#fesyenmuslimah 140.467K Posts

CANTIK GOJES MACAM MADHURI DIXIT, SAPE TAK NAK ❔ . 🌸 MADHURI KURUNG 🌸 . 🌷 Sangat sesuai untuk dinner, casual, formal, tari menari, convocation. 🌷 Sangat sesuai untuk majlis wedding. Dijadikan set bridesmaids pon boleh. 🌷 Sangat sesuai digayakan untuk majlis malam berinai, macam Madhuri Dixit you all! . 👉 Kurung ala-ala saree yang moden ditambah dengan sulam bunga-bunga cinta di kain dan baju supaya nampak exclusive. 👉 Warna-warna trending 2017/2018 untuk gadis/wanita. 👉 Zip di belakang menyenangkan kita untuk menyarung baju tersebut. 👉 Material fabric very very comfy como. 👉 Size dari S/M dan L/XL . 📌 Senang untuk ambil wuduk, solat dan bergerak. 📌 Kelihatan lebih bergaya dari biasa. 📌 Anda tersenyum dan berasa yakin dengan kecantikan diri anda. 📌 Pengantin dan tetamu tersenyum tanda riangnya dihati melihat anda cantik bergaya di hari perkahwinan keluarga anda ❤ 📌 Menaikkan rasa jeles sanak saudara , kawan office betapa gojesnya anda. 📌 Jahitan tip top jadi baju tahan lebih lama. . 📍 RESTOCK tak banyak ❗Cepat whatsapp whatsapp saya untuk pembelian. . 📱 Whatsapp 0175072153 . #aurarifqa #baju #baju2017 #bajucantik #bajufashion #bajumajlis #bajukenduri #bajuootd #bajubertunang #bajunikah #bajukahwin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurung2017 #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaids #ootd #ootdmalaysia #ootdfashion #fashion #fesyen #fesyen2017 #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fesyenmuslimahterkini #instagram #instagrammalaysia
CANTIK GOJES MACAM MADHURI DIXIT, SAPE TAK NAK ❔ . 🌸 MADHURI KURUNG 🌸 . 🌷 Sangat sesuai untuk dinner, casual, formal, tari menari, convocation. 🌷 Sangat sesuai untuk majlis wedding. Dijadikan set bridesmaids pon boleh. 🌷 Sangat sesuai digayakan untuk majlis malam berinai, macam Madhuri Dixit you all! . 👉 Kurung ala-ala saree yang moden ditambah dengan sulam bunga-bunga cinta di kain dan baju supaya nampak exclusive. 👉 Warna-warna trending 2017/2018 untuk gadis/wanita. 👉 Zip di belakang menyenangkan kita untuk menyarung baju tersebut. 👉 Material fabric very very comfy como. 👉 Size dari S/M dan L/XL . 📌 Senang untuk ambil wuduk, solat dan bergerak. 📌 Kelihatan lebih bergaya dari biasa. 📌 Anda tersenyum dan berasa yakin dengan kecantikan diri anda. 📌 Pengantin dan tetamu tersenyum tanda riangnya dihati melihat anda cantik bergaya di hari perkahwinan keluarga anda ❤ 📌 Menaikkan rasa jeles sanak saudara , kawan office betapa gojesnya anda. 📌 Jahitan tip top jadi baju tahan lebih lama. . 📍 RESTOCK tak banyak ❗Cepat whatsapp whatsapp saya untuk pembelian. . 📱 Whatsapp 0175072153 . #aurarifqa #baju #baju2017 #bajucantik #bajufashion #bajumajlis #bajukenduri #bajuootd #bajubertunang #bajunikah #bajukahwin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurung2017 #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaids #ootd #ootdmalaysia #ootdfashion #fashion #fesyen #fesyen2017 #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fesyenmuslimahterkini #instagram #instagrammalaysia
CANTIK GOJES MACAM MADHURI DIXIT, SAPE TAK NAK ❔ . 🌸 MADHURI KURUNG 🌸 . 🌷 Sangat sesuai untuk dinner, casual, formal, tari menari, convocation. 🌷 Sangat sesuai untuk majlis wedding. Dijadikan set bridesmaids pon boleh. 🌷 Sangat sesuai digayakan untuk majlis malam berinai, macam Madhuri Dixit you all! . 👉 Kurung ala-ala saree yang moden ditambah dengan sulam bunga-bunga cinta di kain dan baju supaya nampak exclusive. 👉 Warna-warna trending 2017/2018 untuk gadis/wanita. 👉 Zip di belakang menyenangkan kita untuk menyarung baju tersebut. 👉 Material fabric very very comfy como. 👉 Size dari S/M dan L/XL . 📌 Senang untuk ambil wuduk, solat dan bergerak. 📌 Kelihatan lebih bergaya dari biasa. 📌 Anda tersenyum dan berasa yakin dengan kecantikan diri anda. 📌 Pengantin dan tetamu tersenyum tanda riangnya dihati melihat anda cantik bergaya di hari perkahwinan keluarga anda ❤ 📌 Menaikkan rasa jeles sanak saudara , kawan office betapa gojesnya anda. 📌 Jahitan tip top jadi baju tahan lebih lama. . 📍 RESTOCK tak banyak ❗Cepat whatsapp whatsapp saya untuk pembelian. . 📱 Whatsapp 0175072153 . #aurarifqa #baju #baju2017 #bajucantik #bajufashion #bajumajlis #bajukenduri #bajuootd #bajubertunang #bajunikah #bajukahwin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurung2017 #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaids #ootd #ootdmalaysia #ootdfashion #fashion #fesyen #fesyen2017 #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fesyenmuslimahterkini #instagram #instagrammalaysia
CANTIK GOJES MACAM MADHURI DIXIT, SAPE TAK NAK ❔ . 🌸 MADHURI KURUNG 🌸 . 🌷 Sangat sesuai untuk dinner, casual, formal, tari menari, convocation. 🌷 Sangat sesuai untuk majlis wedding. Dijadikan set bridesmaids pon boleh. 🌷 Sangat sesuai digayakan untuk majlis malam berinai, macam Madhuri Dixit you all! . 👉 Kurung ala-ala saree yang moden ditambah dengan sulam bunga-bunga cinta di kain dan baju supaya nampak exclusive. 👉 Warna-warna trending 2017/2018 untuk gadis/wanita. 👉 Zip di belakang menyenangkan kita untuk menyarung baju tersebut. 👉 Material fabric very very comfy como. 👉 Size dari S/M dan L/XL . 📌 Senang untuk ambil wuduk, solat dan bergerak. 📌 Kelihatan lebih bergaya dari biasa. 📌 Anda tersenyum dan berasa yakin dengan kecantikan diri anda. 📌 Pengantin dan tetamu tersenyum tanda riangnya dihati melihat anda cantik bergaya di hari perkahwinan keluarga anda ❤ 📌 Menaikkan rasa jeles sanak saudara , kawan office betapa gojesnya anda. 📌 Jahitan tip top jadi baju tahan lebih lama. . 📍 RESTOCK tak banyak ❗Cepat whatsapp whatsapp saya untuk pembelian. . 📱 Whatsapp 0175072153 . #aurarifqa #baju #baju2017 #bajucantik #bajufashion #bajumajlis #bajukenduri #bajuootd #bajubertunang #bajunikah #bajukahwin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurung2017 #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaids #ootd #ootdmalaysia #ootdfashion #fashion #fesyen #fesyen2017 #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fesyenmuslimahterkini #instagram #instagrammalaysia
CANTIK GOJES MACAM MADHURI DIXIT, SAPE TAK NAK ❔ . 🌸 MADHURI KURUNG 🌸 . 🌷 Sangat sesuai untuk dinner, casual, formal, tari menari, convocation. 🌷 Sangat sesuai untuk majlis wedding. Dijadikan set bridesmaids pon boleh. 🌷 Sangat sesuai digayakan untuk majlis malam berinai, macam Madhuri Dixit you all! . 👉 Kurung ala-ala saree yang moden ditambah dengan sulam bunga-bunga cinta di kain dan baju supaya nampak exclusive. 👉 Warna-warna trending 2017/2018 untuk gadis/wanita. 👉 Zip di belakang menyenangkan kita untuk menyarung baju tersebut. 👉 Material fabric very very comfy como. 👉 Size dari S/M dan L/XL . 📌 Senang untuk ambil wuduk, solat dan bergerak. 📌 Kelihatan lebih bergaya dari biasa. 📌 Anda tersenyum dan berasa yakin dengan kecantikan diri anda. 📌 Pengantin dan tetamu tersenyum tanda riangnya dihati melihat anda cantik bergaya di hari perkahwinan keluarga anda ❤ 📌 Menaikkan rasa jeles sanak saudara , kawan office betapa gojesnya anda. 📌 Jahitan tip top jadi baju tahan lebih lama. . 📍 RESTOCK tak banyak ❗Cepat whatsapp whatsapp saya untuk pembelian. . 📱 Whatsapp 0175072153 . #aurarifqa #baju #baju2017 #bajucantik #bajufashion #bajumajlis #bajukenduri #bajuootd #bajubertunang #bajunikah #bajukahwin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurung2017 #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaids #ootd #ootdmalaysia #ootdfashion #fashion #fesyen #fesyen2017 #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fesyenmuslimahterkini #instagram #instagrammalaysia
CANTIK GOJES MACAM MADHURI DIXIT, SAPE TAK NAK ❔ . 🌸 MADHURI KURUNG 🌸 . 🌷 Sangat sesuai untuk dinner, casual, formal, tari menari, convocation. 🌷 Sangat sesuai untuk majlis wedding. Dijadikan set bridesmaids pon boleh. 🌷 Sangat sesuai digayakan untuk majlis malam berinai, macam Madhuri Dixit you all! . 👉 Kurung ala-ala saree yang moden ditambah dengan sulam bunga-bunga cinta di kain dan baju supaya nampak exclusive. 👉 Warna-warna trending 2017/2018 untuk gadis/wanita. 👉 Zip di belakang menyenangkan kita untuk menyarung baju tersebut. 👉 Material fabric very very comfy como. 👉 Size dari S/M dan L/XL . 📌 Senang untuk ambil wuduk, solat dan bergerak. 📌 Kelihatan lebih bergaya dari biasa. 📌 Anda tersenyum dan berasa yakin dengan kecantikan diri anda. 📌 Pengantin dan tetamu tersenyum tanda riangnya dihati melihat anda cantik bergaya di hari perkahwinan keluarga anda ❤ 📌 Menaikkan rasa jeles sanak saudara , kawan office betapa gojesnya anda. 📌 Jahitan tip top jadi baju tahan lebih lama. . 📍 RESTOCK tak banyak ❗Cepat whatsapp whatsapp saya untuk pembelian. . 📱 Whatsapp 0175072153 . #aurarifqa #baju #baju2017 #bajucantik #bajufashion #bajumajlis #bajukenduri #bajuootd #bajubertunang #bajunikah #bajukahwin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurung2017 #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaids #ootd #ootdmalaysia #ootdfashion #fashion #fesyen #fesyen2017 #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fesyenmuslimahterkini #instagram #instagrammalaysia
We're OPEN for booking now! Get a special opening rate for this month shoot.Applicable for Basic Online Catalogue Shooting only...Experience a new level of photography for ur product n services. Contact us now at 01135505355.. #product #photoshoot #onlineboutique #muslimah #fashion #photography #butik #malaysia #hijabstyle #muslimahdress #hijabfashion #makeup #pretty #hijab #mua #model #modelmuslimah #womenfashion #ootd #butikonline #jubah #tudung #hijabfesyen #muslimahwear #muslimahmodelmalaysia #fesyenmuslimah #studiobangi #bangi #bangisentral #photographer
. . 🌹PEPLUM SARIMAH🌹 . 🌟 Size available dari size XS S M L XL XXL . 🌟Design PEPLUM TERBARU . 🌟Cutting berdutt belakang. 🌟Ada zip di belakang 🌟Material ROYAL PEARL SKIN 🌟lembut dan sejuk. 🌟Gabungan warna yg gojes 🌟 Mudah digosok. 🌟Tidak mudah renyuk. 🌟Selesa dipakai 🌟Gabungan design peplum n fish tail 🌟Jenis Kain Kembang duyung . .🌟Pinggang Kain bergetah Kiri & Kanan. . Cantik & Menawan Dengan Design yang simple... . 📌kaler ada beza 10% pencahayaan kamera . 🔴HARGA : RM 130 SM RM 135 SS .. 📪Free pos SIZE XXL ADD RM 10🔴 . ENJOY SHOPPING😍😍 . 👉 Sila pastikan ukuran sebelum membuat pembelian ❌NO RETURN STOK❌ . . Berminat!! Sila whatsapp ⤵⤵⤵ 0173313862 Fauziah Salamun 'alaikum 😊 Salam sejahtera atas kamu Peace be upon you #sayajualonline #kedaibaju #Bazaronline #Bazarpaknil #igshop #igbiz #instashshop #kedaionline #goshop #onlineshop #cikgu #onlinestore #aurainsta #aurainstabatch2 #sayajualbaju #muslimahfashion #fesyenmuslimah #pakaianmuslimah #kedaikainonlinemalaysia #malaysia #bajukurung #bajulawa #bajukurungmoden #koleksiraya #muslimahstyle #peplumsarimah
. . 🌹PEPLUM SARIMAH🌹 . 🌟 Size available dari size XS S M L XL XXL . 🌟Design PEPLUM TERBARU . 🌟Cutting berdutt belakang. 🌟Ada zip di belakang 🌟Material ROYAL PEARL SKIN 🌟lembut dan sejuk. 🌟Gabungan warna yg gojes 🌟 Mudah digosok. 🌟Tidak mudah renyuk. 🌟Selesa dipakai 🌟Gabungan design peplum n fish tail 🌟Jenis Kain Kembang duyung . .🌟Pinggang Kain bergetah Kiri & Kanan. . Cantik & Menawan Dengan Design yang simple... . 📌kaler ada beza 10% pencahayaan kamera . 🔴HARGA : RM 130 SM RM 135 SS .. 📪Free pos SIZE XXL ADD RM 10🔴 . ENJOY SHOPPING😍😍 . 👉 Sila pastikan ukuran sebelum membuat pembelian ❌NO RETURN STOK❌ . . Berminat!! Sila whatsapp ⤵⤵⤵ 0173313862 Fauziah Salamun 'alaikum 😊 Salam sejahtera atas kamu Peace be upon you #sayajualonline #kedaibaju #Bazaronline #Bazarpaknil #igshop #igbiz #instashshop #kedaionline #goshop #onlineshop #cikgu #onlinestore #aurainsta #aurainstabatch2 #sayajualbaju #muslimahfashion #fesyenmuslimah #pakaianmuslimah #kedaikainonlinemalaysia #malaysia #bajukurung #bajulawa #bajukurungmoden #koleksiraya #muslimahstyle #peplumsarimah
YES!! 🎊🎊🎉🎉 Qaysara on sale!!💕 Limited stock available! . Grab now!! SIZE " (S) (M) (L) (XL) JUBAH + KHIMAR (ONE SET) 1. SOFT BROWN 2. PEACH 3. EMERALD 4. MAGENTA 5. BLACK 6. SOFT NUDE 7. PURPLE VIOLET 8. MAROON 9. MINT BLUE 10. MISTY ROSE OFFER RM150/pc 💥 RM450 for 3pcs💥 RM650 for 5pcs💥😍😍 Free postage SM/SS WA 0129528145
. . 🌹PEPLUM SARIMAH🌹 . 🌟 Size available dari size XS S M L XL XXL . 🌟Design PEPLUM TERBARU . 🌟Cutting berdutt belakang. 🌟Ada zip di belakang 🌟Material ROYAL PEARL SKIN 🌟lembut dan sejuk. 🌟Gabungan warna yg gojes 🌟 Mudah digosok. 🌟Tidak mudah renyuk. 🌟Selesa dipakai 🌟Gabungan design peplum n fish tail 🌟Jenis Kain Kembang duyung . .🌟Pinggang Kain bergetah Kiri & Kanan. . Cantik & Menawan Dengan Design yang simple... . 📌kaler ada beza 10% pencahayaan kamera . 🔴HARGA : RM 130 SM RM 135 SS .. 📪Free pos SIZE XXL ADD RM 10🔴 . ENJOY SHOPPING😍😍 . 👉 Sila pastikan ukuran sebelum membuat pembelian ❌NO RETURN STOK❌ . . Berminat!! Sila whatsapp ⤵⤵⤵ 0173313862 Fauziah Salamun 'alaikum 😊 Salam sejahtera atas kamu Peace be upon you #sayajualonline #kedaibaju #Bazaronline #Bazarpaknil #igshop #igbiz #instashshop #kedaionline #goshop #onlineshop #cikgu #onlinestore #aurainsta #aurainstabatch2 #sayajualbaju #muslimahfashion #fesyenmuslimah #pakaianmuslimah #kedaikainonlinemalaysia #malaysia #bajukurung #bajulawa #bajukurungmoden #koleksiraya #muslimahstyle #peplumsarimah
. . Set Khimar & Jubah Ready2Solat . . Jom tengok SET jubah & khimar ni.. Cantik & sesuai sangat utk Umrah & Haji. Lepas pergi Umrah & Haji, khimar & jubah cantik ni boleh pakai utk ke office atau jalan2.. 😊 . Selesa sangat Sis. Ya la kan Sis, selalu jalan2 orang melawa2...Tapi pergi umrah & haji simple2 je.. Sekarang kita tukar sikit, pergi umrah & haji kita cantik dan balik umrah pun terus cantik.. 😉 . . KELEBIHAN KHIMAR & JUBAH . Khimar : ✔Mix kain moss crepe dan chiffon ✔Ringan dan selesa ✔Muka free saiz ✔Ada kaff pada khimar Ukuran Khimar : Dari dagu ke bawah 28 - 29 inci Dari tulang awning ke bawah 41 inci Jubah : ✔Sepenuhnya kain moss crepe ✔Ironless ✔Senang diurus dan tidak mengikut bentuk badan ✔Tidak panas ✔Easy wuduk . Harga : RM199 SM / SS Free postage . Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699
. . ZASKIA BASIC KURUNG . -fast selling item . SIZE: S, M L, XL, DAN XXL . MATERIAL COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai . CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Butang di bahagian tangan -Kombinasi warna menarik -Direka khas untuk majlis kenduri kendara -Design kurung moden dengan pattern basic dan simple -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang) -Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA . KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung . -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden . 🔴HARGA : RM99 📪FREE POSTAGE . P/S: Postage akan dibuat dalam masa 2-3 hari bekerja . . ENJOY SHOPPING😍😍 . 👉 Sila pastikan ukuran sebelum membuat pembelian ❌NO RETURN STOK❌ . . Berminat!!! Sila whatsapp ⤵⤵⤵ 0173313862 Fauziah Salamun 'alaikum 😊 Salam sejahtera atas kamu Peace be upon you #sayajualonline #kedaibaju #Bazaronline #Bazarpaknil #igshop #igbiz #instashshop #kedaionline #goshop #onlineshop #cikgu #onlinestore #aurainsta #aurainstabatch2 #sayajualbaju #muslimahfashion #fesyenmuslimah #pakaianmuslimah #kedaikainonlinemalaysia #malaysia #bajukurung #bajulawa #bajukurungmoden #koleksiraya #muslimahstyle #zaskiabasickurung
. . ZASKIA BASIC KURUNG . -fast selling item . SIZE: S, M L, XL, DAN XXL . MATERIAL COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai . CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Butang di bahagian tangan -Kombinasi warna menarik -Direka khas untuk majlis kenduri kendara -Design kurung moden dengan pattern basic dan simple -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang) -Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA . KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung . -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden . 🔴HARGA : RM99 📪FREE POSTAGE . P/S: Postage akan dibuat dalam masa 2-3 hari bekerja . . ENJOY SHOPPING😍😍 . 👉 Sila pastikan ukuran sebelum membuat pembelian ❌NO RETURN STOK❌ . . Berminat!!! Sila whatsapp ⤵⤵⤵ 0173313862 Fauziah Salamun 'alaikum 😊 Salam sejahtera atas kamu Peace be upon you #sayajualonline #kedaibaju #Bazaronline #Bazarpaknil #igshop #igbiz #instashshop #kedaionline #goshop #onlineshop #cikgu #onlinestore #aurainsta #aurainstabatch2 #sayajualbaju #muslimahfashion #fesyenmuslimah #pakaianmuslimah #kedaikainonlinemalaysia #malaysia #bajukurung #bajulawa #bajukurungmoden #koleksiraya #muslimahstyle #zaskiabasickurung
. . ZASKIA BASIC KURUNG . -fast selling item . SIZE: S, M L, XL, DAN XXL . MATERIAL COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai . CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Butang di bahagian tangan -Kombinasi warna menarik -Direka khas untuk majlis kenduri kendara -Design kurung moden dengan pattern basic dan simple -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang) -Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA . KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung . -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden . 🔴HARGA : RM99 📪FREE POSTAGE . P/S: Postage akan dibuat dalam masa 2-3 hari bekerja . . ENJOY SHOPPING😍😍 . 👉 Sila pastikan ukuran sebelum membuat pembelian ❌NO RETURN STOK❌ . . Berminat!!! Sila whatsapp ⤵⤵⤵ 0173313862 Fauziah Salamun 'alaikum 😊 Salam sejahtera atas kamu Peace be upon you #sayajualonline #kedaibaju #Bazaronline #Bazarpaknil #igshop #igbiz #instashshop #kedaionline #goshop #onlineshop #cikgu #onlinestore #aurainsta #aurainstabatch2 #sayajualbaju #muslimahfashion #fesyenmuslimah #pakaianmuslimah #kedaikainonlinemalaysia #malaysia #bajukurung #bajulawa #bajukurungmoden #koleksiraya #muslimahstyle #zaskiabasickurung
. . Set Khimar & Jubah Ready2Solat . . Jom tengok SET jubah & khimar ni.. Cantik & sesuai sangat utk Umrah & Haji. Lepas pergi Umrah & Haji, khimar & jubah cantik ni boleh pakai utk ke office atau jalan2.. 😊 . Selesa sangat Sis. Ya la kan Sis, selalu jalan2 orang melawa2...Tapi pergi umrah & haji simple2 je.. Sekarang kita tukar sikit, pergi umrah & haji kita cantik dan balik umrah pun terus cantik.. 😉 . . KELEBIHAN KHIMAR & JUBAH . Khimar : ✔Mix kain moss crepe dan chiffon ✔Ringan dan selesa ✔Muka free saiz ✔Ada kaff pada khimar Ukuran Khimar : Dari dagu ke bawah 28 - 29 inci Dari tulang awning ke bawah 41 inci Jubah : ✔Sepenuhnya kain moss crepe ✔Ironless ✔Senang diurus dan tidak mengikut bentuk badan ✔Tidak panas ✔Easy wuduk . Harga : RM199 SM / SS Free postage . Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699
. . Set Khimar & Jubah Ready2Solat . . Jom tengok SET jubah & khimar ni.. Cantik & sesuai sangat utk Umrah & Haji. Lepas pergi Umrah & Haji, khimar & jubah cantik ni boleh pakai utk ke office atau jalan2.. 😊 . Selesa sangat Sis. Ya la kan Sis, selalu jalan2 orang melawa2...Tapi pergi umrah & haji simple2 je.. Sekarang kita tukar sikit, pergi umrah & haji kita cantik dan balik umrah pun terus cantik.. 😉 . . KELEBIHAN KHIMAR & JUBAH . Khimar : ✔Mix kain moss crepe dan chiffon ✔Ringan dan selesa ✔Muka free saiz ✔Ada kaff pada khimar Ukuran Khimar : Dari dagu ke bawah 28 - 29 inci Dari tulang awning ke bawah 41 inci Jubah : ✔Sepenuhnya kain moss crepe ✔Ironless ✔Senang diurus dan tidak mengikut bentuk badan ✔Tidak panas ✔Easy wuduk . Harga : RM199 SM / SS Free postage . Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699
Semua berebut nak dapatkan HARGA TERLAJAK JIMAT Aisyaa Long Top ni . Bukan apa...harga asal RM 60.00 tidak termasuk postage . Tapi...tapi...tapi....sempena COMEBACK ni Wanie bagi diskaun RM 5 dan FREE POSTAGE lagi....so jimat kan? . Lekaih² order Aisyaa sebab stok makin surut dan ade warna yang saiz dah habis. Kalau tggu esok, makin surut la . WhatsApp Wanie untuk tempahan . 👉 Katalog: #nsmc_aisyaalongtop
kiri atau kanan..dua2 nampak cantik 😘 . pilihan warna yg menarik & lawa...sape yg berminat jom order skrg 😉 . 👉whatsapp 019 553 9879 . . .
LUNA TUNIK 🌸 design paling exclusive dan muslimah yang akan membuatkan korang merasa seperti memakai baju yang ditempah khas dari luar negara.. sudah semestinya rasa istimewa sebab korang takkan dapat rekaan ini di mana - mana kecuali di sini.. 😄😄😄 WhatsApp +60148173423 cik jijah untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.. ✌✌✌ #SakuraTachi #TeamBSKakNur #busanasignature #bsblouse #lunatunik #fesyenmuslimah #binikuninja #armybts #xiumin #eunhae #kangdaniel #kpoppersmalaysia #jadicomelmacamsaya #awaksukasayatak
De'Suria Year End Sale (YES) harga asal : RM 45 harga YES: RM 40!!!! - Jangan lepaskan peluang keemasan ni kerana harga 2018 akan dirombak semula 😐 Cepat2 grab promosi ni. Design n warna x banyak yg tinggal. Sape cepat, dia dapat 😉 Berminat?? Boleh PM / wasap ek www.wasap.my/60123267507 #desurialovers #bawallovers #bawallilit #bawalmahkota #bawalbatu #tudungbawal #bawaldiamondexclusive
Blouse @stopaffaire Jom shopping Buka setiap hari 10pagi - 10malam Di SB Mall Sungai Buloh Dan Star Avenue Lifestyle Mall Subang Bestari. #sayajual #blouse #muslimah #fashion #clothing #menutupaurat #fesyenmuslimah #sbmall #stopaffaire #subang #sungaibuloh
. ERINA KURUNG : Mustard Yellow . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Harga Sepasang : RM139 Combo 3 pasang : RM360 Postage included . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲0127585358 📲click link on bio @aishahr.closets . #fashionlover #ootd #murah2 #blouselabuhcantik #bajulabuh #bajumurah #blousemurahmalaysia #fesyenmuslimah #muslimah #cantik #sopan #johor #jdt #melaka #solatready #hijabista #fashionista #singapore #perkarabaikkitakongsi #malaysia #brunei #bajumuslimah #tular #viral #sabah #sarawak #iium #usim #uum
. ERINA KURUNG : Mustard Yellow . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Harga Sepasang : RM139 Combo 3 pasang : RM360 Postage included . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲0127585358 📲click link on bio @aishahr.closets . #fashionlover #ootd #murah2 #blouselabuhcantik #bajulabuh #bajumurah #blousemurahmalaysia #fesyenmuslimah #muslimah #cantik #sopan #johor #jdt #melaka #solatready #hijabista #fashionista #singapore #perkarabaikkitakongsi #malaysia #brunei #bajumuslimah #tular #viral #like4like #like #iium #usim #uum
Assalammualaikum Ready for YES today? Say YES, YES, YES, hehe 😄
The Rise Of The Organza Trend. What do you think, would you wear it as: A) #Hijab B) #BajuKurung C) #Dress D) I love everything in organza! #organzalove ❤ E) I dislike the material Organza (if so, tell us why in the comment section below) . 📷 is for bridesmaids/sisters fashion inspiration.
Design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya awak nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau awak nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. Dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara. Lagi-lagi harganya berpatutan RM139/sepasang RM390 COMBO 3 PASANG www.wasap.my/60183970343 #haerinaboutique #haerinaboutique #fattzura #fattahamin #fazura #blouselabuh #blousecantik #tuniklabuh #tunikmurah #extend #fesyenmuslimah #menumpangkasih #baju #comocrepe #wudhufriendly #fattzura #yes #officewear #promosi #ajimaura #blousemurah #murahgiler #hargamampumilik #guruniagaakademi #ppsr #iklanig #tunik #dropshipwanted
We'll release our VOL.1/Dress Series on Thursday (December, 15/2017), so better mark the your calendar and turn on the notification 🙌 We are proudly provide you a comfortable also everlasting long dress which available in 4 fancy colours. Be ready all!
Yuhuuu. Tumpang laluuu 😋. . . Yang tak kuat jangan tengok tau! RAIHANA SYARIE ni lain macam sikit. Boleh 'berdarah' mata sebab tak tahu nak pilih yang mana satu 🙈. . . Warna semua cecantik ni! Ohmaii. AKAK pun tak kuattt wakk 😂. . . #nienamuslimahanggun #dress #jubah #jubahbesar #jubahmurah #jubahfreepostage #jubahmuslimah #jubahmenyusu #jubahmenutupaurat #blousenursing #blousesaizbesar #fesyenmuslimah #moodrepublik #bazarpaknil #igshop #kedaionline
Alhamdulillah... Terimakasih atas kepercayaan Anda telah berbelanja di online shop kami. Semoga menjadi langganan. Salam Sehat, Sukses & Berkah Selalu... ^_^ . Jangan Lupa, Kunjungi Kami di semua sosmed kami: . * https://fb.me/HNAsli * https://fb.me/NuePolie * https://fb.me/PMCMDS * https://fb.me/DSCKlinik * https://fb.me/HijabIrene * https://fb.me/FroziGarage * https://fb.me/KojicAcidLime * https://fb.me/BedakArabAsli * https://fb.me/EdukasiMainan * https://fb.me/HerbaliSlimming * https://fb.me/WarungWonkito * https://fb.me/WarungWonkito2 * https://fb.me/WarungWongkito * https://fb.me/DistributorIreneHijab . * https://Instagram.com/Herbalii * https://Instagram.com/PMCMDS * https://Instagram.com/HijabIrene * https://Instagram.com/DSCJakarta * https://Instagram.com/WW.Kiriman * https://Instagram.com/WW.Testimoni * https://Instagram.com/WW.Transferan * https://Instagram.com/HettyNugrahati * https://Instagram.com/WarungWonkito * https://Instagram.com/WarungWongkito . * https://Twitter.com/IreneHijab * https://Twitter.com/WarungWonkito * https://Twitter.com/WarungWongkito . . Semua MarketPlace Kami: * https://TokoPedia.com/Frozi * https://Shopee.co.id/FroziGarage * https://BukaLapak.com/FroziGarage * https://Shopee.co.id/WarungWongkito * https://TokoPedia.com/WarungWonkito * https://TokoPedia.com/WarungWongkito * https://BukaLapak.com/WarungWonkito * https://BukaLapak.com/WarungWongkito . . @WarungWonkito @WarungWongkito @HettyNugrahati @Herbalii @PMCMDS @HijabIrene @DSCJakarta @WW.Kiriman @WW.Transferan @WW.Testimoni . Beri Kami Kritik & Saran yg membangun apabila Anda tidak puas. Beritahu Kawan, Karib & Kerabat jika Anda puas dengan OnLineShop kami... ;) . . #irenehijab #hijabirene #warungwonkito #warungwongkito #gamisirene #irenegamis #muslimahmoden #muslimahmodern #muslimahcantik #muslimahzone #butikmuslimah #muslimahstore #wanitamuslimah #muslimahhijab #muslimahfesyen #muslimahtrendy #muslimahshop #muslimahcollection #muslimahsyari #muslimahstuff #muslimahootd #muslimahshawl #ootdmuslimah #muslimahjubah #muslimahwears #muslimahtrend #tudungmuslimah #bajumuslimahmurah #fesyenmuslimah #muslimahjubah
Cantik ke cantikk 😝 Sweet kn warna ni mcm gula-gula 🍬🍬 . Stok terhad, sape cepat dia dapat 😉 .
. SEO-YEON TUNIC 👒Material como crepe 👒Nursing friendly (hidden zip) . MOLLY STRAIGHT CUT PANTS 🎁Material cotton 🎁Side & back pocket 🎁Getah separuh dibelakang pinggang . ORDER: whatsapp 019 5539879 👌 . .
. ERINA KURUNG SYARIE 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . ✓ ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE ✓EXCLUSIVE MATERIAL - DUBAI COMO CREPE ✓ HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN ✓ 7 WARNA DEFULT BUSINESS ✓ WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY . ××××××××××××××××××× . Follow @aishahr.closets, @aishahr.closets, @aishahr.closets 👇👇👇👇👇👇👇👇 Harga Sepasang : RM139 Combo 3 pasang : RM360 Postage included . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲0127585358 📲click link on bio @aishahr.closets . #exclusivemuslimah #bajumuslimah #fesyenmuslimah #muslimah #casualwear #cantik #janganmengata #letscantik #sopan #johor #jdt #melaka #solatready #hijabista #fashionista #malaysia #singapore #brunei #bajukurung #kurungsyarie #blouselabuhmurah
JUBAH SUMAYYAH . . Harga: 95sm/100ss 2XL-3XL ADD RM10 PROSES 2-3 DAYS‼️ . . 🌸JUBAH SUMAYYAH🌸 . DESIGN TRADISIONAL YG TAK LAPUK DEK ZAMAN. design Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu. . ✔️ Jubah moden ✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Material SUPER HEAVY KOSYIBO A+ ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr XS-3XL ✔️ Cutting Loose & hujung lengan bergetah ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting A CUT ✔️BF friendly . 18 WARNA MENARIK . 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order . . Berminat? 📲WhatsApp: http://www.wasap.my/601119973239 untuk pertanyaan atau membuat pembelian 😊 . . #jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion #jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini
JUBAH SUMAYYAH . . Harga: 95sm/100ss 2XL-3XL ADD RM10 PROSES 2-3 DAYS‼️ . . 🌸JUBAH SUMAYYAH🌸 . DESIGN TRADISIONAL YG TAK LAPUK DEK ZAMAN. design Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu. . ✔️ Jubah moden ✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Material SUPER HEAVY KOSYIBO A+ ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr XS-3XL ✔️ Cutting Loose & hujung lengan bergetah ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting A CUT ✔️BF friendly . 18 WARNA MENARIK . 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order . . Berminat? 📲WhatsApp: http://www.wasap.my/601119973239 untuk pertanyaan atau membuat pembelian 😊 . . #jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion #jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini
CALIANA BLOUSE COLOR : IVORY MINT SAIZ : S - XXL . HARGA : ASAL : RM 79 PROMO : RM 75 + Free postage 1 Malaysia. . PROMO sehingga 13 Dis . . #detailscalianajw #sizingcaliana . . WHATSAPP +60199697461 . New women's attire @geroboks.co . Blouse 3 pcs RM 99 @geroboksattire . Gedung baju @ayanna.my . Beg murah follow @kedaibegmurah.my . Jeans murah @jeansmurah.my . . #blouse #blousebaru #blousemurah #blousecantik #blouselabuh #jubah #jubaharyani #kurungsyarie #aisyahsuit #qisyaa #qisyaablouse #blouseqisyaa #blouseqisyaamurah #longtop #longtopmurah #sale #viral #uitm #cikgu #fesyen #fesyenmuslimah #cantik #femes #instafemes #promo #lelong #khawla #caliana
XS-S RM39 M-XL RM42 XXL-4XL RM45 Caj pos RM7 sem, RM10 ss Pakai tak panas, Basuh tak kembang Utk tempahan wasap www.wasap.my/60172380992 #bajumuslimah #bajucantik #3helairm100 #fesyenmuslimah #gayamuslimah
Caliana Elegant Blouse . (+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. (+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang (+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! (+) 7 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya. (+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa. . WARNA YANG DI RESTOCK BATCH DECEMBER : 1. Sassynude 2. Rubyrose 3. Vioryblue 4. Maniggo 5. Ivorymint 6. Tangeline . . 💥Nota : Ambil perhatian untuk tarikh2 postage. Untuk postage, payment sehingga 12 mlm shja akan join postage next delivery day. Contoh payment clear pd hari Selasa akan join postage hari Rabu. Jika ada lambakkan order parcel akan dipos pd keesokkan hari. . . Harga: rm85 free postage . . Berminat? 📲WhatsApp: http://www.wasap.my/601119973239 untuk pertanyaan atau membuat pembelian 😊 . . #jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion #jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini
🌼PUTERI KEBAYA 🌼 DESIGN MINI KEBAYA MODEN (Kebaya Pendek) . MATERIAL 🌸PEARL SKIN PLATINUM 🌸High quality 100% 🌸jenis Kain lembut dan beralun 🌸Tak kasar 🌸Tak panas 🌸DESIGN MINI KEBAYA MODEN 🌸ZIP DEPAN(Bf friendly) 🌸LOSE CUTTING 🌸Leher bulat 🌸Tangan Lepas(Mesra Wudu’ ) 🌸KAIN DUYUNG (A cut) 🌸zip tepi kain 🌸getah kiri dan kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼✔️jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼✔️mudah iron 🌼✔️tahan lasak 🌼✔️jatuh terletak cantik 🌼✔️selesa dipakai 🌼✔️warna2 cun melecun 🌼✔️10 WARNA HOT 🌼✔️size XS S M L XL XXL 🌼✔️READY STOCK . 🌻DOKOH SEKADAR HIASAN . 🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian.. . 🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. . . Harga : RM95SM RM100SS free postage . . Berminat? 📲WhatsApp: http://www.wasap.my/601119973239 untuk pertanyaan atau membuat pembelian 😊 . . #jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion #jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini
Sehelai RM39 2 helai RM75 3 helai RM100 Caj pos RM8 sem, RM11 ss Pakai tak panas, Basuh tak kembang Utk tempahan wasap www.wasap.my/60172380992 #bajumuslimah #bajucantik #3helairm100 #fesyenmuslimah #gayamuslimah
Sehelai RM39 2 helai RM75 3 helai RM100 Caj pos RM8 sem, RM11 ss Pakai tak panas, Basuh tak kembang Utk tempahan wasap www.wasap.my/60172380992 #bajumuslimah #bajucantik #3helairm100 #fesyenmuslimah #gayamuslimah
Sehelai RM39 2 helai RM75 3 helai RM100 Caj pos RM8 sem, RM11 ss Pakai tak panas, Basuh tak kembang Utk tempahan wasap www.wasap.my/60172380992 #bajumuslimah #bajucantik #3helairm100 #fesyenmuslimah #gayamuslimah
Semoga kita dapat memberikan manfaat kepada orang lain. Marilah terus berusaha💪💪untuk memperolehi kejayaan di dunia & diakhirat. Kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan, untung wang , untung pahala insyaAllah..boleh hubungi kami.cuma klik sahaja link di profile ya. InsyaAllah pakej menarik ditawarkan. #kainbasahansatinpertamadimalaysia #agenkainbasahan #agendiperlukan #pendapatansampingan #umrah2017 #sahabatumrah #fesyenmuslimah #kainbasahanmoden #kainbasahanviral #adab #malu #mandiberlapik
Sehelai RM39 2 helai RM75 3 helai RM100 Caj pos RM8 sem, RM11 SS Material 100% cotton, Nursing Basuh tak kembang, pakai tak panas Berminat wasap www.wasap.my/60172380992 #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #3helairm100 #bajucantik #fesyenmuslimah #gayamuslimah
KURUNG SYARIE MULBERRY 🌸Betul! Betul! Betul! Betul! Inilah baju kurung PERTAMA daripada #busanasignature yang berkonsepkan "3 in 1".. Kejap.. "3 in 1"?? apa tu?? Rekaan baju kurung yang sekali pandang macam jubah moden.. tapi bila dipadankan dengan seluar, nampak macam blouse pulak.. ditambah pula dengan bf nursing dan whudu' friendly.. nak digayakan ke mana saja pun tak kisah... Hebatkan.. Daebakkk!!! 👍👍👍👍 p/s: warna asal mungkin sedikit cerah atau gelap kerana faktor pencahayaan.. WhatsApp +60148173423 Cik Jijah untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.. ✌✌✌ #SakuraTachi #TeamBSKakNur #busanasignature #bskurung #kurungsyarie #fesyenmuslimah #binikuninja #armybts #xiumin #eunhae #kangdaniel #kpoppersmalaysia #jadicomelmacamsaya #awaksukasayatak
SALE SALE SALE SHALIHA PRINTED JUBAH Code: 2292A Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 Material: Bella Silk Satin ( Jenis Satin yang Lembut , Rasa Macam Silk , Licin, Kain Sejuk , Tak Jarang, Senang Iron ) 🌟Tangan Getah 🌟Depan Zip Sorok 15" RM78 📫 POS RM9 SM/RM14 SS 📌SILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIAN📌 berminat? click link ini http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig: click link w.app kt pRofile ig sy #sayajualmurah # #rashidahumairahrk # #muslimahfashion # #fesyenmuslimah # #bajupengapit # #jubahlace # #jubahmurah # #jualjubah # #jubah # #dressmurah # #dresslace # #dressmuslimah # #dropshipbaju # #promosi # #dropshipdiperlukan # #agentbaju # #rcollections # #jubahmuslimah # #neelofa # #fattah # #abangnaktegur # #sale # #offer # #mirafilzah # #miaahmad # #polisevo2 # #mycybersale # #artismalaysia # malaysia # #tular #
. Siapa peminat tegar #khaleesyakhimar yang ada koleksi macam Kak Anje? Acer komen "SAYA" kat ruang komen, Kak Anje nak kenaii peminat si Khaleesya ni. . www.kaprey.my www.kaprey.my www.kaprey.my . #khaleesyakhimar #fesyenmuslimah
SALE SALE SALE SHALIHA PRINTED JUBAH Code: 2292A Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 Material: Bella Silk Satin ( Jenis Satin yang Lembut , Rasa Macam Silk , Licin, Kain Sejuk , Tak Jarang, Senang Iron ) 🌟Tangan Getah 🌟Depan Zip Sorok 15" RM78 📫 POS RM9 SM/RM14 SS 📌SILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIAN📌 berminat? click link ini http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig: click link w.app kt pRofile ig sy #sayajualmurah # #rashidahumairahrk # #muslimahfashion # #fesyenmuslimah # #bajupengapit # #jubahlace # #jubahmurah # #jualjubah # #jubah # #dressmurah # #dresslace # #dressmuslimah # #dropshipbaju # #promosi # #dropshipdiperlukan # #agentbaju # #rcollections # #jubahmuslimah # #neelofa # #fattah # #abangnaktegur # #sale # #offer # #mirafilzah # #miaahmad # #polisevo2 # #mycybersale # #artismalaysia # malaysia # #tular #
📣 JUALAN PENGHABISAN STOCK TAHUN 2017. 🌷BAWAL MAHKOTA HARGA BIASA - RM25 HARGA LELONG - RM23 je! BELI 5 HELAI DAPAT FREE POSTAGE! - Stok semakin susut. Sape cepat dia dapat 😉 Berminat?? Boleh PM / wasap ek www.wasap.my/60123267507 #desurialovers #bawallovers #bawallilit #bawalmahkota #bawalbatu #tudungbawal #bawaldiamondexclusive
New dress anyone? Stay tuned💓💓
💕 CEMPAKA SARI DOUBLE LOOP INSTANT SHAWL BY AIDA NAIM COLLECTION💕 . . 💘 Material : High Quality Chiffon . 💘 Kualiti jahitan terbaik 💘 Senang digayakan, Cepat & Selesa dipakai 💘 Yang penting nampak sangat elegant apabila digayakan. Sesuai dipakai ke majlis perkahwinan. 💘 Terdapat pilihan warna yang menarik 😍 . RM50 exc. postage BELI 2 HELAI⬆FREE POSTAGE 📬(SM) 😉 . . DM or 📲 WhatsApp : +6019-460 5288 (Yati) 😊 DM or 📲 WhatsApp : +6019-460 5288 (Yati) 😊 . . #simpleeleganthijabstyle #softawning #doubleloopshawl #instantshawl #shawlhantaran #semiinstantshawl #shawl #tudung #aidanaimcollections #premiumshawl #tutorialshawl #chiffonshawl #cempakasari #shawlkanakkanak #sayajualtudung #shawllovers #trusteddropshipagent #fesyenmuslimah #shawlmurah #fattzura #promositudung #plainshawl #inijugakamanah #shawlviral #longshawl #wideshawl #printedshawl #basicshawl #ajimaura #terapiinstagram