#foodbeasts 4.145K Posts

Berbeda rasanya dengan Gultik yang lain! Rasanya light enak banget, ringan banget kuah santannya, kuahnya gurih, empuk dagingnya dan gak berbau. Lalu sambelnya juaraaa pedesnyaa dan cucokkk dengan gulenya! 🤤👌🏻 ▪️ Buat kalian yg lagi pengen makan makanan berkuah, this is your second opinion food for today!🐿️🍴 ▪️ ▪️ 🍜: Gultik Bulungan 📍: Jalan Mahakam, Bulungan, Kebayoran Baru, RT.6/RW.6, Kramat Pela, Kby. Baru 🕙: 17.00 - 03.00 WIB 💰: 10.000 ⭐: 4/5 ▪️ ▪️ Tag teman makan kamu dan Share the best photo's of your food with us! ▪️ ▪️ #makan #Gultik #Bulungan #Gulai #Tikungan #kuliner #ngemil #delicious #foodbeasts #yummyfood #like4like #foodhunters #foodlovers #foodgasms #makankekinian #tupai #foodgrams #foodexeperience #foodoftheday #ilovefoods #mouthgasms #doyanmakanan #tupai #tupairs #tupaimakannyaapa #tupaimakan #tupaijajan #makanena #makanmurah
and they be lining down the block just to 👀what I got (t-t-t-t tasty tasty) HIT IT FERGIE #tteokbokki 🇰🇷🔥
Chop buntut yg satu ini pake susu sebagai bahan pengganti santan. Gak heran deh kalau kuahnya gak keliatan kental dan juga berlemak seperti masakan kuah bersantan pada umunya. Buntutnya? Besar tapi lembut! Seriuss dijamin deh enaaaknya!🤤👌🏻 ▪️ So, tupairs this is your second opinion food for today!🐿️🍴 ▪️ ▪️ 🍜: Chop Buntut Cak Yo (Regular Size) 📍: St Moritz Mall (Lippo Mall Puri), Lantai 1 Jl. Puri Indah Boulevard Blok U1, Puri, Jakarta Barat 🕙: 10.00 - 22.00 WIB 💰: 45.000 - 80.000 ⭐: 4.5/5 ▪️ ▪️ Tag teman makan kamu dan Share the best photo's of your food with us! ▪️ ▪️ #makan #ChopBuntut #SopBuntut #Cakyo #kuliner #ngemil #delicious #foodbeasts #yummyfood #like4like #foodhunters #foodlovers #foodgasms #makankekinian #tupai #foodgrams #foodexeperience #foodoftheday #ilovefoods #mouthgasms #doyanmakanan #tupai #tupairs #tupaimakannyaapa #tupaimakan #tupaijajan #makanena #makanmurah
/ • z e n s t o n e • / When your life is filled with presentations and projects and volunteering and working, just remember to do what makes you zen. Have a cup of tea, eat something sweet, and just know that busy is a great thing to be because you are getting things done and working towards your desired success. 🍵☺️ . . || 🍴: The matcha egg || . . || 💭: Waffles, whipped cream, a matcha shot and the works. I certainly can't complain. Very delicious combo 👌🏻 || ⭐️⭐️⭐️⭐️ . . . . . . . . . . #vancityeats #vaneats #foodstagram #vancouver #buzzfeast #huffpostliving #vancouverisawesome #foodbeasts #igvancouver #curiocityvan #matcha #beautifulcuisines #tbt #foodcouver #vancouvereats #vancouverfood #vancouverfoodie #icecream #yvreats #yvrfood #waffles #foodphotography #roamvancouver #narcityvancouver #eatcouver #foodstyling #foodlove #instafood #foodshot #eeeeeats
Amazing veal with mushrooms and kale! At ting in the top of the shard! 💕💕 Rating: 8/10 We did the tasting menu which was 34 per person!
🍃LASAÑA DE POLLO 🍃... . ◻ CHICKEN LASAGNA ◻... . . . 🔴 Y el almuerzo, una rica lasaña de pollo, se ha hecho una experta en lasañas, ¡ Le ha salido riquísima ! ..... . . . Buen provecho 🍽.... . Bin Appetit 🍴
Fresh falafel in the works! Call today to make reservations for Thanksgiving Day; serving breakfast and lunch on the house ☎️ 718-599-5600
as @arianagrande says, "we're gonna do some winter things." check my latest @spoonuniversity article about @bryantparknyc 's winter village. the deets: • white chocolate and cake batter jars by dani • located in bryant park • • #newforkcity #nyceeeeeats #spoonfeed #foodbeasts #honeybrunches #newyorkcitybites #foodb4dude #snackcity #ahungrylife #eatingfortheinsta #EatingNY #EEEEEATS #noleftovers #nycdining #tastingtable #eatmunchies #huffposttaste #zagat #thrillist #fxw #nycfood #foodnyc #nyceats #eatsnyc #nycfoodgals #foodilysm #brunch #nyc
Ini dia yg manisnya gak cuma di luar ajaa, tapi di dalem juga! Roti bakar yg crispy nya pas, dengan rasa manis yg berasal dari marshmallow dan taburan frootloops warna warni, serta susu kental manis diatasnya. Pas dikunyah semua rasa yg ada bercampur pas banget jadi satu di mulut. Rasa manisnya pas banget, gak bikin enek dan sedikit terasa gurih👌🏻 ▪️ So, tupairs this is your second opinion food for today!🐿️🍴 ▪️ ▪️ 🍞: Roti Bakar Marshmallow Frootloops Keibar 📍: Ruko Ciputat Center No. 75 L, Jalan Ir Haji Juanda, RT. 7 / RW. 2, Ciputat Timur 🕙: 15.00 - 23.00 WIB 💰: 8.000 - 30.000 ⭐: 4.5/5 ▪️ ▪️ Tag teman makan kamu dan Share the best photo's of your food with us! ▪️ ▪️ #makan #RotiBakar #Roti #Bakar #Keibar #Ciputat #kuliner #ngemil #delicious #foodbeasts #yummyfood #like4like #foodhunters #foodlovers #foodgasms #makankekinian #tupai #foodgrams #foodexeperience #foodoftheday #ilovefoods #mouthgasms #doyanmakanan #tupai #tupairs #tupaimakannyaapa #tupaimakan #tupaijajan #makanena #makanmurah
Daging steak yg punya tekstur empuk banget, enak gurihnya terasa, tapi belom sampe ada kesan melting di mulut. Sausnya juga enak, so creamy dan pas banget sama bumbu dagingnya. ▪️ So, tupairs this is your second opinion food for today!🐿️🍴 Photo credit by: @rizliaaf ▪️ ▪️ 🍱: Prime Tenderloin Steak 21 With Mushroom Sauce 📍: Kota Kasablanka, Lantai Lower Ground Jl. Casablanca Raya, Tebet, Jakarta Selatan 🕙: 10.00 - 22.00 WIB 💰: 100.000 - 200.000 ⭐: ⭐⭐⭐ ▪️ ▪️ Tag teman makan kamu dan Share the best photo's of your food with us! ▪️ ▪️ #makan #TenderloinSteak #Steak21 #Steak #kuliner #ngemil #delicious #foodbeasts #yummyfood #like4like #foodhunters #foodlovers #foodgasms #makankekinian #tupai #foodgrams #foodexeperience #foodoftheday #ilovefoods #mouthgasms #doyanmakanan #tupai #tupairs #tupaimakannyaapa #tupaimakan #tupaijajan #makanena #makanmurah
All you can eat Burgers at @houstoniamag Burger Bash 🍔 I’m living the American Dream 🇺🇸 . 📸 : @discover.vi . .
A Sumo Wrestler Hotpot is perfect for those cold Ber nights, don’t you think? #WatamiPH
Saturday looks good with a poke bowl in your hands 🙏🏼
"Eggs in Purgatory" - Spanish Chorizo, Spicy Tomato Ragu, Potatoes, and Eggs See you here at brunch! 📸 @agirlandherfood . . . . . . . . . . . . #brunch #chicago #buzzfeedfood #foodbeasts #eeeeeats #saturday #wickerpark #Chicagofoodauthority