#foodpornshare 1.437M Posts

Repost from @legoutdesev using @RepostRegramApp - BEETROOT SALAD" . . ."SALADE DE BEETROOT" . ."ÇUĞUNDUR SALATI"...Çuğundurun faydalarını azdan çoxdan bilirik.İstər bişmiş olsun istər yox..Əvvəllər çox sevməzdim mən çuğunduru, ancaq şuba salatında yeyərdim, vəssəlam..Bir iş yoldaşım vardı @jamaykafloreal😘 (indi də var, canı sağ olsun)..İşə tez-tez çuğundur gətirərdi qaynanmış😊 Biz də şərik çıxardıq 😂İmkan verməzdik qız özü yesin))..Ondan sonra mən çuğunduru sevməyə başladım. Sadəcə xiyar, pomidorla doğraylb ləzzətlə yeyərəm yəni👌..Bugün də hazırladığım salatı sizlərlə bölüşüm dedim..Siz də sevirsiz mənim kimi yoxsa şirindi deyə yemirsiz? 🤔 Lazımdır: ●1ədəd orta boyda çuğundur ●1 ədəd xiyar ●1 ədəd kök ● 7,8 ədəd qoz ● nar ●1 ədəd kartof ●mayonez ●duz istiot.. Hazırlanması: Çuğundur, kök və kartofu qaynadın, soyudun, soyun, sürtkəcdən keçirin.Xiyarı da sürtkəcdən keçirib suyunu yüngülcə sıxın..Yumru bir qabın içinə streç sərin və inqrediebtləri qat-qat düzün..Qozu xırda doğrayın..Duz istiot və mayonezi isə zövqünüzə görə qarlara əlavə edin, narı da unutmayaq..Soyuducuda azı 1 saat saxladıqdan sonra qabı tərs çevirib servis edin..Nuş olsun 😊 . #beetrootsalad #menimsufrem #happymood #fruitislove #onmytable #eatinazerbaijan #foodporn #myhandmade # #pisiryolla #videoresept #tasty #deliciouse #foodpornshare #pinkandspicy #foodphotography #vscofood #onmytable #metbex #hautecuisines #lezzetletim #shahanesunumlar #hautescuisines #lezzetinadresi #sahanetatlar #tarifcenneti #mavipembesunum #mutfakgram #hayatimmutfak #lezzetinadresi #sahanetatlar #
Tag your favorite Spice date in the comments below and the meal you like to share with them. Photo @wemoneyphame
If you're ever in Namdaemun Market, go get these red bean paste filled donuts. They're so good! 😋🍩🇰🇷
#Repost @pork_ninjas ( @get_repost) ・・・ #solareclipse2017 | Did you see the eclipse this morning? Doesn't this scoop of vanilla ice cream remind you of it? 🌞🌒🌙 | Mango Pudding with tapioca, mango chunks and 🍦 so refreshing! • • • #freshlegend #mango #dessert #mangoes #sugar #sweet #芒果 #vancouverfood #vancouverfoodie #foodporn #foodpornshare #onthetable #foodporn #teamchomp #yvreats #604now #teamporkies #604eats #604food #recentforrecent #mangolovers #604now #vancouverfoodie #yvrfoodie #chinesedessert
Fresh to death. 🍝🤙 #TheCOOKERY #Westchester
That crust dough. 😍🍕 #TheParlor #Westchester
Mak Aii 😱😱 Rambang mata lah tengok Instashop @ @lajutinggistore.co ni ♥️♥️ Memang hebatlah @lajutinggistore.co ni boleh uruskan perniagaan dia dalam usia yang muda And Korang tak payah risau barang dia ni semua READY STOCK And harga dia pun Murah gila 👍👍 Murah sangat2 dan berpatutan 💗 And Gred barang dia memang terbaik 👍👍 Dah Bank in terus post Barang🚛 Layanan dia pun terbaik memang Friendly ✌✌ So, jom kita cuci mata kita 👀Then tekan button follow and Support 💪Instashop @lajutinggistore.co @lajutinggistore.co @lajutinggistore.co . More info sila chat : . . 📱 Whatsap : 0108265068 📱 Wechat ID : lajutinggistore . . Korang tak perlu risau laa, product diorang punya dah ade sijil halal dan kesehatan👍 Semoga Hidup Korang Sentiasa Diredhai Allah 😊😊 #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #foodpornshare #instafood #food #perakian #foodpictures #sambalbelacan #local #brunei #indonesia #kosmetik #skincare
Mak Aii 😱😱 Rambang mata lah tengok Instashop @ @lajutinggistore.co ni ♥️♥️ Memang hebatlah @lajutinggistore.co ni boleh uruskan perniagaan dia dalam usia yang muda And Korang tak payah risau barang dia ni semua READY STOCK And harga dia pun Murah gila 👍👍 Murah sangat2 dan berpatutan 💗 And Gred barang dia memang terbaik 👍👍 Dah Bank in terus post Barang🚛 Layanan dia pun terbaik memang Friendly ✌✌ So, jom kita cuci mata kita 👀Then tekan button follow and Support 💪Instashop @lajutinggistore.co @lajutinggistore.co @lajutinggistore.co . More info sila chat : . . 📱 Whatsap : 0108265068 📱 Wechat ID : lajutinggistore . . Korang tak perlu risau laa, product diorang punya dah ade sijil halal dan kesehatan👍 Semoga Hidup Korang Sentiasa Diredhai Allah 😊😊 #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #foodpornshare #instafood #food #perakian #foodpictures #sambalbelacan #local #brunei #indonesia #kosmetik #skincare
@Regrann from @rachele.furlan92 - Crostata Vegan Senza Burro e Senza Uova Con Marmellata di Albicocche @rigonidiasiago 😋 Non mi sarei mai aspettata uscisse dal forno qualcosa di così squisito 😍 Per la #ricetta nel mio #blog Link in Bio ---> http://blog.giallozafferano.it/inventaricette/ #ricette #giallozafferano #cucina #instagramfood #cucinaitaliana #foodoftheday #foodspotting #italianfood #foodphoto #foodpornshare #foodpost #onthetable #vegan #crostata #cosebuone #baking #bakingtime #vegancakes #giallozafferano #giallozafferanodolci #eathealthy #foodaddict #foodlover
Mak Aii 😱😱 Rambang mata lah tengok Instashop @ @lajutinggistore.co ni ♥️♥️ Memang hebatlah @lajutinggistore.co ni boleh uruskan perniagaan dia dalam usia yang muda And Korang tak payah risau barang dia ni semua READY STOCK And harga dia pun Murah gila 👍👍 Murah sangat2 dan berpatutan 💗 And Gred barang dia memang terbaik 👍👍 Dah Bank in terus post Barang🚛 Layanan dia pun terbaik memang Friendly ✌✌ So, jom kita cuci mata kita 👀Then tekan button follow and Support 💪Instashop @lajutinggistore.co @lajutinggistore.co @lajutinggistore.co . More info sila chat : . . 📱 Whatsap : 0108265068 📱 Wechat ID : lajutinggistore . . Korang tak perlu risau laa, product diorang punya dah ade sijil halal dan kesehatan👍 Semoga Hidup Korang Sentiasa Diredhai Allah 😊😊 #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #foodpornshare #instafood #food #perakian #foodpictures #sambalbelacan #local #brunei #indonesia #kosmetik #skincare
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @lajutinggistore.co . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . 📱 Whatsap : 0108265068 📱 Wechat ID : lajutinggistore . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #foodpornshare #instafood #food #perakian #foodpictures #sambalbelacan #local #brunei #indonesia #kosmetik #skincare #bazaronline #murahmurah
The Sluttiest 🍳 #LA
Maca Matcha Bubble Tea from @onetencafe 👋🏼💚 via: @thechicform
Siempre vuelvo a Canasto por esta belleza 👌🏼 Risotto de setas y trufa
Sekushi Sashimi Tuesday