#fakultipendidikan 1.736K Posts

Hai u olls 💃 lama kan sis tak update sbb busy la 😩 tapi penggemar #thefamousjerux masih mengidam kerangupan jerux ni. Jadi, sis rase nak open order la. On ❎ On? 😏 Ws sis sekarang, kalau demand banyak, sis restock cepat cepat okay! 😘 AVAILABLE COD UITM PUNCAK ALAM ONLY 🙆 . #feedbackliurlelehhouseuitmpalam #eUsahawan #ENT530 #uitmpuncakalam #uitmpalam #uitmselangor #dahlia #casuarina #angsana #rafflesia #zamrud #alambina #fbmawesome #smf #fakultiperakaunan #fakultipendidikan #fakultiperhotelan #foodpornmalaysia
Semoga Jadi guru yang baik... #fakultipendidikan #uitmpuncakalam
Dalam banyak-banyak tempat aku sampai kat padang ni. Ni tempat yang paling sejuk yang aku jejak, mungkin sebab lepas hujan, tambah pulak permandangan tasik dikelilingi gunung-ganang. Dia punya feel tu mcm nak pacak khemah kat situ. Haha acah. Tapi balik ja dari sini terus demam😷 #kuis #fakultipendidikan #iainbukittinggi #exchangestudent #november2017 #kenangan