#flawles 28.193K Posts

SERIBELLA (CRYSTAL TOMATO)😉 (30 Chewable Tablets) "Seri hari ini, Seri selamanya" 😍 .. Memutihkan, mencerahkan dan menyamarkan rona kulit wajah. Mengandungi khasiat crystal tomato, tomato, madu, daun olive, strawberry dan vitamin C. . Komen no fon atau boleh direct wasap now 📲📲+60189564095 . #seribella #seribellahq #seribellabeauty #seribellafeedback #seribellabybellealyahyah #kulitcantik #kulitlicin #flawles
SERIBELLA (CRYSTAL TOMATO)😉 (30 Chewable Tablets) "Seri hari ini, Seri selamanya" 😍 .. Memutihkan, mencerahkan dan menyamarkan rona kulit wajah. Mengandungi khasiat crystal tomato, tomato, madu, daun olive, strawberry dan vitamin C. . Komen no fon atau boleh direct wasap now 📲📲+60189564095 . #seribella #seribellahq #seribellabeauty #seribellafeedback #seribellabybellealyahyah #kulitcantik #kulitlicin #flawles
SERIBELLA (CRYSTAL TOMATO)😉 (30 Chewable Tablets) "Seri hari ini, Seri selamanya" 😍 .. Memutihkan, mencerahkan dan menyamarkan rona kulit wajah. Mengandungi khasiat crystal tomato, tomato, madu, daun olive, strawberry dan vitamin C. . Komen no fon atau boleh direct wasap now 📲📲+60189564095 . #seribella #seribellahq #seribellabeauty #seribellafeedback #seribellabybellealyahyah #kulitcantik #kulitlicin #flawles
TERBELIAK MATA SUAMI . Supplement PinkLady Body Perfection sangat2 membantu anda utk tampak lebih menarik, cantik dan sihat seperti bidadari kayangan yg menjadi impian setiap lelaki. . Diperbuat 100% daripada herba organik yg sememangnya selamat dan terbukti berkesan. Para pengamal PinkLady akan mula merasai kebaikkan PinkLady seawal tempoh 2 minggu. Manakala yg mengimpikan tubuh badan seksi, amalkannya sekurang2nya selama 6 bulan. . Ianya sangat berbaloi dan berpatutan. Hanya dengan rm280 sahaja anda akan dapat lebih dari 40 kebaikkan hanya dalam 1 supplement. Pertama dalam dunia di mana anda berasa lebih jimat dan tidak lagi memerlukan produk2 lain kerana dengan PinkLady sahaja ianya lebih dari cukup utk keperluan dan kehendak anda. . Jangan takut utk mencubanya buat kali pertama. Kami pasti anda akan teruja dgn hasilnya.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinklady #pinkladybodyperfection #cantik #molek #flawles #kurus #ideal
Y creo que te quiero de verdad: porque no te necesito y aún asi no quiero que te vayas, porque eres verdad sobre toda mi vida y tu cara parece un logro sobre esta losa que me arrastra, un beso a la flor marchita de mi lápida, porque meciste mi mano para escribir mis temores de una forma tan suave que pareció una caricia y ya no tengo miedo más allá de mi misma,  porque me has hecho amar aquello en lo que dejé de creer y meciéndote un cielo y un nombre de diosa, te quedas en mi tierra . . . . . . . #elvirasastre #instagirl #smile #redlips #sparkle #flawles
DYXY NEW BABY: CURVED FIBRE MASCARA . Ada lagi tak yang belum tahu Dyxy dah keluarkan item baru? 😍 . Memperkenalkan.. CURVED FIBRE MASCARA dari DYXY Cosmetics!!! . Apa fungsi dan kelebihan Mascara baru ni? Okay kak Myra nak buat quick and simple explanation dulu petang ni. . CURVED MASCARA WAND: Bentuk mascara yang melengkung memudahkan pengguna khas yang mahu bulu mata LENTIK dan nampak bulu mata lebih LEBAT (curved and volume) . FIBRE: Ada perbezaan antara fibre mascara dan bukan fibre. Fibre mascara lebih cepat dan mudah untuk PANJANG dan lebatkan bulu mata (hasil lebih ketara berbanding mascara biasa). Fibre mascara sesuai untuk sesiapa yang mengalami allergic atau sensitif pada gam bulu mata. . WHATSAPP UTK ORDER👇 📲+6013 4173095 📲+6013 4173095 📲+6013 4173095 . 🎁FREE GIFT UTK COMBO SET 👇 🎈BLUSHER 🎈EYESHADOW 🎈EYELINER 🎈EYEBROW . 📮FREE POSTAGE EVERYDAY 💼FREE LIMITED PAPER BAG DYXY 🚗FREE COD DUNGUN PAKA KERTIH KUANTAN PEKAN . . #bccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #teambyby #freepostageeveryday #dyxydungun #dyxypaka #dyxykerteh #dyxycoddungun #dyxycodpaka #dyxycodkerteh #freegift #freecod #dyxyuitmdungun #dyxypolidungun #luluskkm #flawles #glowing #mua #dyxypekan #dyxykuantan #dyxypahang #dyxyumppekan #dyxycodpekan #dyxyikmpekan #dyxycodkuantan #dyxycoverparutjerawat #dyxysuprisegift
👸👸👸 Prewedding Make Up Dear Lieta Thank you💋
👸👸👸 Simply Make Up Dear @meldamart Thank you💋 #makeupbydewimano
JATUH CINTA.. . Tu ka kata customer...mmg akan puas hati klu uoll pkai DYXY sekali cuba trus terpikat tau. . So mari langrab DYXY dgn sis boleh cantik lgtau.. . ORDER NOW 📲0134733720 📲0134733720 📲0134733720 . 🎁FREE DYXY PAPERBAG 🎁FREE LIMITED GIFT . #bccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #teambyby #freepostageeveryday #dyxycheras #dyxyalamdamai #dyxybalakong #dyxycodalamdamai #dyxycodcheras #dyxycod #freegift #freecod #luluskkm #flawles #glowing #dyxycoverparutjerawat #dyxysuprisegift #sayapakaisayajual #dyxyoriginal #dyxymakeup #facemistgreentea #bccream #dyxy #dyxylovers #dyxytakberminyak #pantascepatdansenang
💕DYXY MATTE LIPSTICK ~ Moist matte lipstick . 💄Sexy Nude 💄Flirty Me 💄Cherry Red . . DYXY LIPSTICK😍 . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . Warna dia ❗warna dia ❗Wow😍😍😍 Terujaa tgk DYXY lipstick 💄💄💄moist matte baru ni.. Untuk keluaran pertama kalinya , gabungan tiga warna yg mantap 💕 akak pakai abang terpikat 🙈🙈🙈 . WHATSAPP UTK ORDER👇 📲+6013 4173095 📲+6013 4173095 📲+6013 4173095 . 🎁FREE GIFT UTK COMBO SET 👇 🎈BLUSHER 🎈EYESHADOW 🎈EYELINER 🎈EYEBROW . 📮FREE POSTAGE EVERYDAY 💼FREE LIMITED PAPER BAG DYXY 🚗FREE COD DUNGUN PAKA KERTIH KUANTAN PEKAN . . #bccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #teambyby #freepostageeveryday #dyxydungun #dyxypaka #dyxykerteh #dyxycoddungun #dyxycodpaka #dyxycodkerteh #freegift #freecod #dyxyuitmdungun #dyxypolidungun #luluskkm #flawles #glowing #mua #dyxypekan #dyxykuantan #dyxypahang #dyxyumppekan #dyxycodpekan #dyxyikmpekan #dyxycodkuantan #dyxycoverparutjerawat #dyxysuprisegift
PUTIH,GEBU DAN MULUS #QALLISTASIGNATURE.. . #QallistaLovers . JANGAN PERCAYA KAMI!! TAPI PERCAYALAH PADA QALLISTA SIGNATURE... Sudah tentu dgn #QallistaSignature ....Cantik pasti cantik selepas consume #QallistaSignature .. Yg penting konsisten Dan istiqamah... Produk terbaik dan mudah diambil Untuk kecantikan Dan kesihatan kulit yg bertindak merawat dari dalam... . 💕 Supplement yang sgt mudah nak consume. KEMAM sahaja, #kemamforbeauty 💕 QALLISTA SIGNATURE dapat jadikan wajah GLOWING dan FLAWLESS. 💕 Membuatkan jerawat cepat kecut dan membantutkan pertumbuhan jerawat. 💕 Parut2 kudis / bintik2 nyamuk mudah je Qallista pudarkan 💕 Dapat mencerahkan kulit muka bahkan satu badan malah dapat mencantikkan kuku dan menguatkan rambut. 💕 Sesuai juga untuk ibu mengandung yg usia kandungannya 4bulan keatas. 💕 Yang penting QALLISTA SIGNATURE ni selamat digunakan. Tiada kesan sampingan. 💕 Dan harga pon murah je plus berkualiti plak tu. Komfem puas hati . @qallistasignature_keybee . Untuk Orders&Details WhatsApp:017-9055245 . . #qallistasignature_keybee #qallistasignature #flawles #putihgebu #kosmetikmurah #sayacantik #produkmurah #iklan #putihmelepak #kotabhru #sayajualmurah #kelantan #igers #bazarpaknil #redwarriors #agents #dropship #kosmetiksolution #whiteningsolution #remaja #dewasa #sayajualonline #terlajaklaris #snowwhite
WHATSAPP UTK ORDER👇 📲+6013 4173095 📲+6013 4173095 📲+6013 4173095 . 🎁FREE GIFT 👇 🎈BLUSHER 🎈EYESHADOW 🎈EYELINER 🎈EYEBROW . 📮FREE POSTAGE EVERYDAY 💼FREE LIMITED PAPER BAG DYXY 🚗FREE COD DUNGUN PAKA KERTIH KUANTAN PEKAN . . #bccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #teambyby #freepostageeveryday #dyxydungun #dyxypaka #dyxykerteh #dyxycoddungun #dyxycodpaka #dyxycodkerteh #freegift #freecod #dyxyuitmdungun #dyxypolidungun #luluskkm #flawles #glowing #mua #dyxypekan #dyxykuantan #dyxypahang #dyxyumppekan #dyxycodpekan #dyxyikmpekan #dyxycodkuantan #dyxycoverparutjerawat #dyxysuprisegift
TERBELIAK MATA SUAMI . Supplement PinkLady Body Perfection sangat2 membantu anda utk tampak lebih menarik, cantik dan sihat seperti bidadari kayangan yg menjadi impian setiap lelaki. . Diperbuat 100% daripada herba organik yg sememangnya selamat dan terbukti berkesan. Para pengamal PinkLady akan mula merasai kebaikkan PinkLady seawal tempoh 2 minggu. Manakala yg mengimpikan tubuh badan seksi, amalkannya sekurang2nya selama 6 bulan. . Ianya sangat berbaloi dan berpatutan. Hanya dengan rm280 sahaja anda akan dapat lebih dari 40 kebaikkan hanya dalam 1 supplement. Pertama dalam dunia di mana anda berasa lebih jimat dan tidak lagi memerlukan produk2 lain kerana dengan PinkLady sahaja ianya lebih dari cukup utk keperluan dan kehendak anda. . Jangan takut utk mencubanya buat kali pertama. Kami pasti anda akan teruja dgn hasilnya.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinklady #pinkladybodyperfection #cantik #molek #flawles #kurus #ideal
Five different styles and they are all poppin❗️❗️❗️ Make it hard for you to choose just one pair. Black Friday sale⁉️⁉️⁉️ 50% off all lashes starting thanksgiving night at 8pm. Click the link in bio @elegantlashco #minkeyelashes #minkextensions #ilovemakeup #hudabeauty #eyemakeuplook #eyemakeup #amazing #lash #lashlifting #glam #swag #bblogger #newyork #slave2beauty #makeup #bestofday #bestoftheday #flawles #georgeus #dreyam #makeupoftheday #goodvibes #gözmakyajı #goodmorning #lancome #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #makeupjunkie #instamakeup