#dermatologist 177.506K Posts

Kenapa perlu cuba produk #drfarhatayaz?😊 #drfarhatayaz adalah seorang certified #dermatologist & pakar kecantikan yang mempunyai klinik sendiri di The Strand Mall Kota Damansara. Produk2 #drfarhatayaz sebelum ini hanya boleh didapatkan di klinik doktor sahaja sehinggalah kini di mana semua orang boleh sama2 merebut peluang mencuba produk-produk yang ada kerana telah dipasarkan melalui stokis seperti #farhatskincarestokisutara (FS-002) serta reseller agent & dropship yang sah. Jom guys be part of consumer, reseller agent & dropship. Her products come in a quality & no harmful ingredients so that it can help your skin protected from within. Even our best selling item #beautyblossomsoap is very soft in nature so that baby with eczema can also used it. To order or further details, please dm/whatssap us 0123181734/0175363990/0124260048..hurry guys !!❤❤❤ #farhatskincarenorthern #farhatskincarepenang #farhatskincaresungaipetani #farhatskincarekedah
This week @drmichellehenry and I were interviewed by @whimn @bodyandsoul_au about a procedure that’s gaining momentum in the US.
Nak produk yang BERKESAN? NAK KESAN MASA PANJANg YANG BAGUS? . SET MELACEP dapat membantu masalah awak2 semua✌️ . INILAH PRODUK YANG SUPER DUPER BEST👍🏼👍🏼 . 💖MELACEP PLUS+ LUMINOUS SYSTEM . Amat Sesuai sangat untuk anda yang mempunyai masalah seperti . . 🙋🏻Pigmentasi! jeragat! . . 🙋🏻Tona wajah tidak sekata . . 🙋🏻Wajah kusam dan gelap . . . . . 🙋🏻Parut jerawat berleluasa . Selain tu, MELACEP PLUS+ dapat membantu mencerahkan kulit wajah anda tanpa proses pengelupasan 😍 Khas design utk whitening ye! 😍😍😍 . . Satu set terdiri drpd: 🎀FOAMING CLEANSER: Membersihkn wajah dr debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin. . 🎀MASK: Menjernihkan, melembabkan, melembutkan kulit, menyekatan tona wajah. . 🎀FRESHNER: Menganjalkan, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar. . 🎀ULTIMATE SERUM: Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut jerawat serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam. . 🎀ULTIMATE CREAM: Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera. . XOXO Ekin 013-6494992 Ind. Beauty Consultant MaryKay #jeragathilang #putihgebu #produknatural #marykaymalaysia #produkmarykay #skincaremarykay #cantiksecarasemulajadi #jeragat #pigmentasi #aesthetic #dermatologist #beautycometoyou #marykaykelanajaya #marykayshahalam #marykaypj #marykaysubang #marykaykotadamansara #marykaymuar #marykayserom #cantik
A big shoutout to the Skin Guru himself, Dr. Zein Obagi 🙌🏻👏🏼💙 #Repost @zoskincentre ・・・ Big Congratulations to Dr. @dr_obagi on receiving the Aesthetic Icon Award this weekend in Newport at the Aesthetic Awards 2017. Pictured here with two of our doctors from Laguna Beach and Beverly Hills! Dr. Ferris and Dr. Bashey 💙 . . #taa2017 #aesthetic #aestheticawards #aestheticawards2017 #drzeinobagi #drobagi #zeinobagi #newportbeach #newport #dermatology #beverlyhills #dermatologist #lagunabeach #derm #awards #skinguru #advancedskincare #medicalaesthetics #skinhealth #zocrew #zoskincare #zoskinhealth
Malam ni liesa nak berkongsi muka breakout liesa. Masa muka terok memang orang pandang macam jijik je. Huhuhu 😩😩 . Muka liesa ade jerawat dalam jerawat.haaaa mesti korang pikir cam mana kan??? 😩😩 bila picit jerawat tu pecah then tekan lagi ade lagi pecah kat tempat yang sama. . Sakit sangat rasa, bengkak bengkak jee muka masa ni. Yang terdekat dengan liesa je tahu muka liesa ni macam mana. Sampai boiperen pon larii tau. 🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️Hahaha 😂😂 . Mesti ramai tertanya macam mana boleh breakout kan?????? Mehh! Liesa share laaaa. Untuk pengajaran semua yee. . Dulu muka liesa memang bukan jenis berjerawat atau ada masalah apa apa pun. Tapi biasa laa perempuan nak lagi cantikk bagai. Liesa pulak pantang tengok skincare yang cepat bertindak 2 3 hari putih muka bersih tak de jerawat kan. Dan bila korang stop pakai produk yang cepat sangat bertindak tu. . Jenh jeng jeng🧚🏻‍♀️ Dan tiada lagi laaaa MERKURI yang akan halang muka korang naik jerawat jeragat segala jeee.😰😰 (Korang boleh google sendiri merkuri itu apa) . 🤦🏻‍♀️Liesa ni jenis taksub sangat nak muka putih nampak urat urat tu. macam korang tengok insta femes muka semua fuhhhhhh. Apa yang dorang pakai skincare liesa pon nak pakai. Bak kata pepatah liesa cantik dari kecil. Hihi. Tiba-tiba viral pasal merkuri semua tu laaaa.😰 skincare yang takde kkm dan yang ade kkm tapi masih ade barang terlarang. Hurmm..liesa laa antara mangsa produk produk PEELING ni 😭😭😭 . 🙏🏻 maaf la kalo ade yang terasa dengan liesa. Liesa cuma berkongsi apa yang terjadi kat liesa. So macam liesa cakap tadi, kita sama sama la ambik pengajaran cerita dan pengalaman liesa ni ya ! 🤗🤗 Kat bawah ni ade laaa produk yang selamat kan muka liesa dari sengsara👼🏻 Syukur alhamdulillah💕 Yang benar, Mangsa produk peeling😩 . Meh grab satu, untuk rasai perbezaan pada kulit 😘 Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm cepat . Whatsapp 0173063885 Liesa rosmin Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 📍 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik
Est-ce qu’on vous donne votre âge? Il peut y avoir une différence entre votre âge réelle (âge chronologique) et la perception de votre âge. Si vous voulez paraître plus jeune que votre âge chronologique ou maintenir cette apparence plus jeune. il faut miser sur des combinaisons de traitements préventifs ou correctifs pour : - la qualité de la peau - le relâchement - les rides. www.dermatolaser.com
The skin is the largest organ of the body. Your skin is your most important accessory. Wouldn’t you want only an expert to help take care of your skin? I would hope so 😊. If you have any concerns about your skin, hair, and nails, please see only a Board Certified DERMATOLOGIST. You deserve nothing less. #dermatology #skincare #boardcertifieddermatologist #dermatologist #skinexpert
Cetaphil Gentle Skin Cleanser 500ml Sabun pencuci wajah yang lembut, soap free wash, tanpa pewangi cocok untuk kulit sensitif dan kering. Dengan tekstur yang ringan untuk kulit wajah anda. Mampu mengangkat kotoran di kulit anda dengan sempurna. Cocok digunakan untuk semua jenis kulit bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Kaya pelembab sehingga tidak menyebabkan kulit kering dan kasar. #cetaphil #cetaphilgentleskincleanser #dermatologist #sensitifskin #ori #original #cetaphilpontianak #pureshop07 #pontianakolshop #pontianak #onlineshop #onlineshopping #skincare #bodywash #instalike #cetaphilmurah
Cetaphil Gentle Skin Cleanser 125ml Sabun pencuci wajah yang lembut, soap free wash, tanpa pewangi cocok untuk kulit sensitif dan kering. Dengan tekstur yang ringan untuk kulit wajah anda. Mampu mengangkat kotoran di kulit anda dengan sempurna. Cocok digunakan untuk semua jenis kulit bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Kaya pelembab sehingga tidak menyebabkan kulit kering dan kasar. #cetaphil #cetaphilgentleskincleanser #dermatologist #sensitifskin #ori #original #cetaphilpontianak #pureshop07 #pontianakolshop #pontianak #onlineshop #onlineshopping #skincare #bodywash #instalike #cetaphilmurah
Perubahan sebelum dan selepas menggunakan set Timewise sensitif iaitu Cleanser timewise 3 in 1 , moisturiser Timewise , cc cream & pore minimizer! 😍❤️. . Syukur Alhamdulillah , kulit yang kemeraha merahan dan berjerawat dulu kini semakin berkurangan . Lambat atau cepat semua bergantung pada cara pemakaian uolss dan set yang uolss guna jugak . Dapat free consultation dulu sebelum try produk Mary Kay . Uolss sangat untung tau sebab uolss ada perunding kecantikan peribadi yang akan membantu uolss dapatkan kulit yangbersih dan sihat !. . Okay cikti nak cerita mengenai fungsi produk jugak . Mostly ramai yang tahu Mary Kay top 5 global skincare! Skincare terbaik di duniaaa ! Bukan Malaysia atau bukan satu atau dua negara sahaja. . 1. TimeWise 3-In-1 Cleanser dan TimeWise® 3-In-1 Cleansing Bar❤️💕. . Produk pembersih TimeWise® gabungkan antipenuaan dengan tiga fungsi penting dalam satu produk iaitu membersih, mengelupas dan menyegarkan – serlahkan kulit untuk nampak lebih muda. . 2. TimeWise Age-Fighting Moisturizer❤️💕. . Losen mewah emolien ni gabungkan penghidratan 10 jam dengan kompleks berpatená untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi, tampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin dan kurang garis dan kedutan. . 3 . Cc cream Mary Kay ❤️💕. . 🌱 Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15) 🌱 Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah 🌱 Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera 🌱 Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit 🌱 Mengurangkan kemerahan pada kulit 🌱 Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes
I’m finally on my second tube of lash boost! I’m going back to applying it nightly for a while to buff my lashes back up! Get your lashes on fleek this holiday season! Ask me about my “Black Friday” specials!! #skincare #acne #aging #loveyourskin #starttoday #lashesfordays #motivation #lashesonfleek #business #mybusiness #lash #goal #beforeandafter #skincareroutine #ampmdroller #roller #serum #dermatology #dermatologist #rodanandfields #lash #lashboost #lashes #longlashes #grow #lashlife #bright #eye #christmasgift #christmas #holiday
Harini wani nak share tips make up simple dan flawless dengan Mary Kay 😍💕. Bulan ni ada special promotion tau ! Rugi sangat kalau uolss tak rebut ! Whatsapp for more detail! . Sebelum apply make up apply primer dulu untuk make up yang tahan lama dan flawless !. . I Love CC CREAM MARY KAY. . Tau tak Cc Cream ni merupakan gabungan makeup dan skincare? Selain dari berfungsi seperti foundation,ia turut membantu untuk merawat kulit kita tau. Bagus bukan? Formulanya sgt ringan je tak heavy mcm foundation lain. Bila apply kat wajah pun tak bercapuk. Sebab tu skin nampak flawless je sepanjang hari hehe 😊😄👍🏻 . . KEBAIKAN CC CREAM 1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15). 4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera. 6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya. 7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida . ADA 4 TONA WARNA UNTUK DISESUAIKAN DENGAN KULIT ANDA !!! PM WANI SEKARANG UTK ORDER !! . Lagi satu wani nak bagitau , cc cream Mary Kay sangat jimat tau , tahan 1 tahun dan ke atas 🙈. . Free postage ✨. . Free sample ✨. . Free consultation . Budget ? Pm wani✨. Untuk sebarang consultant boleh pm wani ❤😽 Jangan segan segan!! Your beauty start here 💎✨ 📲011 32196898 wani ❤Independent beauty consultant Mary Kay ❤ #marykaynovember #marykaymalaysia #marykaytop5 #marykayinternational #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykaystudent #marykaybajet #polisemalaysia #uitmdihatiku #picoms #uthm #drko #dermatologist #pakarkulit #pakarjerawat #cegahkrimkilo #letscantik #nakcantik #zgallerie .
Beautiful Skin Requires COMMITMENT Not A Miracle 💁 Please contact us and feel free to consult your skin problem FOR FREE ✨ @attilaturaclinic
Want flawless skin? Want healthy skin? Then #wearyoursunscreen we designed this UPF50+ t-shirt years ago, not only to protect but to spread awareness! #spfaddict #skincancerawareness #flawlessskin #antiaging #dermatologist #skincare #tshirt #upf50 #loveyourskin #wrinkles #skinspots #outdoors #sunsafe #skincheck #travel #tanning #youngskin