#byrara 798 Posts

Bismillahirrahmanirrahim. 🌺Design meletop KURUNG moden songket printed . 🌺 KURUNG SONGKET FLORA TABUR 🌺 .. 🌺 Material SAKURA 🌺 Baju zip belakang 🌺 Pinggang kain bergetah kiri & kanan . 💕kain sangat berkualiti 💕tidak panas dan selesa bila dipakai 💕tidak melekat peluh 💕very high quality 💕mudah digosok 💕saiz standard S,M,L&XL . ✓ Harga : RM130 FREE POSTAGE SM/SS . PROSES ORDER 5 - 8 HARI BEKERJA . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsongket #songketprinted #sakurasilk #songketbungatabur #kurungmoden #bajukurung #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 🌺Design meletop KURUNG moden songket printed . 🌺 KURUNG SONGKET FLORA TABUR 🌺 .. 🌺 Material SAKURA 🌺 Baju zip belakang 🌺 Pinggang kain bergetah kiri & kanan . 💕kain sangat berkualiti 💕tidak panas dan selesa bila dipakai 💕tidak melekat peluh 💕very high quality 💕mudah digosok 💕saiz standard S,M,L&XL . ✓ Harga : RM130 FREE POSTAGE SM/SS . PROSES ORDER 5 - 8 HARI BEKERJA . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsongket #songketprinted #sakurasilk #songketbungatabur #kurungmoden #bajukurung #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. Nak simple simple je, tapi nak cantik manis, semanis lollipop gitu🍭 . . *** Kurung Syikeen 3.0 ***. . Sesekali tampil ringkas pun sweet jugak kan. . . Cuba tenung lama2 kurung Syikeen ni ringkas + bergaya kan. Yerlah baju plain, takde corak2 tapi kat hujung lengan ada sikit ropol ropol sweet tu. Tu yg nampak waowww bila sis pakai. . . Meh rapat2 akak nak cerita sikit2 pasal Kurung Syikeen ni: . 🍭 Material paloma yang mudah iron + tak mudah renyuk. . 🍭Tahan lasak nak basuh masuk ajer mesin basuh. . 🍭Cutting longgar tak ikut body shape pun kalau disarungkan. . 🍭Baju ada span di bahu. 🍭Kain lipat batik so takde belah belah. Boleh melangkah dgn sopan. . 🍭Kain ada sebahagian getah di kiri dan kanan so boleh tarik lagi ukuran pinggang strech to 4" . 🍭Ada size SS hingga XXL . . Sila ambil kita perbezaan warna sebenar atas sebab faktor pengcahayaan kamera . ✓ Harga RM110.00 * Postage rm10 sem/ RM13 ss * 3 helai free postage . 3 - 7 hari proses order . ✓ Berminat, Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsyikeen3.0 #kurungmoden #bajukurung #palomasilk #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. Nak simple simple je, tapi nak cantik manis, semanis lollipop gitu🍭 . . *** Kurung Syikeen 3.0 ***. . Sesekali tampil ringkas pun sweet jugak kan. . . Cuba tenung lama2 kurung Syikeen ni ringkas + bergaya kan. Yerlah baju plain, takde corak2 tapi kat hujung lengan ada sikit ropol ropol sweet tu. Tu yg nampak waowww bila sis pakai. . . Meh rapat2 akak nak cerita sikit2 pasal Kurung Syikeen ni: . 🍭 Material paloma yang mudah iron + tak mudah renyuk. . 🍭Tahan lasak nak basuh masuk ajer mesin basuh. . 🍭Cutting longgar tak ikut body shape pun kalau disarungkan. . 🍭Baju ada span di bahu. 🍭Kain lipat batik so takde belah belah. Boleh melangkah dgn sopan. . 🍭Kain ada sebahagian getah di kiri dan kanan so boleh tarik lagi ukuran pinggang strech to 4" . 🍭Ada size SS hingga XXL . . Sila ambil kita perbezaan warna sebenar atas sebab faktor pengcahayaan kamera . ✓ Harga RM110.00 * Postage rm10 sem/ RM13 ss * 3 helai free postage . 3 - 7 hari proses order . ✓ Berminat, Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsyikeen3.0 #kurungmoden #bajukurung #palomasilk #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. Nak simple simple je, tapi nak cantik manis, semanis lollipop gitu🍭 . . *** Kurung Syikeen 3.0 ***. . Sesekali tampil ringkas pun sweet jugak kan. . . Cuba tenung lama2 kurung Syikeen ni ringkas + bergaya kan. Yerlah baju plain, takde corak2 tapi kat hujung lengan ada sikit ropol ropol sweet tu. Tu yg nampak waowww bila sis pakai. . . Meh rapat2 akak nak cerita sikit2 pasal Kurung Syikeen ni: . 🍭 Material paloma yang mudah iron + tak mudah renyuk. . 🍭Tahan lasak nak basuh masuk ajer mesin basuh. . 🍭Cutting longgar tak ikut body shape pun kalau disarungkan. . 🍭Baju ada span di bahu. 🍭Kain lipat batik so takde belah belah. Boleh melangkah dgn sopan. . 🍭Kain ada sebahagian getah di kiri dan kanan so boleh tarik lagi ukuran pinggang strech to 4" . 🍭Ada size SS hingga XXL . . Sila ambil kita perbezaan warna sebenar atas sebab faktor pengcahayaan kamera . ✓ Harga RM110.00 * Postage rm10 sem/ RM13 ss * 3 helai free postage . 3 - 7 hari proses order . ✓ Berminat, Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsyikeen3.0 #kurungmoden #bajukurung #palomasilk #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. Nak simple simple je, tapi nak cantik manis, semanis lollipop gitu🍭 . . *** Kurung Syikeen 3.0 ***. . Sesekali tampil ringkas pun sweet jugak kan. . . Cuba tenung lama2 kurung Syikeen ni ringkas + bergaya kan. Yerlah baju plain, takde corak2 tapi kat hujung lengan ada sikit ropol ropol sweet tu. Tu yg nampak waowww bila sis pakai. . . Meh rapat2 akak nak cerita sikit2 pasal Kurung Syikeen ni: . 🍭 Material paloma yang mudah iron + tak mudah renyuk. . 🍭Tahan lasak nak basuh masuk ajer mesin basuh. . 🍭Cutting longgar tak ikut body shape pun kalau disarungkan. . 🍭Baju ada span di bahu. 🍭Kain lipat batik so takde belah belah. Boleh melangkah dgn sopan. . 🍭Kain ada sebahagian getah di kiri dan kanan so boleh tarik lagi ukuran pinggang strech to 4" . 🍭Ada size SS hingga XXL . . Sila ambil kita perbezaan warna sebenar atas sebab faktor pengcahayaan kamera . ✓ Harga RM110.00 * Postage rm10 sem/ RM13 ss * 3 helai free postage . 3 - 7 hari proses order . ✓ Berminat, Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsyikeen3.0 #kurungmoden #bajukurung #palomasilk #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 💦 SONGKET PRINTED yang jadi rebutan ramai. Yang Penting Tak Gatal ! Tak jemu mata memandang! . Design evergreen klasik warisan melayu! Anytime Boleh Pakai 💦 . NEW ARRIVAL ‼️ . 💦 KURUNG MODEN SONGKET PRINTED DAHLIA 2.0 💦 ------------------------------------------------------- . Rugi kalau tak grab kurung SONGKET PRINTED ni! . Keistimewaan Songket Printed On Cotton by LTC yg Menjadi Rebutan Ramai : . . • Material JAPANESE COTTON . • Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI . • Printing yang sangat-sangat sharp . • Mudah digosok. Tahan Lasak . • Evergreen quality . • Kain tak luntur warna. Tidak kecut . • Paling best sangat serap peluh . . 🌺Material Baju Platinum Pearl Skin . 🌺Material Kain Japanese Cotton . 🌺Cutting Loose Berdutt Belakang . 🌺Jenis Kain A Cut . 🌺Pinggang Bergetah Kiri & Kanan . 🌺Zip Kain Sebelah Kiri . 🌺Saiz S M L XL XXL . Cepat‼️STOCK SANGAT TERHAD‼️WARNA2 YG MENAWAN‼️Kombinasi warna yg menakjubkan. . OFFER PRICE : 🔴 RM 120.00 FREE POSTAGE 🔴 . 🕹 Proceed Order 7 - 10 Day . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsongket #songketdahlia #ukurankurungmoden #songketprinted #kurungmoden #bajukurung #japanesecotton #pearlskin #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 💦 SONGKET PRINTED yang jadi rebutan ramai. Yang Penting Tak Gatal ! Tak jemu mata memandang! . Design evergreen klasik warisan melayu! Anytime Boleh Pakai 💦 . NEW ARRIVAL ‼️ . 💦 KURUNG MODEN SONGKET PRINTED DAHLIA 2.0 💦 ------------------------------------------------------- . Rugi kalau tak grab kurung SONGKET PRINTED ni! . Keistimewaan Songket Printed On Cotton by LTC yg Menjadi Rebutan Ramai : . . • Material JAPANESE COTTON . • Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI . • Printing yang sangat-sangat sharp . • Mudah digosok. Tahan Lasak . • Evergreen quality . • Kain tak luntur warna. Tidak kecut . • Paling best sangat serap peluh . . 🌺Material Baju Platinum Pearl Skin . 🌺Material Kain Japanese Cotton . 🌺Cutting Loose Berdutt Belakang . 🌺Jenis Kain A Cut . 🌺Pinggang Bergetah Kiri & Kanan . 🌺Zip Kain Sebelah Kiri . 🌺Saiz S M L XL XXL . Cepat‼️STOCK SANGAT TERHAD‼️WARNA2 YG MENAWAN‼️Kombinasi warna yg menakjubkan. . OFFER PRICE : 🔴 RM 120.00 FREE POSTAGE 🔴 . 🕹 Proceed Order 7 - 10 Day . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsongket #songketdahlia #black #songketprinted #kurungmoden #bajukurung #japanesecotton #pearlskin #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 💦 SONGKET PRINTED yang jadi rebutan ramai. Yang Penting Tak Gatal ! Tak jemu mata memandang! . Design evergreen klasik warisan melayu! Anytime Boleh Pakai 💦 . NEW ARRIVAL ‼️ . 💦 KURUNG MODEN SONGKET PRINTED DAHLIA 2.0 💦 ------------------------------------------------------- . Rugi kalau tak grab kurung SONGKET PRINTED ni! . Keistimewaan Songket Printed On Cotton by LTC yg Menjadi Rebutan Ramai : . . • Material JAPANESE COTTON . • Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI . • Printing yang sangat-sangat sharp . • Mudah digosok. Tahan Lasak . • Evergreen quality . • Kain tak luntur warna. Tidak kecut . • Paling best sangat serap peluh . . 🌺Material Baju Platinum Pearl Skin . 🌺Material Kain Japanese Cotton . 🌺Cutting Loose Berdutt Belakang . 🌺Jenis Kain A Cut . 🌺Pinggang Bergetah Kiri & Kanan . 🌺Zip Kain Sebelah Kiri . 🌺Saiz S M L XL XXL . Cepat‼️STOCK SANGAT TERHAD‼️WARNA2 YG MENAWAN‼️Kombinasi warna yg menakjubkan. . OFFER PRICE : 🔴 RM 120.00 FREE POSTAGE 🔴 . 🕹 Proceed Order 7 - 10 Day . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsongket #songketdahlia #emeraldgreen #songketprinted #kurungmoden #bajukurung #japanesecotton #pearlskin #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 💦 SONGKET PRINTED yang jadi rebutan ramai. Yang Penting Tak Gatal ! Tak jemu mata memandang! . Design evergreen klasik warisan melayu! Anytime Boleh Pakai 💦 . NEW ARRIVAL ‼️ . 💦 KURUNG MODEN SONGKET PRINTED DAHLIA 2.0 💦 ------------------------------------------------------- . Rugi kalau tak grab kurung SONGKET PRINTED ni! . Keistimewaan Songket Printed On Cotton by LTC yg Menjadi Rebutan Ramai : . . • Material JAPANESE COTTON . • Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI . • Printing yang sangat-sangat sharp . • Mudah digosok. Tahan Lasak . • Evergreen quality . • Kain tak luntur warna. Tidak kecut . • Paling best sangat serap peluh . . 🌺Material Baju Platinum Pearl Skin . 🌺Material Kain Japanese Cotton . 🌺Cutting Loose Berdutt Belakang . 🌺Jenis Kain A Cut . 🌺Pinggang Bergetah Kiri & Kanan . 🌺Zip Kain Sebelah Kiri . 🌺Saiz S M L XL XXL . Cepat‼️STOCK SANGAT TERHAD‼️WARNA2 YG MENAWAN‼️Kombinasi warna yg menakjubkan. . OFFER PRICE : 🔴 RM 120.00 FREE POSTAGE 🔴 . 🕹 Proceed Order 7 - 10 Day . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsongket #songketdahlia #darkblue #songketprinted #kurungmoden #bajukurung #japanesecotton #pearlskin #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 💦 SONGKET PRINTED yang jadi rebutan ramai. Yang Penting Tak Gatal ! Tak jemu mata memandang! . Design evergreen klasik warisan melayu! Anytime Boleh Pakai 💦 . NEW ARRIVAL ‼️ . 💦 KURUNG MODEN SONGKET PRINTED DAHLIA 2.0 💦 ------------------------------------------------------- . Rugi kalau tak grab kurung SONGKET PRINTED ni! . Keistimewaan Songket Printed On Cotton by LTC yg Menjadi Rebutan Ramai : . . • Material JAPANESE COTTON . • Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI . • Printing yang sangat-sangat sharp . • Mudah digosok. Tahan Lasak . • Evergreen quality . • Kain tak luntur warna. Tidak kecut . • Paling best sangat serap peluh . . 🌺Material Baju Platinum Pearl Skin . 🌺Material Kain Japanese Cotton . 🌺Cutting Loose Berdutt Belakang . 🌺Jenis Kain A Cut . 🌺Pinggang Bergetah Kiri & Kanan . 🌺Zip Kain Sebelah Kiri . 🌺Saiz S M L XL XXL . Cepat‼️STOCK SANGAT TERHAD‼️WARNA2 YG MENAWAN‼️Kombinasi warna yg menakjubkan. . OFFER PRICE : 🔴 RM 120.00 FREE POSTAGE 🔴 . 🕹 Proceed Order 7 - 10 Day . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsongket #songketdahlia #orange #songketprinted #kurungmoden #bajukurung #japanesecotton #pearlskin #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 💦 SONGKET PRINTED yang jadi rebutan ramai. Yang Penting Tak Gatal ! Tak jemu mata memandang! . Design evergreen klasik warisan melayu! Anytime Boleh Pakai 💦 . NEW ARRIVAL ‼️ . 💦 KURUNG MODEN SONGKET PRINTED DAHLIA 2.0 💦 ------------------------------------------------------- . Rugi kalau tak grab kurung SONGKET PRINTED ni! . Keistimewaan Songket Printed On Cotton by LTC yg Menjadi Rebutan Ramai : . . • Material JAPANESE COTTON . • Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI . • Printing yang sangat-sangat sharp . • Mudah digosok. Tahan Lasak . • Evergreen quality . • Kain tak luntur warna. Tidak kecut . • Paling best sangat serap peluh . . 🌺Material Baju Platinum Pearl Skin . 🌺Material Kain Japanese Cotton . 🌺Cutting Loose Berdutt Belakang . 🌺Jenis Kain A Cut . 🌺Pinggang Bergetah Kiri & Kanan . 🌺Zip Kain Sebelah Kiri . 🌺Saiz S M L XL XXL . Cepat‼️STOCK SANGAT TERHAD‼️WARNA2 YG MENAWAN‼️Kombinasi warna yg menakjubkan. . OFFER PRICE : 🔴 RM 120.00 FREE POSTAGE 🔴 . 🕹 Proceed Order 7 - 10 Day . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsongket #songketdahlia #purple #songketprinted #kurungmoden #bajukurung #japanesecotton #pearlskin #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 💥SALE SALE SALE💥 ‼️LIMITED STOCK‼️ . 💖RAISYA KURUNG ... Design Simple Tetapi Menarik Dipandang dan Harga of Course MAMPU MILIK . . ✔️ Material Royal Silk ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Design Kurung Mini Moden (Kembang Sedikit) . ✔️ Saiz Available dr S-XXL ✔️ Berdutt Belakang dan Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut . 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order . ⚡HARGA :- 🔵RM88sm/93ss🔵 . 📌 3 - 5 hari proses order . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungraisya #kurungmoden #bajukurung #royalsilk #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 💥SALE SALE SALE💥 ‼️LIMITED STOCK‼️ . 💖RAISYA KURUNG ... Design Simple Tetapi Menarik Dipandang dan Harga of Course MAMPU MILIK . . ✔️ Material Royal Silk ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Design Kurung Mini Moden (Kembang Sedikit) . ✔️ Saiz Available dr S-XXL ✔️ Berdutt Belakang dan Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut . 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order . ⚡HARGA :- 🔵RM88sm/93ss🔵 . 📌 3 - 5 hari proses order . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungraisya #kurungmoden #bajukurung #royalsilk #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 🔥HOT FROM OVEN🔥 . . 🌸 KURUNG SALJU Mini Kurung Moden Terkini daripada Dubai Silk 😍 . 🌸KEISTIMEWAAN KURUNG SALJU . . ✔️Harga of Course MAMPU MILIK . ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr S-XXL ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan . 🌸 ❌ kecut . 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order . Normal Price RM135.00 . PROMO PRICE👇🏼 🔴RM120SM/RM125SS🔴 . 3 - 7 hari proses order . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 019-4481927 Whatsapp 📲 019-4481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsalju #kurungmoden #bajukurung #dubaisilk #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 🔥HOT FROM OVEN🔥 . . 🌸 KURUNG SALJU Mini Kurung Moden Terkini daripada Dubai Silk 😍 . 🌸KEISTIMEWAAN KURUNG SALJU . . ✔️Harga of Course MAMPU MILIK . ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr S-XXL ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan . 🌸 ❌ kecut . 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order . Normal Price RM135.00 . PROMO PRICE👇🏼 🔴RM120SM/RM125SS🔴 . 3 - 7 hari proses order . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 019-4481927 Whatsapp 📲 019-4481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsalju #kurungmoden #bajukurung #dubaisilk #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 🔥HOT FROM OVEN🔥 . . 🌸 KURUNG SALJU Mini Kurung Moden Terkini daripada Dubai Silk 😍 . 🌸KEISTIMEWAAN KURUNG SALJU . . ✔️Harga of Course MAMPU MILIK . ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr S-XXL ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan . 🌸 ❌ kecut . 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order . Normal Price RM135.00 . PROMO PRICE👇🏼 🔴RM120SM/RM125SS🔴 . 3 - 7 hari proses order . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 019-4481927 Whatsapp 📲 019-4481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsalju #kurungmoden #bajukurung #dubaisilk #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 🔥HOT FROM OVEN🔥 . . 🌸 KURUNG SALJU Mini Kurung Moden Terkini daripada Dubai Silk 😍 . 🌸KEISTIMEWAAN KURUNG SALJU . . ✔️Harga of Course MAMPU MILIK . ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr S-XXL ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan . 🌸 ❌ kecut . 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order . Normal Price RM135.00 . PROMO PRICE👇🏼 🔴RM120SM/RM125SS🔴 . 3 - 7 hari proses order . ✓ Berminat, hubungi : Whatsapp 📲 019-4481927 Whatsapp 📲 019-4481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kurungsalju #kurungmoden #bajukurung #dubaisilk #kurungmerecik #rtwkurung #ootdkurung #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah