#belletreatmentfoundation 5.455K Posts

Aduhai...tgk akak kita jpj pun suka dgn amber lens ni... . . Amber lens ni memang best taw uoollsss dah ramai testimoni dan pengguna amber lens ni... . . Jom dapatkan amberlens uoollsss sekarang... . . Whatsaap 0173228734 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion #amberlens
🍑KENAPA UOOLLSS PERLU PILIH PRETTY FACE🍑 . 🍬Memberi kulit wajah kelihatan putih merah jambu 🍬Memberi dan menghasilkan sel kulit baru sihat tanpa penggelupasan 🍬Sebagai booster merawat kulit berjerawat, parut jerawat, bintik hitam, jeragat & pigmentasi 🍬Melembapkan kulit secara semulajadi dan memberi nutrien pada sel kulit wajah dari dalam 🍬Melindungi kulit wajah dari pencemaran dan menghalang kulit daripada terjadinya jerawat, jeragat, atau pori terbuka 🍬Memberi makeup lebih sekata, glowing dan tidak bercapuk dan kekal lebih lama 🌻SIAPA YANG PERLU PAKAI🌻 . 👉Kulit kusam 👉Bertukar produk skincare tapi tiada perubahan 👉Kulit muka rosak disebabkan oleh produk skincare yg mempunyai bahan kimia 👉Muka berjerawat db jeragat 👉Pori terbuka 👉Sesuai utk lelaki dan perempuan . Whatsapp . 0173228734 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion #amberlens
Licin, cerah, tona muka sekata, berseri, dan kulit kelihatan lebih tegang ..muka pakai produk ni, korang bila nak cuba? 😍 . Jika pernah alami masalah:- . 🔴 Jerawat/jeragat 🔴 Pori-pori terbuka 🔴 Kulit menggerutu 🔴 Kesan parut jerawat 🔴 Pigmentasi 🔴 Resdung 🔴 Kulit sensitif . Cuba lah set Pretty Face by Adira Beauty ni Boleh tengok perbezaan ketara selepas menggunakan 1 set pretty face by adira beauty . Masa untuk ubah keyakinan diri uoollss dengan pretty face skincare by adira beauty... . Whatsapp . 0173228734 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion #amberlens
🍑KENAPA UOOLLSS PERLU PILIH PRETTY FACE🍑 . 🍬Memberi kulit wajah kelihatan putih merah jambu 🍬Memberi dan menghasilkan sel kulit baru sihat tanpa penggelupasan 🍬Sebagai booster merawat kulit berjerawat, parut jerawat, bintik hitam, jeragat & pigmentasi 🍬Melembapkan kulit secara semulajadi dan memberi nutrien pada sel kulit wajah dari dalam 🍬Melindungi kulit wajah dari pencemaran dan menghalang kulit daripada terjadinya jerawat, jeragat, atau pori terbuka 🍬Memberi makeup lebih sekata, glowing dan tidak bercapuk dan kekal lebih lama 🌻SIAPA YANG PERLU PAKAI🌻 . 👉Kulit kusam 👉Bertukar produk skincare tapi tiada perubahan 👉Kulit muka rosak disebabkan oleh produk skincare yg mempunyai bahan kimia 👉Muka berjerawat db jeragat 👉Pori terbuka 👉Sesuai utk lelaki dan perempuan . Whatsapp . 0173228734 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion #amberlens
Bila kulit makin cerah..licin berseri..putih..makjn memberi kita lebih keyakinan utk berhadapan dengan orang ramai.. . Klu nak kulit cerah licin flawless mcm ni jugak.. Jom cuba pretty face ni.. Insyaallah pretty face boleh bantu uollss.. . Whatsapp . 0173228734 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion #amberlens
KORANG TAHU TAK? . lapisan kulit wajah kita ni ada 28 lapisan yea..nasihat nurul hati2 bila pilih produk skincare tu..klu tak produk skincare tu akan merosakkan atau menipiskan 28 lapisan kulit kita tu nanti.. Sebab tu kesan putih dalam 3 hari..lepas tu stop pakai produk skincare tu kulit muka pun rosak.. . . SEKARANG KORANG PERLU CARI PRODUK YANG BETUL2 SELAMAT DAN BERSIH DARI BAHAN TERLARANG TU..JADI PILIHAN KORANG PERLU LAH PRETTY FACE SKINCARE.. . . Tak perlu risau..sebab PRETTY FACE selamat dari bahan yg merbahaya tu..dan boleh selamatkan 28 lapisan kulit uoollss tu..kesan seawal 2 minggu.. . Whatsapp . 0173228734 . . #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion #amberlens
Dah makeup bagai...tapi tak jugak naik seri kat muka tu kan...😢😢😢 . . Takpe uoollsss..jangan sedih...jangan rasa rendah diri malu ke...uoollsss tu semua memang dah cantik...cuma.perlu sikit lagi utk cantik...😆😆😆 ..meh sini nurul bgtw uoollsss dapatkan amber lens ni...dan uoollsss pakai ..try dulu tgk...nurul jamin...akan naik seri wajah uoollsss tu bila pakai amber lens ni... . . Stok mungkin dah tak banyak lagi ni...jadi cepat dapatkan amber lens uoollsss sekarang... . . Boleh dm nurul atau direct wasap ke 0173228734 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion #amberlens
Pemutih kulit paling pantas..!!! Terkenal dengan khasiat yang dapat memutihkan seluruh tubuh dengan pantas..!! Juga Terkenal sebagai ANTIBIOTIK JERAWAT yang mampu merawat jerawat dan parut dari akar lapisan kulit lagi..!!! Mengandungi ejen penyingkir toksin jahat yang membantu membersihkan darah kotor di dalam badan anda dengan cara penyingkiran melalui air kecil,air besar dan peluh..!! Tubuh sihat ringan,kulit juga bersih putih licin muluss..!!! Segalanya bermula dengan proses,jadi pengguna yang konsisten akan menikmati hasil yang memuaskan..!! Whatsapp bvrc advanced ke 0173228734 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion #amberlens
Amber lens ni betul ckp nurul ...tgk la..biarlah chatting chat ni buktikan ... . . Bahawa..amberlens memang terbaik utk uoollsss...tak percaya..uoollsss kena cuba dulu...baru la uoollsss tahu... . . Sementara stok masih ada lagi ni...cepat wasap nurul 0173228734 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion #amberlens
Pencerahan kulit yang paling bajet dan yang sangat hot selling sekarang ni...😱😱😱 BVRC COLLAGEN *NEW . 🍑KHASIAT BVRC🍑 👍🏻Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri 👍🏻Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata 👍🏻Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema 👍🏻Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut 👍🏻Anti penuaan dan anti kedut 👍🏻Mengatasi masalah resdung dan alahan 👍🏻Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi 👍🏻Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti 👍🏻Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis SANGAT SESUAI UNTUK: *wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas *ibu mengandung *ibu yang menyusukan bayi *boleh diambil ketika haid *mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit *perokok (mengurangkan penyerapan nikotin) *mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur . Whatsaap 0173228734 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion
BVRC BAJET..!! 1 RM40 3 RM100 FREE 1 LIPSTIK MAC FREE 1 HONEY BEE SOAP ❌HATI HATI PRODUK TIRUAN❌ PEMUTIH KULIT BAJET Meh cuba #BVRCNEW ni hanya kemam je uols. ❌Perlu bancuh ✔1 Sudu pagi 1 sudu malam.. nak cepat 2 sudu pagi 2sudu malam.. - megandungi :- 🌸MARINE COLLAGEN (dari sumber yang tidak gatal) 🔥APPLE STEM CELL 🌸STRAWBERRY STEM CELL 🔥SAKURA EXTRACT. 🌸VITAMIN C 🔥VITAMIN E - KHASIAT BVRC NEW‼✨ 💯 mencerahkan kulit dari dalam kulit 💯 menghaluskan kulit 💯 anti penuan 💯 menaikkan seri wajah 💯 memperbaiki sel-sel mati 💯 menyegarkan wajah secara semula jadi 💯 memberi kelembapan kepada kulit 💯 memudarkan parut jerawat 💯 mengurangkan pembentukan selulit - SELAMAT UNTUK DIAMBIL :- 👉12 tahun 👉dalam period . 👉wanita berpantang 👉wanita hamil 👉ibu menyusu - Nak cantik luar kena cantik dalaman dulu tau😊 - 👫laki perempuan boleh consume WHATSAPP bvrc bajet ke 0173238734 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion
Sape yang dah pernah wearing AMBER LENS confirmm akan REPEAT ORDERS❗Why😱❓❓ Sebabnye AMBER LENS semua colour die tersangatlah CANTIK dan just nice dgn mata kita.. feeling real gitu.. xnmpak fake langsung bile pakai Amber Lens ni.. Ia Terdiri dari 10 design & Colour : 💖 Kim kadashian blue 💖 Lady blue 💖 Kristen steward 💖 mariah carey gray 💖 Katy perry brown 💖 Brittney green 💖 beyonce gray 💖 selena gomez brown 💖 scarlett brown 💖 taylor swift red Haa, korang tahu ni SOFT LENS sbb ape? Sebab sgt lembut mcm gula kapas.. Dah lah packaging die Exclusive sgt korang, Siap bg Case plus dgn Penyepit & pemegang Lens lg.. Tangan kotor pon xresah nak pkai lens dimana2 tempat👁💁🏼 Haaa korang xkan nk tengok je pengantin2 lawakan.kita y dduk tepi2 ni pun nk melaram juga❗So borong 10 jenis AMBER LENS disini . #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion
Code scarlett brown...akan menjadi pujaan hati kepada sesiapa yg sudah memilikinya...😍😍😍 . . Uoollsss yg belum memiliki scarlett brown ni..jom dapatkan sekarang..sebelum stok licin habis...baik.uoollsss cepat dapatkan sekarang...😀😀😀 . . Whatsaap 0173228734 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion
Glowing dan flawless dalam masa 1 minit sahaja..!! Sapu2 terus flawless..!! BELLE _ treatment foundation 🌸Membuat kulit kelihatan licin dan berkilau dalam masa 1minit 🌸Menutup dan merawat cela 🌸merawat masalah kulit wajah 🌸Memudarkan jeragat 🌸Mengecutkan jerawat 🌸Menutup pori wajah 🌸Memutihkan kulit wajah 🌸Menghilangkan parut 🌸memberi kelembapan kepada kulit 🌸Melindungi wajah dari sinar Uv Rm45 sahaja !! whatsapp 01114320812 #belletreatmentfoundation #bellefoundation
Cantikkan warna lens ni...nampak mcm tak pakai lens jer kan...ni la yg best nye amber lens ni... . . Rugi la uoollsss klu tak try amber lens ni... Jom dapatkan sekarang sebelum kehabisan stok... . . Whatsaap 0173228734 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion
💋AMBER LENS💋 ✔️ kkm approved ✔️ apply 3 month ✔ Premium contact lens ✔ 1 year disposal lens ✔ Struktur lembut dan ringan ✔ Tidak menyebabkan mata sakit dan merah ✔ Sesuai utk sensitive ✔ Ade certificate ✔ Ready stock ✔ Mudah dicari ✔ Mata tidak kabur ✔ Warna jelas ✔ Tahan sepanjang hari ✔ 10 warna pilihan ✔️ 14mm - 16mm ✔ didatangkan dalam Exclusive Box With Case Penyepit & Pemegang Lens) . Berminat ❓ terus wsap nurul yee . Uoollsss boleh DM nurul dulu ataupun boleh tekan link dekat bio tu...n wasap jer nurul terus...😉😉😉 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion
Code mariah carey gray....mengancam giteww uoollsss... . . Jom dapatkan 1 atau 2 pairs utk stok pakai g jenjalan ke..g majlis kahwin ke..pun cantik taw uoollsss..😀😀😀😀 . . Whatsapp 0173228734 #princessbvrc #bvrcadvanced #bvrcnew #lollyspink #vgs3in1 #momokoskincare #belletreatmentfoundation #armilawhiteboost #sureglowlotion #prettyface #ambersoftlens #kurus #jerawat #jeragat #pigmentasi #cerah #putih #awb #lollys #skincare #supplement #cantik #glowing #foundation #bvr #lens #lotion