#igshop 7.031M Posts

. ⭐️Auction Style Listing⭐️ . Lia Sophia “Crystals & Cream” Necklace . Gold tone necklace with pave set crystals and pearl accents | 35.5” length + 5” extender | retailed for $118 . . Starting bid is $10 shipped; minimum increase is $1 | Please comment with bid amount | Auction ends at 4 pm MST . . . . #jewelryforsale #liasophia #liasophiaforsale #statementjewelry #shopmycloset #instacloset #aotd #igshop #shopwardrobewednesday #swwauctions #swwavailable
VITAMIN C POWER!! TERUS GEBU! . HANYA 2 BIJI SEHARI UTK SIHAT & CANTIK ==== . Seumur hidup Nad yg 3 series ni kan. Tak pernah jumpa vitamin C mcm Absorbent-C. Memang lain dari yang lain! . Formula berpaten Forever Absorbent-C Memastikan khasiat vitamin C diserap 100%. Tak kan ada pembaziran mcm vitamin C lain. Sebab sifat vitamin C larut air. Cepat sangat dikumuhkan oleh badan. Tapi Absorbent-C mmg ABSORBENT! . Mana ada vitamin C lain yg diperkayakan dgn: . 🌾Oat👉baik untuk jantung & singkir kolestrol jahat(oat terikat dengan vitamin C supaya tahan lebih lama . 🐝Madu👉baik untuk sistem pernafasan, mata Kandungan absorbent C: 🌾.Oat👉baik untuk jantung & singkir kolestrol jahat(oat terikat dengan vitamin C supaya tahan lebih lama . 🐝Madu👉baik untuk sistem pernafasan, mata . Ekstrak betik 👉membantu perlawasan . Ekstrak oren👉 membekalkan vitamin C baik untuk kulit (jerawat, parut, & kulit kusam) . Diluluskan KKM , Halal & Kosher certified. Macam mana nak dapatkan absorbent C ni? Whatsapp je Nad. Ready stok tapi limited. Produk terlajak laris stok cepat habis! . Sihat Forever, Bahagia Forever Dapatkan 15% - 48% diskaun meletops untuk ahli Forever!! #sayajual #foreverlivingproducts #vitaminc #absorbentc #nakcantik #naksihat #nakgebu #terapiinstagram #raya #teruscantik #trustedseller #igshop #instashop #kulitcantik #cikgu #usm #uitm #uiam #hukm #suplemen #kimchiuntukawak
我地一齊幫佢加油❣️打氣💕 一定會有好消息的💕 ----------------------------- 🔥無限期開幕優惠🔮 ♠️買滿180$即送塔羅牌占卜一次!❣️ ------------------------------------------------- 👿本地人手制作 🔮買滿$180即送塔羅牌占卜問題一條🔥 📮包本地平郵 (可加錢寄掛號/順豐到付📦) 📨有興趣可以direct我地 ‼️請勿在下面留言‼️ #由於人手製作 #免不了會有些少瑕疵 #我地盡量做到最好 #希望各位多多支持 #感謝 #大部分都係獨一無二的款式 #hkig #hkigshop #igshop #hkhandmade #handmade #hkaccessories #accessories #cnpaccessories #earings #unique #special #foryou #diy #hk #diyhk #igshophk #hkigstore #igstore #hkgirl #design #designer #art #tarot
Laney is to cute in our shabby flower princess crown headband!! These can be made in gold or silver crowns and flowers can be a variety of colors! $4 each 👑 . . . #princess #crown #adorable #loveit #socute #igshop #shopsmall #supportsmallshops #alovefortutus #shabby #flowers #silver #gold #beautiful #beautifully_made_babies #kids #babies #toddlers #handmade
"NCT" Group design😍 - Cun tak cun😝😝 - Harga baju Shortsleeve RM40 Longsleeve RM50 Harga termasuk postage 📦 Cotton 💯% Size XS - XXXL Available👕 - 1)screenshot gambar baju 2) Ws admin 0173068901 untuk order atau lebih detail😘 - #onlineshop #igshop #sayajualmurah #bajustyle #stoned #supreme #igshop #igshopmalaysia #bajumurah #trending #jualmurah #igshopmurah
店主未回港 想要現貨可以郵寄thanks💕💕 mini stock 1. Original stock 3 雲石化妝掃已經係本店hot item 💪 全部都係現貨實拍💕實物更靚 毛質好柔軟舒服👍唔會刺激到臉部, 1Set有10支化妝掃😍 ,足夠應付日常妝,輕易精準地化妝🙆 全部有掃網套住 毛質係人造纖維 實拍♡必買 ♡全現貨即日交收 10支套裝包括 (詳細可以問我😘): 蜜粉掃,胭脂掃,粉底掃(可當面膜掃),散粉掃,陰影掃,眼影掃x2,暈染掃,斜角眉掃,唇掃 有分2個SIZE 查詢WTSAPP :66459192 OR DIRECT #hkig #igshop #makeup #instagood #instamood #foodie #化妝 #化妝品 #化妝掃 #素顏 #夏天 #旅行 #hkgirl #糖果色 #hkgirl #hkgirls #蜜粉掃 #胭脂掃 #粉底掃 #高光掃 #眼影掃 #眉刷 #唇刷 #眉梳 #雲石 #雲石化妝掃 #禮物 #生日禮物 #女神 #洗臉 #面膜
👑無痛家用宅光脫毛機👑 . 😳😳啲毛毛剃完又好快生番?😳😳 . 😦😦成日剃又怕毛孔粗曬?😰😰 . 🙊出去做激光脫毛又貴又怕尷尬?😏做激光都要成千蚊一次😱😱仲要逐個部位計😳😭 . 🏠咁不如同我地平平地買番部脫毛機自己系屋企脫毛?😏又唔洗怕醜尷尬~😁 . 😌出面買一部同類產品閒閒地都成千蚊,元氣館賣緊$2500up都係宅光脫毛,仲唔同我地買?😏 . 😉同我地買呢款一部仲有成75000幾發咁多😂😂你想脫邊都得喇😜 . 😌😌我地呢部脫毛機係系外國訂番黎,有齊說明書同原裝盒嫁,仲有兩年原廠保養的~😀😀😀 . 😆Keep住用啲毛毛就會越黎越少,3-4個月左右就會無曬咁滯😍😍😍 . 😃呢部仲有分"普通版"&"升級版"架😚 . 【升級版】仲可以加強收毛孔效果嫁!😍 . 🔰此為預訂款🔰 *************** - 需等一星期左右😉因為系外國訂番黎😊 . 🍭🍭版本🍭🍭 *************** - 【普通版】:原裝2個脫毛燈頭 - 【升級版】:原裝1個脫毛燈頭+1個嫩膚燈頭 . 😎😎$Price😎😎 ***************** 【普通版】:$700/套;$1300/兩套 . 【升級版】:$750/套;$1400/兩套 . 🙇🏻郵費需+$38起(每部過1.5kg可參考郵局收費)🙇🏻 🎀如面交需+$20起車費(視乎數量)🎀 . 😌😌$加錢區😌😌 ******************* - +$150 額外原裝脫毛燈頭1個 - + $200 額外原裝嫩膚燈頭1個 (🙆🏻此為消耗品,建議加購🙆🏻) 《購買脫毛機才可享此半價優惠😉》 . 🙆🏻🙆🏻睇下仲有無其他野岩?☺️🙆🏻🙆🏻 . 😍想買野 / 有查詢就快啲搵我喇😀 ️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ Direct or Wechat/Whatsapp : 67444801 ⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆ 😍想買野 / 有查詢就快啲搵我喇😀 #igshop #hkshop #Kakaprincessteam #Tsum #脫毛 #去毛 #醫神 #棒球帽 #銀包 #請人 #瘦身貼 #減肥 #手機殼 #瘦身 #連身裙 #脫毛機 #公仔襪 #袋 - #招代理 有意Direct, we chat 或 Whatsapp
店主未回港 想要現貨可以郵寄thanks💕💕 mini stock 1. Original stock 3 雲石化妝掃已經係本店hot item 💪 全部都係現貨實拍💕實物更靚 毛質好柔軟舒服👍唔會刺激到臉部, 1Set有10支化妝掃😍 ,足夠應付日常妝,輕易精準地化妝🙆 全部有掃網套住 毛質係人造纖維 實拍♡必買 ♡全現貨即日交收 10支套裝包括 (詳細可以問我😘): 蜜粉掃,胭脂掃,粉底掃(可當面膜掃),散粉掃,陰影掃,眼影掃x2,暈染掃,斜角眉掃,唇掃 有分2個SIZE 查詢WTSAPP :66459192 OR DIRECT #hkig #igshop #makeup #instagood #instamood #foodie #化妝 #化妝品 #化妝掃 #素顏 #夏天 #旅行 #hkgirl #糖果色 #hkgirl #hkgirls #蜜粉掃 #胭脂掃 #粉底掃 #高光掃 #眼影掃 #眉刷 #唇刷 #眉梳 #雲石 #雲石化妝掃 #禮物 #生日禮物 #女神 #洗臉 #面膜
"Berbaloi sangat beli dekat @babra.my ni, Barang import from oversea, Yup preloved, but the quality 99% like new. Sgt2 affordable , harga mampu milik untuk semua " . 📸 ; @fadly_jit . #ootd #vsco #vscocam #portrait #makeportraits #sonyimages #igshop #igreview
店主未回港 想要現貨可以郵寄thanks💕💕 mini stock 1. Original stock 3 雲石化妝掃已經係本店hot item 💪 全部都係現貨實拍💕實物更靚 毛質好柔軟舒服👍唔會刺激到臉部, 1Set有10支化妝掃😍 ,足夠應付日常妝,輕易精準地化妝🙆 全部有掃網套住 毛質係人造纖維 實拍♡必買 ♡全現貨即日交收 10支套裝包括 (詳細可以問我😘): 蜜粉掃,胭脂掃,粉底掃(可當面膜掃),散粉掃,陰影掃,眼影掃x2,暈染掃,斜角眉掃,唇掃 有分2個SIZE 查詢WTSAPP :66459192 OR DIRECT #hkig #igshop #makeup #instagood #instamood #foodie #化妝 #化妝品 #化妝掃 #素顏 #夏天 #旅行 #hkgirl #糖果色 #hkgirl #hkgirls #蜜粉掃 #胭脂掃 #粉底掃 #高光掃 #眼影掃 #眉刷 #唇刷 #眉梳 #雲石 #雲石化妝掃 #禮物 #生日禮物 #女神 #洗臉 #面膜
🌷DAISY PEPLUM 108D🌷 . ☆ MATERIAL: TISABELA SILK ☆ NURSING FRIENDLY ☆ KAIN DUYUNG ☆ ZIP DEPAN & BELAKANG ☆ KAIN PINGGANG (GETAH PENUH) ☆ TIDAK MUDAH LUNTUR / TERCARIK . Nota: Color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting. . Corak akan sedikit berbeza atas faktor jahitan secara pukal. . HARGA RM97SM / RM99SS FREE POSTAGE.💕 . (2XL ADD RM5.30) . . Cara nak order : . 1.baca caption smpai habis , tgk ukuran btol2, pilih dulu siap2 nak color ape & nak size ape & nak berape . 2. Dah confirm betul2 , then baru lah screenshot pic and send to my whatsapp #0146707110 for order . No backout buyers okay😎 . 💗Terime kasih atas kerjasama anda💗 . Kindly WhatsApp #0146707110 for order . . #daisy #daisypeplumkurung #kurungpeplum #peplumkurung #kurungpeplumdaisy #daisypeplum #daisykurung #modernkurung #kurungexclusive #exclusive #kurungvogue #kurungexclusive #bajukurung #kurungmoden #simplekurung #kurungcantik #trendy #sayajualpakaianmuslimah #muslimahwear #elegantdanbergaya #onlythebest #onlineshopping #igshop #instashop #whatsappfororder #dm
. ⭐️Auction Style Listing⭐️ . Lia Sophia “Sable” Ring | size 8 . Silver & goldtone oval ring with braided trim and faceted copper resin stone | 1” tall x .75” wide . . Starting bid is $5 shipped; minimum increase is $1 | Please comment with bid amount | Auction ends at 4 pm MST . . . . #jewelryforsale #liasophia #liasophiaforsale #statementjewelry #shopmycloset #instacloset #aotd #igshop #shopwardrobewednesday #swwauctions #swwavailable
Flora lace kurung 😍😍😍😍 . ⚜️ Material : Crepe ⚜️ Size : Free size ⚜️ Zip di belakang baju ⚜️ Zip and getah di pinggang Shoulder : 16" Sleeve : 23" Arm hole : 14" Bust : 41" Lentgh : 29" . Hips : 40" Waist : 28" Length : 39" . Harga rm 90 tidak termasuk postage 😗😗. Berminat boleh contact 017-7212995. . #sofiz_igshop #igshop #myigshop
😍 - KENALI FIRMAX3.. FIRMAX3 adalah rawatan alternatif terbaik untuk Kesihatan & Kecantikan buat Lelaki & Wanita.. Krim ini sangat "mesra guna" kerana : ✔semudah sapu di NADI saja ✔berbau wangian herba ✔tidak melekit/berminyak ✔fungsi pelbagai/serbaguna ✔sesuai untuk semua golongan ✔mudah dibawa ke mana saja Selain terkenal sebagai krim "Penganjal dan Penegang" kulit terbaik, Firmax3 juga terkenal dengan jolokan krim "Penstabil Hormon" Nombor 1 di Malaysia! Formulasi Firmax3 ini akan "menstabilkan" hormon yang tidak seimbang serta "mengaktifkan" semula hormon yang kurang aktif malah yang tidak aktif.. untuk memastikan perjalanan "darah sihat" mengalir lancar serta meneutralkan keasidan dan radiasi dalam tubuh badan. Justeru, banyak masalah kesihatan dan penuaan dapat dirawat... Hanya dengan cara sapuan di NADI sahaja! Kini telah ramai yang mencuba dan dapat merasai sendiri kebaikan Firmax3 ini. "Repeat Order" demi "Repeat Order" dari para pengguna telah membuktikan krim ini sangat memberi kebaikan kepada luaran dan dalaman kesihatan. Anda bila lagi??? FIRMAX3...ALL IN ONE MAGIC CREAM! #HARGA: RM170 (30GRAM) Produk 💯% selamat digunakan Berkesan 💯% utk merawat kesihatan anda ✅ Kita Sihat Dahulu, Baru Kita Cantikkkkk... Cantik Di Dalam...Dan Terpaksa Cantik Diluar... 📲Berminat blh pm / WhatsApp no 0123877279 #firmax3 #magiccream #multicream #produkkecantikan #alhamdulillah #syukurselalu #igmalaysia #bazaarkl #kedaionlinemalaysia #kamijual #sayajual #bazarpaknil #igshop #kelantan #sayajualonline #kosmetik #produkkesihatan #lokalah #macammacamada #dropshipmalaysia #financialfreedom #sideincome #sayajualmurah #jualanmurah #makeupmurah
Ada yang tak faham lagi ke tentang produk Erdina ni? 😱 Dah scroll and read semua post tapi still tak faham? Takpa meh saya explain serba sikit. Ini adalah produk sulung dari Erdina, iaitu Perfect White Skincare. Dalam produk ini, terdapat beberapa jenis yang perlu kalian tahu. 1. Facial cleanser 2. Serum 3. Day cream 4. Night cream 5. Toner Setiap jenis ada penggunaannya yang tersendiri. Tak boleh sebarang pakai tau! Produk ini dijual dengan dua pakej iaitu BASIC SET atau COMBO SET. BASIC SET termasuk Facial, Day Cream, Night Cream dan Toner KECUALI Serum ya. COMBO SET baru ada semua jenis. Harga serendah RM50 hanya untuk serum. Alang-alang ada MERDEKA SALES ni, harga HQ tawarkan kaw kaw weh. Sementara ada promosi ni, baik korang grab cepat sebab terhad pada 500 unit. Dah habis stock, melepas korang huhu 😢 Borak lebih lanjut di whatsapp jom? Link whatsapp di bio ig @projekikhwah okey 👌 #teamticermeroket #teamticertirah #perangiskincaremercury #erdinabeauty #dspremiumeb #legacyhafizsuratman #produkbebasmerkuri #perangiskincaremercury #igshop #sayajualonline #bazaarpaknil #malaysianonlineshop #instashop #visitmyig #projekikhwah
Technology product from Korea 🇰🇷 . 🔥 DMSONE EXCLUSIVE 5in1 🔥 . Confirm lebih tiptop...!!! 😍😍😍 Wooowwwww...!! Meletoppss wei...!!! . ✅ sabun ✅ day cream ✅ night cream ✅ serum glowing ✅ foundation hybrid cc . Pergghhh...!!! Memang super duper jimatt....😱😱 . Customer yang beli 2SET secara Auto uolls jadi agen sah DMS dan dapat diskaun 20%...😍😍 . So tak perlu keluarkan duit RM1500 untuk jadi agen sah DMS...!!! 😘😘 . Jom WhatsApp 📲 www.wasap.my/60137034598 Jom Telegram 📲 Aien 013 7034598 . . #dmslover #dmsviral #dmstrending #sayajualdms360 #dms360 #DmsOneExclusive5in1 #naturalbeauty #dmsmuar #codmuar #agendmsmuar #nakcantik #nakputih #igshop #visitmyig #instashop #igseller #stokisdmsmuar #dmsmurah #dms360murah #agentwanted #dropshipwanted #dmsoriginal #dms360original #dmsone #freepostage #skincare #stokisdms360
. ⭐️Auction Style Listing⭐️ . Lia Sophia “Improv” Necklace . Mixed metal circles in a variety of textures | can be worn long or doubled | 39” length + 3” extender . . Starting bid is $9 shipped; minimum increase is $1 | Please comment with bid amount | Auction ends at 4 pm MST . . . . #jewelryforsale #liasophia #liasophiaforsale #statementjewelry #shopmycloset #instacloset #aotd #igshop #shopwardrobewednesday #swwauctions #swwavailable
. New PRE Order 😍😍😍 =================== . Custom Made Printed (Baby Seam )By Larnie . Ciri-Ciri Menarik:- 😍 Tudung Bawal / Square / 4 Segi / BUKAN shawl . 😍 Saiz : Bidang 45 . 😍 Ukuran : 110cm x 110 cm . 😍Jenis Material : Luxurious Silk . 😍 Jahitan Tepi : Baby Seam . 😍 Mudah Dibentuk . 😍Tekstur Lembut . 😍Tidak Licin . 😍 Special Custom Made . Rm49 exc postage 📫 POSTAGE : SM RM8 , SS RM13 . How to order? Whatssap : http://Scarffbyfeyyra.wasap.my Ig : zaffdha_legacy Fb : Zafirah Latif / Larnie Scarves By Feyyra - Agent Melaka . #sayajualtudung #bawalcustomeprinted #larnielovers #larnielovers #tudungviral #teamAlfar #teamfarazaara #sayajual #sayajualmurah #ruangrezekihanania #igshop #onlineshop #visitmyig #vendeurfestival #malaysiaonlineshop #moodrepublik #bazaarpaknil #zaffdhalegacy #uitm #unisel #utem #uitmbandarayamelaka #uitmjasin #uitmlendu #uitmshahalam