.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
LIQIUD PEN EYELINER SUGARBELLE RM20 ONLY.. . cepat order deary..stok masih hangat hangat lagi nie..lebih mudah pada yang gemar ber EYELINER..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . sangat-sangat murah hanya RM20 sahaja..woowww you should have it girlzz...๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . whatsapp kak nun ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ . 0169130932 0169130932 0169130932 grab it now deary ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ cepat dapatkan hot item SB NOW . #sugarbelleaddict #sugarbelleagent #sugarbellejitra #sugarbellealorstar #teamsugarbellestars #jitra #alorstar #makeupmurah #mampumilik #barangmakeup #dropship #dropshipwanted #sideincome #duittepi #makeupgeekmalaysia #makeupmurah #parabenfree #halal #mua #pulunkedahpulun #palapesuum #uumisthebest #trustedagent #MOODREPUBLIK #bazarpaknil #instafamous #paidreview #sayajualonline #terapiinstagram #igsokongan @sugarbellecosmetic