#foundation 3.992M Posts

Memiliki seorang anak dalam rumah tangga sangatlah di butuhkan karena dia yang melangkapi kebahagian dalam rumah tangga dan bisa memberikan suasana baru. Akan tetapi terkadang ada penghalang sehingga bisa menghambat kehamilan seperti: 👉MIOM 👉KISTA 👉PCOS 👉PENYUMBATAN SAL TUBA {NON PATEN KIRI DAN KANAN} 👉KANKER SERVIKS 👉APS 👉EKTOPIK 👉KEPUTIHAN 👉GANGGUAN HORMON 👉SPERMA ENCER 👉AZOOSPERMIA 👉OLIGOSPERMIA 👉TORCH 👉ingin diet 👉ingin nambah berat badan 👉DLL. Jika para bunda mengalami masalah tersebut kami akan membantu memberikan solusi agar bisa tertuntaskan, dalam waktu yang relatif singkat dengan tingkat keberhasilan 95% Kasus penanganan tercepat 1 bulan dan terlama 3 bulan sudah langsung hamil. TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI DENGAN PROMIL TERAPY HERBAL BIOENTROPY ENERGY YANG SUDAH BANYAK MEMBANTU PASANGAN SUAMI DAN ISTRI UNTUK HAMIL. TIDAK PERLU BIAYA YANG BANYAK SEPERTI BAYI TABUNG DAN IMSEMNISASI. SEGERA KONSULTASIAN MASALAH DAN KELUHAN ANDA BERSAMA KAMI. Gratiss konsultasi,,, BBM : D9AAF465 WA: 085815297932 #suamiisteri #cyst #keputihan #kesuburanwanita #tiphamil #setberpantang #keguguran  #ehpsdihati #wanita #sihatdancantik #igersmalaysia #follow4follow  #bisnessonline #minyakkelapadara #arbutinsoap #kulitcantikgebu #kulitcantik #malaysiaonlineshop #repost #mekap #foundation #sofieyabeautyfoundation #tipskulitcantik #produkterbaik
"All the drugs in the world won't save us from ourselves"-MM. Lips: @jeffreestarcosmetics Virginity and @colourpopcosmetics Maneater Eyes: @anastasiabeverlyhills Modern Renaissance @maybelline Colossal big shot mascarra @katvondbeauty Monarch pallet for brows @revlon Colourstay skinny liquid liner Face: @maybelline Fit Me Matte foundation @australiscosmetics Cream Contour @maybelline Age rewind concealer @nyxcosmetics_australia Dewey setting spray. @anastasiabeverlyhills @nicoleguerriero Glow kit
Hey guys (long time no see ) FIRE ☄️ Products Abh polmade Urban decay primer potion Morphe 35k palette Bella peirre loose gold shimmer Kat von dee eyeliner Farsali unicorn essence Tarte rainforest of the sea foundation Born this way concealer Contouring duo Ulta highlighter Nyx lip lingerie in exotic #aspiringmua #nyx #makeuptutorial #youtuber #highlighter #mua #makeuptutorial #mua #makeup #nyx #morphe #abh #eyes #eyebrow #eyemakeup #eyeliner #edits #wetandwild #toofaced #tartecosmetics #youngmua #urbandecay #urbandecay #ultabeauty #ipsy #physiansformula #alanasvanityxga #facial #foundation #karunaskin
Want to see the #facebooklive #video from when I put #SeneGence #makeup on only half my face earlier today? Here's the link! It was so much #fun lol https://www.facebook.com/groups/LovelyLittleLipSociety/permalink/304717703317174/ #Facebook #livevideo #primer #concealer #foundation #contour #highlight #eyeshadow #eyemakeup #eyeliner #mascara #brows #eyebrows #blush #vegan #veganbeauty #glutenfree #glutenfreebeauty #nongmo #madeinamerica #beauty
Watch Video Music Box tonight at 12 midnight on NYCTV Ch.25/22/18/14 #newmusic #classics #foundation
Quando a gente não sabe fazer algo, a gente procura quem sabe, não é mesmo?! Então.. Leia,treine, e compartilhe com as amigas!! Dica da amiga @manuellavalois ! ・・・ Contorno Labial: Valorizando Seus Lábios O sonho de toda mulher ou grande parte delas é ter os lábios à la Angelina Jolie, muitas optam por preenchimento Labial e outras na falta ficam chateadas e não sabem como valorizar os lábios, Mas calma , preparei umas dicas bem bacanas pra valorizar o que você já tem, antes de terminar de ler esse post, dá um like do amor ,pra eu saber se vocês estão gostando e isso me motiva a buscar mais e mais dicas pra vocês. 🔼Vamos lá, antes que você olhe pra foto e diga "ah mas Manu você já tem os lábios volumosos e desenhados, calma mulher trouxe esse truque em lábios mais finos também(arraste para o lado) peguei emprestado a Marcela do @tenhoumadica) 🔽Dica n°01: um bom pincel de lábios mais firme e achatado vai te ajudar e muito na hora de desenhar o contorno, invista em pincéis com cerdas naturais, uso muito os da Miss Frandy. 🔽Dica n°02: hidrate os lábios com lipbalm, se necessário faça esfoliação pra tirar as pelinhas mortas. 🔽Dica n°03: Apague os lábios com uma fina camada de base e sele com pó. 🔽Dica n°04: Passe iluminador no Arco do cupido(acima dos lábios, aquele V que temos ), desse jeito dará ilusão que seus lábios são maiores, principalmente em fotos. 🔴Dica n°05 Bônus: Escolha o batom de preferência e mãos à obra, vou dar essa dica porque funciona comigo, e se você tiver dificuldade na coordenação motora vai ajudar ainda mais, Eu costumo apoiar o dedo mindinho no queixo em quanto faço o contorno, desse jeito me dá mais apoio e precisão no traço, e não corro o risco que fique torno. 🔽Dica n°06: É claro que seu contorno não sairá perfeito de primeira e nesse momento você pode usar um pincel pequeno de língua de gato( se não conhece quais pincéis são bons e você deve ter, na postei aqui os que eu indico. Volta vários Posts pra tu veres) voltando... Com o corretivo ou um pouco de base venha consertando os borradinhos. 🔽Dica n° 07: Treine, treine muito a prática leva à perfeição ou pelo menos a gente chega lá ne?
Today's #project54outreach Brunch in Skid Row event was amazing. Every event is life changing. It's amazing to talk and spend time with our homeless friends. I truly see God in their eyes and smiles. It's amazing what can happen when a group of Christians come together. Thank you to all our volunteers who come out to help us love on our friends. Please follow @project54outreach and see what we are doing for our homeless friends in Skid Row. Thank you @melissareyphoto for taking this photo and being apart of the family.
Natural make-up for hot summer days. Just applied s bit BB Cream and sunscreen. Did my eyebrows and a little decent highlighter. 💄
Finished up the crawl space. Now piers and topping out the garage is all that's left👌🏻 #crawlspace #cabemasonry #anchorbolts #block #foundation #garage #mixer #finishing
For the first time in 12 years (since I was 22) I'm wearing foundation. It's come a long way since cakey and weird. Thank you @kiwi1932 for your expertise. This is e.l.f. Flawless Finish in Sand. 6 bucks, y'all. #elf #foundation #face
The most important person in my survival was my manager, she gave me #hope & was the only person there for me when everyone else had turned their backs. This #Japanese Beni Maiki Acer tree will always remind me of her. I admire everything that she is. #birthdayweekend #beauty #foundation #live your #dreams
JANGAN BUANG KULIT PISANG . Ehhhh jangan dibuang kulit pisang tu. Banyak sangat manfaat untuk jerawat dan kecantikan kulit. Sambil type #tipscantikTOTS untuk u olss ni pun rasa tak sabar nak cari kulit pisangg 🍌 . . 1. Ambil kulit pisang yang berwarna kuning atau kehitaman sbb lebih berkesan untuk atasi jerawat . 2. Gosokkan bahagian dalam kulit pisang ke wajah yang berjerawat/seluruh muka sampai bahagian dalam kulit pisang yg berwarna hitam . 3. Gosokkan kulit pisang ke wajah lebih kurang 10minit . 4. Biarkan untuk 30-60 minit sebelum bersihkan dengan air . Apa manfaatnya? 🎗Kandungan antioksidan boleh kurangkan jerawat dan minyak berlebihan 🎗Membantu mengatasi rasa gatal dan iritasi pada kulit yg dapat mempercepat proses penyembuhan 🎗Membantu mengangkat sel kulit mati, sehingga mencegah risiko datangnya jerawat yang baru akibat penyumbatan minyak disebabkan kumpulan sel kulit mati dimuka. 🎗Mampu mencerahkan kulit wajah dan memudarkan merah bekas jerawat. . Tag kawan korang xbaik tau kedekut ilmu hihi 😁
Gel Soap Mayla mempunyai Kandungan vitamin C, iaitu untuk membantu mencerahkan kulit, menyamaratakan kulit muka kita dan membersihkan kotoran daripada kulit. Disebabkan kandungan Gel Soap Mayla ada vitamin C, jadi anda tak perlu risau jika Gel soap BERUBAH WARNA menjadi KEKUNINGAN kerana itu salah satu tindakbalas Vitamin C untuk sebati dengan bahan kandungan yang lain di dalam Gel Soap Mayla ☺ 💝 MAYLA SKINCARE RM70 -Day cream 5g -Night cream 5g -Gel soap 30ml . 💙 MAYLA ADVANCE RM100 -Day cream 10g -Night cream 10g -Gel soap 60ml . Whatsapp 📲 010-8220788 #thejunniLOVER #thejunniMAYLA #thejunnipinkishwhite #tanpapengelupasan #base #beautiful #beauty #concealer #cosmetic #cosmetics #crease #eyebrows #eyeliner #eyes #eyeshadow #fashion #foundation #glitter #gloss #glue #instamakeup #lash #lashes #lip #lip #teameyka #projekraya #roadtocantik #viral #trending #glamourraya
Made my own Vegan Lipstick at The Lip Lab ❤️❤️❤️
Due.Una mora ed una bionda.Una la forza,l'altra il cuore.Una più grande,l'altra più piccola.Cosi diverse.Una sembra che abbia tutto chiaro,ferma nelle sue decisioni,forte come una quercia,lotta per ciò che vuole,sa sempre dove sta andando e ha sempre le idee chiare.L'altra in apparenza più fragile,ondeggia come il tronco di una palma ma è costante,si adegua ai contraccolpi che da la vita ma non si rompe,non cede di fronte ai flagelli del vento.Nel bisogno si sostengono.Si completano. 2 SORELLE ❤💎 @saraaaaa22_ #likesforlikes #tagsforlikes #likesforfollow #tagsforfollows #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #tflers #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base
Das sind u.a. die Marken, die es bei uns bei @sephora geben wird💕 Ich werde mir auf jeden Fall den @beccacosmetics Highlighter in Champagne Pop und eventuell den @marcjacobs Coconut Primer kaufen 💞💞 Die HD Foundation von @makeupforeverofficial ist meiner Meinung nach eine der besten Foundations und ich werde mir den auch auf jeden Fall nachholen💕💕 . . . . . #repost #matte #makeupblogger #marcjacobs #makeupforever #sephorafrance #sephoracanada #sephora #follow #foundation #fashion #michaelkors #beauty #beautynews #beautylover #beautyblogger #slave2beauty #makeupmafia #kyliejenner #slaying #makeupslaves #makeuprevolution #launches #beautyblogger_de #highlight #beccahighlighter #abh
#yday2night Best part of one palette! Using palette #2 romantic and honorable & eye liner in passionate I created a day look. Cherry cobbler Lip bonbon and purposeful eyeliner to get my Lip color. 3D mascara Cypress loose powder and liquid foundation and perfect for my brows. Then using the same palette blissful and perplexed I created my night look! Lip color using purposeful and lip gloss livid is the only changes I made! Love this look! @younique_corporate
Every day foundation! @rimmellondonau #matchperfectionfoundation my"non" tanned colour is light porcelain 010 & my "tanned" colour is "soft beige" 200. Medium coverage with a satin to dewy finish. Great lasting ability, although my chin always fades. I always use my @zoevacosmetics "silk Finish" 102 brush with this foundation, for a flawless, well blended result! I find it to be to "thin" to use my beauty blender or ChiChi makeup sponge! . . #bekreviewsmakeup #makeup #makeuplover #makeupreview #allthingsbeauty #beautyblog #beautyaddict #beautyjunkie #beautycommunity #instamakeup #instabeauty #instagrammakeup #instagrambeauty #instamakeupblogger #bblogger #bbloggersau #photobyme #potd #motd #foundation #rimmel #makeupbrushes #zoevacosmetics #zoevabrushes
7 PETANDA JERAWAT DI BAHAGIAN MUKA . 1. Jerawat Di Hidung Sebab: gejala ‘dispepsia’ dan sistem penghadaman tubuh tidak berfungsi dengan baik. . Rawatan: Hindari makanan dan minuman sejuk. . 2. Jerawat Di Atas Tulang Hidung Sebab: Kaitan dengan rahim atau sistem peranakan. . Rawatan: Hindari melakukan diet yang ketat dan kerap berjalan jalan menghirup udara segar. . 3. Jerawat Di Dahi Sebab: Stress, suka marah-marah sehingga menyebabkan jantung dan peredaran darah menjadi tidak lancar. . Rawatan : Bangun pagi, elakkan tidur lewat malam serta perbanyakkan minum air putih. . 4. Jerawat Di Pipi Kanan Sebab: Kemungkinan sistem paru-paru bermasalah. . Rawatan: Jaga kesihatan saluran pernafasan, hindari makan makanan yang masam, seafood dan makanan yang . mudah memberikan alergi. . 5. Jerawat Di Pipi Kiri . Sebab: Sistem buah pinggang anda bermasalah . Rawatan: Rehat dan tidur yang mencukupi. Pastikan juga mood anda sentiasa dalam keadaan mood yang baik, buka pendingin udara jika kepanasan dan jangan biarkan tubuh anda kepanasan dan terlalu berpeluh. . 6. Jerawat Di Dagu . Sebab: Ada gangguan ‘endocrine’. . Penawar: Perlu kurangkan pengambilan makanan dan minuman sejuk. . 7. Jerawat Di Sekitar Bibir . Sebab: Sembelit menyebabkan penggumpulan racun dalam tubuh atau pengaruh daripada penggunaan ubat gigi yang mengandungi fluoride-nya berlebihan. . Rawatan: Makan makanan berserat seperti sayur dan buah. . . #LAMISA2017 #Lamisahq #Lamisabeauty #tipskecantikan #hilangkanparut #putihkanwajah #haluskankulit #cantikluaran #cantikdalaman #scrubmuka #foundation #whiteningsoap #agentwanted #dropshipwanted
I absolutely love my @clarisonic for my facial cleansing but as a foundation brush? New video uploaded of the Clarisonic Sonic Foundation Brush...click the link in my bio! ❤️
7 PETANDA JERAWAT DI BAHAGIAN MUKA . 1. Jerawat Di Hidung Sebab: gejala ‘dispepsia’ dan sistem penghadaman tubuh tidak berfungsi dengan baik. . Rawatan: Hindari makanan dan minuman sejuk. . 2. Jerawat Di Atas Tulang Hidung Sebab: Kaitan dengan rahim atau sistem peranakan. . Rawatan: Hindari melakukan diet yang ketat dan kerap berjalan jalan menghirup udara segar. . 3. Jerawat Di Dahi Sebab: Stress, suka marah-marah sehingga menyebabkan jantung dan peredaran darah menjadi tidak lancar. . Rawatan : Bangun pagi, elakkan tidur lewat malam serta perbanyakkan minum air putih. . 4. Jerawat Di Pipi Kanan Sebab: Kemungkinan sistem paru-paru bermasalah. . Rawatan: Jaga kesihatan saluran pernafasan, hindari makan makanan yang masam, seafood dan makanan yang . mudah memberikan alergi. . 5. Jerawat Di Pipi Kiri . Sebab: Sistem buah pinggang anda bermasalah . Rawatan: Rehat dan tidur yang mencukupi. Pastikan juga mood anda sentiasa dalam keadaan mood yang baik, buka pendingin udara jika kepanasan dan jangan biarkan tubuh anda kepanasan dan terlalu berpeluh. . 6. Jerawat Di Dagu . Sebab: Ada gangguan ‘endocrine’. . Penawar: Perlu kurangkan pengambilan makanan dan minuman sejuk. . 7. Jerawat Di Sekitar Bibir . Sebab: Sembelit menyebabkan penggumpulan racun dalam tubuh atau pengaruh daripada penggunaan ubat gigi yang mengandungi fluoride-nya berlebihan. . Rawatan: Makan makanan berserat seperti sayur dan buah. . . #LAMISA2017 #Lamisahq #Lamisabeauty #tipskecantikan #hilangkanparut #putihkanwajah #haluskankulit #cantikluaran #cantikdalaman #scrubmuka #foundation #whiteningsoap #agentwanted #dropshipwanted
The natural beauty look never dies, and we have the latest on fresh new beauty products to help you achieve the look 🌟 Head to www.bondibeauty.com.au to find out what they are.
Set Aina laku keras ! LAYAK JOIN LUCKY DRAW IPHONE 7 !!! . Cepat 📲📲 0197809602 Cepat 📲📲 0197809602 Cepat 📲📲 0197809602 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
Set Aina laku keras ! LAYAK JOIN LUCKY DRAW IPHONE 7 !!! . Cepat 📲📲 0197809602 Cepat 📲📲 0197809602 Cepat 📲📲 0197809602 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
Bought this foundation recently. I absolutely LOVEIT😍. Feels weightless honestly I just use two pumps and spread it all over my face. Works so well on any skin type oily or dry. The foundation I'm using has got a warm under tone however it leaves your skin looking beautifully smooth & flawless✨. Definitely recommend it💋 #makeup #lancome #foundation #makeupartist #mua #selfridges #lovemakeup
Get Your Free Makeup Brush! First 5 people will receive Mac Foundation, DM me when after you have requested your brush! #mac #foundation #makeup #fashion #beauty #makeupbrush #makeupbrushes #free #freesamples #getyours #girls #girlsgeneration
Set Aina laku keras ! LAYAK JOIN LUCKY DRAW IPHONE 7 !!! . Cepat 📲📲 0197809602 Cepat 📲📲 0197809602 Cepat 📲📲 0197809602 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
Set Aina laku keras ! LAYAK JOIN LUCKY DRAW IPHONE 7 !!! . Cepat 📲📲 0197809602 Cepat 📲📲 0197809602 Cepat 📲📲 0197809602 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
Set Aina laku keras ! LAYAK JOIN LUCKY DRAW IPHONE 7 !!! . Cepat 📲📲 0197809602 Cepat 📲📲 0197809602 Cepat 📲📲 0197809602 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
Set Aina laku keras ! LAYAK JOIN LUCKY DRAW IPHONE 7 !!! . Cepat 📲📲 0197809602 Cepat 📲📲 0197809602 Cepat 📲📲 0197809602 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
Whether you are applying toner or miscellar water, @swisspersaus has you covered 👏🏻. I personally apply miscellar water with the small makeup pads (top packet) and apply toner with the larger makeup pads (bottom packet) 👍🏻. I find that for my sensitive skin the larger wipes are less irritant, however to use the water the smaller pads are more effective💄🎀.
Fantastic gorgeous liner for this beauty, made my day!!! 3d microbladed brows is my work too!!! It was a huge honor to work with this fabulous gal!!! #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #permanentmakeup #fashion #permanent #lipstick #eyeliner #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
#Repost @blackopalja UPLOAD YOUR LOOKS! LET'S SEE THOSE BEAT FACES😍. Show us your best look using the Black Opal PORE PERFECTING FOUNDATION and our CREME CONTOUR STICKS! Upload your look placing in the picture the Black Opal products you've used and the pic with the most LIKES wins a BLACK OPAL BEAUTY KIT! Tag us @blackopalja and use the hashtags #blackopalbeauty #foundation #blackopal #blk/opl so we can so those beat faces! Good luck!
Got to meet @duhitzmark today and his performance was so lit I had so much fun! @gcwpa
Because the past few months haver been so fabulous, I wanted to do a giveaway! I have picked out one of my favorite items, and added in samples of our exclusive summer line products. Who wouldn't want to get your hands on this perfect summer bundle?! How to enter: -Follow me on Instagram -Like this post -Tag 3 people who would love this giveaway! Rules: -US only -No Posh consultants please -Must follow @lifeasa_ladybug -Winner chosen at random -Must be 18 or older to win -Drawing will end when we reach 1500 followers! Winner will be announced and will receive a DM! Thank you so much for your continued support!! I am so thankful for you!
One of my gorgeous clients today!😍 Her face all glammed up reminded me soooo much of a popular beauty influencer. Can you guess who?! She was absolutely stunning and SOO so fun to work with!☺️💕 • • • #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #TagsForLikes #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
#minimal #makeup look today. #Nabi black eyeliner. #MaryKay #ultimate #mascara #poreminimizer #cccream in light to medium and #neutral #lipliner for #lipstick #nudelipstick my #contour is #maybelline #fitme #foundation in #cappuccino #eyebrows filled in with #browzings my #highlighter is actually just body shimmer because I forgot my highlighter at home and the #eyeshadow is #NYC
CEPAT CEPAT CEPATTTT!!!! KITA ADA HARGA PROMOSI MELETOP KEBABOOM 💥 . Grab foundation yg MELETOPPP ni sekaranggg, jadi flawless jadi cantik hanya dalam 3 saat je tau 💥 Tak percaya? Cuba dulu baru tahuuu 🎈 Jom lah cantik sama sama 😘 DM/WHATSAPP ⁃📱 0182208509 ⁃KLIK LINK DEKAT BIO TU JE LAGI MUDAH 😘 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
💜La'Rih Treatment Glow Foundation💜 . Utk tampil cantik dgn kulit muka yg cantik & natural, x semestinya kita perlu keluarkn duit yg byk. . Hanya dgn rm28 pon, kita dh boleh mencantik sambil merawat kulit muka kita. X caye? Dgn La'Rich ni, kulit cantik sepantas 2 mnt shj. . Cubalah... . Wsp 0109136645 . #larich #agenlarichkuantan #foundation #foundationmurah #foundationbestmalaysia #treatmentfoundation #beautyproduct #bestproduct #facetreatment #sayapakaisayajual