#channel 1.614M Posts

#BonyDayDay is trippin' 😢😢😢 and #UnclePatune is on the same ride 😂 #StephaOneWomanShow Season2! 1st Ep streaming now LINK IN BIO #Youtube #Channel #AndujarProductions #StephanieAndujar #SketchComedy #Bud #K2 #badtrip #emojis #floating
#BonyDayDay is trippin' 😢😢😢 and #UnclePatune is on the same ride 😂 #StephaOneWomanShow Season2! 1st Ep streaming now LINK IN BIO #Youtube #Channel #AndujarProductions #StephanieAndujar #SketchComedy #Bud #K2 #badtrip #emojis #floating
Hai semua... Sebelum tidur tu, mai la ramai-ramai cuci mata dgn handbag DIOR ni.. Handbag ni di datangkan dgn 2 warna je tau... design dye cantik giler... Bleh termimpi mimpi kalu dh cuci mata ni... . Rugi kalau tak beli, sbb stock dh x banyak tau.. stock laku keras ni.. . 👜DIOR. 👜MEASUREMENT : Tinggi 15 cm / Lebar 17 cm. . Didatangkan dgn 2 package ya : 🎀BAG ONLY. RM 110 SM / RM 115 SS. . 🎀BAG + BOX. RM 117 SM / RM 122 SS. . Jika berminat sila hubungi sy di : Whatsapp/telegram: 0173116138 . #dior #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #channel #purple #purplehandbag #sayajualhandbagmurah #sayajualhandbag #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #gucci #makeup #makeupproducts #sayajual #sayajualbarangmakeup #sayajualbarangmakeupmurah #jam #jamtangan #jamtanganmurah #sayajual #sayajualjam #sayajualjamtangan #sayajualjamtanganmurah
Hai semua... Sebelum tidur tu, mai la ramai-ramai cuci mata dgn handbag DIOR ni.. Handbag ni di datangkan dgn 2 warna je tau... design dye cantik giler... Bleh termimpi mimpi kalu dh cuci mata ni... . Rugi kalau tak beli, sbb stock dh x banyak tau.. stock laku keras ni.. . 👜DIOR. 👜COLOUR : GREY 👜MEASUREMENT : Tinggi 15 cm / Lebar 17 cm. . Didatangkan dgn 2 package ya : 🎀BAG ONLY. RM 110 SM / RM 115 SS. . 🎀BAG + BOX. RM 117 SM / RM 122 SS. . Jika berminat sila hubungi sy di : Whatsapp/telegram: 0173116138 . #dior #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #channel #purple #purplehandbag #sayajualhandbagmurah #sayajualhandbag #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #gucci #makeup #makeupproducts #sayajual #sayajualbarangmakeupHai semua... Sebelum tidur tu, mai la ramai-ramai cuci mata dgn handbag DIOR ni.. Handbag ni di datangkan dgn 2 warna je tau... design dye cantik giler... Bleh termimpi mimpi kalu dh cuci mata ni... . Rugi kalau tak beli, sbb stock dh x banyak tau.. stock laku keras ni.. . 👜DIOR. 👜COLOUR : BROWN. 👜MEASUREMENT : Tinggi 15 cm / Lebar 17 cm. . Didatangkan dgn 2 package ya : 🎀BAG ONLY. RM 110 SM / RM 115 SS. . 🎀BAG + BOX. RM 117 SM / RM 122 SS. . Jika berminat sila hubungi sy di : Whatsapp/telegram: 0173116138 . #dior #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #channel #purple #purplehandbag #sayajualhandbagmurah #sayajualhandbag #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #gucci #makeup #makeupproducts #sayajual #sayajualbarangmakeup #sayajualbarangmakeupmurah #jam #jamtangan #jamtanganmurah #sayajual #sayajualjam #sayajualjamtangan #sayajualjamtanganmurah #sayajualbarangmakeupmurah #jam #jamtangan #jamtanganmurah #sayajual #sayajualjam #sayajualjamtangan #sayajualjamtanganmurah
Hai semua... Sebelum tidur tu, mai la ramai-ramai cuci mata dgn handbag DIOR ni.. Handbag ni di datangkan dgn 2 warna je tau... design dye cantik giler... Bleh termimpi mimpi kalu dh cuci mata ni... . Rugi kalau tak beli, sbb stock dh x banyak tau.. stock laku keras ni.. . 👜DIOR. 👜COLOUR : BROWN. 👜MEASUREMENT : Tinggi 15 cm / Lebar 17 cm. . Didatangkan dgn 2 package ya : 🎀BAG ONLY. RM 110 SM / RM 115 SS. . 🎀BAG + BOX. RM 117 SM / RM 122 SS. . Jika berminat sila hubungi sy di : Whatsapp/telegram: 0173116138 . #dior #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #channel #purple #purplehandbag #sayajualhandbagmurah #sayajualhandbag #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #gucci #makeup #makeupproducts #sayajual #sayajualbarangmakeup #sayajualbarangmakeupmurah #jam #jamtangan #jamtanganmurah #sayajual #sayajualjam #sayajualjamtangan #sayajualjamtanganmurah
Issh tumben nih romantis @arioastungkoro sama @alatasa77 ada apaan yah? . . Jangan percayalah, adegan aslinya gak yakin bakal kaya begini, lihat sendiri ya siang nanti jam 14.15wib di @officialtrans7 @news_trans7 . . #tv #host #program #presenter #studio #indonesia #station #channel #news #anchor #anisaalatas #arioastungkoro #camon7 #camontranstujuh #trans7 #coffeshop #likeforlike #instagood
💖CHANEL SLING BAG. 🌹 ready stok . 📮SM RM 90 📮SS RM 95 HARGA TDK TERMASUK POSTAGE Restock 🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊👍👜👛 . Sesuai dipakai disemua majlis . Dengan chain yg disediakan akan menambah seri kepada pemakai dan secara tidak langsung, chain akn mmberi impak mcm pakai aksesori tambahan. . Jika berminat sila hubungi sy di : Whatsapp/telegram: 0173116138 . #channel #purple #purplehandbag #sayajualhandbagmurah #sayajualhandbag #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #gucci #makeup #makeupproducts #sayajual #sayajualbarangmakeup #sayajualbarangmakeupmurah #jam #jamtangan #jamtanganmurah #sayajual #sayajualjam #sayajualjamtangan #sayajualjamtanganmurah
Mis lecturas preferidas | #inspiration #books #channel #louisvuitton
💖CHANEL SLING BAG 💖COLOUR : RED 🌹 ready stok . 📮SM RM 90 📮SS RM 95 HARGA TDK TERMASUK POSTAGE Restock 🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊👍👜👛 . Sesuai dipakai disemua majlis . Dengan chain yg disediakan akan menambah seri kepada pemakai dan secara tidak langsung, chain akn mmberi impak mcm pakai aksesori tambahan. . Jika berminat sila hubungi sy di : Whatsapp/telegram: 0173116138 . #channel #purple #purplehandbag #sayajualhandbagmurah #sayajualhandbag #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #gucci #makeup #makeupproducts #sayajual #sayajualbarangmakeup #sayajualbarangmakeupmurah #jam #jamtangan #jamtanganmurah #sayajual #sayajualjam #sayajualjamtangan #sayajualjamtanganmurah
💖CHANEL SLING BAG 💖COLOUR : GREEN 🌹 ready stok . 📮SM RM 90 📮SS RM 95 HARGA TDK TERMASUK POSTAGE Restock 🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊👍👜👛 . Sesuai dipakai disemua majlis . Dengan chain yg disediakan akan menambah seri kepada pemakai dan secara tidak langsung, chain akn mmberi impak mcm pakai aksesori tambahan. . Jika berminat sila hubungi sy di : Whatsapp/telegram: 0173116138 . #channel #purple #purplehandbag #sayajualhandbagmurah #sayajualhandbag #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #gucci #makeup #makeupproducts #sayajual #sayajualbarangmakeup #sayajualbarangmakeupmurah #jam #jamtangan #jamtanganmurah #sayajual #sayajualjam #sayajualjamtangan #sayajualjamtanganmurah
💖CHANEL SLING BAG 💖COLOUR : BLUE 🌹 ready stok . 📮SM RM 90 📮SS RM 95 HARGA TDK TERMASUK POSTAGE Restock 🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊👍👜👛 . Sesuai dipakai disemua majlis . Dengan chain yg disediakan akan menambah seri kepada pemakai dan secara tidak langsung, chain akn mmberi impak mcm pakai aksesori tambahan. . Jika berminat sila hubungi sy di : Whatsapp/telegram: 0173116138 . #channel #purple #purplehandbag #sayajualhandbagmurah #sayajualhandbag #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #gucci #makeup #makeupproducts #sayajual #sayajualbarangmakeup #sayajualbarangmakeupmurah #jam #jamtangan #jamtanganmurah #sayajual #sayajualjam #sayajualjamtangan #sayajualjamtanganmurah
💖CHANEL SLING BAG. 💖COLOUR : SILVER GRAY 🌹 ready stok . 📮SM RM 90 📮SS RM 95 HARGA TDK TERMASUK POSTAGE Restock 🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊👍👜👛 . Sesuai dipakai disemua majlis . Dengan chain yg disediakan akan menambah seri kepada pemakai dan secara tidak langsung, chain akn mmberi impak mcm pakai aksesori tambahan. . Jika berminat sila hubungi sy di : Whatsapp/telegram: 0173116138 . #channel #purple #purplehandbag #sayajualhandbagmurah #sayajualhandbag #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #gucci #makeup #makeupproducts #sayajual #sayajualbarangmakeup #sayajualbarangmakeupmurah #jam #jamtangan #jamtanganmurah #sayajual #sayajualjam #sayajualjamtangan #sayajualjamtanganmurah
💖CHANEL SLING BAG. 💖COLOUR : PINK. 🌹 ready stok . 📮SM RM 90 📮SS RM 95 HARGA TDK TERMASUK POSTAGE Restock 🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊👍👜👛 . Sesuai dipakai disemua majlis . Dengan chain yg disediakan akan menambah seri kepada pemakai dan secara tidak langsung, chain akn mmberi impak mcm pakai aksesori tambahan. . Jika berminat sila hubungi sy di : Whatsapp/telegram: 0173116138 . #channel #purple #purplehandbag #sayajualhandbagmurah #sayajualhandbag #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbagmurah #gucci #makeup #makeupproducts #sayajual #sayajualbarangmakeup #sayajualbarangmakeupmurah #jam #jamtangan #jamtanganmurah #sayajual #sayajualjam #sayajualjamtangan #sayajualjamtanganmurah
Kunjungi channel kami SUBUH TV, semoga membawa manfaat untuk kita yg sedang belajar mencaribilmu amin #youtube #pesantrensubuh #subuh #channel