#borong 992.167K Posts

Coach set 2 in 1 SM - RM 69 SS - RM 75 ๐Ÿ’ Gred AAA ๐Ÿ’ Ready Stock ๐Ÿ’ Set 2in1 ๐Ÿ’ Code : 088-1 # IG @beg.gorgeous2 wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 IG @beg.gorgeous2 #0183689256 #absolutelyelegant #begmurah #begcantik #borong #minyakwangi #fashasanda #fattahamin #fazura #handbagmurah #bazarniaga #assalammualaikum #sarapanpagi #bagpack #handbag #begsekolah #blouse #baju #shawl #I
Coach set 2 in 1 SM - RM 69 SS - RM 75 ๐Ÿ’ Gred AAA ๐Ÿ’ Ready Stock ๐Ÿ’ Set 2in1 ๐Ÿ’ Code : 088-1 # IG @beg.gorgeous2 wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 IG @beg.gorgeous2 #0183689256 #absolutelyelegant #begmurah #begcantik #borong #minyakwangi #fashasanda #fattahamin #fazura #handbagmurah #bazarniaga #assalammualaikum #sarapanpagi #bagpack #handbag #begsekolah #blouse #baju #shawl #I
Coach set 2 in 1 SM - RM 69 SS - RM 75 ๐Ÿ’ Gred AAA ๐Ÿ’ Ready Stock ๐Ÿ’ Set 2in1 ๐Ÿ’ Code : 088-1 # IG @beg.gorgeous2 wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 IG @beg.gorgeous2 #0183689256 #absolutelyelegant #begmurah #begcantik #borong #minyakwangi #fashasanda #fattahamin #fazura #handbagmurah #bazarniaga #assalammualaikum #sarapanpagi #bagpack #handbag #begsekolah #blouse #baju #shawl #I
Coach set 2 in 1 SM - RM 69 SS - RM 75 ๐Ÿ’ Gred AAA ๐Ÿ’ Ready Stock ๐Ÿ’ Set 2in1 ๐Ÿ’ Code : 088-1 # IG @beg.gorgeous2 wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 IG @beg.gorgeous2 #0183689256 #absolutelyelegant #begmurah #begcantik #borong #minyakwangi #fashasanda #fattahamin #fazura #handbagmurah #bazarniaga #assalammualaikum #sarapanpagi #bagpack #handbag #begsekolah #blouse #baju #shawl #I
Coach set 2 in 1 SM - RM 69 SS - RM 75 ๐Ÿ’ Gred AAA ๐Ÿ’ Ready Stock ๐Ÿ’ Set 2in1 ๐Ÿ’ Code : 088-1 # IG @beg.gorgeous2 wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 IG @beg.gorgeous2 #0183689256 #absolutelyelegant #begmurah #begcantik #borong #minyakwangi #fashasanda #fattahamin #fazura #handbagmurah #bazarniaga #assalammualaikum #sarapanpagi #bagpack #handbag #begsekolah #blouse #baju #shawl #I
Dont u know guys, coffee can lighten and whiten your skin and also act as an anti-aging for ur skin . . Helps reduce wrinkle as well ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜Ž . . Wanna know details??? Dm me ye ๐Ÿ“ฒโค๏ธ . #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #followme #visitmyig #jomjadicantik #jombelidengansaya #borong #borongkosmetik #borongkosmetikonline #alhamdulillah #beautybyrayyan #scrubs #organicskincare #COD #kelantan #kotabharu #jasminesoap #cantiksemulajadi #naturalbeauty #nochemical #murahberkualiti #homemadeproduct #usahawanmuda #usahawankelate #tokeysabun
Coach set 2 in 1 SM - RM 69 SS - RM 75 ๐Ÿ’ Gred AAA ๐Ÿ’ Ready Stock ๐Ÿ’ Set 2in1 ๐Ÿ’ Code : 088-1 # IG @beg.gorgeous2 wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 IG @beg.gorgeous2 #0183689256 #absolutelyelegant #begmurah #begcantik #borong #minyakwangi #fashasanda #fattahamin #fazura #handbagmurah #bazarniaga #assalammualaikum #sarapanpagi #bagpack #handbag #begsekolah #blouse #baju #shawl #I
Testimoni๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tak pernah tak cantik la...smue shawl & tudung mengikut trend terkini.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . RM23/helai SAHAJA!!! Postage RM7sm/RM11ss SPECIAL OFFER!!! Utk Belian borong . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ PM 017 6659624 . Sementara stok masih ada.. #shawlardylatouch #instantshawl #instantshawlmurah #sayajualinstantshawl #borong #borongtudung #borongtudungmurah #sayajualborong #borongmurah #borongmalaysia #boronginstantshawl #hijab #shawlmurah #borongshawl #tudungraya #tudung #instantshawlcantik #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #upsi #uitm #utm #ukm #upm
Super natural super soft..Confirm tau bila korang pakai mata x terasa pedihhhhhhhh๐Ÿ˜Mata rasa ringan je syg..Rugi tau tak tryyyy hrga pom tengah promosiii๐Ÿ˜˜ : Anda jugak teringin nak mata menawan dan kelihatan mewah??๐Ÿ˜€ ๐Ÿ‘๐Ÿป CARA NAK ORDER : ๐Ÿ“ž whatsapp "HW" ke 011-17838267 ๐Ÿ“ž whatsapp "HW" ke 011-17838267 ๐Ÿ“ž whatsapp "HW" ke 011-17838267 : #adorelens #adorebeauty #softlens #adorebeautysoftlens #lensmalaysia #contactlens #originalcontactlens #malaysia #lensviral #lenslembut #viral #trustedseller #adorelenshq #uitm #upsi #bajumurah #tv3 #neelofa #ctdk #contactlenslembut #borong #kosmetikmurah #kosmetik #sayajual #sayajuallens #bazarpaknil #timorfest #muamalaysia #mekapmurah
โ€Ž๏ทฝ OPEN PRE-ORDER > > > NOW ๐ŸผPre School Bagpack ๐Ÿผ. . ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ๐ŸŽ‰Agents Dropship Wanted๐ŸŽ‰๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ. . Price๐Ÿ’ฒBND18/each. . Size: 23cm x 33cm x 12cm. . ๐ŸŒธAll available instock at our agents ๐ŸŒธ. . ETA โœˆ 7-10 within working days . . < < < Deposit half of the price or Full payment needed to proceed your order > > >. . OPEN for SERIOUS BUYERS ONLY ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ . . ๐Ÿ’Interested?๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ. . ๐Ÿ‘†click link on our bio๐Ÿ‘† #sayajual #brunei #entrepreneur #borong #jual #borong #bruneifm #iklanbisnessbrunei #instapromotesbrunei #advertbruneimurah #affordable #prices #jom #shopping #hfhs #x0x0
Kadang bile dah bkenan kt sesuatu brg tu mcm rs mls2 je nk save no seller tu kan..sape penah rasa cmtu ke akak sorang je cenggitu ehโ‰๏ธโ‰๏ธโ‰๏ธNahhh..akak mudahkan korang yg nk berurusan dgn akk tapi liat bebenor nk save no. akak..nanti klik je kat link whatsapp tu & korang dh terus boleh whatsapp akak tak payah nk save2 no dh..lps tu nak tnye pasal ubat periuk ke nk order manjakani ke dh senang kanโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿค—Apa lagi..jom le whatsapp๐Ÿ˜œ #ubatperiuk #ubatperiukmurah #setpantang #setbersalinmurah #akarkayu #confinementset #confinement #berpantang #bengkaksusu #milkbooster #susudrop #batupahat #kluang #jamumakdara #ubatpiok #crystalshawl #bazarpaknil #bazaronline #murah #borong #manjakani #manjakaniserapat #jsd
Parut baru & lama pon boleh hilang kalau guna COFFEE SCRUB ni secara konsisten . . Kulit setiap orang berbeza-beza Result pon ada yang 2 or 3 kali guna dah ada perubahan Ada jugak yang guna berbotol-botol baru ada nampak perubahan . . Yang penting produk temyracle ni 100% selamat dan organik *sesuai untuk semua jenis kulit . . Nak try tak?? Whatsapp 0125053343 #dropshipwanted . . #byrahinspire #naturalingredients #naturalproduct #borong #murah #skincaremurah #malaysia #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #sunburn
Contrast Fur Case with Ribbon Charm โ€ปOriginal Design by Hepi Sโ€ป In photo: ๐ŸŒผFuchsia-White Retail: RM 57 Pos SM 8 | SS 11 ๐Ÿ’ฎ iPhone ๐Ÿ’ฎ Samsung ๐Ÿ’ฎ Oppo ๐Ÿ’ฎ Huawei ๐Ÿ’ฎ Vivo Whatsapp your phone model to +60162688120 http://hepis.wasap.my #casing #casingbulu #casingfurry #fesyen #casingmalaysia #foncase #iphonecase #samsungcase #oppocase #vivocase #huaweicase #casingborong #phonecovermalaysia #phonecasemalaysia #iphonemalaysia #furcase #koreanstyle #uniquecase #casingbulubulu #furcasemalaysia #furrycase #borongcasing #iphone #borong #readystockcase #bajuiphone #readystockcasing #customcasemy #customcase