#iPhone4S 1.396M Posts

Kaun hai ye log kahase aate hai ye???πŸ€”πŸ€”πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #iphone8 #iphone4s #iph #imac #imacpro #ipod #ipod #ipo #apple #apple #loveapple #macbookpro #mac #lap #laptop #comp #computer #jka #bveurope
Urban afternoon #urban #Cebu #street #iphone4s
Salam/ hello mellow- Hi korang, tgk ni semua ready stock. Sis ada stock paling murah yang sesuai dgn bajet korang. . . Jom tekan link ws dekat bio @ladyiphone411 sekarang. . . ....................................................................................... Kepada korang semua jangan tunggu lagi. My price @ladyiphone411 lebih murah dari yang lain. Untung lagi korang beli dengan kami sebab dapat free gift lagi tau😚 dan kami akan jaga korang punye waranty selama setahun. 😎 Lagi @ladyiphone411 bukan jual IOS je tau. ANDROID dan ACTION CAM pun ada, banyak pilihan korang kalau korang nak beli dengan kami😊😊😊 Quality barang @ladyiphone411 100% ORIGINAL❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ πŸ–‘πŸ–‘πŸ–‘Ops!! ada lagi. Nak bagi tahu ni. @ladyiphone411 pun ada buat repair tau, screen retak,nak tukar betri,pot charging rosak, dll. ________________________________________ So tunggu apa lagi. Jom ws πŸ“±0124440481 πŸ“±0124440481 Sangat2 pantas replyπŸ€— #iphoneimportset #originaliphone #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #gadgetmurah #gadget #penjualiphone #iphoneredystock #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #feedbackroyalgadgetshop #applemalaysia #ajimaura #ebooksaka - #regrann
Salam/ hello mellow- Hi korang, tgk ni semua ready stock. Sis ada stock paling murah yang sesuai dgn bajet korang. . . Jom tekan link ws dekat bio @ladyiphone411 sekarang. .nego harga sampai jadi😘 . ....................................................................................... Kepada korang semua jangan tunggu lagi. My price @ladyiphone411 lebih murah dari yang lain. Untung lagi korang beli dengan kami sebab dapat free gift lagi tau😚 dan kami akan jaga korang punye waranty selama setahun. 😎 Lagi @ladyiphone411 bukan jual IOS je tau. ANDROID dan ACTION CAM pun ada, banyak pilihan korang kalau korang nak beli dengan kami😊😊😊 Quality barang @ladyiphone411 100% ORIGINAL❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ πŸ–‘πŸ–‘πŸ–‘Ops!! ada lagi. Nak bagi tahu ni. @ladyiphone411 pun ada buat repair tau, screen retak,nak tukar betri,pot charging rosak, dll. ________________________________________ So tunggu apa lagi. Jom ws πŸ“±0124440481 πŸ“±0124440481 Sangat2 pantas replyπŸ€— #iphoneimportset #originaliphone #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #gadgetmurah #gadget #penjualiphone #iphoneredystock #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #feedbackroyalgadgetshop #applemalaysia #ajimaura #ebooksaka - #regrann
Salam/ hello mellow- Hi korang, tgk ni semua ready stock. Sis ada stock paling murah yang sesuai dgn bajet korang. . . Jom tekan link ws dekat bio @ladyiphone411 sekarang. . . ....................................................................................... Kepada korang semua jangan tunggu lagi. My price @ladyiphone411 lebih murah dari yang lain. Untung lagi korang beli dengan kami sebab dapat free gift lagi tau😚 dan kami akan jaga korang punye waranty selama setahun. 😎 Lagi @ladyiphone411 bukan jual IOS je tau. ANDROID dan ACTION CAM pun ada, banyak pilihan korang kalau korang nak beli dengan kami😊😊😊 Quality barang @ladyiphone411 100% ORIGINAL❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ πŸ–‘πŸ–‘πŸ–‘Ops!! ada lagi. Nak bagi tahu ni. @ladyiphone411 pun ada buat repair tau, screen retak,nak tukar betri,pot charging rosak, dll. ________________________________________ So tunggu apa lagi. Jom ws πŸ“±0124440481 πŸ“±0124440481 Sangat2 pantas replyπŸ€— #iphoneimportset #originaliphone #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #gadgetmurah #gadget #penjualiphone #iphoneredystock #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #feedbackroyalgadgetshop #applemalaysia #ajimaura #ebooksaka - #regrann
although only every human is different, but they remain one! πŸ“ΈπŸ“² β€’ β€’ β€’ β€’ #MrGelek #vscocam #vscopost #vscophoto #vscogram #photogram #photoshoot #photography #photooftheday #streetphotography #streetart #myart #mypict #picsart #pictoftheday #pictures #iphone4s #cameraphone
πŸ’ͺLife isn't about finding yourself Life is about creating yourselfπŸ‘ˆ #iphone4s
Alhmdllahh....Tu dia duk bincang2 sampai jd gagah duk pegang free gifts ..... Salam/ hello mellow- Hi korang, tgk ni semua ready stock. Sis ada stock paling murah yang sesuai dgn bajet korang. . . Jom tekan link ws dekat bio @ladyiphone411 sekarang. . . ....................................................................................... Kepada korang semua jangan tunggu lagi. My price @ladyiphone411 lebih murah dari yang lain. Untung lagi korang beli dengan kami sebab dapat free gift lagi tau😚 dan kami akan jaga korang punye waranty selama setahun. 😎 Lagi @ladyiphone411 bukan jual IOS je tau. ANDROID dan ACTION CAM pun ada, banyak pilihan korang kalau korang nak beli dengan kami😊😊😊 Quality barang @ladyiphone411 100% ORIGINAL❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ πŸ–‘πŸ–‘πŸ–‘Ops!! ada lagi. Nak bagi tahu ni. @ladyiphone411 pun ada buat repair tau, screen retak,nak tukar betri,pot charging rosak, dll. ________________________________________ So tunggu apa lagi. Jom ws πŸ“±0124440481 πŸ“±0124440481 Sangat2 pantas replyπŸ€— #iphoneimportset #originaliphone #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #gadgetmurah #gadget #penjualiphone #iphoneredystock #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #feedbackroyalgadgetshop #applemalaysia #ajimaura #ebooksaka - #regrann
MARI...MARI...MARI... BINCANG HARGA SAMPAI JADI JADI MCM SIS NIE HAWWW Salam/ hello mellow- Hi korang, tgk ni semua ready stock. Sis ada stock paling murah yang sesuai dgn bajet korang. . . Jom tekan link ws dekat bio @ladyiphone411 sekarang. . . ....................................................................................... Kepada korang semua jangan tunggu lagi. My price @ladyiphone411 lebih murah dari yang lain. Untung lagi korang beli dengan kami sebab dapat free gift lagi tau😚 dan kami akan jaga korang punye waranty selama setahun. 😎 Lagi @ladyiphone411 bukan jual IOS je tau. ANDROID dan ACTION CAM pun ada, banyak pilihan korang kalau korang nak beli dengan kami😊😊😊 Quality barang @ladyiphone411 100% ORIGINAL❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ πŸ–‘πŸ–‘πŸ–‘Ops!! ada lagi. Nak bagi tahu ni. @ladyiphone411 pun ada buat repair tau, screen retak,nak tukar betri,pot charging rosak, dll. ________________________________________ So tunggu apa lagi. Jom ws πŸ“±0124440481 πŸ“±0124440481 Sangat2 pantas replyπŸ€— #iphoneimportset #originaliphone #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #gadgetmurah #gadget #penjualiphone #iphoneredystock #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #feedbackroyalgadgetshop #applemalaysia #ajimaura #ebooksaka - #regrann
Salam/ hello mellow- Hi korang, tgk ni semua ready stock. Sis ada stock paling murah yang sesuai dgn bajet korang. . . Jom tekan link ws dekat bio @ladyiphone411 sekarang. . . ....................................................................................... Kepada korang semua jangan tunggu lagi. My price @ladyiphone411 lebih murah dari yang lain. Untung lagi korang beli dengan kami sebab dapat free gift lagi tau😚 dan kami akan jaga korang punye waranty selama setahun. 😎 Lagi @ladyiphone411 bukan jual IOS je tau. ANDROID dan ACTION CAM pun ada, banyak pilihan korang kalau korang nak beli dengan kami😊😊😊 Quality barang @ladyiphone411 100% ORIGINAL❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ πŸ–‘πŸ–‘πŸ–‘Ops!! ada lagi. Nak bagi tahu ni. @ladyiphone411 pun ada buat repair tau, screen retak,nak tukar betri,pot charging rosak, dll. ________________________________________ So tunggu apa lagi. Jom ws πŸ“±0124440481 πŸ“±0124440481 Sangat2 pantas replyπŸ€— #iphoneimportset #originaliphone #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #gadgetmurah #gadget #penjualiphone #iphoneredystock #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #feedbackroyalgadgetshop #applemalaysia #ajimaura #ebooksaka - #regrann
Salam/ hello mellow- Hi korang, tgk ni semua ready stock. Sis ada stock paling murah yang sesuai dgn bajet korang. . . Jom tekan link ws dekat bio @ladyiphone411 sekarang. . . ....................................................................................... Kepada korang semua jangan tunggu lagi. My price @ladyiphone411 lebih murah dari yang lain. Untung lagi korang beli dengan kami sebab dapat free gift lagi tau😚 dan kami akan jaga korang punye waranty selama setahun. 😎 Lagi @ladyiphone411 bukan jual IOS je tau. ANDROID dan ACTION CAM pun ada, banyak pilihan korang kalau korang nak beli dengan kami😊😊😊 Quality barang @ladyiphone411 100% ORIGINAL❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ πŸ–‘πŸ–‘πŸ–‘Ops!! ada lagi. Nak bagi tahu ni. @ladyiphone411 pun ada buat repair tau, screen retak,nak tukar betri,pot charging rosak, dll. ________________________________________ So tunggu apa lagi. Jom ws πŸ“±0124440481 πŸ“±0124440481 Sangat2 pantas replyπŸ€— #iphoneimportset #originaliphone #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #gadgetmurah #gadget #penjualiphone #iphoneredystock #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #feedbackroyalgadgetshop #applemalaysia #ajimaura #ebooksaka - #regrann
Cool iphone!