#face 26.913M Posts

KREM ME JARGË KËRMILLI (SAPUN SNAIL FALAS) Sasia: 80 gr Çmimi: 800 Leke Dobite: ✅Pastron dhe zbardhon në tërsi lëkurën e fytyrës. ✅Rritë aftësinë e lëkurës që të shërohet nga efektet e agjentëve të rrezikshme dhe traumat e shkaktuara nga aksidentet. ✅Shkrin qelizat e vdekura, dhe prizat anormale dhe keratinën ✅Rigjeneron lëkurën e njëllosur ✅Shkakton riparimin e rregullt të lëkurës ✅Ripërtërin lëkurën nga qelizat e vdekura. ✅Përmirëson aftësinë e lëkurës që të lëshojë antimicrobials që vrasin mikrobet. ✅Arrinë në thellësin e lëkurës tuaj brenda 24 orëve Mënyra e përdorimit: Merr sapunin Snail edhe pastron fytyren me ujë të vakët. Pasi të pastrohet fytyra me sapunin Snail lihet të thahet dhe me tharrjen e fytyrës vendoset kremi. POROSIT ONLINE DHE JU VJEN NE DERE TE SHTEPISE ................................................. \"Bio Herbal\": Bulevardi Bajram Curri, perballe ish-ATSH, pranë xhamisë Tabakeve ,Tirane. Cel: +355682887359 Viber: +355682887359 WhatsApp: +355682887359 #naturado #naturadoenprovence #cosmetic #skin #skincare #lekure #healthy #beauty #beautiful #shampoo #face #body #fytyre #trup #cream #clay #woman #man #oils #water #bio #organic #bioproducts #certified
-- POINT MODE DU JOUR -- Pour des sourcils parfaits, on soigne son regard à l'aide notre Brow Kit en seulement quelques étapes ! #actbeauty #beautyaccessory #brow #browkit #cosmetic #kit #face #beauty #eyebrows