#dekoikea 3.052K Posts

Hai...kepada warga Johor Bahru dan Iskandar Puteri anda boleh juga menempah menu-menu yang ada di Restoran Ikea. Upah RM5 untuk setiap satu menu dan caj untuk bekas makanan RM3 setiap satu menu 😊 #ikeapsjohorbahru #ikeatebraupersonalshopper #psikea #personalshopperikea #ikeamurah #ikeamalaysia #ikeatebrau #ikeadeliveryservice #psikeatebrau #psikeamalaysia #barangikea #dekoikea #ikeahacks #runnerikeamalaysia #ikealover #ikeamalaysiaonline #ikeafooddeliveryservice
❤FEEDBACK CUSTOMER ❤ . . Terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan kami #ikea_ps_melaka . Maaf jika ada terkurang terlebih 😁 Jangan serik ye nak kirim barang IKEA lagi hehehehe... Terima kasih juga sebab sudi share pic2 yang menawan hati .. . . Peminat2 IKEA jika ingin menggunakan khidmat kami #IkeaPsMelaka boleh terus whatsapp ye 👇👇👇 . . 📲 www.wasap.my/60136309652 . . ❗ Nantikan next trip kami bulan depan!! Geng2 kutu IKEA pun stay tune ye..😉 . ✔Kiriman produk IKEA dr kecil ke besar pun kami boleh belikan 🚛 ✔ upah yg berpatutan 👍 Like & Follow page kami IKEA Personal Shopper Melaka dan instagram kami @ikea_ps_melaka . . . #andabolehlakukansendiritapitakperlusebabadakami#kamitolongandabelikan #jimatmasajimatpetrolanda #dekorumahanda #ikeamalaysia #ikealover #ikea #ikeacheras #ikeadamansara #dekoikea #decor
Spotted Rumaysa Jute. Cukup sesuai untuk big space. . . 🌸RUMAYSA JUTE #SKrumaysa beautiful carpet,modern jute XL: 244x305cm RM599 L : 200x290cm RM499 M : 160x230cm RM399 . . WhatsApp 📲+60196607994 . Or click link in bio 👆🏻 http://www.wasap.my/+60196607994/saudagarkarpet . #dekomoden #dekoikea #decor #homedecormurah #karpetmurah #carpetmurah #dekodeko #hiasrumah #rumahcantik #dekobajet #viralmalaysia #saudagarkarpet #dekoapartment #decoridea #dekoidea #dekomurah #interiordesigner #idmalaysia #karpetmalaysia #scandinavian #sayajualkarpet #sayajual #karpetcantik #karpetbulu #rugmalaysia #karpetmoden #jutecarpet
Carpet Aali spotted at @ritrud727 house 😍. . Kalau korang teringin jugak boleh la roger kita ye, . 🌸CARPET AALI #SKaali high quality, made in Belgium 🇧🇪 luxury design with classic look, super classy . OFFER NOW‼️ . XS 80x240cm RM300 S 140x190cm RM430 M 160x230cm RM540 L 200x290cm RM780 XL 240x340cm RM1040 XXL 280x380cm RM1290 . . WhatsApp 📲+60196607994 . Or click link in bio 👆🏻 http://www.wasap.my/+60196607994/saudagarkarpet . #dekomoden #dekoikea #decor #homedecormurah #karpetmurah #carpetmurah #dekodeko #hiasrumah #rumahcantik #dekobajet #viralmalaysia #saudagarkarpet #dekoapartment #decoridea #dekoidea #dekomurah #interiordesigner #idmalaysia #karpetmalaysia #scandinavian #sayajualkarpet #sayajual #karpetcantik #karpetbulu #rugmalaysia #karpetmoden #jutecarpet
PROMOSI KASIH SAYANG UNTUK WARGA MELAKA❤ PROMOSI UPAH RM50 SAHAJA ❗❗❗ . . ESOK kami ke iKEA (10/12/2017)... Sesiapa yg berminat untuk kirim barangan IKEA boleh hubungi kami A.S.A.P (LAST CALL TODAY!) . PROMOSI UPAH RM50 SAHAJA ❗❗❗ utk barangan besar (katil /sofa/almari/kabinet) bagi kawasan MELAKA TENGAH ... termasuk PERCUMA penghantaran di pintu rumah anda..... !!! . . Berminat PM atau terus WHATSAPP kami 👇👇 . www.wasap.my/60136309652 (Kak Sue) www.wasap.my/60133635453 (Ayiem) . . ❗JANGAN LUPA FOLLOW & LIKE PAGE KAMI . https://www.facebook.com/IkeaPSmelaka/ . . . #ikeapersonalshoppermelaka #ikeapsmelaka #ikealover #ikeacheras #ikeadamansara #ikeamalaysia #dekorumah #dekoikea #ajimaura #ikeakitchen #ikeabedroom #ikearoom #ikeahack
ALGOT Set (Mix and Match) (Sesuai nak guna kat dapur/ bilik/ office/ stor) 🔴 Option 1 - RM145.00 termasuk upah 🔸 Frame 70cm 🔸 2 nos Wire basket (29 cm height) 🔸 1 no top shelf cover 🔴 Option 2 - RM155.00 termasuk upah 🔸Frame 70cm 🔸2 nos wire basket (14cm height) 🔸1 no wire basket (29cm height) 🔸1 no top shelf cover 🔹Nak tambah roda? RM15 per set (4 biji roda) 🔹Nak tukar wire basket kepada mesh basket? Additional RM5/ each basket. 🔹Boleh PM untuk discuss mana yang korang suka 😘 #ikealoversmalaysia #dekoikea #psikea #ikeaputrajaya #ikeapuchong
Ada yang nak #Lerberg yellow rack ni tak? Offer RM49.90 normal price RM69. Sementara stok masih ada 😊 Not including service charge & postage #ikeapsjohorbahru #ikeatebraupersonalshopper #psikea #personalshopperikea #ikeamurah #ikeamalaysia #ikeatebrau #ikeadeliveryservice #psikeatebrau #psikeamalaysia #barangikea #dekoikea #ikeahacks #runnerikeamalaysia #ikealover
Settle semua order customer untuk harini. Terima kasih di atas sokongan anda 🙏🏻. Next trip ke Ikea akan diberitahu kemudian 😊 #ikeapsjohorbahru #ikeatebraupersonalshopper #psikea #personalshopperikea #ikeamurah #ikeamalaysia #ikeatebrau #ikeadeliveryservice #psikeatebrau #psikeamalaysia #barangikea #dekoikea #ikeahacks #runnerikeamalaysia #ikealover