#boddiezslimmingherbalbath 774 Posts

BODDIEZ -slimming herbal bath- Kandungan BODDIEZ : Carrot Orange fruit Fragrance Ginseng herbal Ginger Tumeric extract Menthol extract Khasiat BODDIEZ : ♥Mencairkan lemak di badan ♥Menghilangkan selulit dan rekahan ♥Memberikan bentuk badan yang cantik dan kurus ♥Menghilangkan bau badan ♥Mencerahkan kulit ♥Melicinkan dan menghaluskan kulit ♥Menghilangkan parut ♥Mengempiskan perut ♥Mengecilkan lengan dan paha ♥Membakar lemak pada dagu Berat : 400gram ****selamat untuk ibu hamil,menyusu dan berpantang **** Cara penggunaan : Basahkan badan dan gosok boddiez pada tmpt yg nak bakar lemak tu selama 5 ke 10 min. Kemudian bilas *amal setiap hari atau setiap kali mandi *lelaki perempuan boleh pakai *ibu mengandung boleh pakai (kecuali di perut) yg mana nak kecilkan lengan , peha , dagu *tidak sesuai utk kanak2 *boleh dipakai seawal remaja shgga org tua Harga : Rm30 semenanjung Rm40 sabah sarawak Dah masuk pos :) Whatap 0187688289 #boddiezslimmingherbalbath
BODDIEZ -slimming herbal bath- Kandungan BODDIEZ : Carrot Orange fruit Fragrance Ginseng herbal Ginger Tumeric extract Menthol extract Khasiat BODDIEZ : ♥Mencairkan lemak di badan ♥Menghilangkan selulit dan rekahan ♥Memberikan bentuk badan yang cantik dan kurus ♥Menghilangkan bau badan ♥Mencerahkan kulit ♥Melicinkan dan menghaluskan kulit ♥Menghilangkan parut ♥Mengempiskan perut ♥Mengecilkan lengan dan paha ♥Membakar lemak pada dagu Berat : 400gram ****selamat untuk ibu hamil,menyusu dan berpantang **** Cara penggunaan : Basahkan badan dan gosok boddiez pada tmpt yg nak bakar lemak tu selama 5 ke 10 min. Kemudian bilas *amal setiap hari atau setiap kali mandi *lelaki perempuan boleh pakai *ibu mengandung boleh pakai (kecuali di perut) yg mana nak kecilkan lengan , peha , dagu *tidak sesuai utk kanak2 *boleh dipakai seawal remaja shgga org tua Harga : Rm30 semenanjung Rm40 sabah sarawak Dah masuk pos :) Whatap 0187688289 #boddiezslimmingherbalbath
BODDIEZ -slimming herbal bath- Kandungan BODDIEZ : Carrot Orange fruit Fragrance Ginseng herbal Ginger Tumeric extract Menthol extract Khasiat BODDIEZ : ♥Mencairkan lemak di badan ♥Menghilangkan selulit dan rekahan ♥Memberikan bentuk badan yang cantik dan kurus ♥Menghilangkan bau badan ♥Mencerahkan kulit ♥Melicinkan dan menghaluskan kulit ♥Menghilangkan parut ♥Mengempiskan perut ♥Mengecilkan lengan dan paha ♥Membakar lemak pada dagu Berat : 400gram ****selamat untuk ibu hamil,menyusu dan berpantang **** Cara penggunaan : Basahkan badan dan gosok boddiez pada tmpt yg nak bakar lemak tu selama 5 ke 10 min. Kemudian bilas *amal setiap hari atau setiap kali mandi *lelaki perempuan boleh pakai *ibu mengandung boleh pakai (kecuali di perut) yg mana nak kecilkan lengan , peha , dagu *tidak sesuai utk kanak2 *boleh dipakai seawal remaja shgga org tua Harga : Rm30 semenanjung Rm40 sabah sarawak Dah masuk pos :) Whatap 0187688289 #boddiezslimmingherbalbath
BODDIEZ -slimming herbal bath- Kandungan BODDIEZ : Carrot Orange fruit Fragrance Ginseng herbal Ginger Tumeric extract Menthol extract Khasiat BODDIEZ : ♥Mencairkan lemak di badan ♥Menghilangkan selulit dan rekahan ♥Memberikan bentuk badan yang cantik dan kurus ♥Menghilangkan bau badan ♥Mencerahkan kulit ♥Melicinkan dan menghaluskan kulit ♥Menghilangkan parut ♥Mengempiskan perut ♥Mengecilkan lengan dan paha ♥Membakar lemak pada dagu Berat : 400gram ****selamat untuk ibu hamil,menyusu dan berpantang **** Cara penggunaan : Basahkan badan dan gosok boddiez pada tmpt yg nak bakar lemak tu selama 5 ke 10 min. Kemudian bilas *amal setiap hari atau setiap kali mandi *lelaki perempuan boleh pakai *ibu mengandung boleh pakai (kecuali di perut) yg mana nak kecilkan lengan , peha , dagu *tidak sesuai utk kanak2 *boleh dipakai seawal remaja shgga org tua Harga : Rm30 semenanjung Rm40 sabah sarawak Dah masuk pos :) Whatap 0187688289 #boddiezslimmingherbalbath
BODDIEZ -slimming herbal bath- Kandungan BODDIEZ : Carrot Orange fruit Fragrance Ginseng herbal Ginger Tumeric extract Menthol extract Khasiat BODDIEZ : ♥Mencairkan lemak di badan ♥Menghilangkan selulit dan rekahan ♥Memberikan bentuk badan yang cantik dan kurus ♥Menghilangkan bau badan ♥Mencerahkan kulit ♥Melicinkan dan menghaluskan kulit ♥Menghilangkan parut ♥Mengempiskan perut ♥Mengecilkan lengan dan paha ♥Membakar lemak pada dagu Berat : 400gram ****selamat untuk ibu hamil,menyusu dan berpantang **** Cara penggunaan : Basahkan badan dan gosok boddiez pada tmpt yg nak bakar lemak tu selama 5 ke 10 min. Kemudian bilas *amal setiap hari atau setiap kali mandi *lelaki perempuan boleh pakai *ibu mengandung boleh pakai (kecuali di perut) yg mana nak kecilkan lengan , peha , dagu *tidak sesuai utk kanak2 *boleh dipakai seawal remaja shgga org tua Harga : Rm30 semenanjung Rm40 sabah sarawak Dah masuk pos :) Whatap 0187688289 #boddiezslimmingherbalbath
BODDIEZ -slimming herbal bath- Kandungan BODDIEZ : Carrot Orange fruit Fragrance Ginseng herbal Ginger Tumeric extract Menthol extract Khasiat BODDIEZ : ♥Mencairkan lemak di badan ♥Menghilangkan selulit dan rekahan ♥Memberikan bentuk badan yang cantik dan kurus ♥Menghilangkan bau badan ♥Mencerahkan kulit ♥Melicinkan dan menghaluskan kulit ♥Menghilangkan parut ♥Mengempiskan perut ♥Mengecilkan lengan dan paha ♥Membakar lemak pada dagu Berat : 400gram ****selamat untuk ibu hamil,menyusu dan berpantang **** Cara penggunaan : Basahkan badan dan gosok boddiez pada tmpt yg nak bakar lemak tu selama 5 ke 10 min. Kemudian bilas *amal setiap hari atau setiap kali mandi *lelaki perempuan boleh pakai *ibu mengandung boleh pakai (kecuali di perut) yg mana nak kecilkan lengan , peha , dagu *tidak sesuai utk kanak2 *boleh dipakai seawal remaja shgga org tua Harga : Rm30 semenanjung Rm40 sabah sarawak Dah masuk pos :) Whatap je 0187688289 #boddiezslimmingherbalbath #boddiezslimmingherbalbathmurah
BODDIEZ -slimming herbal bath- Kandungan BODDIEZ : Carrot Orange fruit Fragrance Ginseng herbal Ginger Tumeric extract Menthol extract Khasiat BODDIEZ : ♥Mencairkan lemak di badan ♥Menghilangkan selulit dan rekahan ♥Memberikan bentuk badan yang cantik dan kurus ♥Menghilangkan bau badan ♥Mencerahkan kulit ♥Melicinkan dan menghaluskan kulit ♥Menghilangkan parut ♥Mengempiskan perut ♥Mengecilkan lengan dan paha ♥Membakar lemak pada dagu Berat : 400gram ****selamat untuk ibu hamil,menyusu dan berpantang **** Cara penggunaan : Basahkan badan dan gosok boddiez pada tmpt yg nak bakar lemak tu selama 5 ke 10 min. Kemudian bilas *amal setiap hari atau setiap kali mandi *lelaki perempuan boleh pakai *ibu mengandung boleh pakai (kecuali di perut) yg mana nak kecilkan lengan , peha , dagu *tidak sesuai utk kanak2 *boleh dipakai seawal remaja shgga org tua Harga : Rm30 semenanjung Rm40 sabah sarawak Dah masuk pos :) Whatap je 0187688289 #boddiezslimmingherbalbath
BODDIEZ -slimming herbal bath- Kandungan BODDIEZ : Carrot Orange fruit Fragrance Ginseng herbal Ginger Tumeric extract Menthol extract Khasiat BODDIEZ : ♥Mencairkan lemak di badan ♥Menghilangkan selulit dan rekahan ♥Memberikan bentuk badan yang cantik dan kurus ♥Menghilangkan bau badan ♥Mencerahkan kulit ♥Melicinkan dan menghaluskan kulit ♥Menghilangkan parut ♥Mengempiskan perut ♥Mengecilkan lengan dan paha ♥Membakar lemak pada dagu Berat : 400gram ****selamat untuk ibu hamil,menyusu dan berpantang **** Cara penggunaan : Basahkan badan dan gosok boddiez pada tmpt yg nak bakar lemak tu selama 5 ke 10 min. Kemudian bilas *amal setiap hari atau setiap kali mandi *lelaki perempuan boleh pakai *ibu mengandung boleh pakai (kecuali di perut) yg mana nak kecilkan lengan , peha , dagu *tidak sesuai utk kanak2 *boleh dipakai seawal remaja shgga org tua Harga : Rm30 semenanjung Rm40 sabah sarawak Dah masuk pos :) Whatap je 0187688289 #boddiezslimmingherbalbath #boddiezslimmingherbalbathmurah
Hye uols!🌤 Anda kerap berjoging/ bersukan/ terpaksa hadap matahari hari2? . Jangan risau..🙅🏻sekarang kan dah ada SureGlowLotion utk melindungi kulit uols dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu2 terus nampak tona kulit lebih cerah! . For more details, kindly whatsapp 0173228734. . Whatsapp 0173228734 okay 👌🏻 . . #princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #amberlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
DEEPAVALI SALE🔥 . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak PUTIH & CANTIK ??? . Sekarang Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI DEEPAVALI. Jom dapatkan SEKARANG! Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. . Haaa tunggu apa lagi uols?? . P/s : PROMOSI BERMULA 18/10/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . NAK CANTIK & PUTIH ??? Ada FREE GIFT menanti uoollsss yang bertuah ❤. . Whatsapp 📲0173228734 NOW ! #princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
DEEPAVALI SALE🔥 . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak PUTIH & CANTIK ??? . Sekarang Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI DEEPAVALI. Jom dapatkan SEKARANG! Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. . Haaa tunggu apa lagi uols?? . P/s : PROMOSI BERMULA 18/10/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . NAK CANTIK & PUTIH ??? Ada FREE GIFT menanti uoollsss yang bertuah ❤. . Whatsapp 📲0173228734 NOW ! #princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
DEEPAVALI SALE🔥 . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak PUTIH & CANTIK ??? . Sekarang Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI DEEPAVALI. Jom dapatkan SEKARANG! Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. . Haaa tunggu apa lagi uols?? . P/s : PROMOSI BERMULA 18/10/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . NAK CANTIK & PUTIH ??? Ada FREE GIFT menanti uoollsss yang bertuah ❤. . Whatsapp 📲0173228734 NOW ! #princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
BODDIEZ -slimming herbal bath- Kandungan BODDIEZ : Carrot Orange fruit Fragrance Ginseng herbal Ginger Tumeric extract Menthol extract Khasiat BODDIEZ : ♥Mencairkan lemak di badan ♥Menghilangkan selulit dan rekahan ♥Memberikan bentuk badan yang cantik dan kurus ♥Menghilangkan bau badan ♥Mencerahkan kulit ♥Melicinkan dan menghaluskan kulit ♥Menghilangkan parut ♥Mengempiskan perut ♥Mengecilkan lengan dan paha ♥Membakar lemak pada dagu Berat : 400gram ****selamat untuk ibu hamil,menyusu dan berpantang **** Cara penggunaan : Basahkan badan dan gosok boddiez pada tmpt yg nak bakar lemak tu selama 5 ke 10 min. Kemudian bilas *amal setiap hari atau setiap kali mandi *lelaki perempuan boleh pakai *ibu mengandung boleh pakai (kecuali di perut) yg mana nak kecilkan lengan , peha , dagu *tidak sesuai utk kanak2 *boleh dipakai seawal remaja shgga org tua Harga : Rm30 semenanjung Rm40 sabah sarawak Dah masuk pos :) Whatap 0187688289 #boddiez #boddiezslimmingherbalbath #boddiezmurah
DEEPAVALI SALE🔥 . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak PUTIH & CANTIK ??? . Sekarang Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI DEEPAVALI. Jom dapatkan SEKARANG! Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. . Haaa tunggu apa lagi uols?? . P/s : PROMOSI BERMULA 18/10/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . NAK CANTIK & PUTIH ??? Ada FREE GIFT menanti uoollsss yang bertuah ❤. . Whatsapp 📲0173228734 NOW ! #princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
DEEPAVALI SALE🔥 . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak PUTIH & CANTIK ??? . Sekarang Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI DEEPAVALI. Jom dapatkan SEKARANG! Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. . Haaa tunggu apa lagi uols?? . P/s : PROMOSI BERMULA 18/10/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . NAK CANTIK & PUTIH ??? Ada FREE GIFT menanti uoollsss yang bertuah ❤. . Whatsapp 📲0173228734 NOW ! #princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
DEEPAVALI SALE🔥 . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak PUTIH & CANTIK ??? . Sekarang Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI DEEPAVALI. Jom dapatkan SEKARANG! Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. . Haaa tunggu apa lagi uols?? . P/s : PROMOSI BERMULA 18/10/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . NAK CANTIK & PUTIH ??? Ada FREE GIFT menanti uoollsss yang bertuah ❤. . Whatsapp 📲0173228734 NOW ! #princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion
BODDIEZ -slimming herbal bath- Kandungan BODDIEZ : Carrot Orange fruit Fragrance Ginseng herbal Ginger Tumeric extract Menthol extract Khasiat BODDIEZ : ♥Mencairkan lemak di badan ♥Menghilangkan selulit dan rekahan ♥Memberikan bentuk badan yang cantik dan kurus ♥Menghilangkan bau badan ♥Mencerahkan kulit ♥Melicinkan dan menghaluskan kulit ♥Menghilangkan parut ♥Mengempiskan perut ♥Mengecilkan lengan dan paha ♥Membakar lemak pada dagu Berat : 400gram ****selamat untuk ibu hamil,menyusu dan berpantang **** Cara penggunaan : Basahkan badan dan gosok boddiez pada tmpt yg nak bakar lemak tu selama 5 ke 10 min. Kemudian bilas *amal setiap hari atau setiap kali mandi *lelaki perempuan boleh pakai *ibu mengandung boleh pakai (kecuali di perut) yg mana nak kecilkan lengan , peha , dagu *tidak sesuai utk kanak2 *boleh dipakai seawal remaja shgga org tua Harga : Rm30 semenanjung Rm40 sabah sarawak Dah masuk pos :) Whatap 0187688289 #boddiez #boddiezslimmingherbalbath #boddiezmurah
BODDIEZ -slimming herbal bath- Kandungan BODDIEZ : Carrot Orange fruit Fragrance Ginseng herbal Ginger Tumeric extract Menthol extract Khasiat BODDIEZ : ♥Mencairkan lemak di badan ♥Menghilangkan selulit dan rekahan ♥Memberikan bentuk badan yang cantik dan kurus ♥Menghilangkan bau badan ♥Mencerahkan kulit ♥Melicinkan dan menghaluskan kulit ♥Menghilangkan parut ♥Mengempiskan perut ♥Mengecilkan lengan dan paha ♥Membakar lemak pada dagu Berat : 400gram ****selamat untuk ibu hamil,menyusu dan berpantang **** Cara penggunaan : Basahkan badan dan gosok boddiez pada tmpt yg nak bakar lemak tu selama 5 ke 10 min. Kemudian bilas *amal setiap hari atau setiap kali mandi *lelaki perempuan boleh pakai *ibu mengandung boleh pakai (kecuali di perut) yg mana nak kecilkan lengan , peha , dagu *tidak sesuai utk kanak2 *boleh dipakai seawal remaja shgga org tua Harga : Rm30 semenanjung Rm40 sabah sarawak Dah masuk pos :) Whatap 0187688289 #boddiezslimmingherbalbath #boddiezmurah
*BETOL KE NI 😱😱* 🎊🎉 *HQ BUAT TAWARAN HARGA GILA2 SEMPENA DEEPAVALI*😍🎊🎉 Ni hah! Produk Paling Power dan terlaris abad ini ✅ ~ 😱 !! AMBER LENS !!📣📣📣 mesti korang nak tau *KELEBIHAN CONTACT LENS* ni kan ..👁👁 ☑ LENS VIRAL ARTIS MALAYSIA ☑ Selesa & mudah dipakai ☑ tidak memedihkan mata ☑ mata kelihatan seperti mata asli ☑ texture​ lens yang lembut ☑ Boleh dipakai sehingga 9jam⏰⏰ Yang pasti 👀 *_Ada LULUSAN KKM tau_*👀 keyyy dah bocor rahsia AMBER LENS yg superb ni *CUSTOMER PON CAKAP SELESA TAU* 🔥Hrga JIMAT MELETOP TOP TOP😘 💥Harga asal 1pair lens=RM49 _HARGA SELEPAS DISCOUNT_ Hargaß promosi=RM39!!!💥 *_Hanya 50 orang pembeli terawal sahaja yg akan dapat harga special_ "DEEPAVALI 🤗 Payment untuk promosi *DEEPAVALI* sah & hanya diterima bermula dari 18 oct 2017 - 22 oct 2017 ⏰ sahaja 😭😭(rugi kalau tak dapatkan dengan segera uolls) *ODER harini sebelum harga kembali ke asal* rugi la klau xcuba😘 Whatsaap 0173228734 #princessbvrc #bvrcadvanced #boddiezslimmingherbalbath #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #minyaksusukruqyah #bubblegoldscrub #armilawhiteboost #sureglowlotion #bluelipstickcederevfa #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #gebu #awb #tipskurus #skincare #supplement #cantik #glowing #flawless #tipscantik #lens #lotion