#cantik 7.597M Posts

Udah pernah coba berbagai macem produk tapi berat badan gak turun-turun ??? Makin hari jarum timbangan makin kekanan ??? Kancing baju berasa teriak-teriak ??? Perut pipi lengan makin tembem ??? . Ets jangan hopeless dulu doooong Cobain WMP & DTOZYM Produk pelangsing yang gak pernah bikin PHP !!! DUET MAUT PASTI JOSH !!! Pencernaan lancar... perut buncit hilang.. pipi makin tirus dan lengan makin aduhaiiiy 😍 . Bacain testi terus scroll keatas kebawah, atuh kapan kurusnya ??? 😅😅😅 yok action sekarang buktikan sendiri.. punya berat badan ideal itu asik lebih percaya diri dan lebih sehat 😘😘😘 . info order chat langsung yaaaaa 😗😗😗 Linda 💌 BBM 2AB7389D 💬 LINE lindaaini23 📲 Wa 0815-7323-7737 🔓 IG http://instagram.com/queenherbal.id #wmp #wmpmurah #wmpasli #wmporiginal #wmphwi #slimjus #wmpori #wmpbandung #wmptermurah #pelangsing #ideal #cantik #diet #herbal #wmpherbal #herbalhwi #queenherbal #olshophwi #olshoptrusted #olshopbandung #murah #termurah #bisnisgojem #hwilifestyle #bisnishwi #distributorverified
Puasa datang lagi.. dah boleh bersedia untuk raya.. Lipsmatte MUAHH by wna Mengapa bayar lebih???? Hanya Rm 40.00 je taw Nak order ✅✅✅✅✅✅ Whatsapp / Comment / Dm / Pm ➡ 012-2962352 Whatsapp / Comment / Dm / Pm ➡ 012-2962352 Whatsapp / Comment / Dm / Pm ➡ 012-2962352 Whatsapp / Comment / Dm / Pm ➡ 012-2962352 😘😘 #jualmurah #sayajual #fat2slim #jomkurus #krimpanas #krimkurus #jomcantik #jomsihat #igonline #igbusiness #igmalaysiashop #igmalaysiashoppingonline #lipstickmurah #lipstick #lips👄 #lipstik #lipmatte #lipstik #newlipstick #jualmurah #sayajual #fat2slim #jomkurus #krimpanas #krimkurus #jomcantik #jomsihat #igonline #igbusiness #igmalaysiashop #igmalaysiashoppingonline #putrajaya #cyberjaya #malaysia #superbeauty #creammatte #muahhbywna #lipsmattebywna #krimmuka #krimkurus #cantik
Paket perawatan untuk menghilangkan jerawat. #jerawat #pemutihwajah #cantik #skincare #skin #mulus #putih #merona
#No caption #pictures #home # amel #lia #cantik #beuty # beautiful
Puasa datang lagi.. dah boleh bersedia untuk raya.. Lipsmatte MUAHH by wna Mengapa bayar lebih???? Hanya Rm 40.00 je taw Nak order ✅✅✅✅✅✅ Whatsapp / Comment / Dm / Pm ➡ 012-2962352 Whatsapp / Comment / Dm / Pm ➡ 012-2962352 Whatsapp / Comment / Dm / Pm ➡ 012-2962352 Whatsapp / Comment / Dm / Pm ➡ 012-2962352 😘😘 #jualmurah #sayajual #fat2slim #jomkurus #krimpanas #krimkurus #jomcantik #jomsihat #igonline #igbusiness #igmalaysiashop #igmalaysiashoppingonline #lipstickmurah #lipstick #lips👄 #lipstik #lipmatte #lipstik #newlipstick #jualmurah #sayajual #fat2slim #jomkurus #krimpanas #krimkurus #jomcantik #jomsihat #igonline #igbusiness #igmalaysiashop #igmalaysiashoppingonline #putrajaya #cyberjaya #malaysia #superbeauty #creammatte #muahhbywna #lipsmattebywna #krimmuka #krimkurus #cantik
Tak nak ke RAYA TAHUN NI BERGAYA DENGAN FAKE BRACES?👰🏻 Korang jangan 🙅🏻samakan Fake Braces di @gigi_braces ni sama macam Fake Braces lain ye sebab sangatlah berbeza..yes memang ianya tetap braces biasa tetapi bezanya ialah kualiti dan keselesaan terhadap si pemakai kerana hanya di @gigi_braces terdapat salutan plastik di belakang hujung braces untuk 📍 mengelakkan rasa sakit apabila memakai 📍sangat selamat untuk dipakai dan 📍sangat selesa apabila memakai.Setakat ni sis jujur memang tak pernah ada customer complain pasal fake braces sis ni..Alhamdulillah Terima Kasih untuk feedback yang baik☺😘 • • • #braces #fakebraces #gigi #putih #cantik #murah #pendakap #hipstur #dropship #instagram #suka #lawa #trusted #trustedseller #tutorial #makeup #shawl #matte #bawal #nude #eyebrow #malaysia #white #putih
KODE : ROSIE 6 50.000 Bahan : wolfis casandra Size : 115 x 115cm =========================== FORMAT ORDER : NAMA : ALAMAT LENGKAP : NO HP : KODE : UNTUK ORDER BISA HUBUNGIN LEWAT WA : 085-328-190-303 #jilbabmurah #premiumjilbab #like4follow #likeforfollow #hijab #import #blouseimport #murah #murahmeriah #jualbaju #jualbajuimport #semarang #jawatengah #indonesia #onlineshop #premiumcloute #importpremium #organizer #premiumsilk #organza #katunsilk #premiumcrepe #like #follow #hijabsemarang #hijabindonesia #hijabcantik #cantik #muslimah
Kylie holiday edition hanya Rp. 120.000 😍😍😍 warnanya juga matte beuddd say 😍😍😍 💗💗Semua barang terbatas jadi siapa cepat dia dapat 😍😜💗💗 #makeup #makeupmurah #murahori #sz_galeri #Jakarta #makeupmurahori #cantik #dagelan #makeupmurah #sz_galeri #makeupcantik #makeupcute #superhemat #makeupberkualitas #makeupartis #makeup #sz_galeri #sz_galeri #sz_galeri
MUKA PUTIH BADAN PUN IKUT PUTIH <3 <3 . . "Betul Lah tu.. sebab dalam #GlutacapsBlisters ni #SPECIAL #EDITION ni terkandungnya satu bahan kita panggil Litchi chinensis.. so bahan ni umpama membentuk satu lg lapisan pada kulit kita.. so matahari tak boleh tembus this lapisan..so automatik menjadi sunblock natural pada kita..hebat tak? 😘😘 Bukan je kulit putih malah even tak pakai sunblock pun still kulit maintain putihkan."👍🏼😍 . . . Antara KEBAIKAN GlutaCaps blister =) . 1) Memutihkan Satu Badan. 2) Melembutkan Kulit Badan. 3) Memutihkan Muka Dalam Masa 3-7 hari sahaja. 4) Menghilangkan Jerawat. 5) Menghilangkan Jeragat. 6) Menghilangkan Parut Degil dan Lama. 7) Membuatkan Anda Sangat Menyesal Sbb Tidak Ambil Dari Dulu Lagi. 8) Membuat Kawan2 Anda Puji Anda Semakin Putih. 9) Membuat Anda Bangga Dengan Diri Anda. . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ JOM DAPATKAN GLUTACAPS BLISTER SEKARANG!! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ hubungi kami di 👇👇 . Whatsapp untuk harga kasih sayang .. Taip "GB" ke +6019-5999827 ❤ . Stok TERHAD tau ! Pssssttt !! Takkan nak putih sorang-sorang kan..cepat tag kawan-kawan yang tengah kemurungan sebab tak putih berseri tu sekali okay !! . #glutacaps #tablet #putih #gebu #melepak #sinaranuv #promosi #terlajaklaris #cantik #jelita #kkmapproved #trustedseller #gadismelayu #gadis #gadisdesa #kualalumpur #selangor #perak #pahang #terengganu #kelantan #johor #melaka #penang #malaysia
Nak "feel" mcm "princess" tapi tak mo belanja besar ? . Bajet ciput tapi nak jugak grand hari raya ni . Dengan Daisy automatik dapat merasa jadi princess . Tak payah nak search tutorial bagai . Guna pin je kat atas tepi , dah siap ! . Nak lagi murah , grab sekarang ! Kan jimat RM20 tu siap dapat 1 set . . Nak ? untuk info lagi boleh ws eija 0122223547 copek ! tak banyak dah tinggal kaler ni #veilbyraudhahmy #raudhahmy #done #salepraramadhan #cantik
Hand cream hanya Rp. 85.000 yang super ucul 😍😍😍 bisa untuk menghaluskan tangan+membuat tangan lebih wangi😍😍😍 💗💗Semua barang terbatas jadi siapa cepat dia dapat 😍😜💗💗 #makeup #makeupmurah #murahori #sz_galeri #Jakarta #makeupmurahori #cantik #dagelan #makeupmurah #sz_galeri #makeupcantik #makeupcute #superhemat #makeupberkualitas #makeupartis #makeup #sz_galeri #sz_galeri #sz_galeri
Sepatu Sandal Wanita Flat Brand : Mulan Size : 37 - 39 Warna : Coklat Tua Bahan : Leather Sol : Karet ( Tidak licin & berisik) Tampil Serasi, Enak di Bawa Acara, Cocok Buat Santai, Jalan Jalan and tetep cantik ☺😊😍 Harga : 75.000 Order Langsung Ya Sis.. Wa : 0899 4737 702 Pin : D91AAC7C Happy Shoping 🙏😇 #sepatu #sandal #wanita #mulan #cantik #modis #sepatusandal #jalanjalan #nikah #kondangan #sepatukeren #kerja #bagus
RESELLER OR DROPSHIP WELCOME. SEMUA PRODUK YG ADA DI GALERI_CANTIK 2,,BISA SATUAN YA,,,SESUAI DENGAN KEBUTUHAN,,,, #RESELLER #WANITA #CANTIK #SALON #DROPSHIP #PELUANGUSAHA #INFOBANDUNG #KECANTIKAN #SERUM #SERUMMAGIC #SERUMWAJAH
. GREEN 🌿 . CUTE HARDCASE CASING ♥️ . . Nak tengok koleksi handsock dan stokin yang cantik dan murah? Nak usyar creampuff, takoyaki dan kek yang sedap dan murah? Casing handphone juga ada tau 💕 Nak jadi dropship pun boleh 😘 . Join me : Telegram ♥ https://t.me/minestore Whatsapp Group ♥ https://chat.whatsapp.com/3HVa7iCC1Zl36uAieB7wBc Facebook Page ♥ https://mobile.facebook.com/kacaksstore/?ref=bookmarks Instagram ♥ https://www.instagram.com/kacaksstore/ Contact me ♥ 019-9072039 . . #HandsockMuslimah #HandsockMurah #ILoveIslam #Murah #Handsock #AdaFreePostage #HandsockCantik #HandsockDwicolour #TutupAurat #KainSejuk #Cantik #StokinTangan #StokinKaki #HargaBorong #Promosi #TakMudahSerapAir #HandsockSelesa #StokinLembut #CuteCasing #CasingHardcase #CasingCantik #COD #CakeCheese #Takoyaki #CreampuffLeleh
Pemesanan screen shot gambar harga:115rb harga reseller:110rb Pemesanan hubungi ADMIN ID Line : @jen2403e => pakai @ ya Wa: 08990943949 Mau reseller dan dropship?? boleh banget Yuk hubungi kami segera ya! #tas #cantik #warna #wanita #perempuan #cewek #hijab #muslimah #hijabmuslimah #hijabcantik #tutorialhijab #jakarta #bogor #bekasi #tangerang #depok #hijrah GARANSI TAS Kami memberlakukan kebijakan garansi utk produk tas Kategori garansi: - Kesalahan jahit & proses produksi - Material yang cacat - Aksesories yang cacat/tidak berfungsi
BANGGA RORO MENDUT! Roro Mendut berjuang melestarikan Rasa Cinta dan Bangga terhadap Budaya Cantik Indonesia serta khasiat-khasiat tumbuhan, rerempahan dan biji-bijian hasil pertanian dan perkebunan Indonesia... Roro Mendut membuktikan bahwa produk Indonesia tidak kalah kualitas malah lebih bagus kualitasnya! Bangga Budaya Cantik Indonesia 💆🏻💆🏻💆🏻💆🏻💆🏻💆🏻 . . #roromendutskincare #ROROMENDUT #maskeran #luluran #dandan #manjaindiri #bayiku #pengajian #makeupsendiri #reuni #memanjakandiri #fdbeauty #lulur #tembem #arisan #cantik #kesayangan #indonesiabeautyblogger #kerja #lulurwajah #indobeautygram #jerawatan #clozetteid #narsis #syantik #senyummanis #selfie #fkg #roromendutbekasi #roromendutbintaro
Dari sibuk habiskan duit beli pantyliner setiap hari. Sbb keputihan asyik meleleh . Sebulan dah berapa puluh duit utk pantyliner dah awak labur? Tak pun, boleh sampai ratus-ratus sbb keputihan kronik tahap gaban. 🌚 . Ishhh. Tahukah anda ? Wanita normal pakai pantyliner/tuala wanita time dtg bulan je. . Wanita tidak normal je pakai pantyliner sebab keputihan😹. . Awak normal ke tidak? 😌 . Bila keputihan, kena R A W A T . Rawat sampai akar umbi. Sampai pulih. Sampai kering & bersih. . Jom PM kami, tanya mcm mana nak bersih dan bebas pantyliner sepantas 3 hari. . Tak perlu labur banyak duit. Cukup sekadar utk sebotol Celebrity Feminine Scrub Wash. ALL in ONE. . If korang tak percaya, kami berjaya dapat lebih 500 testimoni KEPUTIHAN, KEGATALAN & BAU Cik Bunga CLEAR CLEAR CLEAR tak sampai CFSW tinggal separuh pun. Di wall kami pun bersepah feedback cust puas hati 100% puas hati. . Yup. Pilih pembersih wanita yang bersifat merawat mcm CFSW. . CFSW rawat sampai akar umbi. Sampai keputihan yang bertukar hijau tu kering dan tak wujud lagi. 😋 Jom, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa dgn Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia ni🤗 . . . wassap 012-2285935 📲 . . POSTAGE: RM8 (S,M) RM11 (S,S) . . . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayastokissahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
KTS kemaren ke Tugu Pahlawan n Museum ALL · · · · #panas, #capek #markotop, #cantik, #ganteng #seru, #kezzel
Dulu berat 40kg je...sekarang berat semakin ideal...selera makan makin bertambah... tak perlu makan pil gemokkk!! Kulit pun makin cerahh... Nuvitta Vitamin C... ✔KULIT CERAH SATU BADAN ✔BADAN SLIM BERAT TURUN ✔SISTEM DALAMAN SIHAT RM 30 SAHAJA!! 📲 60182383440 #NuvittaVitaminCBeauty #putih #sihat #detox #berat #kurus #slim #parut #jerawat #jeragat #resdung #haidlancar #hormonstabil #pregnant #hamil #flawless #gebu #pinkish #infosihat #cantik #putihsatubadan #beauty #sengugut #mua #nomakeup #naturalbeauty
Mau kinclong dalam waktu 4minggu? Bisa bangeeetttt, kan ada Beauty Rossa, siapa siii yg gak tau krim kekinian iniiii😌😌 hayoloh bentar lagi kan lebaran, biar bisa selfie2 nya banyak-banyak😌😌😌 mau paket jerawat juga adaaa yg skrg lagi galau lebaran kok masih ada jerawat, hayuk mumpung masih ada waktu buat muka kinclong kakak2😉😉😉 . #beautyrossa #beautyrossamalang #beautyrossaoriginal #beautyrossa1 #beautyrossamurah #beautyrossaasli #beautyrossajember #beautyrossablitar #beautyrossayogyakarta #beautyrossajogja #cantik #kinclong #jerawat #beautyrossamadura #beautyrossasurabaya #beautyrossalampung #beautyrossakediri #paketpemutih
Aku bidadari mamah dan papah..!! Aku bidadari kecil mereka yg selalu mereka perjuangkan kebahagiaannya ~ Aku bidadari mamah dan papah..!! Aku bidadari cantik mereka yg mereka rawat dengan sebaik mungkin 🌼 Dan untuk kamu, seseorang yg mungkin tidak aku kenal dan tau dari mana datangnya, terima kasih atas semua cacian dan hujatan yg tiada henti 😊 Namun aku bangga karna ini adalah cara termudah wujud kecintaan ku pada mamah dan papah, untuk benar2 bisa menjadi bidadari mereka tidak hanya di dunia, namun bisa membawa mereka sampai ke jannahNya 🌼 . . Repost By : @novianovles 📝📝📝 . . Follow🔮 @hijrahsantun Follow🔮 @hijrahsantun Follow🔮 @hijrahsantun . . Ayo Tag Sahabat Mu💌💌💌 . . #hijrahsantun #beraniberhijrah #angel #dakwah #motivasi #kekinian #hits #hitz #jitra #hijabstyle #hijabmuslimah #hijab #hijabinstan #hijabers #hijabi #cadar #jilbab #ootdhijab #vscogirl #makassar #mataram #balikpapan #santri #cantik #wanita #muslim #muslimah #muslimahindonesia #duniajilbab
Wujudkan impian bunda untuk memiliki buah hati bersama kami KONSULTASI GRATIS Harap menghubungi kami: 📲 Pin BBM: D46FC8A0 📲 WA: 085791907973
Pakettt mantap ni guys hanya Rp. 245.000😍 Cocok buat kalian yang suka make up biar tambah cetarrrr 💥💥💥 yuk sebelum kehabisan stock 😝 💗💗Semua barang terbatas jadi siapa cepat dia dapat 😍😜💗💗 #makeup #makeupmurah #murahori #sz_galeri #Jakarta #makeupmurahori #cantik #dagelan #makeupmurah #sz_galeri #makeupcantik #makeupcute #superhemat #makeupberkualitas #makeupartis #makeup #sz_galeri #sz_galeri #sz_galeri
Pre Ramadhan Promo! 20th May until 1st June 2017 15% OFF ALL ITEMS! . PRICE: Serum rm79 After less 15%= RM67.15 Opulent rm90 After less 15% = RM76.50 Cleanser rm60 After less 15% = RM51 . ORDER: . Whatsapp +6017 346 3976 Whatsapp +6017 346 3976 Whatsapp +6017 346 3976 #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #kosmetik #kulitcantik #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #hsc #heroseorangcinderella #fazbulous #cantik #gebu #flawless #noharmfulchemical #glowingskin #faceoil  #acne #organicbeauty #organicskincare #antiaging #antiagingproducts #skincare #bazaarpaknil #takpenatkejadicantik #terlajaklaris #supplement #cantikdaridalam
#Repost @dinaaaayr ( @get_repost) ・・・ Ngak kerasa fotonya hampir setahun💨 Delt #fff #l4l #lfl #bungasbinian #cantik
HanniDesire ready-made kaftan . . • FREE SIZE • Length - 3 quarter Colour - white and green (ombre) . . Stock sangat limited! Ada banyaaak lagi colour-colour lain and semua cantik-cantik uolls 😍😍 . . PRICE RM180.00 SAHAJA 😱😱 . . Price mmg sangat worth it dgn full beading mcm ni.. Mana nak dapat?!?? So tggu apa lagi uolls? Jom beraya bersama HanniDesire!! 😍✨✨ . . #bajurayamurah #bajuraya #kaftanmurah #kaftan #fullbeading #bajukurung #jomrayabersamaHD #sayajual #sayajualmurah #jomraya #glamraya #HanniDesire #bajumelayu #kurta #readymade #custommade #cantik #sangatcantik
Thank you for shopping at our gallery @datosrisalmahismail. Hopefully to see you again next week ya dato sri 👍👍👍 #Repost @datosrisalmahismail ( @get_repost) ・・・ Saya suka carpet ni meriah colour kannn..3D lagi !! Saya suka colour2 ceria .menaikan mood happy. Saya beli di @therugdealers .. carpet cantik2 limited edition lagi ... #therugdealers #carpet #niagaorangkita #cantik #menarik #menawan #ceria
Nak mix and match Kebaya Nyonya dan Palazzo pun boleh dear. Kebaya Nyonya masih promo 50% tau. Cepatttt dtg ke booth nak deposit dlu pun boleh 😊😊😊 Palazzo yg gorgeous ni hanya RM69 !!! . Tunggu apa lg jom WS admin skrg sbb ada promo menarikkk setiap pembelian ada *FREE GIFT* menanti uolls!! Lau lambat rugii 😱 . Untuk sebarang pertanyaan dan order boleh dibuat melalui: . 📞 WHATSAPP 012 7582700 .. Kami berada di Galleria Kotaraya, JB singgah ke booth kami Booth 24 , bermula 10pagi hingga 10malam 😉 . 🌼Bazar Ramadhan 2017 🌼Galleria Kotaraya JB 🌼10 May hingga 23 June 🌼Booth 24 Level GF (berhadapan Pizza Hut) : : #TradisiRaya2017 #bajuraya #bajuraya2017 #makanak #bajukebaya #kebaya #gadismelayu #fashasandha #rumahkebayabangsar #bridesmaid #singapore #singaporefashion #bruneionline #brunei #cantik #momdaughter #raya2017 #kebayacantik #kebayacantikmalaysia #kebayabigsize #kebayamuslimah #kurungkedah #kurungpahang #kurungmoden
. Siapa belum dapatkan food supplement wajib untuk Ramadan ni?? Grab cepat while stock last!! . . Bukan je dapat kekal maintain bertenaga, tapi dapat maintain kelembapan kulit supaya sihat dan kekal cantik dari dalam 😊 . . Senang je awak nak sihat, cantik dan bertenaga sekaligus.. alang-alang tu flawless lah time raya nanti ☺ . . Jom whatsapp #teamsahi terdekat.. tengah PROMO ni dan stok limited tau 😱 . . #sahiraya #sahi #sahisarangburung #sahibirdnest #sarangburung #birdnest #flawless #jeragat #jerawat #cantik #sihatdancantik #raya2017 #kuihraya #ramadan #puaasa #makananterbaik #malaysia #bazaarpaknil #salamramadan
DREAMCOLOR ICE GREY RP.85.000 SPESIFIKASI : 👉DIAMETER : 14.5MM 👉WATER : 45% 👉MASA PAKAI : 6BULAN 👉POWER : 0.00 S/D -6.00 🔹KANAN KIRI BISA BEDA MINUS 🔹 ============================================= ✅ORIGINAL 💯% ============================================= 💌 HARGA BELUM TERMASUK ONGKOS KIRIM 💌 PENGIRIMAN JNE / POS 💌 ONGKOS KIRIM SESUAI WEB JNE / POS ---------------------------------------------- #85SOFTLENS_NOVHIE #DREAMCOLORSOFTLENS_NOVHIE ---------------------------------------------- ▶PEMBELIAN 2 PASANG DISC RP. 5.000 DARI TOTAL BELANJA ▶BERLAKU KELIPATAN ▶BELI 3 PASANG RP.245.000 ▶BISA CAMPUR DENGAN HARGA YANG SAMA #softlensICE #DREAMCOLORICE #dreamcolor #dreamcolor1 #jualsoftlens #hargagrosir #trustedonlineshop #softlenswarna #hargamurah #softlensmurah #cantik #jualanonline #makeup #makeupindo #olshopmurah #shopjakarta #selfie #softensimport #softlensmurah #ecer #kosmetik #mua #drakor #softlens #readystock #olshopjakarta #onlineshop #softlensoriginal #softlenskorea
DREAMCOLOR ICE BROWN RP.85.000 SPESIFIKASI : 👉DIAMETER : 14.5MM 👉WATER : 45% 👉MASA PAKAI : 6BULAN 👉POWER : 0.00 S/D -6.00 🔹KANAN KIRI BISA BEDA MINUS 🔹 ============================================= ✅ORIGINAL 💯% ============================================= 💌 HARGA BELUM TERMASUK ONGKOS KIRIM 💌 PENGIRIMAN JNE / POS 💌 ONGKOS KIRIM SESUAI WEB JNE / POS ---------------------------------------------- #85SOFTLENS_NOVHIE #DREAMCOLORSOFTLENS_NOVHIE ---------------------------------------------- ▶PEMBELIAN 2 PASANG DISC RP. 5.000 DARI TOTAL BELANJA ▶BERLAKU KELIPATAN ▶BELI 3 PASANG RP.245.000 ▶BISA CAMPUR DENGAN HARGA YANG SAMA #softlensICE #DREAMCOLORICE #dreamcolor #dreamcolor1 #jualsoftlens #hargagrosir #trustedonlineshop #softlenswarna #hargamurah #softlensmurah #cantik #jualanonline #makeup #makeupindo #olshopmurah #shopjakarta #selfie #softensimport #softlensmurah #ecer #kosmetik #mua #drakor #softlens #readystock #olshopjakarta #onlineshop #softlensoriginal #softlenskorea
DREAMCOLOR ICE BLUE RP.85.000 SPESIFIKASI : 👉DIAMETER : 14.5MM 👉WATER : 45% 👉MASA PAKAI : 6BULAN 👉POWER : 0.00 S/D -6.00 🔹KANAN KIRI BISA BEDA MINUS 🔹 ============================================= ✅ORIGINAL 💯% ============================================= 💌 HARGA BELUM TERMASUK ONGKOS KIRIM 💌 PENGIRIMAN JNE / POS 💌 ONGKOS KIRIM SESUAI WEB JNE / POS ---------------------------------------------- #85SOFTLENS_NOVHIE #DREAMCOLORSOFTLENS_NOVHIE ---------------------------------------------- ▶PEMBELIAN 2 PASANG DISC RP. 5.000 DARI TOTAL BELANJA ▶BERLAKU KELIPATAN ▶BELI 3 PASANG RP.245.000 ▶BISA CAMPUR DENGAN HARGA YANG SAMA #softlensICE #DREAMCOLORICE #dreamcolor #dreamcolor1 #jualsoftlens #hargagrosir #trustedonlineshop #softlenswarna #hargamurah #softlensmurah #cantik #jualanonline #makeup #makeupindo #olshopmurah #shopjakarta #selfie #softensimport #softlensmurah #ecer #kosmetik #mua #drakor #softlens #readystock #olshopjakarta #onlineshop #softlensoriginal #softlenskorea
DREAMCOLOR ICE RP.85.000 SPESIFIKASI : 👉DIAMETER : 14.5MM 👉WATER : 45% 👉MASA PAKAI : 6BULAN 👉POWER : 0.00 S/D -6.00 🔹KANAN KIRI BISA BEDA MINUS 🔹 ============================================= ✅ORIGINAL 💯% ============================================= 💌 HARGA BELUM TERMASUK ONGKOS KIRIM 💌 PENGIRIMAN JNE / POS 💌 ONGKOS KIRIM SESUAI WEB JNE / POS ---------------------------------------------- #85SOFTLENS_NOVHIE #DREAMCOLORSOFTLENS_NOVHIE ---------------------------------------------- ▶PEMBELIAN 2 PASANG DISC RP. 5.000 DARI TOTAL BELANJA ▶BERLAKU KELIPATAN ▶BELI 3 PASANG RP.245.000 ▶BISA CAMPUR DENGAN HARGA YANG SAMA #softlensICE #DREAMCOLORICE #dreamcolor #dreamcolor1 #jualsoftlens #hargagrosir #trustedonlineshop #softlenswarna #hargamurah #softlensmurah #cantik #jualanonline #makeup #makeupindo #olshopmurah #shopjakarta #selfie #softensimport #softlensmurah #ecer #kosmetik #mua #drakor #softlens #readystock #olshopjakarta #onlineshop #softlensoriginal #softlenskorea
Masih kuat kan puasanya ? #yang mau tampil cantik di bulan puasa yuk treatment ma kita Choco treatment 60' hrg : 228.000++ Bodyscrub 45' + foot massage 15' Greentea treatment 60' hrg : 228.000++ Get FREE lotion coklat 240 ml Open : 12.00- 22.00 Ethno spa Hotel tangram pekanbaru lantai15 Jl riau no: 147 padang terubuk senapelan Pekanbaru 28154 Reservasi: P : 0761 -7415999 ext. 2 Tini : 08116921925 Pancarkan cantikmu di bulan Ramadhan #cantikpku #pkuonlineshop #infopku #spapku #hotelpku #pkuonlineshop #hotelpku #riauku #cantik
Apapun akan kulakukan guna menyaingi kecantikan bu irna dan sofia latjuba. Kita lihat saja tanggal mainnya, tgl brp? Atur aja sendiri gan #cantik #bigisbeautiful #bigsizeshop #
Selamat menanti buka puasa semua. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . S S S S S S S S S S S S S S S S S S . . . . . . . #babysmart #graduation #babygraduation #babygirls #baby #cantik #follow #like #photo #photobaby
Alhamdulliah dpet testi lagi dri hongkong Yuk kulitnya dirawat say mau lebaran masa kusem terus kan harus tampil beda dong TESTI BANYAK BANGET ,KALIAN GK PERLU MAHAL, SUNTIK PUTIH ATAU APA .CUKUP PAKAI HANDBODY RACIKAN DARI CUTRIASKINCARE KULIT PUTIH DAMBAAN KAMU BISA KAMU MILIKI SAY NO EFEK SAMPING ATAU KETERGANTUNGAN ,AMAN YA MURNI SUSU SAPI #pemutih #cream #wanita #cantik #pemutihbadan #maskerpemutih #pelangsing #peninggibadan #pembesarpayudara #obatherbal #obat #murah #pengemuk #mataminus #seluruhindonesia #