#helmet 2.293M Posts

Новые расцветки от signature #bmwmotorrad #helmets #helmet #gs #bmwclubmoto #motorrad #moto
Demons | Intersectionality| Exploring my intersectionality of being Gay and Mexican through Club Kid and Drag Queen make up. . . . #clubkids #drag #makeup #helmet #gay #dragqueen #demons #rose #nikon #lipstick #mexican #gaymexican #intersectionality #art #color #photography #nikonphotography #jorgegomezgonzalez
Here's a short video of how my helmet wings are attached. Neodymium magnets are so strong! I used a total of 4 magnets, all encased under the worbla. A small hook (also worbla) was added to keep the wings from rotating/falling down. ✨
Absen siang dari pinggiran kota Serang Review KYT C5 Titanio dari newbie Build quality helm ini terbilang bagus baik dari material shell yang pakai fiber composite, inner padding cheekpad yang lembut dan empuk crownpad nya juga enak chinstrap doubel d ring atau familiar dengan sebutan DD ring, cat juga bagus dan serifikasi SNI pasti lah dan juga Snell m2010. Helm ini meski terbilang bobotnya yang lumayan berat sekitar kurang lebihnya 1.9 kg tapi kalau sudah di pakai buat riding bobot yang berat dari helm ini tak terasa lagi. Distribusi berat yang merata menjadikan helm ini terasa lebih ringan untuk di pakai dan tidak terasa bahawa helm ini tuh berat. Ventilasi meski ga begitu terasa adem tapi lumayan terasa dikit kalau gak pakai balaclava Helm ini ketika di pakai di kecepatan lumayan tinggi ga ada efek yawing yang begitu besar alias ga godek godek meski lift dan drag agak kerasa Padding bisa di copot untuk memudahkan perawatan Cuman sayangnya view helm ini lumayan agak sempit baik atas maupun bawah tapi view samping lumayan lebar lah Dan yang paling saya sukai dari helm ini dari bentuknya yang oke, ruang telinga kalo di pake luas ga nglipet jadinya telinga aye juga helm ini nyaman di pakai meski vent ga terlalu kerasa juga ga bikin leher saya jadi pegal meski di pakai lama. Review di atas pure menurut penilaian saya pribadi yang awam ini dan hanya niatan berbagi rasa Helm KYT C5 Titanio ini bisa di katakan lumayan nyaman di pakai untuk riding jarak jauh. Semoga saja KYT C5 Titanio tetap di produksi dan ada peningkatan sistem ventilasi biar lebih sempriwing lagi. Over all KYT C5 titanio nyaman dan friendly di pakai. #kyt #helmetlovers #kythelmet #kytc5titanio #helmet
@painthuffermetalflake Mary Jane. This will be the main colour of the helmet I'm going to be painting soon. The back will have a pinup portrait of @_kettle . #airbrushing #autoaircolors #airbrush #thecjbvlog #airbrush #wickedcolors #metalflake #iwata #art #dryflake #wetflake #paint #flake #helmet #motorcyclehelmet #openfacehelmet
↪️ @bikeaddictzz ↩️ for more pics ❌✔️ Rate 1-10 👤Via @2wheelshub _______________________________________________________ Also check out my buddies: @superbikers @moto_wetness @motorcycles.br @sportbikesociety _______________________________________________________ I do not own any rights about this picture. All rights are owned by the owner who is tagged and linked above. _______________________________________________________ #motolife #fmx #braap #instamoto #riderofinstagram #honda #yamaha #kawasaki #bmw #ducati #panigale #suzuki #aprilia #ktm #bikelife #sportbikes #stunts #motorrad #helmet #ride #wheelie #instabike #motorsport #supersport #sportbike #bikelove #twowheels #bikerbabe #bikerlife #letsride
Today is a very special day for me 🖤 One year ago I had my first date with this crazy man 🙌 I invited him at my friends house to the BBQ Party. He was sitting on the chair and I stand behind. I don't know why but I start tickling his head. I stopped. He looked at me and we looked at each other and kiss one time and after this short but amazing kiss he was looking (starring 😂) at me the whole night. I fell in love directly 🖤🖤💚 I love this man more than words can say and I'm very thankful that I have this lovingly crazy man in my life 👫 ⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎ 💚💚💏 in love with @daestoflow_2.0 💚💚🏍 ⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍ #helmet #agvrider #agvhelmets #hjchelmets #hjc #thepunisher #repost #bikerchick #bikergirlsofinstagram #bikelife #bikefam #bike_shift #bikelove #bike #bikenation #bikeride #bikersofinstagram #bikequeens #ride #riderich #rideordie #ridersbook #motoloot #instabike #instamoment #instamotogallery #instadaily #pictureoftheday #bikercouple #couplegoals ⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎⚎ Helmet by @hjc_helmets @agvhelmets Picture made by 🖤 @daestoflow_2.0 ⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍ @riderich @instamotogallery @motoloot @bikergirlsofinstagram @bikertube
Rebel That George!... Thks to my bro @techstg for asking me to join Maker Faire. #rebelcustomz #handsfreestudio #helmet #custom #starwars #stormtrooper #shadowtrooper #diy
Sin duda, la persecución del bienestar es algo que buscamos todos. Sin embargo, entre otros problemas, el estres y la ansiedad son dos de los más abundantes actualmente y que más nos alejan de el.