#bajubysz 509 Posts

Bismillahirrahmanirrahim. KEBAYA KLASSIK CIK AZIZAH . Rugi kalau tak grab SONGKET VIETNAM ni tau! . Keistimewaan Songket vietnam by MMC yg Menjadi Rebutan Ramai : . • Material SONGKET VIETNAM . • Kain TENUN HALUS AAA 100% GARENTI . • Tenunan yang sangat-sangat sharp . • Mudah digosok. Tahan Lasak . • Evergreen quality . • Kain tak luntur warna. Tidak kecut . • Paling best songket vietnam tenun terkini dan moden . .. 👉Design Kebaya Modern . 🔴Harga : RM123.00 sm / RM128.00 ss . * TAMBAHAN RM10 UNTUK SAIZ XXL 🕹 Proceed Order 5-10 Days . ✓ Untuk order dan pertanyaan: Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kebayamoden #songketvietnam #kebayaklasik #kaintenun #bajukebaya #kebayaplain #kebayamerecik #rtwkebaya #ootdkebaya #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #fattzura #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #tombiruo #gegarvaganza2017 #menciptafenomena
Bismillahirrahmanirrahim. KEBAYA KLASSIK CIK AZIZAH . Rugi kalau tak grab SONGKET VIETNAM ni tau! . Keistimewaan Songket vietnam by MMC yg Menjadi Rebutan Ramai : . • Material SONGKET VIETNAM . • Kain TENUN HALUS AAA 100% GARENTI . • Tenunan yang sangat-sangat sharp . • Mudah digosok. Tahan Lasak . • Evergreen quality . • Kain tak luntur warna. Tidak kecut . • Paling best songket vietnam tenun terkini dan moden . .. 👉Design Kebaya Modern . 🔴Harga : RM123.00 sm / RM128.00 ss . * TAMBAHAN RM10 UNTUK SAIZ XXL 🕹 Proceed Order 5-10 Days . ✓ Untuk order dan pertanyaan: Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kebayamoden #songketvietnam #kebayaklasik #kaintenun #bajukebaya #kebayaplain #kebayamerecik #rtwkebaya #ootdkebaya #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #fattzura #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #tombiruo #gegarvaganza2017 #menciptafenomena
Bismillahirrahmanirrahim. KEBAYA KLASSIK CIK AZIZAH . Rugi kalau tak grab SONGKET VIETNAM ni tau! . Keistimewaan Songket vietnam by MMC yg Menjadi Rebutan Ramai : . • Material SONGKET VIETNAM . • Kain TENUN HALUS AAA 100% GARENTI . • Tenunan yang sangat-sangat sharp . • Mudah digosok. Tahan Lasak . • Evergreen quality . • Kain tak luntur warna. Tidak kecut . • Paling best songket vietnam tenun terkini dan moden . .. 👉Design Kebaya Modern . 🔴Harga : RM123.00 sm / RM128.00 ss . * TAMBAHAN RM10 UNTUK SAIZ XXL 🕹 Proceed Order 5-10 Days . ✓ Untuk order dan pertanyaan: Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kebayamoden #songketvietnam #kebayaklasik #kaintenun #bajukebaya #kebayaplain #kebayamerecik #rtwkebaya #ootdkebaya #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #fattzura #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #tombiruo #gegarvaganza2017 #menciptafenomena
Bismillahirrahmanirrahim. KEBAYA KLASSIK CIK AZIZAH . Rugi kalau tak grab SONGKET VIETNAM ni tau! . Keistimewaan Songket vietnam by MMC yg Menjadi Rebutan Ramai : . • Material SONGKET VIETNAM . • Kain TENUN HALUS AAA 100% GARENTI . • Tenunan yang sangat-sangat sharp . • Mudah digosok. Tahan Lasak . • Evergreen quality . • Kain tak luntur warna. Tidak kecut . • Paling best songket vietnam tenun terkini dan moden . .. 👉Design Kebaya Modern . 🔴Harga : RM123.00 sm / RM128.00 ss . * TAMBAHAN RM10 UNTUK SAIZ XXL 🕹 Proceed Order 5-10 Days . ✓ Untuk order dan pertanyaan: Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kebayamoden #songketvietnam #kebayaklasik #kaintenun #bajukebaya #kebayaplain #kebayamerecik #rtwkebaya #ootdkebaya #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #fattzura #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #tombiruo #gegarvaganza2017 #menciptafenomena
Bismillahirrahmanirrahim. KEBAYA KLASSIK CIK AZIZAH . Rugi kalau tak grab SONGKET VIETNAM ni tau! . Keistimewaan Songket vietnam by MMC yg Menjadi Rebutan Ramai : . • Material SONGKET VIETNAM . • Kain TENUN HALUS AAA 100% GARENTI . • Tenunan yang sangat-sangat sharp . • Mudah digosok. Tahan Lasak . • Evergreen quality . • Kain tak luntur warna. Tidak kecut . • Paling best songket vietnam tenun terkini dan moden . .. 👉Design Kebaya Modern . 🔴Harga : RM123.00 sm / RM128.00 ss . * TAMBAHAN RM10 UNTUK SAIZ XXL 🕹 Proceed Order 5-10 Days . ✓ Untuk order dan pertanyaan: Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byrara #kebayamoden #songketvietnam #kebayaklasik #kaintenun #bajukebaya #kebayaplain #kebayamerecik #rtwkebaya #ootdkebaya #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #fattzura #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #tombiruo #gegarvaganza2017 #menciptafenomena
Bismillahirrahmanirrahim. 🌷 SET NAIMAH 🌷 . . * Material moss crepe * Blouse cutting batwing * Tali boleh dibuka dan diikat reben * skirt pinggang bergetah cutting mermaid . . ✓ UKURAN:- + BAHU 15"-17" + DADA 42" + PANJANG LENGAN 24" + LABUH 27" + KETIAK 20" + PINGGANG 22"-36" + PINGGUL 38" + LABUH 37" . ✓ Untuk order dan pertanyaan: Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #byDIA #setnaimah #kurungmoden #mosscrepe #blouse #batwing #plainblouse #blousemerecik #rtwblouse #ootdblouse #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #tombiruo #fattzura #gegarvaganza #menciptafenomena
Bismillahirrahmanirrahim. 🌹 SIMFONI KASIH ARRORA BLOUSE 🌹 Blouse BF-FRIENDLY Yang Labuh Berpoket . 1⃣ Blouse Muslimah yang diperbuat dari fabrik 'HIGH - QUALITY' Sakura Cotton Jepun yang tidak panas Tekstur blouse ni paling 'WIN' nampak macam glossy sikit Yang bestnya sangat minimal iron . 2⃣ Design yang menjadi kesukaan ramai blouse kosong , 'tunic-style'. BF FRIENDLY .Labuh menutupi pinggul. . Oklah siap berpoket kiri dan kanan. . 3⃣ Saiz dari saiz S sehingga XXL. . 4⃣Premium Quality 100% Satisfaction . 5⃣ DIJAMIN Pulangan Wang Dikembalikan! . YANG PALING BEST- kan, 😊😊 semua baju READY STOCK. Wajib grab sekarang tau. . 🌟 Harga : RM129.00 SM / RM134.00 SS *Size XXL add RM10.00 . . 📲 Berkenan, order terus (^^) wasap.my/60194481927 . 👍🏻Jom Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #arrorablouse #simfonikasih #blouselabuh #sakuracotton #newcollection #bajulabuh #blouseplain #blousemerecik #rtwblouse #ootdblouse #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattzura #lofattah #fattahamin #cintakaudanaku #tombiruo #gegarvaganza .
Bismillahirrahmanirrahim. 🌹 SIMFONI KASIH ARRORA BLOUSE 🌹 Blouse BF-FRIENDLY Yang Labuh Berpoket . 1⃣ Blouse Muslimah yang diperbuat dari fabrik 'HIGH - QUALITY' Sakura Cotton Jepun yang tidak panas Tekstur blouse ni paling 'WIN' nampak macam glossy sikit Yang bestnya sangat minimal iron . 2⃣ Design yang menjadi kesukaan ramai blouse kosong , 'tunic-style'. BF FRIENDLY .Labuh menutupi pinggul. . Oklah siap berpoket kiri dan kanan. . 3⃣ Saiz dari saiz S sehingga XXL. . 4⃣Premium Quality 100% Satisfaction . 5⃣ DIJAMIN Pulangan Wang Dikembalikan! . YANG PALING BEST- kan, 😊😊 semua baju READY STOCK. Wajib grab sekarang tau. . 🌟 Harga : RM129.00 SM / RM134.00 SS *Size XXL add RM10.00 . . 📲 Berkenan, order terus (^^) wasap.my/60194481927 . 👍🏻Jom Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #arrorablouse #simfonikasih #blouselabuh #sakuracotton #newcollection #bajulabuh #blouseplain #blousemerecik #rtwblouse #ootdblouse #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattzura #lofattah #fattahamin #cintakaudanaku #tombiruo #gegarvaganza .
Bismillahirrahmanirrahim. 🌹 SIMFONI KASIH ARRORA BLOUSE 🌹 Blouse BF-FRIENDLY Yang Labuh Berpoket . 1⃣ Blouse Muslimah yang diperbuat dari fabrik 'HIGH - QUALITY' Sakura Cotton Jepun yang tidak panas Tekstur blouse ni paling 'WIN' nampak macam glossy sikit Yang bestnya sangat minimal iron . 2⃣ Design yang menjadi kesukaan ramai blouse kosong , 'tunic-style'. BF FRIENDLY .Labuh menutupi pinggul. . Oklah siap berpoket kiri dan kanan. . 3⃣ Saiz dari saiz S sehingga XXL. . 4⃣Premium Quality 100% Satisfaction . 5⃣ DIJAMIN Pulangan Wang Dikembalikan! . YANG PALING BEST- kan, 😊😊 semua baju READY STOCK. Wajib grab sekarang tau. . 🌟 Harga : RM129.00 SM / RM134.00 SS *Size XXL add RM10.00 . . 📲 Berkenan, order terus (^^) wasap.my/60194481927 . 👍🏻Jom Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #arrorablouse #simfonikasih #blouselabuh #sakuracotton #newcollection #bajulabuh #blouseplain #blousemerecik #rtwblouse #ootdblouse #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattzura #lofattah #fattahamin #cintakaudanaku #tombiruo #gegarvaganza .
Bismillahirrahmanirrahim. 🌹 SIMFONI KASIH ARRORA BLOUSE 🌹 Blouse BF-FRIENDLY Yang Labuh Berpoket . 1⃣ Blouse Muslimah yang diperbuat dari fabrik 'HIGH - QUALITY' Sakura Cotton Jepun yang tidak panas Tekstur blouse ni paling 'WIN' nampak macam glossy sikit Yang bestnya sangat minimal iron . 2⃣ Design yang menjadi kesukaan ramai blouse kosong , 'tunic-style'. BF FRIENDLY .Labuh menutupi pinggul. . Oklah siap berpoket kiri dan kanan. . 3⃣ Saiz dari saiz S sehingga XXL. . 4⃣Premium Quality 100% Satisfaction . 5⃣ DIJAMIN Pulangan Wang Dikembalikan! . YANG PALING BEST- kan, 😊😊 semua baju READY STOCK. Wajib grab sekarang tau. . 🌟 Harga : RM129.00 SM / RM134.00 SS *Size XXL add RM10.00 . . 📲 Berkenan, order terus (^^) wasap.my/60194481927 . 👍🏻Jom Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #arrorablouse #simfonikasih #blouselabuh #sakuracotton #newcollection #bajulabuh #blouseplain #blousemerecik #rtwblouse #ootdblouse #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattzura #lofattah #fattahamin #cintakaudanaku #tombiruo #gegarvaganza .
Bismillahirrahmanirrahim. 🌹 SIMFONI KASIH ARRORA BLOUSE 🌹 Blouse BF-FRIENDLY Yang Labuh Berpoket . 1⃣ Blouse Muslimah yang diperbuat dari fabrik 'HIGH - QUALITY' Sakura Cotton Jepun yang tidak panas Tekstur blouse ni paling 'WIN' nampak macam glossy sikit Yang bestnya sangat minimal iron . 2⃣ Design yang menjadi kesukaan ramai blouse kosong , 'tunic-style'. BF FRIENDLY .Labuh menutupi pinggul. . Oklah siap berpoket kiri dan kanan. . 3⃣ Saiz dari saiz S sehingga XXL. . 4⃣Premium Quality 100% Satisfaction . 5⃣ DIJAMIN Pulangan Wang Dikembalikan! . YANG PALING BEST- kan, 😊😊 semua baju READY STOCK. Wajib grab sekarang tau. . 🌟 Harga : RM129.00 SM / RM134.00 SS *Size XXL add RM10.00 . . 📲 Berkenan, order terus (^^) wasap.my/60194481927 . 👍🏻Jom Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #arrorablouse #simfonikasih #blouselabuh #sakuracotton #newcollection #bajulabuh #blouseplain #blousemerecik #rtwblouse #ootdblouse #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattzura #lofattah #fattahamin #cintakaudanaku #tombiruo #gegarvaganza .
❤️ Bismillahirrahmanirrahim. 🔥🔥🔥Weekly Sales!!🔥🔥🔥 Valid 13/11/2017 hingga 17/11/2017 . . 💝Kebaya Lace Mary Jane 💰Price : RM110.00 📦Postage: Rm8/12ss . ✅Free size fit S to small L . ✅Detail ukuran: 🔸Bahu 15' 🔸Dada 36'-38' 🔸Armhole 14' 🔸Panjang tangan 22.5' 🔸Pinggang 32' 🔸Punggung 42' 🔸Labuh baju depan 36' 🔸Labuh baju belakang 34' 🔸Pinggang skirt 26-36' 🔸Punggung 37'-42' 🔸Labuh kain 41' . ✅Material: Cotton stretchable dan exclusive lace 🔸tidak panas dan sgt2 stretchable. Selesa dipakai 🔸corak lace 3D depan dan belakang baju dan kain, tampak mewah dah exclusive 🔸potongan peplum ditambah organza lace dihujung lapisan baju memberi kesan baju kelihatan berkepok2 dan cantik beralun 🔸zip bahagian dada, friendly breastfeed 🔸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🔸skirt mermaid cut dan pinggang getah . **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ✓ Berminat, hubungi kami segera... . Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #weeklysales #freesize #kebayalacemaryjane #emeraldgreens #bydadagents #kebayamoden #exclusivelace #bajukebaya #kebayapendek #kebayamerecik #rtwkebaya #ootdkebaya #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #tombiruo #gegarvaganza #menciptafenomena
❤️ Bismillahirrahmanirrahim. 🔥🔥🔥Weekly Sales!!🔥🔥🔥 Valid 13/11/2017 hingga 17/11/2017 . . 💝Kebaya Lace Mary Jane 💰Price : RM110.00 📦Postage: Rm8/12ss . ✅Free size fit S to small L . ✅Detail ukuran: 🔸Bahu 15' 🔸Dada 36'-38' 🔸Armhole 14' 🔸Panjang tangan 22.5' 🔸Pinggang 32' 🔸Punggung 42' 🔸Labuh baju depan 36' 🔸Labuh baju belakang 34' 🔸Pinggang skirt 26-36' 🔸Punggung 37'-42' 🔸Labuh kain 41' . ✅Material: Cotton stretchable dan exclusive lace 🔸tidak panas dan sgt2 stretchable. Selesa dipakai 🔸corak lace 3D depan dan belakang baju dan kain, tampak mewah dah exclusive 🔸potongan peplum ditambah organza lace dihujung lapisan baju memberi kesan baju kelihatan berkepok2 dan cantik beralun 🔸zip bahagian dada, friendly breastfeed 🔸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🔸skirt mermaid cut dan pinggang getah . **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ✓ Berminat, hubungi kami segera... . Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #weeklysales #freesize #kebayalacemaryjane #hijaumuda #bydadagents #kebayamoden #exclusivelace #bajukebaya #kebayapendek #kebayamerecik #rtwkebaya #ootdkebaya #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #tombiruo #gegarvaganza #menciptafenomena
❤️ Bismillahirrahmanirrahim. 🔥🔥🔥Weekly Sales!!🔥🔥🔥 Valid 13/11/2017 hingga 17/11/2017 . . 💝Kebaya Lace Mary Jane 💰Price : RM110.00 📦Postage: Rm8/12ss . ✅Free size fit S to small L . ✅Detail ukuran: 🔸Bahu 15' 🔸Dada 36'-38' 🔸Armhole 14' 🔸Panjang tangan 22.5' 🔸Pinggang 32' 🔸Punggung 42' 🔸Labuh baju depan 36' 🔸Labuh baju belakang 34' 🔸Pinggang skirt 26-36' 🔸Punggung 37'-42' 🔸Labuh kain 41' . ✅Material: Cotton stretchable dan exclusive lace 🔸tidak panas dan sgt2 stretchable. Selesa dipakai 🔸corak lace 3D depan dan belakang baju dan kain, tampak mewah dah exclusive 🔸potongan peplum ditambah organza lace dihujung lapisan baju memberi kesan baju kelihatan berkepok2 dan cantik beralun 🔸zip bahagian dada, friendly breastfeed 🔸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🔸skirt mermaid cut dan pinggang getah . **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ✓ Berminat, hubungi kami segera... . Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #weeklysales #freesize #kebayalacemaryjane #maroon #bydadagents #kebayamoden #exclusivelace #bajukebaya #kebayapendek #kebayamerecik #rtwkebaya #ootdkebaya #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #tombiruo #gegarvaganza #menciptafenomena
❤️ Bismillahirrahmanirrahim. 🔥🔥🔥Weekly Sales!!🔥🔥🔥 Valid 13/11/2017 hingga 17/11/2017 . . 💝Kebaya Lace Mary Jane 💰Price : RM110.00 📦Postage: Rm8/12ss . ✅Free size fit S to small L . ✅Detail ukuran: 🔸Bahu 15' 🔸Dada 36'-38' 🔸Armhole 14' 🔸Panjang tangan 22.5' 🔸Pinggang 32' 🔸Punggung 42' 🔸Labuh baju depan 36' 🔸Labuh baju belakang 34' 🔸Pinggang skirt 26-36' 🔸Punggung 37'-42' 🔸Labuh kain 41' . ✅Material: Cotton stretchable dan exclusive lace 🔸tidak panas dan sgt2 stretchable. Selesa dipakai 🔸corak lace 3D depan dan belakang baju dan kain, tampak mewah dah exclusive 🔸potongan peplum ditambah organza lace dihujung lapisan baju memberi kesan baju kelihatan berkepok2 dan cantik beralun 🔸zip bahagian dada, friendly breastfeed 🔸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🔸skirt mermaid cut dan pinggang getah . **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ✓ Berminat, hubungi kami segera... . Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #weeklysales #freesize #kebayalacemaryjane #royalblue #kebayamoden #exclusivelace #bajukebaya #kebayapendek #kebayamerecik #rtwkebaya #ootdkebaya #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #tombiruo #gegarvaganza #menciptafenomena
❤️ Bismillahirrahmanirrahim. 🔥🔥🔥Weekly Sales!!🔥🔥🔥 Valid 13/11/2017 hingga 17/11/2017 . . 💝Kebaya Lace Mary Jane 💰Price : RM110.00 📦Postage: Rm8/12ss . ✅Free size fit S to small L . ✅Detail ukuran: 🔸Bahu 15' 🔸Dada 36'-38' 🔸Armhole 14' 🔸Panjang tangan 22.5' 🔸Pinggang 32' 🔸Punggung 42' 🔸Labuh baju depan 36' 🔸Labuh baju belakang 34' 🔸Pinggang skirt 26-36' 🔸Punggung 37'-42' 🔸Labuh kain 41' . ✅Material: Cotton stretchable dan exclusive lace 🔸tidak panas dan sgt2 stretchable. Selesa dipakai 🔸corak lace 3D depan dan belakang baju dan kain, tampak mewah dah exclusive 🔸potongan peplum ditambah organza lace dihujung lapisan baju memberi kesan baju kelihatan berkepok2 dan cantik beralun 🔸zip bahagian dada, friendly breastfeed 🔸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🔸skirt mermaid cut dan pinggang getah . **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ✓ Berminat, hubungi kami segera... . Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #weeklysales #freesize #kebayalacemaryjane #kebayamoden #exclusivelace #bajukebaya #kebayapendek #kebayamerecik #rtwkebaya #ootdkebaya #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #mirafilzah #aydajebat #tombiruo #gegarvaganza #menciptafenomena
Bismillahirrahmanirrahim. Weekly Sales!! . Valid 13/11/2017 hingga 17/11/2017 (last payment 10mlm) . Lofa Set (Limited Edition keluaran DAD) Price : RM65.00 Postage: Rm8/12ss . Size S/M/L/XL/XXL . + Material: Moss crepe/como crepe + tidak jarang dan lembut + sejuk dan selesa dipakai + mudah utk gosok + potongan blouse labuh ala2 set Warda (Surihati Mr Pilot), bahagian belakang baju lebih labuh dari bahagian depan baju + leher bulat dan zip bahagian dada, friendly breastfeed (9 inchi) + zip dipergelangan tangan friendly wudhuk +bahagian bahu ada span, nampak kemas dan terletak + pinggang seluar full getah **seluar ada poket sisi kanan dan kiri . ✓ Berminat, hubungi Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #lofaset #weeklysales #novembersales #limited #newcollection #blouselabuh #blousemuslimah #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #afmegastar #cintakaudanaku #tombiruo #gegarvaganza
Bismillahirrahmanirrahim. Weekly Sales!! . Valid 13/11/2017 hingga 17/11/2017 (last payment 10mlm) . Lofa Set (Limited Edition keluaran DAD) Price : RM65.00 Postage: Rm8/12ss . Size S/M/L/XL/XXL . + Material: Moss crepe/como crepe + tidak jarang dan lembut + sejuk dan selesa dipakai + mudah utk gosok + potongan blouse labuh ala2 set Warda (Surihati Mr Pilot), bahagian belakang baju lebih labuh dari bahagian depan baju + leher bulat dan zip bahagian dada, friendly breastfeed (9 inchi) + zip dipergelangan tangan friendly wudhuk +bahagian bahu ada span, nampak kemas dan terletak + pinggang seluar full getah **seluar ada poket sisi kanan dan kiri . ✓ Berminat, hubungi Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #lofaset #weeklysales #novembersales #limited #newcollection #blouselabuh #blousemuslimah #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #afmegastar #cintakaudanaku #tombiruo #gegarvaganza
Bismillahirrahmanirrahim. Weekly Sales!! . Valid 13/11/2017 hingga 17/11/2017 (last payment 10mlm) . Lofa Set (Limited Edition keluaran DAD) Price : RM65.00 Postage: Rm8/12ss . Size S/M/L/XL/XXL . + Material: Moss crepe/como crepe + tidak jarang dan lembut + sejuk dan selesa dipakai + mudah utk gosok + potongan blouse labuh ala2 set Warda (Surihati Mr Pilot), bahagian belakang baju lebih labuh dari bahagian depan baju + leher bulat dan zip bahagian dada, friendly breastfeed (9 inchi) + zip dipergelangan tangan friendly wudhuk +bahagian bahu ada span, nampak kemas dan terletak + pinggang seluar full getah **seluar ada poket sisi kanan dan kiri . ✓ Berminat, hubungi Whatsapp 📲 0194481927 Whatsapp 📲 0194481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @bajubysz untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #bajubysz #lofaset #weeklysales #novembersales #limited #newcollection #blouselabuh #blousemuslimah #rtw #ootd #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #afmegastar #cintakaudanaku #tombiruo #gegarvaganza