#doorgiftpopcorn 26.959K Posts

TUTORIAL PASANG KOTAK DOORGIFT CLIP 🎁🎊 . Haa malam ni sis up lagi satu model doorgift box and cara nk pasang. X susah, tapi kena pasang betul2 tau. . Utk gmbr kedua, make sure clip tu masuk habis tau, baru kemas kotak. Yg lain ikut je sbb kotak material keras. Kilat lagi tu 😊 . Okey, sekian saje dari sis. Hihik . #kotakdoorgiftmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftmurah
DG4U SALE FROM 21 NOVEMBER TO 12 DECEMBER 2017 🎉🎊 . Size: 16x10x6 cm Price : 80 Sen/pcs (N/P 95 sen pcs) *Minimum order 200 pcs* *Exclude Sticker* . 📲Whatsapp 011-10044568 to order . . ❤ Postage according to weight & quantity ❤PRE ORDER 3-4 WEEKS . #kotakdoorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftpopcorn
Tuala Cupcake Dah nak kahwin ker??? Tempah doorgift awal-awal yer sebelum kehabisan stok!!!! 🎀Doorgift unik lagi MURAH🎀 Tidak perlu cari tempat lain yer juz boleh shopping dengan kami👇👇👇nana pasti akan memberikan servis yang terbaik.... ✅Doorgift ✅Kad kahwin ✅Sticker ✅Katering ✅Pelamin ✅Kanopi ✅Make-Up ✅Fotografi ✅Cetak T-shirt Crew Rewang Person Incharge: +6011.5678.2599(Nana) #doorgiftbajet #doorgiftkl #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftkawin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftpopcorn #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftgelas #doorgiftkelantan #doorgiftbrunei #kazokudoorgift
Tuala Cupcake Dah nak kahwin ker??? Tempah doorgift awal-awal yer sebelum kehabisan stok!!!! 🎀Doorgift unik lagi MURAH🎀 Tidak perlu cari tempat lain yer juz boleh shopping dengan kami👇👇👇nana pasti akan memberikan servis yang terbaik.... ✅Doorgift ✅Kad kahwin ✅Sticker ✅Katering ✅Pelamin ✅Kanopi ✅Make-Up ✅Fotografi ✅Cetak T-shirt Crew Rewang Person Incharge: +6011.5678.2599(Nana) #doorgiftbajet #doorgiftkl #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftkawin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftpopcorn #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftgelas #doorgiftkelantan #doorgiftbrunei #kazokudoorgift
Servis yang Kazoku Doorgift sediakan, Pelbagai doorgift disediakan & boleh disesuaikan mengikut majlis & bajet semua......Pilihan doorgift mampu milik, unik, berkualiti & terkini 😍😍😍 Kami pakar dalam " PRINTING & GIFT " dengan HARGA KIILANG... 🎀Doorgift unik lagi MURAH🎀 Tidak perlu cari tempat lain yer juz boleh shopping dengan kami👇👇👇nana pasti akan memberikan servis yang terbaik.... ✅Doorgift ✅Kad kahwin ✅Sticker ✅Katering ✅Pelamin ✅Kanopi ✅Make-Up ✅Fotografi ✅Cetak T-shirt Crew Rewang Person Incharge: +6011.5678.2599(Nana) #doorgiftbajet #doorgiftkl #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftkawin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftpopcorn #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftgelas #doorgiftkelantan #doorgiftbrunei #kazokudoorgift
Dekat showroom #globalamity bukan sahaja ada Honda Civic Type R, kerusi, atau pakcik tengah duduk..tapiiiii . @kachakbox pon adooo. . Ni dekat global amity bangi tau. . Showroom korang ada tak?🤤🤙🏻 . . . ✅PM/Whatsapp - +60172304254 . LOWEST PRICE , 5-STAR SERVICES ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ . #kachakbox #photoboothkl #photoboothseremban #photoboothselangor #klphotobooth #putrajayaphotobooth #klangphotobooth #klangvalley #midvalley #bangsar #pelamindewan #pelaminmurah #doorgiftmurah #doorgiftpopcorn #jbphotobooth #sgphotobooth #photoboothmurah #photoboothklang #photoboothbajet #shahalamphotobooth #rawangphotobooth #photoboothgombak #putrajaya #ioicitymall #cyberjaya #idccshahalam #kualalumpur #shahalam
Tuala Cupcake Dah nak kahwin ker??? Tempah doorgift awal-awal yer sebelum kehabisan stok!!!! 🎀Doorgift unik lagi MURAH🎀 Tidak perlu cari tempat lain yer juz boleh shopping dengan kami👇👇👇nana pasti akan memberikan servis yang terbaik.... ✅Doorgift ✅Kad kahwin ✅Sticker ✅Katering ✅Pelamin ✅Kanopi ✅Make-Up ✅Fotografi ✅Cetak T-shirt Crew Rewang Person Incharge: +6011.5678.2599(Nana) #doorgiftbajet #doorgiftkl #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftkawin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftpopcorn #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftgelas #doorgiftkelantan #doorgiftbrunei #kazokudoorgift
😍Cheesecorn & Caramel-Crisps 😇.🍿Popcorn With Cheddar Cheese 🧀 and With Butter Caramel 😍. _____________________________________________📸 @garrettpopcornme
POPCORN ZIPLOCK HANDLE nampak comel jugak. transparent so guest yang bakal dapat doorgift ni mesti excited bila tengok popcorn warna warni. hihi. harga pon mampu milik sangat tau 😊 RM1.40/PCS- FREE STICKER min order 50pcs saja 😍 Berminat boleh wassap 0122604390 #doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #engagementdoorgift #partybirthday #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbudak #doorgiftbudget #doorgiftcomel #doorgiftkahwin #putrajaya #dengkil #cyberjaya #popcornziplock
POPCORN BOX HELLO KITTY 250 box selesai dipos kepada sis Atiqa dari Johor 😘 terima kasih sis. semoga majlis berjalan dengan lancar. untuk jenis ni kami tak packkan terus ya. untuk menjimatkan postage 😊 RM1.50/PCS - POPCORN 25G + BOX macam comel je. macam cantik aje. hihi. sangat sesuai untuk budak budak. mesti dorang terlonjak keriangan sebab dapat doorgift popcorn siap ada kartun yang comel comel ni 😍 Berminat wassap akak ye. Min 50pcs sahaja. 0122604390 0122604390 0122604390 #popcornmalaysia #popcorndoorgift #popcornmurah #popcornsedap #doorgiftkahwin #doorgiftinjar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftpopcorn #doorgiftkahwin #doorgiftbudget #doorgiftbudak #doorgiftcone #candydoorgift #doorgiftcandy #doorgiftmeru #doorgiftselangor #doorgiftklang #doorgiftmalaysia #bazarpaknil #marshmellowdoorgift #mixcandydoorgift #layernutsdoorgift #lolipopdoorgift #biskutaiskrimdoorgift #icegermdoorgift #doorgiftset
POPCORN BOX HELLO KITTY 250 box selesai dipos kepada sis Atiqa dari Johor 😘 terima kasih sis. semoga majlis berjalan dengan lancar. untuk jenis ni kami tak packkan terus ya. untuk menjimatkan postage 😊 RM1.50/PCS - POPCORN 25G + BOX macam comel je. macam cantik aje. hihi. sangat sesuai untuk budak budak. mesti dorang terlonjak keriangan sebab dapat doorgift popcorn siap ada kartun yang comel comel ni 😍 Berminat wassap akak ye. Min 50pcs sahaja. 0122604390 0122604390 0122604390 #popcornmalaysia #popcorndoorgift #popcornmurah #popcornsedap #doorgiftkahwin #doorgiftinjar #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftpopcorn #doorgiftkahwin #doorgiftbudget #doorgiftbudak #doorgiftcone #candydoorgift #doorgiftcandy #doorgiftmeru #doorgiftselangor #doorgiftklang #doorgiftmalaysia #bazarpaknil #marshmellowdoorgift #mixcandydoorgift #layernutsdoorgift #lolipopdoorgift #biskutaiskrimdoorgift #icegermdoorgift #doorgiftset
Koleksi uncang customade.... Anda bagi saiz, anda pilih warna, anda bg wording @ logo kami akan buat & custom untuk anda.... sekecil2 uncang atau sebesar2 uncang boleh ditempah mengikut kehendak anda yer!!! Kami pakar dalam " PRINTING & GIFT " dengan HARGA KIILANG... 🎀Doorgift unik lagi MURAH🎀 Tidak perlu cari tempat lain yer juz boleh shopping dengan kami👇👇👇nana pasti akan memberikan servis yang terbaik.... ✅Doorgift ✅Kad kahwin ✅Sticker ✅Katering ✅Pelamin ✅Kanopi ✅Make-Up ✅Fotografi ✅Cetak T-shirt Crew Rewang Person Incharge: +6011.5678.2599(Nana) #doorgiftbajet #doorgiftkl #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftkawin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftpopcorn #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftgelas #doorgiftkelantan #doorgiftbrunei #kazokudoorgift
Popcorn ziplock ceria 300pcs selesai dipos kepada sis Alfi di Terengganu 😘 terima kasih sudi order dari pihak kami 😉 semoga majlis berjalan dengan lancar ya 😎 RM1.70/PCS- FREE STICKER + TALI pilih sahaja mana yang berkenan. hehe. harga pon murah aje tau . min order 50pcs saja 😍 Berminat boleh wassap 0122604390 #doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #engagementdoorgift #partybirthday #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbudak #doorgiftbudget #doorgiftcomel #doorgiftkahwin #putrajaya #dengkil #cyberjaya #popcornziplock
Popcorn ziplock ceria 300pcs selesai dipos kepada sis Alfi di Terengganu 😘 terima kasih sudi order dari pihak kami 😉 semoga majlis berjalan dengan lancar ya 😎 RM1.70/PCS- FREE STICKER + TALI pilih sahaja mana yang berkenan. hehe. harga pon murah aje tau . min order 50pcs saja 😍 Berminat boleh wassap 0122604390 #doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #engagementdoorgift #partybirthday #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbudak #doorgiftbudget #doorgiftcomel #doorgiftkahwin #putrajaya #dengkil #cyberjaya #popcornziplock
Tuala Cupcake Dah nak kahwin ker??? Tempah doorgift awal-awal yer sebelum kehabisan stok!!!! 🎀Doorgift unik lagi MURAH🎀 Tidak perlu cari tempat lain yer juz boleh shopping dengan kami👇👇👇nana pasti akan memberikan servis yang terbaik.... ✅Doorgift ✅Kad kahwin ✅Sticker ✅Katering ✅Pelamin ✅Kanopi ✅Make-Up ✅Fotografi ✅Cetak T-shirt Crew Rewang Person Incharge: +6011.5678.2599(Nana) #doorgiftbajet #doorgiftkl #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftkawin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftpopcorn #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftgelas #doorgiftkelantan #doorgiftbrunei #kazokudoorgift
gebu gebas popcorn nya😄 bucket bertangkai y semesti ny menjimat cost doorgift korang .tk perlu nk beli paper bag...dn y paling BEST...FREE custom stickers...korang tk yah nk pening2 tempah stickers lg😎 hanya RM2 SAHAJA .... 📞 Do Dm/Whatapp us 0162141912 . 🚛 Delivery seluruh Malaysia ex sabah/Sarawak ( Cas based on km) . 🏢 Pickup di SETIA TAIPAN, SETIA ALAM, SEC13 SHAH ALAM & MUAR . 🚚 Pos domestik seluruh Malaysia ex Sabah/Sarawak ( certain package) . 💝Let the taste do the talk💝 . #Doorgiftjohorbharu #doorgiftpantaitimur #doorgiftterengganu #Doorgiftpopcorn #doorgiftperak #doorgiftkahwin #doorgiftpopular #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftmurah #doorgiftmelaka #doorgiftseremban #doorgiftjohor #doorgiftnilai #doorgiftmuar #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #doorgiftbatupahat #doorgiftterengganu #doorgiftbirthday #doorgiftkekmurah #doorgiftkek #doorgiftaqiqah #doorgiftkedah #doorgiftmuar #doorgiftnikah #caramelpopcorn #kateringaiskrim #aiskrimmurah #doorgiftmurah #doorgiftrm1