#devisabeutyshope 588 Posts

Positive feedback from cutomer. Thank you! 😘 . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Jom sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
Semakin ramai yakin dgn kebaikan dan tindak balas Jus Delima Innocent pada tubuh badan. Thank you! 💋 . Sejak di lancarkan pada 14th October 2017, telah terjual sebanyak 1379 botol utk produk baru. Dengan feedback paling positive bila dapat membantu mereka yang mengalami GASTRIK, FIBROID dan masalah Sakit lutut serta sendi krem. . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Jom sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
Kenapa perlu mempercayai #devisabeautyandhealth ========================== ⏩ Product local berkualiti tinggi. ⏩ Plan perniagaan yang menarik ⏩ Tak perlu bimbang group anda berpecah sebab dah lock 1 nama 1 ID ⏩ Kawalan harga product ⏩ Bimbingan pemasaran percuma ⏩ Rewards bagi yang mencapai KPI ⏩ Serta kebahagiaan yang lain etc ============================ Apa tunggu lagi.. Kejayaan tak akan menunggu anda.. kalau kita tak kejar.. tak dapat beb.. ✌😘 ============================ www.wasap.my/01136753521 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #comingsoon #localproduct #agentwanted #3k
Terima kasih. Makcik baru balik dr kebun pun sudi datang beli Jus Delima Innocent dr Devisa Beauty and Health. 😍😍 . Innocent sgt membantu untuk merawat sakit2 sendi dan juga mengekalkan awet muda. . Jus delima boleh menambah tenaga disamping merawat dalaman ibu bapa kita yang ingin terus aktif ke sana sini. Berkebun. Berniaga dan sebagainya. . Jom bantu ibu bapa kita. Kita ikhtiar bersama. Sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
Alhamdulillah. . Another positive feedback regarding Innocent, Jus delima. Thank you. 😘 . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Jom sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
Suami tegur badan anda dah xcantik macam masa mula-mula kawin.Siap pakej Mengeleber,kendur,Strect mark dan tak berseri.wajah nampak kusam x bermaya.Badan letih mcm kerja buruh binaan setiap hari.Malu nya dgn Suami kan? . Nak x pikat hati suami akak2 balik dengan DEVISA SENSATION.Kesan seawal 3hari.Suami pasti Puji dengan keberkesananya.perasa choco yg sedap menjadi kegilaan akk2.Tak percaya?cuba dulu baru tau. Apa best nya DEVISA SENSATION 🌷Merapatkan keintiman 🌷Menghilangkan keputihan 🌷Merawat masalah sengugut 🌷Merawat masalah vagina berbau 🌷Menhilangkan masalah bau badan 🌷Menegangkan payudara & Punggung 🌷Mencantikkan & memutihkan kulit 🌷Menambah tenaga 🌷Melancarkan peredaran Darah www.wasap.my/60133886071 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #comingsoon #localproduct #agentwanted #3k
[VIRAL] JUS DELIMA #INNOCENT by Devisa Beauty and Health kini menjadi sebutan. Bukan saja membantu meningkatkan tahap kesihatan seisi keluarga. Tetapi juga membantu mencantikkan kulit wajah anda kekal awet muda. . . Sejak di lancarkan pada 14th October 2017, telah terjual sebanyak 1379 botol utk produk baru. Dengan feedback paling positive bila dapat membantu mereka yang mengalami GASTRIK, FIBROID dan masalah Sakit lutut serta sendi krem. . . Sangat2 sesuai untuk - IBU MENGANDUNG, BAYI BERUMUR 6 BULAN KEATAS, LELAKI DAN WANITA. . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
FB VIRAL Dah semakin ramai yg tau kelebihan buah delima ni. Memang sgt sesuai untuk peringkat umur seawal 6 bulan. Jus delima Innocent, produk Devisa Beauty and Health sangat sesuai untuk seisi keluarga. Menjimatkan masa dan tenaga. Hanya buka penutup dan boleh terus minum. Senang ke mudah? 😊 . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
Mereka sudah mula mencuba. Anda bila lagi??? . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Jom sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
[KENAPA ANDA PERLU INNOCENT. JUS DELIMA HEBAT PELBAGAI KHASIAT] . PERHATIAN KEPADA WANITA BERUSIA - Jangan biarkan anda tua sebelum USIA. Ehh.. percaya tak Jus Delima mampu mengembalikan awet muda pada wajah anda. Dan mengekalkan keserian pada wajah anda. . Antara khasiat buah delima termasuk: 1. Membantu mengatasi masalah kulit Masalah kulit seperti bintik hitam serta pigmentasi antara masalah kerosakan kulit yang cukup membimbangkan. Buah delima mampu melindu­ngi lapisan kulit luar dan memperbaiki sel kulit dari dalam serta ia juga boleh menyembuhkan luka. 2. Menghilangkan jerawat Masalah jerawat pastinya mengganggu setiap wanita yang sering bimbang penampilan diri akan terganggu dek jerawat. Buah delima ialah sumber vitamin C yang mampu mengatur pengeluaran zat berminyak yang diserap kulit. Buah delima juga mampu mengatasi masalah pencernaan serta mening­katkan peredaran darah menjadi lebih sihat sekali gus membantu menghilang­kan jerawat. 3. Mengatasi kulit kering Buah delima memiliki struktur molekul yang tergolong kecil dan mampu meresap hingga ke dalam kulit serta mampu me­lembapkan kulit, mengatasi kulit bermasalah dan mengatasi kulit kering. Ia memberikan kelembapan semula jadi pada wajah. 4. Mengatasi kulit berminyak Buah ini sering dimanfaatkan sebagai bahan semula jadi yang digunakan menjadi produk kecantikan. Ini kerana, buah delima yang mengandung minyak delima sangat bermanfaat dalam mengatasi kulit yang berminyak, mengatasi kedutan pada kulit serta menghilangkan jerawat. 5. Mencegah proses penuaan Pengambilan buah delima atau jus delima secara konsisten dapat meremajakan kulit dan mampu melambatkan proses penuaan kulit wajah. . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
[Lagi Testimoni] Betul cakap pak cik ni. Dengan mengamalkan Jus Delima Innocent 1 sudu pagi dan 1 sudu malam InshaAllah boleh merawat sakit2 sendi anda. Dah boleh naik tangga berlari lepas ni. 😁😁 . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 📲 0139472248 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
Testimoni pengguna jus delima innoncet setiap sakit tu mesti ada penawarnya tawakal ikhtiar pasti berhasil setiap dn penyakit mesti ada ubatnya. . Cuma belum cuba belum tahu rasa kelebihnnya ⏭️Sakit kepala ⏭️Sakit sendi/urat saraf ⏭️Kencing manis ⏭️Darah Tinggi ⏭️Kurang Susu untuk ibu yang menyusukan anak Ada masalah di atas, jom sy bantu dan dapatkan tips terbaik! 😊 . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 📲 0139472248 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
Miracle 3D eyelash - Serum Bulu mata *Cara Penggunaa* Sapukan bulu mata dengan serum menggunakan berus yg disediakan pada bila2 masa. Di galakkan setiap pagi dan sebelum tidur. *Kebaikan* Bulu mata akan memanjang dan lebat dalam masa 7 hari penggunaan. www.wasap.my/60194318413 DEVISA Pasti VOGUE... #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #comingsoon #localproduct #agentwanted #3K
KEKAL LANGSING MENAWAN BERSAMA #DEVISA FAT BURNER. "Tanpa berlapar, TANPA senaman dan TANPA diet. Nak cantik.. Nak langsing...perlu sedikit berkorban.. hasilnya.. hati anda pun senang.. cik abang bahagia .. ewwwaaahh.. www.wasap.my/60194762737 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #3k
[INNOCENT] - Minuman kesihatan seisi keluarga Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 ================================== Cara Penggunaan Ambil satu sudu setiap pagi dan satu sudu sebelum tidur. Sesuai utk semua peringkat umur Bagus untuk ibu mengandung dan memyusukan bayi KEBAIKAN ➡ Melancarkan peredaran darah ➡ Membantu merawat sakit lutut ➡ Membantu merawat sakit sendi ➡ Mengawal kolesterol dan gula dlm darah ➡ Mengatasi masalah kelesuan ➡ Membantu mengurangkan sakit kepala dan maigrain ➡ Mengawal masalah kencing manis ➡ Mengawal masalah darah tinggi ➡ Meredakan kekejangan otot ➡ Menstabilkan tekanan darah ➡ Mencerahkan kulit ➡ Meningkatkan tahap kesihatan badan ➡ Antioksidan yang amat baik untuk badan ➡ Anti penuaan ➡ Mencegah kanser ➡ Merawat selesema dan batuk www.wasap.my/60163960727 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #comingsoon #localproduct #agentwanted #3k
[INNOCENT] - Minuman kesihatan seisi keluarga Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 ================================== Cara Penggunaan Ambil satu sudu setiap pagi dan satu sudu sebelum tidur. Sesuai utk semua peringkat umur Bagus untuk ibu mengandung dan memyusukan bayi KEBAIKAN ➡ Melancarkan peredaran darah ➡ Membantu merawat sakit lutut ➡ Membantu merawat sakit sendi ➡ Mengawal kolesterol dan gula dlm darah ➡ Mengatasi masalah kelesuan ➡ Membantu mengurangkan sakit kepala dan maigrain ➡ Mengawal masalah kencing manis ➡ Mengawal masalah darah tinggi ➡ Meredakan kekejangan otot ➡ Menstabilkan tekanan darah ➡ Mencerahkan kulit ➡ Meningkatkan tahap kesihatan badan ➡ Antioksidan yang amat baik untuk badan ➡ Anti penuaan ➡ Mencegah kanser ➡ Merawat selesema dan batuk www.wasap.my/60163960727 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #comingsoon #localproduct #agentwanted #3k