#hiasandalaman 20.218K Posts

Contoh cabinet dapur yang kami dah buat untuk customer😊
Princess pillow Cover ♡ mudah dipasang dan boleh dicuci ♡ hiasan bilik tidur atau ruang tamu ♡ pelbagai warna yang menarik 43 x 43 cm RM90 (4 pcs) *add RM10 untuk bantal ★warna boleh pilih Postage RM12 semenanjung RM18 sabah/sarawak ETA 4minggu #rumahcantikkeluargabahagia #homesweethome #rumahkusyurgaku #dekorumah #homedeco #barangperhiasan #decomalaysia #hiasandalaman #hiasandalamanrumah #hiasandalamanmalaysia #hiasakandalamanislamik #hiasandalamanmodern #moderndeco #pillowcover #bantal #Scandistyle #Scandinavian #Scandinavia #scandideco #moderndecomalaysia #lpdrstudyroom #lpdrbedroom #lpdrlivingroom #lpdrkids
Princess pillow Cover ♡ mudah dipasang dan boleh dicuci ♡ hiasan bilik tidur atau ruang tamu ♡ pelbagai warna yang menarik 43 x 43 cm RM90 (4 pcs) *add RM10 untuk bantal ★warna boleh pilih Postage RM12 semenanjung RM18 sabah/sarawak ETA 4minggu #rumahcantikkeluargabahagia #homesweethome #rumahkusyurgaku #dekorumah #homedeco #barangperhiasan #decomalaysia #hiasandalaman #hiasandalamanrumah #hiasandalamanmalaysia #hiasakandalamanislamik #hiasandalamanmodern #moderndeco #pillowcover #bantal #Scandistyle #Scandinavian #Scandinavia #scandideco #moderndecomalaysia #lpdrstudyroom #lpdrbedroom #lpdrlivingroom #lpdrkids
Princess pillow Cover ♡ mudah dipasang dan boleh dicuci ♡ hiasan bilik tidur atau ruang tamu ♡ pelbagai warna yang menarik 43 x 43 cm RM90 (4 pcs) *add RM10 untuk bantal ★warna boleh pilih Postage RM12 semenanjung RM18 sabah/sarawak ETA 4minggu #rumahcantikkeluargabahagia #homesweethome #rumahkusyurgaku #dekorumah #homedeco #barangperhiasan #decomalaysia #hiasandalaman #hiasandalamanrumah #hiasandalamanmalaysia #hiasakandalamanislamik #hiasandalamanmodern #moderndeco #pillowcover #bantal #Scandistyle #Scandinavian #Scandinavia #scandideco #moderndecomalaysia #lpdrstudyroom #lpdrbedroom #lpdrlivingroom #lpdrkids
SMILE cotton ball Pillow ♡ sesuai dijadikan hadiah ♡ hiasan bilik tidur atau ruang tamu ♡ pelbagai warna yang menarik 45 x 45 cm RM95 (2pcs) including pillow ★warna boleh pilih Postage RM12 semenanjung RM18 sabah/sarawak ETA 3minggu #rumahcantikkeluargabahagia #homesweethome #rumahkusyurgaku #dekorumah #homedeco #barangperhiasan #decomalaysia #hiasandalaman #hiasandalamanrumah #hiasandalamanmalaysia #hiasakandalamanislamik #hiasandalamanmodern #moderndeco #pillowcover #bantal #Scandistyle #Scandinavian #Scandinavia #scandideco #moderndecomalaysia #lpdrstudyroom #lpdrbedroom #lpdrlivingroom #ladyboss #ladybossmalaysia
SMILE cotton ball Pillow ♡ sesuai dijadikan hadiah ♡ hiasan bilik tidur atau ruang tamu ♡ pelbagai warna yang menarik 45 x 45 cm RM95 (2pcs) including pillow ★warna boleh pilih Postage RM12 semenanjung RM18 sabah/sarawak ETA 3minggu #rumahcantikkeluargabahagia #homesweethome #rumahkusyurgaku #dekorumah #homedeco #barangperhiasan #decomalaysia #hiasandalaman #hiasandalamanrumah #hiasandalamanmalaysia #hiasakandalamanislamik #hiasandalamanmodern #moderndeco #pillowcover #bantal #Scandistyle #Scandinavian #Scandinavia #scandideco #moderndecomalaysia #lpdrstudyroom #lpdrbedroom #lpdrlivingroom #ladyboss #ladybossmalaysia
SMILE cotton ball Pillow ♡ sesuai dijadikan hadiah ♡ hiasan bilik tidur atau ruang tamu ♡ pelbagai warna yang menarik 45 x 45 cm RM95 (2pcs) including pillow ★warna boleh pilih Postage RM12 semenanjung RM18 sabah/sarawak ETA 3minggu #rumahcantikkeluargabahagia #homesweethome #rumahkusyurgaku #dekorumah #homedeco #barangperhiasan #decomalaysia #hiasandalaman #hiasandalamanrumah #hiasandalamanmalaysia #hiasakandalamanislamik #hiasandalamanmodern #moderndeco #pillowcover #bantal #Scandistyle #Scandinavian #Scandinavia #scandideco #moderndecomalaysia #lpdrstudyroom #lpdrbedroom #lpdrlivingroom #ladyboss #ladybossmalaysia
Ruang yang sempit tapi ade pintu yang terbukak katup selalu sangat terbatas untuk korang kan? . You know that kind of situation, rimasss . Apa kata korang try ELAZDECO punya "SLIDING BARN DOOR" , settle masalah korang plussss stylooo . Nak custom design? No worries cepat2 direct whatsapp team kami . 012-6504531 @ 011-10104242 atau email sebarang pertanyaan di hello.elazdeco @gmail.com . #slidingdoor #slidingbarndoorstyle #pintumurah #hiasandalaman
Lady boss Pillow ♡ sesuai dijadikan hadiah ♡ hiasan bilik tidur atau ruang tamu ♡ pelbagai warna yang menarik 45 x 45 cm RM85 (2pcs) including pillow ★warna boleh pilih Postage RM12 semenanjung RM18 sabah/sarawak ETA 3minggu #rumahcantikkeluargabahagia #homesweethome #rumahkusyurgaku #dekorumah #homedeco #barangperhiasan #decomalaysia #hiasandalaman #hiasandalamanrumah #hiasandalamanmalaysia #hiasakandalamanislamik #hiasandalamanmodern #moderndeco #pillowcover #bantal #Scandistyle #Scandinavian #Scandinavia #scandideco #moderndecomalaysia #lpdrstudyroom #lpdrbedroom #lpdrlivingroom #ladyboss #ladybossmalaysia
Lady boss Pillow ♡ sesuai dijadikan hadiah ♡ hiasan bilik tidur atau ruang tamu ♡ pelbagai warna yang menarik 45 x 45 cm RM85 (2pcs) including pillow ★warna boleh pilih Postage RM12 semenanjung RM18 sabah/sarawak ETA 3minggu #rumahcantikkeluargabahagia #homesweethome #rumahkusyurgaku #dekorumah #homedeco #barangperhiasan #decomalaysia #hiasandalaman #hiasandalamanrumah #hiasandalamanmalaysia #hiasakandalamanislamik #hiasandalamanmodern #moderndeco #pillowcover #bantal #Scandistyle #Scandinavian #Scandinavia #scandideco #moderndecomalaysia #lpdrstudyroom #lpdrbedroom #lpdrlivingroom #ladyboss #ladybossmalaysia
. . [YEAR END PROMO] - Special for WallpaperLovers . Luxury Wallpaper are starting from RM96 per roll up to RM400 per roll . . 5000 design local and imported to choose from. Thousand of proven testimonial on our product and service. http://bit.ly/2x8oOfz http://bit.ly/2x8oOfz http://bit.ly/2x8oOfz . Limited time only. Visit our gallery or call us today. Hurry up. . . BONUS ====== FOC INSTALL FOR PAKEJ K POP AND PAKEJ E-POP . WallpaperFactory, Petaling Jaya https://www.wasap.my/60193319606 https://www.wasap.my/6013399606 . OPEN DAILY from 10am to 6pm . Our gallery at No 62A-1 Jln PJS 5/30 Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan PJCC, 4600 Petaling Jaya Selangor WAZE : Floorking . https://m.facebook.com/Wallpaperfactoryy/ . #wallpaperfactory #wallcovering #homewallpaper #promowall #kertasdinding #interiordecor #hiasandalaman #hiasandinding #europewallpaper
[YEAR END PROMO] - Special for WallpaperLovers . Luxury Wallpaper are starting from RM96 per roll up to RM400 per roll . . 5000 design local and imported to choose from. Thousand of proven testimonial on our product and service. http://bit.ly/2x8oOfz http://bit.ly/2x8oOfz http://bit.ly/2x8oOfz . Limited time only. Visit our gallery or call us today. Hurry up. . . BONUS ====== FOC INSTALL FOR PAKEJ K POP AND PAKEJ E-POP . WallpaperFactory, Petaling Jaya https://www.wasap.my/60193319606 https://www.wasap.my/6013399606 . OPEN DAILY from 10am to 6pm . Our gallery at No 62A-1 Jln PJS 5/30 Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan PJCC, 4600 Petaling Jaya Selangor WAZE : Floorking . https://m.facebook.com/Wallpaperfactoryy/ . #wallpaperfactory #wallcovering #homewallpaper #promowall #kertasdinding #interiordecor #hiasandalaman #hiasandinding #europewallpaper
[YEAR END PROMO] - Special for WallpaperLovers . Luxury Wallpaper are starting from RM96 per roll up to RM400 per roll . . 5000 design local and imported to choose from. Thousand of proven testimonial on our product and service. http://bit.ly/2x8oOfz http://bit.ly/2x8oOfz http://bit.ly/2x8oOfz . Limited time only. Visit our gallery or call us today. Hurry up. . . BONUS ====== FOC INSTALL FOR PAKEJ K POP AND PAKEJ E-POP . WallpaperFactory, Petaling Jaya https://www.wasap.my/60193319606 https://www.wasap.my/6013399606 . OPEN DAILY from 10am to 6pm . Our gallery at No 62A-1 Jln PJS 5/30 Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan PJCC, 4600 Petaling Jaya Selangor WAZE : Floorking . https://m.facebook.com/Wallpaperfactoryy/ . #wallpaperfactory #wallcovering #homewallpaper #promowall #kertasdinding #interiordecor #hiasandalaman #hiasandinding #europewallpaper
#wip Dining Area. Site : Teras Jernang, Bangi. Duotone. _______ Mencari-cari Designer or Stylist untuk rumah anda? Atau nak extend rumah? Insyaallah kami boleh membantu. Dari Layout plan, 3D visual, construction & styling. ____ Inquiry Whatsapp Anis @ Eddy ____ Call/SMS/Whatsapp : http://www.wasap.my/+60178835408/PM+Design (Anis) http://www.wasap.my/+60183696300/PM+Design (Eddy) Like FB page : www.facebook.com/duotone.my _____ #duotone #designer #interiordesign #sayajualservis #decor #interiordesigner #malaysia #youngdesigner #malaysiadesigner #renovation #hiasandalaman #rekabentukdalaman #kabinetdapur #interiordesignmalaysia #carpentry #furniture #interiorstyling #rekadalaman #freelancer #freelancedesign
Cinderbella.co 🌸 - - Haaa guys, yang mana tengah cari rare design untuk tapestry, meh sini iolls payung sikit limited design ni. ⛱ - Tak banyak tau adaaa. Cepat grab sebelum out of stock. 😭 - Lawa lawa and rare gila lah design niii. 😋 - TAPESTRY SINGLE LIMITED DESIGN - Size : 210cm x 150cm Price : RM70 Material : 100% polyester - Berita gembira, tak kisah la awak Semenanjung ke Sabah/Sarawak ke, ❌📮 NO POSTAGE FEE. Wahhhh 😍 - So boleh dah tuu buka whatsapp, place order. Whatsapp iolls +6016 426 0601 📱 Or click je link in bio 📲