#cenderahati 73.642K Posts

[READY STOCK] . . Plastic for cookies and candy Harga serendah 12sen/helai . . Size 7cm x 10cm (Boleh try ukur guna measurement tape atau pembaris) Saiz comel je.. . . Sesuai untuk doorgift majlis anda.. Comel kan.. Letak candy/cookies bajet doorgift tak sampai RM1 pun.. Hellow.. Zaman sekarang semua nak jimat tau!! Cepat order sebab plastik ni laku keras.. Ada 3 pilihan warna (Putih habis) dan Panda. . . Nak Order ? Klik link ini http://www.wasap.my/+60125234601/ . . #doorgiftmurah #sayajual #doorgiftkahwin #aqiqah #kahwin #wedding #sayajualmurah #hantaran #cenderahati #nikah #akikah #cukurjambul #doorgiftkahwinmurah #bazarpaknil #malaywedding #tasbih #tunang #kenduri #malaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #souvenir #majlis #gift #kerjakahwin #giveandgift
[OPEN FOR PRE ORDER] . . Biasanya plastik doorgift comel ni tanah warna putih. Kali ni dia datang dengan 2 warna. Teruja ke tidak? . . Saiz : 13.5cm x 22cm . . Harga : RM25/50pcs . . Mana nak buat majlis tu boleh order cepat nohh. Hakak tak ambik ready stok sebab kurang permintaan yang ni. So kita open order sape yang berkenan. . . Hakak CLOSED ORDER 30 NOVEMBER ya. Payment kena buat untuk confirmation order. Dulu hakak main ambik order, bila barang dah sampai dia buat senyap pulak. So terpaksa la buat rules baru. Maaf ya. . . Kalau order bila barang sampai? Ok barang akan sampai dalam 2-3 minggu ya. So please plan awal kalau nak beli untuk majlis. . . Wasap je www.wasap.my/60125234601 atau klik link kat bio profile hakak. Terima kasih kerana membaca. . . #doorgiftmurah #sayajual #doorgiftkahwin #aqiqah #kahwin #wedding #sayajualmurah #hantaran #cenderahati #nikah #akikah #cukurjambul #doorgiftkahwinmurah #bazarpaknil #malaywedding #tasbih #tunang #kenduri #ziplock #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #souvenir #majlis #gift #kerjakahwin #giveandgift
[OPEN FOR PRE ORDER] . . Peminat hello kitty memang akan rasa teruja dengan kecomelan plastik ni. . . Saiz : 8cm x 5cm x 22.5cm Harga : RM25/50pcs (FREE STICKER LIMITED EDITION) . . Boleh isi cookies untuk doorgift. Free sticker. Tapi limited. Siapa cepat dia dapat. Pre order 2-3 minggu. Buat payment untuk confirmation order ya. . . #plastikdoorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #kahwin #wedding #hantaran #cenderahati #nikah #akikah #cukurjambul #hellokitty #plastikhellokitty #doorgiftkahwinmurah #bazarpaknil #malaywedding #tasbih #tunang #kenduri #malaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #souvenir #majlis #gift #kerjakahwin #giveandgift
πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠCustom Tshirt anda disini. Nak design macam ☝ pun boleh πŸ˜‰ . 100% Cotton. Short n Long sleeve available. Size S-XXXL. RM20 . To order, kindly whatsapp +60179407780 #designbaju #custommade #customtshirtmurah #kotabharu #tshirtmurah #shortandlongsleeve #sweatshirt #hoodies #kelas #kolej #fakulti #teamtshirt #vacation #familyday #rewang #kenduri #csr #trip #harisukan #kenangan #cenderahati
[OPEN FOR PRE ORDER] . . Ada 2 corak je yang jenis ni. Saiz : Lebar 15.5cm * Lebar bawah 6.5cm * Tinggi 22cm (mudah alih 4cm) . . Harga : RM25/50pcs . . Mana nak buat majlis tu boleh order cepat nohh. Hakak tak ambik ready stok sebab kurang permintaan yang ni. So kita open order sape yang berkenan. . . Hakak CLOSED ORDER 30 NOVEMBER ya. Payment kena buat untuk confirmation order. Dulu hakak main ambik order, bila barang dah sampai dia buat senyap pulak. So terpaksa la buat rules baru. Maaf ya. . . Kalau order bila barang sampai? Ok barang akan sampai dalam 2-3 minggu ya. So please plan awal kalau nak beli untuk majlis. . . Wasap je www.wasap.my/60125234601 atau klik link kat bio profile hakak. Terima kasih kerana membaca. . . #doorgiftmurah #sayajual #doorgiftkahwin #aqiqah #kahwin #wedding #sayajualmurah #hantaran #cenderahati #nikah #akikah #cukurjambul #doorgiftkahwinmurah #bazarpaknil #malaywedding #tasbih #tunang #kenduri #ziplock #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #souvenir #majlis #gift #kerjakahwin #giveandgift
Alhamdulillah sampai sudah ke #pahang #cameronhighland Terima kasih atas #positivefeedback ye dear. Semoga ada rezeki @gourmetgo.popcorn untuk handle majlis sis tidak lama lagi 😍 .. #feedbackcustomersgourmetgopopcorn .. .. ORDER BY KILO, BY PACK ✍ . Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2. Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kilo By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. Minimum oder makan santai: 5 pcs Minimum oder for event: 100 pcs FREE STIKER: 1000 pcs BOOK sebulan sebelum majlis. LOKASI: Kajang COD: Serdang (Petronas UPM), Putrajaya (Alamanda), Kajang (Tesco Kajang), Bangi (Bangi Central), Cheras (Aeon Cheras Selatan), Sungai Besi (KTM Sungai Besi), Seri Kembangan (Equine) Jauh kami POS Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869 @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbefday #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftcukurjambul #doorgiftmurah #katering #bajupengantin #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #candybooth #movie #movietime #mommyaz #upm #ukm
Alhamdulillah sampai sudah ke #pahang #cameronhighland Terima kasih atas #positivefeedback ye dear. Semoga ada rezeki @gourmetgo.popcorn untuk handle majlis sis tidak lama lagi 😍 .. #feedbackcustomersgourmetgopopcorn .. .. ORDER BY KILO, BY PACK ✍ . Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2. Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kilo By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. Minimum oder makan santai: 5 pcs Minimum oder for event: 100 pcs FREE STIKER: 1000 pcs BOOK sebulan sebelum majlis. LOKASI: Kajang COD: Serdang (Petronas UPM), Putrajaya (Alamanda), Kajang (Tesco Kajang), Bangi (Bangi Central), Cheras (Aeon Cheras Selatan), Sungai Besi (KTM Sungai Besi), Seri Kembangan (Equine) Jauh kami POS Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869 @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbefday #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftcukurjambul #doorgiftmurah #katering #bajupengantin #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #candybooth #movie #movietime #mommyaz #upm #ukm
Menerima tempahan secara online @ walk in ke showrome kami yang beralamat di ABW FRAME ART & GALLERY SDN BHD , No 6, Jalan Taman Putra, Taman Putra, 68000 Ampang, Selangor D.E. πŸ“ž 0342929691 Office πŸ“± 0122738464 Call πŸ“± 0173268547 Whatsapp #bingkaigambar #gambarkonvoi #framemaker #sijil #kedaiframe #kedaibingkai #framesijil #konvokesyen #souvenirs #cenderamata #cenderahati #hadiah #printing #sekolah #kotakkaca #posterframe #putrajaya #keris #poster #batik #songket #bingkaisijil #harianugerahcemerlang #canvasframe #piala #kanvas #cerminmuka #pemberatkertas #paperweight
Kura-kura ni boleh terbang tau, terbang ke hati awak <3 Kemahiran lain kura2 ni, de boleh potong kuku awak, nak jadikan keychain pun boleh :) "Ingat Doorgift Unik, Ingat Reem Doorgift" Web : www.reemdoorgift.com FB : www.facebook.com/reemrias IG : reemdoorgift Whatsapp: www.wasap.my/60133043759/ig #kahwin #doorgiftberguna #doorgiftkahwin #doorgiftberguna #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #berkat #doorgiftselangor #berkatsingapore #doorgiftkl #tunang #nikah #aqiqah #jamuan #terimakasih #cenderahati #cantik #doorgiftunik #terkini #malaysia #doorgiftimport #eksklusif #murah #doorgiftgombak #doorgift2017
Bagus student pandai cari duit poket sendiri. Admin suka sangat. Abam nie try pack santai dulu (minimum 5 pcs), kaluuuu tekak sendiri dan kawan2 IN, proceed untuk jual di serata UPM πŸ˜‰ Gudluck awakkk 😊 .. .. ORDER BY KILO, BY PACK ✍ . Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2. Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kilo By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. Minimum oder makan santai: 5 pcs Minimum oder for event: 100 pcs FREE STIKER: 1000 pcs BOOK sebulan sebelum majlis. LOKASI: Kajang COD: Serdang (Petronas UPM), Putrajaya (Alamanda), Kajang (Tesco Kajang), Bangi (Bangi Central), Cheras (Aeon Cheras Selatan), Sungai Besi (KTM Sungai Besi), Seri Kembangan (Equine) Jauh kami POS Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869 @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbefday #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftcukurjambul #doorgiftmurah #katering #bajupengantin #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #candybooth #movie #movietime #mommyaz #upm #ukm
Bagus student pandai cari duit poket sendiri. Admin suka sangat. Abam nie try pack santai dulu (minimum 5 pcs), kaluuuu tekak sendiri dan kawan2 IN, proceed untuk jual di serata UPM πŸ˜‰ Gudluck awakkk 😊 .. .. ORDER BY KILO, BY PACK ✍ . Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2. Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kilo By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. Minimum oder makan santai: 5 pcs Minimum oder for event: 100 pcs FREE STIKER: 1000 pcs BOOK sebulan sebelum majlis. LOKASI: Kajang COD: Serdang (Petronas UPM), Putrajaya (Alamanda), Kajang (Tesco Kajang), Bangi (Bangi Central), Cheras (Aeon Cheras Selatan), Sungai Besi (KTM Sungai Besi), Seri Kembangan (Equine) Jauh kami POS Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869 @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbefday #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftcukurjambul #doorgiftmurah #katering #bajupengantin #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #candybooth #movie #movietime #mommyaz #upm #ukm
Bagus student pandai cari duit poket sendiri. Admin suka sangat. Abam nie try pack santai dulu (minimum 5 pcs), kaluuuu tekak sendiri dan kawan2 IN, proceed untuk jual di serata UPM πŸ˜‰ Gudluck awakkk 😊 .. .. ORDER BY KILO, BY PACK ✍ . Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2. Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kilo By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. Minimum oder makan santai: 5 pcs Minimum oder for event: 100 pcs FREE STIKER: 1000 pcs BOOK sebulan sebelum majlis. LOKASI: Kajang COD: Serdang (Petronas UPM), Putrajaya (Alamanda), Kajang (Tesco Kajang), Bangi (Bangi Central), Cheras (Aeon Cheras Selatan), Sungai Besi (KTM Sungai Besi), Seri Kembangan (Equine) Jauh kami POS Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869 @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbefday #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftcukurjambul #doorgiftmurah #katering #bajupengantin #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #candybooth #movie #movietime #mommyaz #upm #ukm
Clearance items *Available for 16pcs only *Available in this colour only (white tin box with pink & yellow flower) *Suitable for VIP doorgift *As-is *first come,first serve *fixed price price for 16pcs Rm40 #clearancesale #clearance #doorgift #doorgiftmurah #yearendsale #perkahwinan #cenderahati #blackfriday #cenderahatiperkahwinan #perkahwinan
. TEMPAHAN DARI CUSTOMER!! . NAK TEMPAH BUTTON BADGE? WASAP KAMI.. . HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN . βœ” Button Badge Pin βœ” Keychain Button βœ” Keychain Mirror βœ” Keychain Arcrylic . βœ” Saiz 44mm & 58mm . βœ” Cetakan Berkualiti βœ” Glossy/Matte . β– β– HARGA SERENDAH 85SENβ– β–  . βœ” Harga tidak termasuk postage βœ” COD boleh diatur. (sekitar Ipoh sahaja) Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp . β–Άβ–Άβ–ΆπŸ“² 017-4059334 (wawa)β—€β—€β—€ . Jangan lupa follow πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit #jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge
. TEMPAHAN DARI CUSTOMER!! . NAK TEMPAH BUTTON BADGE? WASAP KAMI.. . HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN . βœ” Button Badge Pin βœ” Keychain Button βœ” Keychain Mirror βœ” Keychain Arcrylic . βœ” Saiz 44mm & 58mm . βœ” Cetakan Berkualiti βœ” Glossy/Matte . β– β– HARGA SERENDAH 85SENβ– β–  . βœ” Harga tidak termasuk postage βœ” COD boleh diatur. (sekitar Ipoh sahaja) Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp . β–Άβ–Άβ–ΆπŸ“² 017-4059334 (wawa)β—€β—€β—€ . Jangan lupa follow πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit #jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge
Ya kami boleh print bunting dan kami juga ada "stand" nya. Tak perlu cari jauh jauh lagi. BOLEH TEMPAH DENGAN KAMI. Servis terbaik dari kami dengan hanya perlu whatsapp atau call di nombor yg tertera πŸ‘‡ Tempah dengan kami sekarang! Untuk pertanyaan/ tempahan/ sebut harga, Hubungi:~ πŸ“ž 0176368515 or 0134236988 πŸ“§ creativepixel.ent @gmail.com Walk in : L 06, Malacca International Bowling Centre Fb : https://www.facebook.com/creativepixel.ent/ -------------------------------------------------------------------------------------- #creative #pixel #design #printing #cetak #printingmelaka #melaka #sayaanakmelaka #kamianakmelaka #printinglocal #printingmurah #banner #designbanner #bunting #xstand #tripodstand #roundbasestand #rolledup #kadkahwin #perkahwinan #sticker #backdrop #flyers #brochure #signboard #signage #tshirt #cenderahati #canvas #namecard