#devisabeautyhealth 743 Posts

Alhmdulilahh .. tengah diet ni sebenarnya .. ☺ lepas minum jek SENSATION terus kenyang .. WOW 😚 Percaya ke tak,wajib bercaya .. ! 😍 LES LESS LESS 10% jom dapatkn cepat semantara promosi sedang berjalan 🤗 #sensation #cantikkluardlam #devisaBeautyhealth #pm01136753521
Positive feedback from cutomer. Thank you! 😘 . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Jom sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
Semakin ramai yakin dgn kebaikan dan tindak balas Jus Delima Innocent pada tubuh badan. Thank you! 💋 . Sejak di lancarkan pada 14th October 2017, telah terjual sebanyak 1379 botol utk produk baru. Dengan feedback paling positive bila dapat membantu mereka yang mengalami GASTRIK, FIBROID dan masalah Sakit lutut serta sendi krem. . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Jom sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
Kenapa perlu mempercayai #devisabeautyandhealth ========================== ⏩ Product local berkualiti tinggi. ⏩ Plan perniagaan yang menarik ⏩ Tak perlu bimbang group anda berpecah sebab dah lock 1 nama 1 ID ⏩ Kawalan harga product ⏩ Bimbingan pemasaran percuma ⏩ Rewards bagi yang mencapai KPI ⏩ Serta kebahagiaan yang lain etc ============================ Apa tunggu lagi.. Kejayaan tak akan menunggu anda.. kalau kita tak kejar.. tak dapat beb.. ✌😘 ============================ www.wasap.my/01136753521 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #comingsoon #localproduct #agentwanted #3k
Malu dikutuk dan dihina perut buncit.. Gemok dan londeh sana sini... Malukan kene kutuk cmnie😝😝😝 Meh saya kongsi skit cerita.. . . nak tahu x kebaikan fat burner.... . . Haaaaaaa meh sini... Nak kongsi sikit kebaikan fat burner membantu anda... 👍 menurunkan berat badan 👍 Mengecutkan perut yang ngelember 👍 membakar Dan menguraikan lemak tepu 👍 mengurangkan nafsu makan 👍 Melancarkan sistem pencernaan 👍 menegangkan Dan membentuk otot perut 👍 Mengeluarkan toksik dari badan 👍 meningkatkan metabolisma badan 👍 membakar lemak berlebihan 👍 Antipenuaan 👍 melawaskan pembuangan #devisabeautyhealth
Terima kasih. Makcik baru balik dr kebun pun sudi datang beli Jus Delima Innocent dr Devisa Beauty and Health. 😍😍 . Innocent sgt membantu untuk merawat sakit2 sendi dan juga mengekalkan awet muda. . Jus delima boleh menambah tenaga disamping merawat dalaman ibu bapa kita yang ingin terus aktif ke sana sini. Berkebun. Berniaga dan sebagainya. . Jom bantu ibu bapa kita. Kita ikhtiar bersama. Sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
Alhamdulillah. . Another positive feedback regarding Innocent, Jus delima. Thank you. 😘 . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Jom sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
EXFOLIANT SCRUB EXTRA GENTLE Sentuhan lembut untuk kulit yang halus. Dengan fosil ganggang laut yang alami, scrub yang lembut ini menghaluskan permukaan kulit dengan cara melepaskan sel kulit mati yang kusam serta penghalang kemurnian pori. Dan mendapatkan kulit yang tampak bercahaya. Exfoliant Scrub Ekstra Lembut merupakan exfoliant yang menggunakan diatom laut alami untuk menghaluskan lembut kulit permukaan  Mengungkapkan halus, bahkan kulit melalui pengelupasan kulit lembut. Dengan diatom alam laut (fosil ganggang), Exfoliant Scrub lembut menghaluskan permukaan kulit dengan melepaskan sel mati membangun-up dan kotoran pori-blocking. Gunakan dua kali seminggu setelah membersihkan untuk kulit lebih bercahaya. MANFAAT Mengandung diatom exfoliating alami yang berasal dari fitoplankton laut dengan lembut, secara menyeluruh, dan merata terkelupas permukaan kulit.Menghapus elemen pori-blocking tanpa melucuti kelembaban sehingga kulit tidak terasa kering.Keselamatan-alergi-dokter kulit diuji.  PENGGUNAAN / APLIKASI Oleskan dengan gerakan memutar pada wajah dan leher selama sekitar 30 detik.Bilas dengan air hangat. Ikuti dengan pH Saldo Toner dan Nu Skin® pelembab pilihan Anda FYI Ketika kulit Anda terlihat kusam atau tak bernyawa, itu tanda bahwa Anda perlu terkelupas secara teratur. Pengelupasan mempercepat proses penumpahan konstan stratum korneum-lapisan atas epidermis-membuat kulit Anda terlihat dan merasa lebih halus dan bercahaya.Jika Anda terkelupas terlalu sering, Anda akan melihat “cahaya” yang Anda digunakan untuk mendapatkan akan hilang, dan Anda akan merasa Anda harus terkelupas lebih untuk mencapai ini. Jika kulit Anda mencapai titik ini, yang terbaik untuk biarkan istirahat beberapa minggu, kemudian melanjutkan kurang rejimen kuat. Dua kali seminggu adalah cukup untuk sebagian besar kulit. For price / fast respon Wa 081230199399 @rumah_cantik_antiagingsurabaya #nuskinindo #nuskin #nuskinmurahsurabaya #p #pharmanex #mahasiswajember #mahasiswa #pegawai #pegawainegeri #devisabeautyhealth #arisan #healty #natural #bpom #nuskinbeauty #nuskinberau #nuskinbanjarmasin #nuskinsamarinda # #nuskinbaturaja #nuskinbalikpapan #bisnisku
Suami tegur badan anda dah xcantik macam masa mula-mula kawin.Siap pakej Mengeleber,kendur,Strect mark dan tak berseri.wajah nampak kusam x bermaya.Badan letih mcm kerja buruh binaan setiap hari.Malu nya dgn Suami kan? . Nak x pikat hati suami akak2 balik dengan DEVISA SENSATION.Kesan seawal 3hari.Suami pasti Puji dengan keberkesananya.perasa choco yg sedap menjadi kegilaan akk2.Tak percaya?cuba dulu baru tau. Apa best nya DEVISA SENSATION 🌷Merapatkan keintiman 🌷Menghilangkan keputihan 🌷Merawat masalah sengugut 🌷Merawat masalah vagina berbau 🌷Menhilangkan masalah bau badan 🌷Menegangkan payudara & Punggung 🌷Mencantikkan & memutihkan kulit 🌷Menambah tenaga 🌷Melancarkan peredaran Darah www.wasap.my/60133886071 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #comingsoon #localproduct #agentwanted #3k
[VIRAL] JUS DELIMA #INNOCENT by Devisa Beauty and Health kini menjadi sebutan. Bukan saja membantu meningkatkan tahap kesihatan seisi keluarga. Tetapi juga membantu mencantikkan kulit wajah anda kekal awet muda. . . Sejak di lancarkan pada 14th October 2017, telah terjual sebanyak 1379 botol utk produk baru. Dengan feedback paling positive bila dapat membantu mereka yang mengalami GASTRIK, FIBROID dan masalah Sakit lutut serta sendi krem. . . Sangat2 sesuai untuk - IBU MENGANDUNG, BAYI BERUMUR 6 BULAN KEATAS, LELAKI DAN WANITA. . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
FB VIRAL Dah semakin ramai yg tau kelebihan buah delima ni. Memang sgt sesuai untuk peringkat umur seawal 6 bulan. Jus delima Innocent, produk Devisa Beauty and Health sangat sesuai untuk seisi keluarga. Menjimatkan masa dan tenaga. Hanya buka penutup dan boleh terus minum. Senang ke mudah? 😊 . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
[KHUSUS UNTUK WANITA] DAH BOSAN HIDUP BERGANTUNG PADA LAKI? NAK JUGA RASA PEGANG DUIT SENDIRI? NAK BISNES TAPI MODAL CIPUT? TAK TAHU CEMANA NAK MULA BISNES? . Dah.. dah.. banyak sangat soalan kan main kat fikiran tu..tapi tu lah.. asik fikir jer.. fikir jer.. tapi tak BERTINDAK pun.. Dah nape?? . Macam mana Kalau Mami Eiba beri jalan bantu sis JANA PENDAPATAN berganda2 dari apa yg sis dapat sekarang.. Ada yang berminat tak? Mami Eiba akan bantu uols jana income dari 3 angka sehingga 5 angka. RAHSIA..?? Takde rahsia pun.. yang penting terus BUAT.. Terus BERTINDAK. Tak cuba tak tahu yer sis.. . Okay.. Sabar dulu.. baca dulu kat bawah ni.. apa yang sis akan dapat.. bukan satu taw.. tapi macam2. RAKAN NIAGA DEVISA BEAUTY AND HEALTH ⭐ Anda akan berurusan terus dgn HQ, bukan rakan niaga dgn rakan niaga.. KELEBIHAN? Anda akan dapat "MEMBER LOGIN" utk anda lihat prestasi anda dan jualan anda. Nak order produk pun dalam tu jer.. senang sangat.. (System dijangka siap sepenuhnya pada penghujung November 2017) ⭐ PERSONAL COACHING dr FOUNDER Devisa Beauty and Health dalam wasap group atau secara in person. Founder akan dedahkan segala ilmu beliau dalam masa 3 tahun beliau dari peniaga online kini menjadi Founder Produk. ⭐ SUPPORT TEAMS dari HQ - Akan support anda dari segi marketing online dan OFFline. Segala yang berkaitan online untuk buat posting, cuma copy and paste saja.. senang kan..? ⭐ SEMINAR FREE - Seminar yang dibuat oleh pihak HQ adalah berasaskan pakar Pemasaran ONline Malaysia yang terkenal. Anda tak perlu bayar. Ianya FREE untuk anda. ⭐ REWARDS - Hadiah atau penghargaan dari pihak HQ setiap bulan, mengikut KPI yang telah di tetapkan. Hadiah berupa Barangan emas, Gadget, Wang Tunai dll ⭐ MARGIN KEUNTUNGAN up to 20% dari harga pasaran. HQ mensasarkan setiap orang mendapat pendapatan minima RM1k to RM3k sebulan. KENAPA RAMAI YANG TELAH MEMILIH PRODUK DEVISA BEAUTY AND HEALTH: * Banyak customer repeat order (100% berkesan) * Harga mampu milik Tunggu apa lagi? Jom jana pendapat dengan mudah! Sikit-sikit lama2 jadi bukit Sebarang pertanyaan dan penyertaan boleh dm atau whatsapp sy 📲 0139472248 #devisabeautyhealth #localproduct #agentwanted #shahalam
Mereka sudah mula mencuba. Anda bila lagi??? . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Jom sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13
[KENAPA ANDA PERLU INNOCENT. JUS DELIMA HEBAT PELBAGAI KHASIAT] . PERHATIAN KEPADA WANITA BERUSIA - Jangan biarkan anda tua sebelum USIA. Ehh.. percaya tak Jus Delima mampu mengembalikan awet muda pada wajah anda. Dan mengekalkan keserian pada wajah anda. . Antara khasiat buah delima termasuk: 1. Membantu mengatasi masalah kulit Masalah kulit seperti bintik hitam serta pigmentasi antara masalah kerosakan kulit yang cukup membimbangkan. Buah delima mampu melindu­ngi lapisan kulit luar dan memperbaiki sel kulit dari dalam serta ia juga boleh menyembuhkan luka. 2. Menghilangkan jerawat Masalah jerawat pastinya mengganggu setiap wanita yang sering bimbang penampilan diri akan terganggu dek jerawat. Buah delima ialah sumber vitamin C yang mampu mengatur pengeluaran zat berminyak yang diserap kulit. Buah delima juga mampu mengatasi masalah pencernaan serta mening­katkan peredaran darah menjadi lebih sihat sekali gus membantu menghilang­kan jerawat. 3. Mengatasi kulit kering Buah delima memiliki struktur molekul yang tergolong kecil dan mampu meresap hingga ke dalam kulit serta mampu me­lembapkan kulit, mengatasi kulit bermasalah dan mengatasi kulit kering. Ia memberikan kelembapan semula jadi pada wajah. 4. Mengatasi kulit berminyak Buah ini sering dimanfaatkan sebagai bahan semula jadi yang digunakan menjadi produk kecantikan. Ini kerana, buah delima yang mengandung minyak delima sangat bermanfaat dalam mengatasi kulit yang berminyak, mengatasi kedutan pada kulit serta menghilangkan jerawat. 5. Mencegah proses penuaan Pengambilan buah delima atau jus delima secara konsisten dapat meremajakan kulit dan mampu melambatkan proses penuaan kulit wajah. . InshaAllah tak rugi mencuba. Kita ikhtiar bersama. Sihat bersama Devisa. 💋 Sem Malaysia - RM80.00 Sabah/Swak - RM85.00 . Berminat??? 📲 0139472248 #devisabeutyshope #devisabeautyhealth #1hati #princessV #localproduct #agentwanted #shahalam #devisashahalam #produkkecantikan #produkkesihatan #jusdelima #promeganate #makanansunnah #trustedseller #codshahalam #bazarpaknil #antiaging #shahalamresident #shahalam #codshahalam #seksyen24 #seksyen7 #seksyen13