#feminine 1.168M Posts

A few of my favorite things... ✨ @liketoknow.it http://liketk.it/2sazD #liketkit #velvet #pearls
smokey eye night out 👁
An unfinished idea!!! Hey guys I'm back from my hiatus and like as much as I still am having my personal issues I'm starting to feel a lot better about things and that's good! Also I found some good advice that's been motivating me as well. . . . . . #thereturn #boobs #orange #blue #tribal #hips #feminine #female #art #artist #sharpie
He said "this #one is #crazy" #una #feminine Me gusta...
HOW ARE YOU SERVING and nourishing your being on a daily basis? Is this something you consciously do daily .. no questions asked? If this isn't something that you do because guilt stands in your way... I would love to hear from all of you. I open this space up for you to open your heart deeply and safely for you to share . Love love Rosa 💜 #consciousculture #highvibes #nourish #nourishyoursoul #spiritualcoach #innerbeing #alignment #soul #soulfood #coach #intuitive #healer #selflove #selfworth #spirituality #masculine #feminine #awakenedmasculine #awakenedfeminine
“It’s challenging to be with a man that you’re in love with and have that be present, you know, where he kinda looks at you and thinks ‘Oh, she’s getting a little fat.’ And then part of me thinks ‘Just wait until I get pregnant, honey. I’m gonna get real fat!’“ + + + #octophoto #octofoto #portrait #atxphotographer #texas #atx #atxmodel #austinphotographer #austin #bodypositive #bodypositivity #bodyimage #bodylove #bopo #loveeverybody #effyourbodystandards #effyourbeautystandards #woman #feminine #fat #pregnant #fitgirl #fitness #transformation
❗️CHEAP TAMPONS❗️Use my code hupbjwu when signing up on ibotta and join my team! 😊 Get a $10 bonus on your first rebate, making these a MONEYMAKER! Happy couponing and may the deals be ever in your favor. 😈💰 #coupon #couponer #couponers #couponing #couponing101 #extremecouponer #extremecouponing #couponcommunity #deals #free #walmart #couponingmom #feminine
[Petua Penjagaan Cik Bunga Agar Kekal Bersih] . Petua 1 : Bagi wanita yang Cik Bunga selalu berair dan berbau kurang menyenangkan, eloklah mencuba petua ini. Ambil segenggam serbuk teh, letakkan ke dalam mangkuk. Tuangkan air panas, kemudian duduklah di atas mangkuk itu sehingga wapnya terkena faraj anda selama 2 minit. Selepas itu basuh rata-rata dengan air teh itu. Lakukan 2 kali pada waktu pagi dan malam. . Petua 2 : Ambil 2 biji kulit pisang muda, 3 helai daun sireh bertemu urat, sebiji kulit pinang, gambir sebanyak 3 keping dan sedikit kapur sireh. Ramuan tersebut hendaklah ditumbuk sehingga lumat. Kemudian direndamkan dengan setengah baldi air suam panas. Basuhlah faraj anda dengan air tersebut 2 kali sehari pagi dan malam agar ia sentiasa bersih dan segar. . Petua 3 : Untuk mengetatkan Cik Bunga, rebus biji manjakani dan air rebusan itu dijadikan bahan pencuci Cik Bunga. Cik Bunga akan kembali ket.at dan tidak mengeluarkan bau busuk yang amat sangat. . Petua 4: Yup! Ni paling cepat dan semua petua di atas ada lengkap dalam satu botol. Yang ni paling mudah. Guna je Celebrity Feminine Scrub Wash. RM 59.00 CFSW semua dah siap touch n go sahaja. Tak perlu fenin nak ikut step petua 1-3 di atas . Cukup utk merawat dan bersihkan Cik Bunga sepantas kilat. Nak ikut petua no 4? . Hubungi 013-6547605 atau DM sahaja pun boleh 😘 #celebrity #scrub #feminine #skinstories #husband_wife #ibu_mengandung #virgin #feminine_wash #merawat #menggoda #memikat