#gshockmalaysiacommunity 22.134K Posts

Mencari model GWG1000 ni?? Mudmaster Master of G Japan H Sapphire Glass Multiband6 Tough solar Altimeter Barometer Temperature Compass Berminat Whatsapp 019-2131709 New in box RM2xxx only Original casio G-Shock Warranty 12 months Only 1 set First come first serve COD Muar Jauh kami pos Tq #gshocksale #gshockfans #gshock #gshockmurahmalaysia #gshockmy #gshockcollector #gshockwatch #gshockmalaysiacommunity #gshockmalaysiamurah #gshocks #gshockseller #gshockori #gshockmurah #gshockfansclubmalaysia #gshockoriginalmalaysia #gshocklover #gshockmalaysia #gshockoriginalmurah #gshockcollectors #gshockfansclub #gshockmurahmalaysian #a #murah #muar #johor #malaysia #vsco #gwg1000 #mudmaster
Dari Paka gi buke pose kt Kuala Terenngganu sebab nok soping baju raye sini . Jalan tah balik kg dang customer singgoh marang kejap tengok jam malam tadi . hehehe . Kemah2 . 😘 Teruskan support @Tokan 😘 #gshocks #gshockph #gshockmalaya #gshockcommunity #gshockfamilys #gshockmalaysiacommunity #gshock #original #TokanG #trustedseller #testimonials #gshockporn #gshockcouplemurah #pinengmurah #powerbank #powerbankori #tokanpowerbank #gshockstyle #gshock #gshockmalaya #WhaTsapp_0142151726 Boleh whatsapp saya direct selepas tekan link dibawah untuk pertanyaan . 😇 http://www.wasap.my/60142151726
BIAR BETOL ADMIN?? RM65 SEKALI POSTAGE!! YE BETOL 😱😱 . JOM USHA² JAM MURAH DAN TRENDING DI @JAMBOEKKK . . NAK ORDER? RAYA KEEMPAT ADMIN START AMBIL ORDER SEMULA. POSLAJU DAH CUTI RAYA DAH 😪 #danielwellington #gshockmurah #gshockmalaysia #malaysia #danielwellington #gshockmurah #gshockmalaysia #malaysia #swarovski #tissot #gshockmalaysia #gshockmalaysiacommunity #yamaha #honda #kawasaki #rxz #125z #kips #rr150 #dinamik #peminataraishoei
Setel COD jam PL4 Pink Purple bersama buyer dari Besut malam tadi yang baru balik keje dari Johor singgoh Marang kejap sebab nok COD jam tersebut . Nok wak sedondon ngn baju melayu kot . Hehehe . 😍 Teruskan support @Tokan 😘 #gshocks #gshockph #gshockmalaya #gshockcommunity #gshockfamilys #gshockmalaysiacommunity #gshock #original #TokanG #trustedseller #testimonials #gshockporn #gshockcouplemurah #pinengmurah #powerbank #powerbankori #tokanpowerbank #gshockstyle #gshock #gshockmalaya #WhaTsapp_0142151726 Boleh whatsapp saya direct selepas tekan link dibawah untuk pertanyaan . 😇 http://www.wasap.my/60142151726
Saeng koloh nengoh dlu . Kemah2 . 😘 Teruskan support @Tokan 😘 #gshocks #gshockph #gshockmalaya #gshockcommunity #gshockfamilys #gshockmalaysiacommunity #gshock #original #TokanG #trustedseller #testimonials #gshockporn #gshockcouplemurah #pinengmurah #powerbank #powerbankori #tokanpowerbank #gshockstyle #gshock #gshockmalaya #WhaTsapp_0142151726 Boleh whatsapp saya direct selepas tekan link dibawah untuk pertanyaan . 😇 http://www.wasap.my/60142151726
Cukuplah kot. Tahun ni apa je yang ada. Sikit buat cara sikit ye tak? Kalau rezeki banyak kita sedekah banyak lagi. Insyallah percayalah rezeki takkan pernah kurang jika niat dah usaha seiring. Doa tanpa usaha adalah sia- sia #seriousbuyerfastdeal #gshockfan #gshockempire #authentic #a #g #gshockmurahmalaysia #watchgeek #kedaijamonline #murah #murahmurah #iphone #uitm #fashion #swagg #stylos #trustedseller #instadaily #kedaigshock #gshockfashion #jamtangangshock #jamgshockmalaysia #jamgshock #gshockmalaysiacommunity #merchandise #gshockid #gshockph #gshockmalaysia #hariraya2017 #hariraya
Setel awl pagi semalam COD jam CC6 bersama dengan buyer aka student Cosmopiont . Jam nok wak raye katenye . Pemalu orangnya . Hehehe . 😘 Teruskan support @Tokan 😘 #gshocks #gshockph #gshockmalaya #gshockcommunity #gshockfamilys #gshockmalaysiacommunity #gshock #original #TokanG #trustedseller #testimonials #gshockporn #gshockcouplemurah #pinengmurah #powerbank #powerbankori #tokanpowerbank #gshockstyle #gshock #gshockmalaya #WhaTsapp_0142151726 Boleh whatsapp saya direct selepas tekan link dibawah untuk pertanyaan . 😇 http://www.wasap.my/60142151726
. READY STOCK! CASIO W-S220C-4B ⚪RM230 ⚪Original Item ⚪1 Years Warranty ⚪Full Set Box ⚪Free Shipping Berminat?sila hubungi +60197137349 untuk sebarang pertanyaan/order #gshock #casio #casioclub #gshockfans #gshockclub #gshocklover #gshockmalaysia #gshockmalaysiacommunity #gshockfansclubmalaysia #gshockoriginal #gshockjapan
BIAR BETOL ADMIN?? RM65 SEKALI POSTAGE!! YE BETOL 😱😱 . JOM USHA² JAM MURAH DAN TRENDING DI @JAMBOEKKK . . NAK ORDER? RAYA KEEMPAT ADMIN START AMBIL ORDER SEMULA. POSLAJU DAH CUTI RAYA DAH 😪 #danielwellington #gshockmurah #gshockmalaysia #malaysia #danielwellington #gshockmurah #gshockmalaysia #malaysia #swarovski #tissot #gshockmalaysia #gshockmalaysiacommunity #yamaha #honda #kawasaki #rxz #125z #kips #rr150 #dinamik #peminataraishoei
BIAR BETOL ADMIN?? RM65 SEKALI POSTAGE!! YE BETOL 😱😱 . JOM USHA² JAM MURAH DAN TRENDING DI @JAMBOEKKK . . NAK ORDER? RAYA KEEMPAT ADMIN START AMBIL ORDER SEMULA. POSLAJU DAH CUTI RAYA DAH 😪 #danielwellington #gshockmurah #gshockmalaysia #malaysia #danielwellington #gshockmurah #gshockmalaysia #malaysia #swarovski #tissot #gshockmalaysia #gshockmalaysiacommunity #yamaha #honda #kawasaki #rxz #125z #kips #rr150 #dinamik #peminataraishoei
Selesai sudah bertemu buyer-buyer yang dikasihi. Tiga tempat kita bertemu. Urusan dari pukul 9pm sampai 4am. Yang lain tak sempat saya nak tangkap gambau. Terima kasih support bisnes kecil saya. Syukran jazilan. Mohon ampun maaf kalau tersalah silap, terkurang bahasa atau perbuatan. Pada rakan taulan, jauh dan dekat, semoga selamat sampai di destinasi. Cheq tidoq dulu naaa. Esok pagi ada kerja lagi. #seriousbuyerfastdeal #gshockfan #gshockempire #authentic #a #g #gshockmurahmalaysia #watchgeek #kedaijamonline #murah #murahmurah #iphone #uitm #fashion #swagg #stylos #trustedseller #instadaily #kedaigshock #gshockfashion #jamtangangshock #jamgshockmalaysia #jamgshock #gshockmalaysiacommunity #merchandise #gshockid #gshockph #gshockmalaysia #rangeman #gw9400
Selesai sudah bertemu buyer-buyer yang dikasihi. Tiga tempat kita bertemu. Urusan dari pukul 9pm sampai 4am. Yang lain tak sempat saya nak tangkap gambau. Terima kasih support bisnes kecil saya. Syukran jazilan. Mohon ampun maaf kalau tersalah silap, terkurang bahasa atau perbuatan. Pada rakan taulan, jauh dan dekat, semoga selamat sampai di destinasi. Cheq tidoq dulu naaa. Esok pagi ada kerja lagi. #seriousbuyerfastdeal #gshockfan #gshockempire #authentic #a #g #gshockmurahmalaysia #watchgeek #kedaijamonline #murah #murahmurah #iphone #uitm #fashion #swagg #stylos #trustedseller #instadaily #kedaigshock #gshockfashion #jamtangangshock #jamgshockmalaysia #jamgshock #gshockmalaysiacommunity #merchandise #gshockid #gshockph #gshockmalaysia #rangeman #gw9400
Tilik dulu jam tu sebelum balik kampung Besut ow . Rela mari jupe dari Johor alang2 nok balik tah besut . Hihi . 😘 Teruskan support @Tokan 😘 #gshocks #gshockph #gshockmalaya #gshockcommunity #gshockfamilys #gshockmalaysiacommunity #gshock #original #TokanG #trustedseller #testimonials #gshockporn #gshockcouplemurah #pinengmurah #powerbank #powerbankori #tokanpowerbank #gshockstyle #gshock #gshockmalaya #WhaTsapp_0142151726 Boleh whatsapp saya direct selepas tekan link dibawah untuk pertanyaan . 😇 http://www.wasap.my/60142151726