#foundation 4.915M Posts

11/19(sun) WALK A TON @octavekyoto Open/Close 16:00-23:00 ADM ¥1000 豪華面子にこの値段! そしてチャリティー! 皆さん是非とも〜 #walkathon #walkaton #octave #reggae #dancehall #foundation #dub #roots #culture #deejay #sound #soundsystem #charity #sunday
Love is not an object. Accept who can love, because everyone with this feeling has an even bigger heart than an athlete. No matter in which form you love, the feeling is irreplaceable 💘💗 _______________________________________________ #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
Milani conceal perfect Foundation . "Get this exactly the way it is (with the brush ,at a discount)" . #glamlooks #milani #ellevenmakeup #cosmetics #foundation . Contact☎️:07019520013 💥Elleven store 💥
Foundation collection. I’m on the hunt for a new foundation. My go to at the moment is my L’Oréal true match but I find it’s coverage isn’t great on my skin! Any recommendations for new foundation for quite large pores? #foundation #makeuphelp #makeup #foundationhelp #lorealtruematch #maxfactor #clinique #toofaced #bornthiswayfoundation #rimmel
PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈 . . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . . ❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 #flawless #foundation #cantik #sweet #murahmalaysia #dyxy #glowing #dapdaptruscantik #5min #fresh #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #bccreamfoundation #berbaloibaloi #tahan2-3bulan #gebugebas #glow #terbaik
Pinkish RT CC CREAM. Warna menawan, tidak melekit & senang menyerap😊 . Kerja kat luar.?? pakai cc cream pon dah ok..Boleh protect kulit korang tau. Nak effect mekap lagi gebu dan menyerlah mix kan lah dengan fd. Mesti puas hati😍 . Nak cuba, cc cream ade botol kecil. Boleh cuba dulu, nanti berkenan grab terus yg besar😝 . whatsapp nisa 0183130237 . #rosetyara #rosetyarafoundation #rosetyaracosmetic #rosetyarafoundationviral #calitcalitjelita #rosetyarahdglow #foundationfullcoverage #foundationbest #foundation #antiaging #makeup #makeupartis #mua #codesnowdrop #foundationserum #foundationSpf50 #foundationtahanlama #foundationtutorial #foundationantiaging #sesuaiuntuksemuajeniskulit
Looking for a waterproof and smudge-proof eyeliner? Mon Chéri's latest Waterproof Eyeliner is definitely your best bet! With its fine and luxurious tip, you can now draw a perfect line with just one application. Get it now from our kiosks or shop online at our official website! www.moncheriessentials.com #moncheri #moncheriessentials #moncherimalaysia #mymoncheri #moncheriskincare #skincare #antiaging #musthave #beauty #foundation #cccushion #cosmetic #facial #exfoliate #glowingskin #spaday #healthyskin #scrub #beautytips #collectiondebouquet