#happyplants 33.480K Posts

The one an olny...pas liat ni kuping gajah kerdil ini langsung jatuh cinta banget...gimana engga...corak tulangnya tajam dan agak timbul..daunnya tebel agak keras..ukuran daun mininya bikin gemes plus jumlah daun yang terbilang rimbun utk ukuran kuping gajah...dia beda jenia sama kuping gajah mini yang season yang lalu...jenis ini terbilang sangat jarang di sini..banyaknya yang lokal, perbedaannya dari ketajaman warna dan tekstur..karena kalo jenis ini dia agak timbul tulangnya .. yap karena terlanjur suka, walaupun tinggi harganya di comot aja..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—, di jadiin kolpri juga emak mah seneng๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜„abisnya cinta pada pandangan pertama cihhh๐Ÿ˜œ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜— #plants #mylittlegarden #tanamanhias #happyplants
Very happy with my first attempt at hanging succulents! They don't grow when out into containers such as these, but they do live happily if given the right amount of water and sunlight! . . . . . . . . . . . . . . #succulents #hangingsucculents #terrariums #plants #happyplants #instagardening #instasucculents #dainty #tinyplants #homegardening #farm #green
Selamat hari minggu mak semua...ni ada si lipstik pot gantung daunnya varigata...๐Ÿ˜๐Ÿ˜bunganya biasanya warna merah sih..tapi blm tau ni si doi bunga nya warna apa soalnya belom muncul๐Ÿ˜‚mak pengiriman buat hri selasa udah full ya...jadi kalo yang mau ikut order buat pengiriman rabu...mulai open ordernya besok...kalo mau chat dari sekarang masih bisa ko hanya rada slow respon ya..oke makkk happy sunday makkk๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— #plants #tipbeltasellycahaya #tanamanhias #happyplants
House warming present from my brother #happyplants #happyplant #bestbrother #yaywemovedin #housewarming
Such a great hair day! ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟI find this plant so funny. Just look at how it grows. Does anybody know how this plant is called and if it blooms? Have a nice sunday everyone. โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #plants #plant #๐Ÿ’š #๐ŸŒฑ #๐ŸŒฟ #gardening #urbanjungle #urbanjungles #urbangardening #urbanjunglebloggers #houseplants #happyplants #houseplantclub #houseplantlover #instaplant #instaplants #indoorplants #interiordesign #plantlove #plantsofinstagram #plantstagram #plantsmakemehappy
๐ŸHere in the great state of Maine- ๐Ÿ’š๐Ÿ’›โค๏ธmoisture is not usually our friend. **Left: Before. Right: After. ** ๐ŸŒง๐Ÿ’ฆPM (Powdery Mildew) is a dirty whore that loves to congregate and create havoc if you do not preplan. Especially Here. Especially in the fall for outdoor grows with no cover- โ˜€๏ธI am a HUGE fan of letting my plants do what they want *to an extent* grow wise. I train and clean up as necessary, and as educated and intuitively I can. I learn something new every day- and these beasts reap the happy love rewards. #happyplants #knowyourgrow #ganjagoddess #ladygrower #cleanup #trellisdays #feedyourplantsthetruth #truthnutrients #zenaf #girlswhogrow #somegirlsgrow #somegirlsgethigh #iwillmarymarry #cannaculture #weshouldsmoke #mainetrees
Got myself a lovely little nepenthes this morning. Isn't he cute? ๐Ÿœ๐Ÿ๐Ÿž๐Ÿ•ท๐Ÿ•ธ Look out bugs!! #nepenthes #pitcherplant #carniverousplants #badassplants #plants #pitcher #garden #gardening #greenthumb #happyplants #pottedplants #shadeplants #wintersun #foliage #leaves #urbanjunglebloggers #lookoutbugs
Morning!!! awak nampak sgt gembira๐Ÿ˜„ #๐Ÿ’š #calathea #sundaymorning #happyplants #happyme
New Favourite Shapeโค๏ธ . . . . . . . . #pottery #ceramics #planters #plants #handmade #shoplocal #newthings #happyplants #planthomes #weekend