#cerah 222.011K Posts

" FAKTA KULIT MUDAH NAIK MISS J " . . 1. Genetik atau keturunan 2. Makin berusia 3. Lebihan makanan berminyak 4. Guna produk daripada bahan kimia 5. Malas bersihkan muka selepas makeup . . Pernah mengalami sebab-sebab di atas? 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕Jika YA bermakna you alls berpotensi mempunyai masalah muka . Cuba lihat di cermin sekarang dan tengok apa masalah kulit you alls sekarang ? 🤔🤔🤔🤔🤔 . . You alls jangan risau , . . Ada customers customers moyjflawscure ni tak percaya 😅😅😅😅😅😅😅😅😅 lepas guna moy'j muka dia bebas dari jerawat dan bertambah glowing 👱🏻‍♀️✨👱🏻‍♀️✨👱🏻‍♀️✨👱🏻‍♀️ Sampai pagi, ptg, malam pun customers ni asyik tengok cermin jee tak percaya dengan perubahan muka sendiri . Kesannya dlm masa 7 hari dah kecut jerawat & hilang parut jerawat 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 . . ========💓💓💓💓💓💓💓💓======= Berminat? ========💓💓💓💓💓💓💓💓======== Amat mudah untuk order. Semudah 1,2,3 . Whatsapp sismoy sekarang 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📱📱📱 0195223172 📱📱📱 📱📱📱 0195223172 📱📱📱 📱📱📱 0195223172 📱📱📱 📱📱📱 0195223172 📱📱📱 📱📱📱 0195223172 📱📱📱
Nak tahu kenapa awak semua kena cuba foundation Moyjflawscure ni? . . Ha ni antaranya 👇🏻 Kelebihan moy'j flawscure dengan produk produk lain :- . 🍀 tahan lebih 12 jam (tidak bercapuk) 🍀 merawat semua masalah kulit 🍀 masalah Miss J , black + white head , sunburn , jeragat semuaaaa dapat diatasi 🍀 mesra wuduk & halal 🍀 LULUS KKM & selamat digunakan . . . Nak order cepat cepat whatsapp!! 👉🏻0133385931👈🏻 #foundationmalaysia #foundation #tipscantik #makeupmalaysia #makeuplover #concealer #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #awetmuda #sayajualkosmetik #cantikalami #cantiksehat #produklokal #produkhalal #produkmuslim #produkkecantikan #sayajualmurah #putihgebu #sunblock #cerah #nakcantik #muamalaysia #koreanmakeup #makeuptutorial #instafamous #foundationmurah #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeuppengantin #pengantin
Di suatu pagi Hari yang cerah itu ... . . . Mention: @kuninganrepost @pesonakuningan . . . #instagram #timelapse #pagi #sunrise #cerah #kuningan #jawabarat #indahnya
DAH CUBA MACAM2 PRODUK TAPI TAK #CERAH DAN #GEBU? . #PERLASHINE💮Memutihkan kulit 💮Menegangkan kulit wajah💮Awet muda dan kulit kekal anjal 💮Merawat masalah jerawat dan jeragat 💮 Memudarkan parut di wajah dan badan 💮 . PERLASHINE tak mendatangkan sebarang kesan sampingan kepada pengguna. Ia disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah nombor kelulusan MAL16040026TC. Jadi, PERLASHINE Kapsul Mutiara sememangnya selamat untuk dimakan. . #irnarashid #perlashine #perlashinekapsulmutiara #perlashineklang #perlashinealorsetar #perlaking #safieyilias #ahadalegacy #jeragat #jerawat #parutjerawat #uitmshahalam #bazaarpaknil #shahalamresident #shahalam #alorsetartower
DAH CUBA MACAM2 PRODUK TAPI TAK #CERAH DAN #GEBU? . #PERLASHINE💮Memutihkan kulit 💮Menegangkan kulit wajah💮Awet muda dan kulit kekal anjal 💮Merawat masalah jerawat dan jeragat 💮 Memudarkan parut di wajah dan badan 💮 . PERLASHINE tak mendatangkan sebarang kesan sampingan kepada pengguna. Ia disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah nombor kelulusan MAL16040026TC. Jadi, PERLASHINE Kapsul Mutiara sememangnya selamat untuk dimakan. . #irnarashid #perlashine #perlashinekapsulmutiara #perlashineklang #perlashinealorsetar #perlaking #safieyilias #ahadalegacy #jeragat #jerawat #parutjerawat #uitmshahalam #bazaarpaknil #shahalamresident #shahalam #alorsetartower
DAH CUBA MACAM2 PRODUK TAPI TAK #CERAH DAN #GEBU? . #PERLASHINE💮Memutihkan kulit 💮Menegangkan kulit wajah💮Awet muda dan kulit kekal anjal 💮Merawat masalah jerawat dan jeragat 💮 Memudarkan parut di wajah dan badan 💮 . PERLASHINE tak mendatangkan sebarang kesan sampingan kepada pengguna. Ia disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah nombor kelulusan MAL16040026TC. Jadi, PERLASHINE Kapsul Mutiara sememangnya selamat untuk dimakan. . #irnarashid #perlashine #perlashinekapsulmutiara #perlashineklang #perlashinealorsetar #perlaking #safieyilias #ahadalegacy #jeragat #jerawat #parutjerawat #uitmshahalam #bazaarpaknil #shahalamresident #shahalam #alorsetartower
Hindari keguguran seperti ini, pastikan sebelum hamil, kesehatan tubuh, organ reproduksi siap utk dihuni janin, amatlah penting demi kesehatan generasi penerus keluarga bunda, persiapkan sedini mungkin, kami siap memberikan konsulting. Salam Promil Holistik + Qolbu KONSULTASI GRATIS : BBM : D2C96974 WA : 0812 9899 5488 Https://www.facebook.com/profile.php?id=100009276850983 @hamil_alami_beert @solusicepat3477 @malacepathamil Facebook.com/terapihamilalami #GALAU #BETE #GELISAH #RAGU #SEDIH #PUTUSASA #CINTAKU #SOLUSIKU #MALAS #BERGAIRAH #LELAH #SEMANGAT #HARAPANKU #KEPASTIAN #PENANTIAN #HIDUPKU #CERAH #AIB #RAMAH #SAHABATSEJATI #SAHABATBAIK #PENGERTIAN #TERHARU #MENYESAL #INDAH #CITACITA
Assalamu'alaikum ukhti sholikhah 😊 Ini acara Wisuda TPA Mu'adz bin Jabal Kotagede.. Seragam batiknya oke kaaan, makin kompak dan cerah ceria dengan segiempat by @ukhti_sholikhah 😊 Terimakasih sudah pesan 😘🙏 . . Masih sedia ya untuk segiempat rawis dan motifnya, bisa cek koleksi di IG atau langsung hubungi ☎0857 2930 5084 . . 🌻bonus bross🌻 . . #segiempat #jilbab #hijab #rawis #seragam #cerah #ceria
Assalamualaikum & #selamatpagi. . "siapa usaha dia mendapat" Jgn dilupa #myleafrecklesserum sebelum keluar rumah pagi ni. Kekalkan kesegaran wajah & perlindungan dari cahaya matahari berlebihan sepanjang hari . . Masalah #kulitkusam #jeragat #jerawat #pori selesai dengan satu #serum Free consultation @0198024938 Meh sembang masalah kulit wajah anda & mcm mn #myleafrecklesserum membantu menyelesaikannya. #serum #serumjeragat #serumno1 #jerawat #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaaronline #eRezeki #youcanduit #cerah #putih #gebu
Nak tahu kenapa awak semua kena cuba foundation Moyjflawscure ni? . . Ha ni antaranya 👇🏻 Kelebihan moy'j flawscure dengan produk produk lain :- . 🍀 tahan lebih 12 jam (tidak bercapuk) 🍀 merawat semua masalah kulit 🍀 masalah Miss J , black + white head , sunburn , jeragat semuaaaa dapat diatasi 🍀 mesra wuduk & halal 🍀 LULUS KKM & selamat digunakan . . . Nak order cepat cepat whatsapp!! 👉🏻0133385931👈🏻 #foundationmalaysia #foundation #tipscantik #makeupmalaysia #makeuplover #concealer #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #awetmuda #sayajualkosmetik #cantikalami #cantiksehat #produklokal #produkhalal #produkmuslim #produkkecantikan #sayajualmurah #putihgebu #sunblock #cerah #nakcantik #muamalaysia #koreanmakeup #makeuptutorial #instafamous #foundationmurah #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeuppengantin #pengantin
" FAKTA KULIT MUDAH NAIK MISS J " . . 1. Genetik atau keturunan 2. Makin berusia 3. Lebihan makanan berminyak 4. Guna produk daripada bahan kimia 5. Malas bersihkan muka selepas makeup . . Pernah mengalami sebab-sebab di atas? 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕Jika YA bermakna you alls berpotensi mempunyai masalah muka . Cuba lihat di cermin sekarang dan tengok apa masalah kulit you alls sekarang ? 🤔🤔🤔🤔🤔 . . You alls jangan risau , . . Ada customers customers moyjflawscure ni tak percaya 😅😅😅😅😅😅😅😅😅 lepas guna moy'j muka dia bebas dari jerawat dan bertambah glowing 👱🏻‍♀✨👱🏻‍♀✨👱🏻‍♀✨👱🏻‍♀ Sampai pagi, ptg, malam pun customers ni asyik tengok cermin jee tak percaya dengan perubahan muka sendiri . Kesannya dlm masa 7 hari dah kecut jerawat & hilang parut jerawat 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 . . ========💓💓💓💓💓💓💓💓======= Berminat? ========💓💓💓💓💓💓💓💓======== Amat mudah untuk order. Semudah 1,2,3 . Whatsapp sis sekarang!! #foundationmalaysia #foundation #tipscantik #makeupmalaysia #makeuplover #concealer #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #awetmuda #sayajualkosmetik #cantikalami #cantiksehat #produklokal #produkhalal #produkmuslim #produkkecantikan #sayajualmurah #putihgebu #sunblock #cerah #nakcantik #muamalaysia #koreanmakeup #makeuptutorial #instafamous #foundationmurah #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeuppengantin #pengantin
SELAMAT PAGI GADIS ❤️ . . Kesayangan sekalian, start ur day with ur beautiful smile!😙 Just be confident! Nak lagi confident?? Kenalah cuba Moyjflawscure 😍😍 . . Sebab apa kena cuba?? Sebabnya Moyjflawscure dapat bantu awak2 semua yg ada masalah kulit kusam, sunburn, kulit berjerawat & macam2 lagi masalah yg lain 😱 . . Tak perlu ragu ragu! Sebab Moyjflawscure dapat lulusan KKM, HALAL, TIADA BAHAN KIMIA & SELAMAT digunakan seawal usia 11tahun🌸 . . Berminat dgn Moyj? Boleh terus WhatsApp 👉🏻 0133385931 👈🏻 👉🏻 0133385831 👈🏻 . #foundationmalaysia #foundation #tipscantik #makeupmalaysia #makeuplover #concealer #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #awetmuda #sayajualkosmetik #cantikalami #cantiksehat #produklokal #produkhalal #produkmuslim #produkkecantikan #sayajualmurah #putihgebu #sunblock #cerah #nakcantik #muamalaysia #koreanmakeup #makeuptutorial #instafamous #foundationmurah #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeuppengantin #pengantin
Pagi2 pakai ini dulu, punya kamu mana...? #buat #wajah #jadi #kenyal #halus #bersih #cerah #tanpacream #kencang #awetmuda
Haii sobat!! Azrina Lovely Look Body Serum, pemutih kulit pertama dengan kandungan pemutih terbaik  Hasilnya terbukti dengan manfaat :  Mencerahkan dan meratakan warna kulit tubuh dalam 1x oles  SPF tinggi sehingga melindungi kulit dari sinar UV dan radikal bebas Menyamarkan noda hitam atau bekas luka pada tubuh  Memutihkan daerah lipatan, ketiak, siku, juga selangkangan Meratakan warna kulit  Melembabkan dan menghaluskan kulit tubuh  Sumber vitamin bagi kulit  Aman digunakan setiap hari . #bodyserum #body #kurus #langsing #putih #cantik #kecantikan #rahasiakulitputih #kulitputih #putihcantik #kulitmulus #vitaminkulit #menghaluskankulit #sinaruv #azrina #kulitcantik #putih #love #like #dramakorea #cerah #segar #spf #lfl #agarkulitputih #tangan #kaki #bodypainting
Haii sobat!! Azrina Lovely Look Body Serum, pemutih kulit pertama dengan kandungan pemutih terbaik  Hasilnya terbukti dengan manfaat :  Mencerahkan dan meratakan warna kulit tubuh dalam 1x oles  SPF tinggi sehingga melindungi kulit dari sinar UV dan radikal bebas Menyamarkan noda hitam atau bekas luka pada tubuh  Memutihkan daerah lipatan, ketiak, siku, juga selangkangan Meratakan warna kulit  Melembabkan dan menghaluskan kulit tubuh  Sumber vitamin bagi kulit  Aman digunakan setiap hari . #bodyserum #body #kurus #langsing #putih #cantik #kecantikan #rahasiakulitputih #kulitputih #putihcantik #kulitmulus #vitaminkulit #menghaluskankulit #sinaruv #azrina #kulitcantik #putih #love #like #dramakorea #cerah #segar #spf #lfl #agarkulitputih #tangan #kaki #bodypainting
Haii sobat!! Azrina Lovely Look Body Serum, pemutih kulit pertama dengan kandungan pemutih terbaik  Hasilnya terbukti dengan manfaat :  Mencerahkan dan meratakan warna kulit tubuh dalam 1x oles  SPF tinggi sehingga melindungi kulit dari sinar UV dan radikal bebas Menyamarkan noda hitam atau bekas luka pada tubuh  Memutihkan daerah lipatan, ketiak, siku, juga selangkangan Meratakan warna kulit  Melembabkan dan menghaluskan kulit tubuh  Sumber vitamin bagi kulit  Aman digunakan setiap hari . #bodyserum #body #kurus #langsing #putih #cantik #kecantikan #rahasiakulitputih #kulitputih #putihcantik #kulitmulus #vitaminkulit #menghaluskankulit #sinaruv #azrina #kulitcantik #putih #love #like #dramakorea #cerah #segar #spf #lfl #agarkulitputih #tangan #kaki #bodypainting