#gayakita 13.155K Posts

Jadi anak alay dulu hari inii, sekali kali gapapa laahh ya πŸ˜‚πŸ™ŒπŸ‘ @desriatnaz @kresna254 #inigue #gayakita #powerswitchindonesia
Abang selalu bilang "Adhe berdiri disitu ntar abang foto'in .... (*Ngga mau Ahh). Buruu deuhhhh ..... *Ujung2namah kekeh wehh mau difoto ......*Huuu Dasar Peyempuann .... . . .Takeby: @kurniawan_supriady #perempuanmasakini #likeforlike #likeffollow #hitzkekinian #gayakita #anakindonesiakeren #pinkπŸ’• #managayamu....
Bismillahirrahmanirrahim. LACE 3D MEMBERI IMPAK MEWAH DAN EXCLUSIVE. . . πŸŽ€ SSA ~ Peplum Lace Joana ======================== . Material: Moss crepe dan lace **tidak panas dan tidak jarang **potongan peplum ditambah hiasan batu tampal bahagian bawah dada dan organza lace dihujung lapisan baju memberi kesan baju kelihatan berkepok2 dan cantik beralun **zip belakang baju utk mudah pakai **zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk **skirt mermaid cut dan pinggang getah . **warna mungkin tidak 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . βœ“ Harga : RM105.00 SM / RM110.00 SS . βœ“Berminat Whatsapp πŸ“² 019-4481927 Free postage . πŸ‘πŸ»Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini πŸ˜‰ . #bajubysz #peplumlace #peplum #joana #lace3D #white #mosscrepe #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #cintakaudanaku #love #beautiful #gegarvaganza2017 #neelofa #wanitaterindah #ctdk #dsvida
Bismillahirrahmanirrahim. LACE 3D MEMBERI IMPAK MEWAH DAN EXCLUSIVE. . . πŸŽ€ SSA ~ Peplum Lace Joana ======================== . Material: Moss crepe dan lace **tidak panas dan tidak jarang **potongan peplum ditambah hiasan batu tampal bahagian bawah dada dan organza lace dihujung lapisan baju memberi kesan baju kelihatan berkepok2 dan cantik beralun **zip belakang baju utk mudah pakai **zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk **skirt mermaid cut dan pinggang getah . **warna mungkin tidak 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . βœ“ Harga : RM105.00 SM / RM110.00 SS . βœ“Berminat Whatsapp πŸ“² 019-4481927 Free postage . πŸ‘πŸ»Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini πŸ˜‰ . #bajubysz #peplumlace #peplum #joana #lace3D #mosscrepe #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #cintakaudanaku #love #beautiful #gegarvaganza2017 #neelofa #wanitaterindah #ctdk #dsvida
Bismillahirrahmanirrahim. LACE 3D MEMBERI IMPAK MEWAH DAN EXCLUSIVE. . . πŸŽ€ SSA ~ Peplum Lace Joana ======================== . Material: Moss crepe dan lace **tidak panas dan tidak jarang **potongan peplum ditambah hiasan batu tampal bahagian bawah dada dan organza lace dihujung lapisan baju memberi kesan baju kelihatan berkepok2 dan cantik beralun **zip belakang baju utk mudah pakai **zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk **skirt mermaid cut dan pinggang getah . **warna mungkin tidak 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . βœ“ Harga : RM105.00 SM / RM110.00 SS . βœ“Berminat Whatsapp πŸ“² 019-4481927 Free postage . πŸ‘πŸ»Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini πŸ˜‰ . #bajubysz #peplumlace #peplum #joana #lace3D #dustypink #mosscrepe #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #cintakaudanaku #love #beautiful #gegarvaganza2017 #neelofa #wanitaterindah #ctdk #dsvida
Bismillahirrahmanirrahim. LACE 3D MEMBERI IMPAK MEWAH DAN EXCLUSIVE. . πŸŽ€ SSA ~ Peplum Lace Joana ======================== . Material: Moss crepe dan lace **tidak panas dan tidak jarang **potongan peplum ditambah hiasan batu tampal bahagian bawah dada dan organza lace dihujung lapisan baju memberi kesan baju kelihatan berkepok2 dan cantik beralun **zip belakang baju utk mudah pakai **zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk **skirt mermaid cut dan pinggang getah . **warna mungkin tidak 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . βœ“ Harga : RM105.00 SM / RM110.00 SS . βœ“Berminat Whatsapp πŸ“² 019-4481927 Free postage . πŸ‘πŸ»Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini πŸ˜‰ . #bajubysz #peplumlace #peplum #joana #lace3D #bluegreen #mosscrepe #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #cintakaudanaku #love #beautiful #gegarvaganza2017 #neelofa #wanitaterindah #ctdk #dsvida
Bismillahirrahmanirrahim. NAK NAMPAK GARANG? MEH CUBA BAGPACK INI! . Ready stock! New arrivals πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠβ˜πŸ»πŸŒΊπŸŒ· 🌸AF #576 #bagpack . πŸ’°RM60.00 sm // RM65.00 ss πŸ“ŒFree Postage . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #bagsandang #beautiful #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #bagpacklovers #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdkfans
Bismillahirrahmanirrahim. NAK NAMPAK GARANG? MEH CUBA BAGPACK INI! . Ready stock! New arrivals πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠβ˜πŸ»πŸŒΊπŸŒ· 🌸AF #576 #bagpack . πŸ’°RM60.00 sm // RM65.00 ss πŸ“ŒFree Postage . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #bagsandang #beautiful #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #greenbag #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdkfans
Bismillahirrahmanirrahim. NAK NAMPAK GARANG? MEH CUBA BAGPACK INI! . Ready stock! New arrivals πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠβ˜πŸ»πŸŒΊπŸŒ· 🌸AF #576 #bagpack . πŸ’°RM60.00 sm // RM65.00 ss πŸ“ŒFree Postage . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #bagsandang #beautiful #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #maroonbag #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdkfans
Bismillahirrahmanirrahim. NAK NAMPAK GARANG? MEH CUBA BAGPACK INI! . Ready stock! New arrivals πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠβ˜πŸ»πŸŒΊπŸŒ· 🌸AF #576 #bagpack . πŸ’°RM60.00 sm // RM65.00 ss πŸ“ŒFree Postage . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #bagsandang #beautiful #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #blackbag #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdkfans
Jangan salah fokus ya bang!!!πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Maafkan adek yg terlalu narsis ya bang. πŸ˜…πŸ˜‚ Mas-mas sekurity nya jga ikutan!!!πŸ‘€ Fokusnya ke Adem Sari Ching Ku azah ya bang... Biar tambah adem dan panas dalamnya reda.πŸ˜‰ Apalagi perpaduan jeruk nipis &buah lemonnya enak bingiiittt. Ini baru #Ademzamannow cocok buat kondisi apapun dan dibawa kemanapun. Di bawa kerja sambil narsis jga oye!!!πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜™πŸ˜˜ Yuklah ikutan.... kuy....kuy!!!! @ademsari_id @sari_110892 @krisma_oktavianty @eco_slamet24 @saparyatiwasid @arcatolis #ademzamannow #work #ikutberpatisipasi #sehat #healthy #santai saja #gayakita #hijabersindonesia
Heiiii....ini lah gaya narsis dan gaya zaman now bangettt, jeprettt sana jeprett sniii. AduuuhhhπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‚ Mas-mas sekurity nya jga ikutan!!!πŸ‘€ Tambah eksis lagi kalo Ditemani sama Adem Sari Ching Ku. Biar tambah adem dan panas dalamnya reda.πŸ˜‰ Perpaduan jeruk nipis &buah lemonnya membuat hari-hari kerja tambah menyenangkan.😊 Yuklah ikutan.... kuy....kuy!!!! @ademsari_id @sari_110892 @krisma_oktavianty @eco_slamet24 @saparyatiwasid @arcatolis #ademzamannow #work #ikutberpatisipasi #sehat #healthy #santai saja #gayakita #hijabersindonesia
Heiiii....ini lah gaya narsis dan gaya zaman now bangettt, jeprettt sana jeprett sniii. AduuuhhhπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‚ Mas-mas sekurity nya jga ikutan!!!πŸ‘€ Tambah eksis lagi kalo Ditemani sama Adem Sari Ching Ku. Biar tambah adem dan panas dalamnya reda.πŸ˜‰ Perpaduan jeruk nipis &buah lemonnya membuat hari-hari kerja tambah menyenangkan.😊 Yuklah ikutan.... kuy....kuy!!!! @ademsari_id @sari_110892 @krisma_oktavianty @eco_slamet24 @saparyatiwasid @arcatolis #ademzamannow #work #ikutberpatisipasi #sehat #healthy #santai saja #gayakita #hijabersindonesia
Kamu daripada ngeliatin azh, mending kesini gabung ma aku!!!! Kita olahraga bareng kuy..πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Ditemani sama Adem Sari Ching Ku. Biar tambah adem dan panas dalamnya reda.πŸ˜‰ @ademsari_id @sari_110892 @krisma_oktavianty @eco_slamet24 @saparyatiwasid @arcatolis #ademzamannow #olahraga #run #sehat #healthy #olahragapagi #gayakita #hijabersindonesia
Bismillahirrahmanirrahim. [NEW ARRIVAL!!] GABUNGAN KEBAYA BERSAMA PEPLUM TETSP INDAH . . πŸŽ€ SSA ~ Kebaya Peplum Qaira ========================== . πŸŽ€ Size S, M, L πŸŽ€ Material: Moss crepe, tidak panas dan tidak jarang. πŸŽ€ pleated bahagian depan baju yg tampak cantik dan exclusive πŸŽ€ leher baju bentuk V, zip belakang baju utk mudah pakai πŸŽ€ grip getah di pergelangan tangan, friendly wudhuk πŸŽ€ ropol bertingkat bahagian lengan dan dihiasi manik/pearl kecil . πŸŽ€ skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang . βœ“warna asal mungkin tidak 100% sama atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . βœ“ Harga: Rm130.00 sm / RM135.00 ss Free Postage . βœ“Berminat Whatsapp πŸ“² 019-4481927 . πŸ‘πŸ»Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini πŸ˜‰ . #bajubysz #kebayapeplum #peplumkebaya #peplum #kebaya #bluegreen #mosscrepe #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #gegarvaganza2017 #neelofa #wanitaterindah #ctdk #dsvida
Kamu daripada ngeliatin azh, mending kesini gabung ma aku!!!! Kita olahraga bareng kuy..πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Ditemani sama Adem Sari Ching Ku. Biar tambah adem dan panas dalamnya reda.πŸ˜‰ @ademsari_id @sari_110892 @krisma_oktavianty @eco_slamet24 @saparyatiwasid @arcatolis #ademzamannow #olahraga #run #sehat #healthy #olahragapagi #gayakita #hijabersindonesia
Bismillahirrahmanirrahim. [NEW ARRIVAL!!] GABUNGAN KEBAYA BERSAMA PEPLUM TETSP INDAH . . πŸŽ€ SSA ~ Kebaya Peplum Qaira ========================== . πŸŽ€ Size S, M, L πŸŽ€ Material: Moss crepe, tidak panas dan tidak jarang. πŸŽ€ pleated bahagian depan baju yg tampak cantik dan exclusive πŸŽ€ leher baju bentuk V, zip belakang baju utk mudah pakai πŸŽ€ grip getah di pergelangan tangan, friendly wudhuk πŸŽ€ ropol bertingkat bahagian lengan dan dihiasi manik/pearl kecil . πŸŽ€ skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang . βœ“warna asal mungkin tidak 100% sama atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . βœ“ Harga: Rm130.00 sm / RM135.00 ss Free Postage . βœ“Berminat Whatsapp πŸ“² 019-4481927 . πŸ‘πŸ»Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini πŸ˜‰ . #bajubysz #kebayapeplum #peplumkebaya #peplum #kebaya #qaira #darkblue #mosscrepe #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #gegarvaganza2017 #neelofa #wanitaterindah #ctdk #dsvida
Bismillahirrahmanirrahim. [NEW ARRIVAL!!] GABUNGAN KEBAYA BERSAMA PEPLUM TETSP INDAH . . πŸŽ€ SSA ~ Kebaya Peplum Qaira ========================== . πŸŽ€ Size S, M, L πŸŽ€ Material: Moss crepe, tidak panas dan tidak jarang. πŸŽ€ pleated bahagian depan baju yg tampak cantik dan exclusive πŸŽ€ leher baju bentuk V, zip belakang baju utk mudah pakai πŸŽ€ grip getah di pergelangan tangan, friendly wudhuk πŸŽ€ ropol bertingkat bahagian lengan dan dihiasi manik/pearl kecil . πŸŽ€ skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang . βœ“warna asal mungkin tidak 100% sama atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . βœ“ Harga: Rm130.00 sm / RM135.00 ss Free Postage . βœ“Berminat Whatsapp πŸ“² 019-4481927 . πŸ‘πŸ»Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini πŸ˜‰ . #bajubysz #kebayapeplum #peplumkebaya #peplum #kebaya #qaira #dustypink #mosscrepe #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #gegarvaganza2017 #neelofa #wanitaterindah #ctdk #dsvida
Bismillahirrahmanirrahim. [NEW ARRIVAL!!] GABUNGAN KEBAYA BERSAMA PEPLUM TETSP INDAH . . πŸŽ€ SSA ~ Kebaya Peplum Qaira ========================== . πŸŽ€ Size S, M, L πŸŽ€ Material: Moss crepe, tidak panas dan tidak jarang. πŸŽ€ pleated bahagian depan baju yg tampak cantik dan exclusive πŸŽ€ leher baju bentuk V, zip belakang baju utk mudah pakai πŸŽ€ grip getah di pergelangan tangan, friendly wudhuk πŸŽ€ ropol bertingkat bahagian lengan dan dihiasi manik/pearl kecil . πŸŽ€ skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang . βœ“warna asal mungkin tidak 100% sama atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . βœ“ Harga: Rm130.00 sm / RM135.00 ss Free Postage . βœ“Berminat Whatsapp πŸ“² 019-4481927 . πŸ‘πŸ»Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini πŸ˜‰ . #bajubysz #kebayapeplum #peplumkebaya #peplum #kebaya #qaira #royalblue #mosscrepe #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #beautiful #gegarvaganza2017 #neelofa #wanitaterindah #ctdk #dsvida
Bismillahirrahmanirrahim READY STOCK!!! New arrivals πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸ‘œ . πŸ‘œAF #522-6 #sling bag . πŸ’°RM60.00 sm // RM70.00 ss πŸ“ŒFree Postage . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #slingbag #beautiful #style #smallsize #smallbag #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim READY STOCK!!! New arrivals πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸ‘œ . πŸ‘œAF #522-6 #sling bag . πŸ’°RM60.00 sm // RM70.00 ss πŸ“ŒFree Postage . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #slingbag #beautiful #style #redbag #smallbeg #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim READY STOCK!!! New arrivals πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸ‘œ . πŸ‘œAF #522-6 #sling bag . πŸ’°RM60.00 sm // RM70.00 ss πŸ“ŒFree Postage . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #slingbag #beautiful #style #brownbag #smallbeg #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim READY STOCK!!! New arrivals πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸ‘œ . πŸ‘œAF #522-6 #sling bag . πŸ’°RM60.00 sm // RM70.00 ss πŸ“ŒFree Postage . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #slingbag #beautiful #style #pinklovers #smallbeg #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim READY STOCK!!! New arrivals πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸ‘œ . πŸ‘œAF #522-6 #sling bag . πŸ’°RM60.00 sm // RM70.00 ss πŸ“ŒFree Postage . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #slingbag #beautiful #style #greybag #smallbeg #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim READY STOCK!!! New arrivals πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸ‘œ . πŸ‘œAF #522-6 #sling bag . πŸ’°RM60.00 sm // RM70.00 ss πŸ“ŒFree Postage . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #slingbag #beautiful #style #blackbag #smallbeg #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdk
Ini lah romantisnyaa kita πŸ˜‚πŸ˜‚, dr pacaran sampe skrg udh pny 2ank sugan yaa klo sms/telp/chat dll ada kata2 romantis yg terucap hahahaa , geli sendirii kyanya. Tapiii di balik ini semua qta romantis kok 🀣🀣🀣. Teteplah menjadi teman,sahabat,kakak,suami,mbie yg cuco meong yaa nyonk @dicky_bod . #gayakita #sayangnyakita #bodor. Udh terlalu nyamann pacaran 8taun, nikah mau 7taun dan sampe bertaun2 hingga maut yg memisahkann #terlalunyaman LAVV❀️❀️
We Are Fams We Are T.E.G!! β€» β€» #Teg #theeightgirls #fams #gayaadulo #narsistampamiris #gayakita #THEEIGHTGIRLS by.
I'm a specialist at eating and gaining weight.. 😁.. . Tak ke mana-mana.. Lihat lihat pesawat aja.. . #love #myself #airport #bandara #lapanganterbang #lepak #sengal #cinta #gayakita #saturday #miracleindecember #saranghae
Bismillahirrahmanirrahim. [NEW ARRIVAL] PROMOSI SEMPENA HUJUNG TAHUN‼️‼️‼️‼️ . AWAS ‼️ STOCK SANGAT LIMITED . Mempunyai 8 Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI ‼️ . Keistimewaan Baby Roses Moden by FC . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. . βœ… Corak UP TO DATE βœ… Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK βœ… Material pear skin+cotton japanese βœ… Cutting Kurung Moden βœ… Terdapat Saiz S - XXL βœ… Berdutt Belakang, Cutting Loose βœ… Tak Fit, Terletak Di Badan βœ… Cutting Kain Mermaid βœ… Zip Sebelah Kiri βœ… Pinggang Getah Kiri & Kanan . πŸ”΄Price πŸ”΄ RM100.00 sm / RM105.00 ss . πŸ“Œ3 / 5 HARI PROSES ORDER . βœ“Berminat Whatsapp πŸ“² 019-4481927 . πŸ‘πŸ»Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini πŸ˜‰ . #bajubysz #byrara #babyroses #bajukurung #kurungmoden #Japanesecotton #pearlskin #kurungrtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #cintakaudanaku #love #beautiful #gegarvaganza2017 #neelofa #wanitaterindah #ctdk #dsvida
Bismillahirrahmanirrahim. BEG TANGAN UNIK DENGAN 6 WARNA MENARIK. . πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†LIMITED EDITION πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . Christian Dior # 312 πŸ“Size : 22.5 (L) X 13 (H) CM . πŸ”΄ GRED : AAA . . πŸ’°RM60.00 sm / RM66.00 ss Free postage πŸ“Œ . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #beautiful #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim. BEG TANGAN UNIK DENGAN 6 WARNA MENARIK. . πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†LIMITED EDITION πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . Christian Dior # 312 πŸ“Size : 22.5 (L) X 13 (H) CM . πŸ”΄ GRED : AAA . . πŸ’°RM60.00 sm / RM66.00 ss Free postage πŸ“Œ . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #beautiful #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim. BEG TANGAN UNIK DENGAN 6 WARNA MENARIK. . πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†LIMITED EDITION πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . Christian Dior # 312 πŸ“Size : 22.5 (L) X 13 (H) CM . πŸ”΄ GRED : AAA . . πŸ’°RM60.00 sm / RM66.00 ss Free postage πŸ“Œ . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #beautiful #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim. BEG TANGAN UNIK DENGAN 6 WARNA MENARIK. . πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†LIMITED EDITION πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . Christian Dior # 312 πŸ“Size : 22.5 (L) X 13 (H) CM . πŸ”΄ GRED : AAA . . πŸ’°RM60.00 sm / RM66.00 ss Free postage πŸ“Œ . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #beautiful #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim. BEG TANGAN UNIK DENGAN 6 WARNA MENARIK. . πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†LIMITED EDITION πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . Christian Dior # 312 πŸ“Size : 22.5 (L) X 13 (H) CM . πŸ”΄ GRED : AAA . . πŸ’°RM60.00 sm / RM66.00 ss Free postage πŸ“Œ . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #beautiful #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdk
Jare sopo kekancan ra oleh milih milih? hla emang nk knco sk munafik gk bermuka dua patut dikancani?⚑ - - - #akucahkaranganyar #kabupatenkaranganyar #karanganyarkece #karanganyarhits #bumiintanparihits #gayakita
Bismillahirrahmanirrahim. PROMOSI SEMPENA HUJUNG TAHUN 🎊🎊🎊🎊🎊 . . Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI ‼️ . ❀SIMPLE YET ELEGANT ❀ . DIANA PEPLUM by FC . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . βœ… Corak UP TO DATE βœ… Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK βœ… Material moss crepe βœ… Terdapat Saiz S - XXL βœ… Berdutt Belakang, Cutting Loose βœ… Tak Fit, Terletak Di Badan βœ… Cutting Kain Mermaid βœ… Zip Sebelah Kiri βœ… Pinggang Getah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut βœ… Mudah Digosok βœ… Selesa Dipakai & Sejuk . πŸ”΄Harga : RM90.00 sm / RM95.00 ss 🎊🎊🎊🎊 . AWAS ‼️ STOCK SANGAT LIMITED . βœ“Berminat Whatsapp πŸ“² 019-4481927 . πŸ‘πŸ»Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini πŸ˜‰ . #bajubysz #byrara #dianapeplum #bajupeplum #ukuranbajupeplum #mosscrepe #rtw #ootd #limitedstock #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik # #cintakaudanaku #love #beautiful #gegarvaganza2017 #neelofa #wanitaterindah #ctdk #dsvida
Salam jumaat.. Semoga semua dalam kesihatan yang baik dan bahagia hendaknya.. . Oh.. Teratai bunga indah.. Engkau lah pujaan hatiku.. Telah lama kau ku rindukan.. Wahai teratai bunga indah.. . #bunga #flower #teratai #lotus #lotsofflowers #lanskap #nature #halaman #doa #wish #favouriteflower #carakita #gayakita #miracleindecember #purple #mycolour
Nuansa baru yang nyaman bagi sang pengguna Bob Yg elegan di lapisi sentuhan warna brown #ashsalon #salon #hairstyles #hairfashion #haircolour #brownhair #gayarambut #gayawanita #gayakita #fashion #jonggol #cibubur #muabekasi #muabogor #muajkt #cantik
Ini babang tamvvan nya akoh... Yg sukses bikin aku beranak 2 kali..hahhahaha Tenang beh @o.riyan96 mau gaya apa juga tetep ganteng dimata...aseeesskkkkk #jangangoyang #ldr #gayakita #Alhamdulillah
Bismillahirrahmanirrahim SLING BEG HITAM PUN BOLEH JER!! . ZN #Set sling jimat #5in1 . ❀ #Sling bag AAπŸ’Ό ❀ #Wallet AAπŸ‘› ❀ #Perfume AA 100ml . ❀ #Belt AA ❀ #Watch Armani / Rolex with box . . πŸ’°RM100.00 sm // RM110.00 ss πŸ“ŒFree Postage . Berminat, πŸ“² Whatsapp : 019-4481927 . Jom Follow ig @trendbysz untuk dapatkan info terkini beg tercantik dan aksesori baharu. . . #trendbysz #readystock #beautiful #style #ootdbag #rtwbag #instafame #instagood #instashopmalaysia #bazaarpaknil #gopaknil #cinta #gayakita #carakita #inspirasi #freepostage #fesyenmalaysia #gegarvaganza2017 #fattzura #wanitaterindah #neelofa #ctdk