#halfdemon 20.959K Posts

Inuyasha eps. 13 ( Scene Sweet ) Aslii Asli Aslii >\\< Episode ini bikin baper sueerr Serasa sikap inuyasha tuh berubah drastis klo lgi berubah 😁 #instanime #inuyasha #inuyashalover #inuyashafan #kagome #kagomehigurashi #animelove #loveanime #instamanga #anime #manga #otaku #otakuworld #animekawaii #animecouple #hanyou #animegirl #halfdemon #halfhuman #inurules #senggoku #feudalera #rumikotakahashi
. "You got two legs and a heart beat. What's stopping you?” . Just got back from California and I broke into Semi’s in HI and I am so happy and proud of myself! I reached my goal 🙏🏻✨ Now here’s some precious Inuyasha 💕 . Character: Inuyasha Anime: Inuyasha . < #cosplay #cosplayer #anime #manga #animelover #mangalover #cosplaysewing #vampireknight #cute #kawaii #makeup #beautiful #inuyasha #inuyashacosplay #kagome #kikyo #sacredjewlshards #tokyoghoul #futurediary #halfdemon #husbando #halfhuman #sitboy #Danganronpa #mirainikki #yourlieinapril #love #miroku #sango #shippo>
#snowymangachallenge Day 6 - A family I chose the Okumura family from Blue Exorcist 😊 I know Shiro isn't really Rin and Yukio's dad but he raised them like his own 😄 .................. Just noticed it's got 3 photos instead of 2😂😂 oh well can't be bothered reposting 😂😂 ..................... Going to try and catch up with a few tonight as I'm pretty far behind now 😕 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #anime #manga #otaku #mangachallenge #mangacollection #mangacollector #blueexorcist #rinokumura #demon #halfdemon #yukiookumura #yukio
«Yo quiero tocar sus orejitas :3» . Capítulo 1: «La joven que cruzó la barrera del tiempo» • • ❤Especial 1° Temporada❤ • Parte 2 • Tags: #inuyasha #kagome #aome #kagomehigurashi #miroku #sango #shippo #koga #kikyo #naraku #kohaku #sesshomaru #demon #kirara #inulove #shikonnotama #epocafeudal #halfdemon #animegirl #animeboy #anime #inukag #human #animelove #rumikotakahashi #rumikworld #犬夜叉#日暮かごめ#弥勒#珊瑚
Yuhuuu, Byakuya is winner 🎉🎉 Ternyata lebih banyak yang suka Byakuya dibanding Bankotsu, are you agree ? 🙌 . Good Night Inuyasha Lovers ❤ . . Min-Chan Rose . #inuyasha #kagome #kikyo #sesshomaru #rin #sango #miroku #shippo #kirara #manga #mangalovers #inuyashafans #inukag #inukyo #inuyashalovers #animelovers #anime #inuyashathefinalact #inuyashathemovie #hanyou #youkai #fanbase #bestanime #halfdemon #halfhuman #otakuworld #rumikotakahashi #japan
Nih Min-Chan jelasin ya permainannya, jadi cara mainnya kalian cuman harus pilih yang mana yg mau kalian delete. Misalnya mau delete Bankotsu nih, tulis nomor Bankotsu di komentar. Gitu, mengerti ? Lets Play ! Choose who want you delete yaa 😊 . . Min-Chan Rose . #inuyasha #kagome #kikyo #sesshomaru #rin #sango #miroku #shippo #kirara #manga #mangalovers #inuyashafans #inukag #inukyo #inuyashalovers #animelovers #anime #inuyashathefinalact #inuyashathemovie #hanyou #youkai #fanbase #bestanime #halfdemon #halfhuman #otakuworld #rumikotakahashi #japan
Inuyasha eps. 13 ( Detik detik perubahan wujud manusia inuyasha ) Ada yg ingat dengan scene inii?? Yup ini diaa scene di mana inuyasha berubah tuk pertama kalinya dihadapan kagome Aslii rambut hitam aja.. inu tambah ganteng 😁 tambah emessh pula smuanya aja pada kaget tuh.. Pas pertama kali lihat inuyasha berubah dengan gaya rambut hitamnya 😀 #instanime #inuyasha #inuyashalover #inuyashafan #kagome #kagomehigurashi #animelove #loveanime #instamanga #anime #manga #otaku #otakuworld #animekawaii #animecouple #hanyou #animegirl #halfdemon #halfhuman #inurules #senggoku #feudalera #rumikotakahashi
Inuyasha The Final Act Ep.5 - Part 3 (Inuyasha Funny Scene) • • Dan dari awal sampai akhir, scene paling ngakak di episode ini adalah scene yang ini WKWKWKWKW.. Cara berterima kasih Inuyasha, patut di coba. #Loh? Wkwkwkwkwk • • Min-Chan Pui • • #inuyasha #inuyashalover #inuyashafan #inuyashathefinalact #inuyashathemovie #inuyashaxkagome #inukag #kagome #totosai #miroku #sango #kirara #shippo #dogdemon #halfdemon #demon #hanyou #youkai #funnymoment #anime #animelover #animefan #animelife #bestanime #otaku #wibu #likeforlike #followforlike
Inuyasha The Final Act Ep.5 - Part 2 (Inuyasha Funny Scene) • • Kaga mandang MUDA atau TUA, yang penting itu tangan dan kaki main ayun aja WKWKWKWKW • • Min-Chan Pui • • #inuyasha #inuyashalover #inuyashafan #inuyashathefinalact #inuyashathemovie #inuyashaxkagome #inukag #kagome #totosai #miroku #sango #kirara #shippo #dogdemon #halfdemon #demon #hanyou #youkai #funnymoment #anime #animelover #animefan #animelife #bestanime #otaku #wibu #likeforlike #followforlike
Inuyasha The Final Act Ep.5 - Part 1 (Inuyasha Funny Scene) • • EEERRRRGGGHHHH 😍 Sukaaaa banget kalau Inuyasha udah ngeluarin suara kayak gitu 😚 • • Min-Chan Pui • • #inuyasha #inuyashalover #inuyashafan #inuyashathefinalact #inuyashathemovie #inuyashaxkagome #inukag #kagome #totosai #miroku #sango #kirara #shippo #dogdemon #halfdemon #demon #hanyou #youkai #funnymoment #anime #animelover #animefan #animelife #bestanime #otaku #wibu #likeforlike #followforlike
Wajah bingung Inuyasha 😂 Sukaaaa banget sama ekspresi Inuyasha yang begini. Asal lihat gambar nya doang aja udah bisa buat ngakak, apalagi kalau nonton scene nya langsung, bisa ngakak sampai nangis-nangis 🤣 IT'S TRUE ! Min-Chan bukan hanya sekedar membuat caption yaa, memang benar Min-Chan alami sendiri kalau nonton scene ini langsung di Anime nya ngakak sampai nangis-nangis WKWKKWWKWK Mungkin ada yang mengalami hal yang sama seperti Min-Chan juga? 😂 • • Min-Chan Pui • • #inuyasha #inuyashathefinalact #inuyashathemovie #inuyashaxkagome #inukag #dogdemon #halfdemon #demon #hanyou #youkai #funnyface #funnymoment #anime #animelover #animefan #animelife #bestanime #manga #otaku #wibu #likeforlike #followforlike
Something is hapening to James! . And what is that!? . You will found out..... . Tumorow!!!! . . . #originalcharater #oc #halfcat #halfdemon #scary
Will navideño para este mes! Uwww si no me aguanté el ponerle un gorrito rojo a mi querido pseudo hijo peliblanco :3 Es raro verlo asi... Sigue siendo un menor de edad e.e This version of William Howlett makes me proud of him💙 #oc #originalcharacter #WillHowlett #Utopiadeloscuro #Hybrid #halfdemon #devilhunter #hunter #cazademonios #whitehair #conceptart #christmasedition #fantasy #fantasyart #personajeoriginal #instachile #instaart #traditionalart #dibujoalapiz #notcopicthistime #navidad #Willnavideño #myart
**These pins are up in my shop for preorder. Get yours now, because they'll be going up in price once I recieve them. My shop link is in my bio.** ❤ *UPDATE* It is finally being made. I can't wait to recieve photos and be able to share the progress with you all. 💁‍♀️ Here is the final proof from my manu. (Swipe for more!) Excited that this is finally going into production! 😀✌ This is my very first pin and first ever digital art. I couldn't be more happier with how this has turned out. Especially, since I am brand spanking new at this. It's been a difficult road with at least 4 design changes. Nights with no sleep, tears and doubts. But, so worth the outcome! I can't wait to see this in pin form. I think everyone will be surprised at how well this turns out. 😍 To those of you that backed me on kickstarter, advised me and supported me emotionally. Thank you, thank you! 🙏 . . . . . . #inuyasha #kagome #inuyashaandkagome #inuyashaxkagome #inuyashapin #anime #animepin #enamelpin #pin #pins #pinstagram #kiss #pingame #pinmaker #pinsofig #pinsofinstagram #art #digitalart #artist #love #kawaii #halfdemon #fangirl #nerdgirl #inuyashafan #fanart
Ch. 115 • Home . . . #inuyasha è il mio primo amore.. e i capelli più difficili da disegnare della storia dei manga. E si vede 😪 . . Inuyasha è un #manga della magnifica #rumikotakahashi 🙏 . . #kagome #halfdemon #halfhuman #home #love
Dari beberapa ekspresi inuyasha inii.. Ekspresi no berapa yg jadi favorit mu inuyasha lovers? • • • Let's choose your favorit 😉 And Happy Weekend Yess! • • • #instanime #inuyasha #inuyashalover #inuyashafan #kagome #kagomehigurashi #animelove #loveanime #instamanga #anime #manga #otaku #otakuworld #animekawaii #animecouple #hanyou #animegirl #halfdemon #halfhuman #inurules #senggoku #feudalera #rumikotakahashi
Kesayangan Inuyasha Lovers tidur nya gimana amat 😚 Siapa yang kalau kelelahan tidur nya juga begini? 😋 • • Min-Chan Pui • • #inuyasha #inuyashalover #inuyashafan #inuyashathefinalact #inuyashathemovie #inuyashaxkagome #inukag #shippo #dogdemon #halfdemon #demon #hanyou #youkai #funnymoment #anime #animelover #animefan #animelife #bestanime #manga #otaku #wibu #likeforlike #followforlike
sοmετιmεs ι fιπδ mψsεlf fεεlιπg hεlρlεss, δεfεπcεlεss, ωιτh πο fαmιlψ & πο ρlαcε το βεlοπg. τhατ's οvεrωhεlmιπg... βυτ τhεπ, ι rεmεmβεr ι αlrεαδψ have found fαmιlψmψ in my frιεπδs; απδ τhεψ'rε mψ hοmε. #TeenTitans #Raven #rachelroth #ravendc #dccomics #dcquotes #TeenTitansgo #TeenTitansquotes #ravenquotes #familyquotes #depression #halfdemon #anxiety #borderline #tlp #bpd #personalitydisorder
Look who's under a mistletoe :3 . . They are so cute together!! . . #Christmas #Christmastime #doodles #ocship #ship #originalcharater #halfcat #halfdemon #cute #Mistletoe
Link in Bio for my new music, HALF DEMON EP Part II PC: @parrishthephotographer @parrishtheartist #wcc #newmusic #halfdemon