#bga 55.887K Posts

Термопаста поверх термопрокладки? Месье знает толк в извещениях! 🤔 P.S.: это не я))) #правильнаячистка в #Енакиево #рукиизплеч #неувсех )) ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪ #ремонкорпуса #заменачипов #bga #заменавидеокарт #заменасеверногомоста #electronic #device #gadget #usb #screen #display #pchelpenakievo
We are all ready for the 2017 BGA Christmas Recital! 1pm, 3pm, and 5pm shows. Worship and Praise Church 3006 E. Laburnum Ave Richmond Va. #bga #christmas
⏩ZAAYA❤⏪ @preetika_pree@harshadaroraoficial ⏩Bölüm(Ep):32⏪ ⏩Şarkı/Song:"Aaj phir tumpe pyaar aaya hai"⏪ 🌼 🌼 🌼 ➡ #beintehaa#benimsin#benimsinkanal7#kanal7#beintehaakanal7#zain#aliya#india#kanal7dizileri#harshadarora#preetikarao#hintdizisi#rangrasiya#aşk#zainusmanabdullah#aliyazainabdullah#tellywood#mumbai#harshika#bidaai#harshadpreetika☘ #love#zaaya#bga#pyaar#ispyarkokyanaamdoon#bollywood#sapnababulkabidaai
's post || Read below for more! + + [Follower Count: 304 🐳] + + Good afternoon everyone! I hope y'all have been having a good day so far. I hope you like this edit. 💗 + + Q Has it snowed where you lived yet? A: Yup! + + Comment '❤' or answer the question above to be tagged in my next edit! + + {Song Recommendation of The Day: Getaway Car by Taylor Swift} + + Tags: #nigahiga #ryanhiga #rhpc #higaholic #lampsquad #lampdom #teehee #lessthanthree #ifartyou #higa #higaholics #lamps #higatv #seanfujiyoshi #gregsaniatan #slopsmcgee #dereleek #derrickdereleek #willshayhan #dainabenzon #dainabobaina #maryerika #monicamiyagi #yellowpaco #BgA #kpoopers
The day has come for you to Cold Brew for your life!! Competition hosted by the @sdcoffeenetwork, art show curated by @yayitzel, 25 coffee, food and merch vendors! 3 of my favorite local DJs will be keeping the vibes going and tons of cold brew samples to go around! Tickets available on my bio and at the door! See you all soon! . . #SDTNT #SDCN #TNT #sandiego #drinklocal #drinklocaldrinkoften #throwdown #latteart #coffeeart #thursdaynightthrowdown #barista #sandiegocoffeenetwork #sandiegotnt #sdcoffeenetwork #sdcoffee #localcoffee #coffeesd #sdcoffeecommunity #coffeecommunity #octnt #latnt #ietnt #bga #baristaguild #coldbrewcity #coldbrewcityfest #coldbrew #bricksd
On continue ce n’est que le début la miff ‼️🎧📀 le son toujours dispo sur les plateformes de téléchargement et YouTube « WM - Aloha » #Aloha #BGA #Llagevi #Wm #paris #vitry #picoftheday
Mais um fim de ano maravilhoso! #bga #lawyersdoitbetter
Sponsor Spotlight: @7seasroasting may be new in the game but they are ready to slay! They are opening a brick and mortar in South Park early next year. They carry a a line of direct trade coffee's from Laos along with other offerings. Want to learn about specialty coffee in Laos? Talk to @7seasroasting! . . . #SDCN #TNT #sandiego #drinklocal #drinklocaldrinkoften #throwdown #latteart #coffeeart #thursdaynightthrowdown #barista #sandiegocoffeenetwork #sandiegotnt #sdcoffeenetwork #sdcoffee #localcoffee #coffeesd #sdcoffeecommunity #coffeecommunity #octnt #latnt #ietnt #bga #baristaguild #coldbrewcity #coldbrewcityfest #coldbrew #bricksd #sdmakers #sandiego #pointloma #coldbrewcityfest #coldbrewcity2017
Don't miss out on having the best Christmas of your life!!head over to @holyseedsbank and follow the rules on there post for your chance to win the #holyseedbank giveaway!! Good Luck to all that enter! Fingers crossed... #SChomegrown #SCraised #SC #803 #GreenFarmInnovations #PrimordialSolutions #FoxFarmsoil #medicalmarijuana #marijuana #marijuanagram #weed #weednation #weedstagram #instaweed #bud #budnation #budstagram #instabud #BGA #BudGrowersAssociation #cannabis #cannabiscures #eastcoast #eastcoastgrower #eastcoastgrowersunited
Congratulations D. Alford hard work paid off. #BGA #FINISH
Pains me to do it, but thanks @kevashton78 for posting this in your red beanie. Who else is wearing theirs to a football game over the festive period?
Pasta Frolla & Confettura di Amarene #pasticceria #bga #bargrottazzurra #anacapriwhynot
Focaccia farcita con Olive, Rucola & Crudo di Parma #rosticceria #focaccia #bga #bargrottazzurra #anacapriwhynot
Pane con sesame per Burger & Mini Burger #burger #bga #homemadebread #bargrottazzurra #anacapriwhynot #panini #sandwiche
Better Grab Sum Chains Babe #BGA #BoyGottaAngle
Herkese günaydın arkadaşlar daha önce ki karşılaştırma yaptığımda tepki verilmişti o yüzden yapmayacaktım aslında ama arkadaşlarin isteği üzerine yaptım babannenin gelişini yapicaktim fakat yapılmış keşfette çıktı bölüm oynayınca daha bir güzel şekilde yapmaya karar verdim #AdınıSenKoy #bga #ErkanMeriç #HazalSubaşı #ZehÖm @erkanmrc @hazalsubasii Ha şunu da soylemeden edemeyecegim bu nazmis nerde entrika var hint dizilerinde onu alıyor biraz romantizmi alsa bari yatak kırılma samanlık sahneleri düşme sahneleri varken bga da baslayip tatlı belaya girdi anne drami rangrasiyadan alıntı ins sonu sensiz olmaz ve madhubalaya bağlamaz
New design is miiint! #bga #bgarmy #sharkplebs #weaintleafin🍃
Сервисный центр Сургут 15.12.17 Аппарат: 📲Айфон 5s ❌грелся при работе телефон Работа: ✅разбор аппарата ✅диагностика (грелась линия 1.1 в cpu) После снятия микросхемы (u7) были серые пятаки. ✅снятие и замена: 💯микросхемы u7 (контролёр питания) ✅сбор аппарата. Время работы :в течение дня. Цена: уточняйте по телефонам Тел: 8(3462) 378-758 Адрес: Бульвар писателей 19/б , офис 205. График работы : с 9.00 до 18.00 #remont #сервис #сургут #сц #айфон #регион86 #бульвар #писателей #заменакрышки #айклауд #снятие #icloud #ребол #bga #bgasurgut #заменамикросхем #айфонbga
Сервисный центр Сургут 15.12.17 Аппарат: 📲Айфон 5s ❌грелся при работе телефон Работа: ✅разбор аппарата ✅диагностика (грелась линия 1.1 в cpu) После снятия микросхемы (u7) были серые пятаки. ✅снятие и замена: 💯микросхемы u7 (контролёр питания) ✅сбор аппарата. Время работы :в течение дня. Цена: уточняйте по телефонам Тел: 8(3462) 378-758 Адрес: Бульвар писателей 19/б , офис 205. График работы : с 9.00 до 18.00 #remont #сервис #сургут #сц #айфон #регион86 #бульвар #писателей #заменакрышки #айклауд #снятие #icloud #ребол #bga #bgasurgut #заменамикросхем #айфонbga
Сервисный центр Сургут 15.12.17 Аппарат: 📲Айфон 5s ❌перестал реагировать на качание (отказ сенсора) Работа: ✅разбор аппарата ✅снятие и замена: 💯микросхемы u12/u15 ✅сбор аппарата. Время работы :в течение дня. Цена: уточняйте по телефонам Тел: 8(3462) 378-758 Адрес: Бульвар писателей 19/б , офис 205. График работы : с 9.00 до 18.00 #remont #сервис #сургут #сц #айфон #регион86 #бульвар #писателей #заменакрышки #айклауд #снятие #icloud #ребол #bga #bgasurgut #заменамикросхем #айфонbga
Сервисный центр Сургут 15.12.17 Аппарат: 📲Айпад мини ❌перестал реагировать на качание (отказ сенсора) Работа: ✅разбор аппарата ✅снятие и замена: 💯сенсорный экран в сборе. ✅сбор аппарата. Время работы :в течение дня. Цена: уточняйте по телефонам Тел: 8(3462) 378-758 Адрес: Бульвар писателей 19/б , офис 205. График работы : с 9.00 до 18.00 #remont #сервис #сургут #сц #айфон #регион86 #бульвар #писателей #заменакрышки #айклауд #снятие #icloud #ребол #bga #bgasurgut #заменамикросхем #айфонbga
Сервисный центр Сургут 15.12.17 Аппарат: 📲Айпад мини ❌перестал реагировать на качание (отказ сенсора) Работа: ✅разбор аппарата ✅снятие и замена: 💯сенсорный экран в сборе. ✅сбор аппарата. Время работы :в течение дня. Цена: уточняйте по телефонам Тел: 8(3462) 378-758 Адрес: Бульвар писателей 19/б , офис 205. График работы : с 9.00 до 18.00 #remont #сервис #сургут #сц #айфон #регион86 #бульвар #писателей #заменакрышки #айклауд #снятие #icloud #ребол #bga #bgasurgut #заменамикросхем #айфонbga
Hai aku ksh tau nih ada yg adain GA menarik nih.. Ayo ikutan sekarang jg karena ini trusted dan no php bgt Ayo ikut kuy GA @kim_sintha.spam . Aku pny pantun nih.. Kelas tenang semua diam Sekolah dicat dengan motif batik Ada yg lagi adain GA @kim_sintha.spam Orangnya ramah juga baik . . Ayo ikut .. WML #bgamyprincesskim #bga #biggiveaway #giveawaysquishyindonesia #giveawaysquishy
Hay guysss... Mana nih suaranyaaa fatimbasties??? Kalo fatnerss manaa??? - Kalian ngaku fans mereka? 😃 Langsung aja ikutan Big GiveAway dari @fatimbesties.fatners_sumatra 👍👍 Karenaaaa Big GiveAway... Kalian tau dong, hadiahnyaa pasti banyakk bangettt kan? Wowwww😍😍😍 Salah satunyaa ada iphone5 guyss 😍 - Langsung ajaaa... Ikutin rulesnya dengan benar yaaa guysss... Simak baik baik jangan sampe lupaaa okee... 1 - 2 - 3 - 1. WAJIB FOLLOW @fatimbesties.fatners_sumatra @abqars_abqars @britneynaora @keyssanovitria 2. SPMLIKE AKUN DIATS 3. SUBCRIBE CHANNEL KesyaNovitri 4. TAG KE AKUN DIATS 5. RESPOST GMBAR DIATAS, DAN KASIH CAPTION SEMENARIK MUNGKIN 6. SERTAKAN HASTAG #bgaakhirtahunfatfat - BISMILAH.... Aku udah lakuin semua rulesnyaaa 🎉🎉🎉 Tinggal geserrr yaaa... Wiss me luck... Oiya guysss jangan curi gambar aku yaa. Hihihi 😂😂 - Mau tau hadiahnyaaa juga? Geser juga yaaa... Lngsung aja ikutannn... Dan kepoin ignyaa @fatimbesties.fatners_sumatra 😘😍💞😊🌹❤💙💖💝💗💙💗❤💗💙💗💝 #lfl #fff #tfl #followforlike #followfofollow #followme #bga #BISMILLAH
Hai kalian pasti lagi cari giveaway yang no php dan no fake kan nah di @kim_sintha.spam lagi adakan giveaway rules nya gampang aja loh.... Tapi harus ikuti rules nya dengan benar ya yuk buruan ikutan sebelum terlambat BURUAN JOIN 💕 yuk nanti nyesal loh prize nya super bagus dan super menari jadi tunggu apa lagi buruan ikutan yuk ❤wish me luck 💖 yuk buruan langusng aja follow dan ikutan giveaway nya yaaa ada squishy loh yuk buruan langsung aja ikutan! Karena : ✨no php ✨no nipu ✨no fake ✨trusted ✨FREE ONGKIR ✨no abal ✨rules nya mudah Dan prize nya: ✨banyakk ✨ada buku tulis ✨ada squishy😍 ✨DLL Kak @kim_sintha.spam orang nya ❤baik banget ❤ramah ❤cantikk banget ❤sopan Jadi kalian ikutan giveaway nya yuk sebelum di umumin Kuy buruan join sebelum terlambat 💕wish me luck💕 💕wish me luck💕 💕wish me luck 💕 #bgamyprincesskim #bga #bigsquishy #giveawaysquishyindonesia #giveawaysquishy
IMA DIE BEHIND MY RESPECT ✊ NA TELL ME WHAT YOU A DIE FOR ? OH YEA FUCK WHO DON’T LIKE ME ! CAUSE ITS #BGA #BLOWGANGORNOGANG! BBY #BATONRAQ
BIH how many pictures from this shoot do you HAVE ♤ ♤ ♤ ♤ #kpop #kpoopers #BgA #jeungri #ROP #Daeyang #jlite #PDragon #dongsayadae #boysgenerallyasian #whenicall #junsungahn
El que puede hace y el que no, crítica. El buen emprendedor es aquel que en tiempos de crisis, es creativo. Cada día aprendiendo mas de Panadería y Pastelería. Poco a poco creciendo con mi marca personal @capitan_cookies #Colombia #Bga #Panaderia #Pastelería #MarcaPersonal #CapitanCookies #GalletasYmas #Venezuela #Maracaibo #Emprendiendo #ElProximoAñoPromete