#awok 13.959K Posts

I like Twitter. I like honesty. I like thinking deeply. I like reflecting. I like questioning the norm. What do you like? Edit: So nobody gon answer my question? #awok
What nigga u know come 🏠 at 415am and fix homemade chili 🌶 #awok 🙅🏾‍♂️🤔👌🏾
#تجاربكم مٓـ❧•ـنّ موقع #awok گـِْ♡̨̐ـِْلِْ تجربة مٓـ❧•ـنّ الموقع راح تنزل فـِ♡ـيْ حسابي. ومين عنده صور طلبات مٓـ❧•ـنّ الموقع وحاب يشاركنا يرسل الصور📷😉
تجربة مٓـ❧•ـنّ الموقع #AWOK # #تصويري #تجربة مٓـ❧•ـنّ جرب الموقع يكتب لنا تجربتة😉😉
My question is #WHEN? Any experience from buying online? Let me know. #ShareYourThoughts #OnlineBuyers #iphoneX #awok #online #market #amazon #souq #sale #holidays #abudhabi #dubai #flashsale
Sa tagal tagal kung pag aabang nakuha din kita! Akalain mu yun mas mahal pa ang DC kaysa presyo.. 😁😉🔬 #sportscam #waterproofcamera #awok shop online #1dirham #sale #onlyinuae🇦🇪 #happy♥️
World’s smallest action camera with night vision available only at 79 AED @hitthedealsuae. For more details visit hitthedeals.com #hitthedealsuae #actioncamera #nightvision #gopro #cubecamera #recording #action #youtuber #instagram #pictures #adventure #gadgets #dubai #souq #awok #crazydeals
Srs sporting abg issey dgn kak ain. Datang lah guys. Diorang pengacara pada malam tu. Ade lagi dua orang pengacara. Jeng jeng jeng 😂😂😂 #Repost @isseyfazlisham ( @get_repost) ・・・ Masuk belajar dulu tahun 2006. Wei tua wei!! Jom reunion ! issey dan @ainsufiaa pun ada di FiTA KaryaOne Awards 2017 bersempena Minggu KaryaOne Bersama Alumni 2017! Khamis, 14 Disember 2017 8.00 malam Dewan Agung Tuanku Canselor (DATC), UiTM Shah Alam) Dengan bertemakan Malaya Glitz & Glam NOSTALGIA KITA BERSAMA Terima Kasih dari @fitakaryaoneawards ✨✨ #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmshahalam #MSU #UniversitiMalaysia #politeknikshahalam #fitakaryaoneawards2017 #thetuxproductions #fita_uitm #uitm #artis #pengurusanindustrikreatif #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #fakultifilemteaterdananimasi #teater #animasi #penulisankreatif #filem #filempendek #ipta #ipts #issey #isseyhotfm #hotfm #ainsufiaa #awok #rajalawak #gengissey
MO... Ane solap.. #awok pupuk Salam solap
🏋🏽‍♀️🏋🏽‍♀️💯💪🏽🙌🏽🗣 man what! #awok
Niat nak merajok tapi terRINDU pulak😞 . . #awok #mularindu
Perjalanan hidup aku bukan urusan kamu. #kain #awok #soyok #tu #meh #nok #tolong #jahit
cute cute ng aking ilawan 😍😍😍😍😍😍😍8 dirhams lang.. di ko lang sure kung 8 days or 8 months ang tagal nare. Hahaha. #awok.com #mayliwanagangbuhay
#sony #sucks ne mož ni #selfie #ljudski da napravi! #awok #sitoireseto
suling saktiii 🤣😂 #cikidaw #awok #
AWOK is the UAE’s leading online shopping platform. The ecommerce site is home to reliable, quality products sold at the most competitive prices. Promote them now, on InvolveAsia!⠀ ⠀ Sign up to be an affiliate to promote AWOK and earn commission from every successful sale.⠀ ⠀ #InvolveAsia #cps #AWOK #UAE
Semangat juara💪💪💪 #PSMS DAY!!!
#TheGlitzGirlzShow starring UNA SIGNORA PERBENE @lallabittch / NEXT PARTY: sabato 2•12•2017 / #MOANAbyGLITTER via torino 64, MILANO #annawintour approved! #AWOK
Lame tak bukak.belanje satu gmbar #biase2 je #awok bkn idola
If we're having a convo and I say, "Aw ok" in reply to something you said, that means I totally disagree but Im not about to go there with you because I got a feeling you wont get it anyway. #theyDontKnow #iDontKnowEitherThough #iDontKnowWhatsTrue #iJustKnowWhatsNOTTrue #overTheirHead #dontWorryAboutIt #asYouWere #awOk
#BahamaNoMomma 😂 🇧🇸🇧🇸🇧🇸🇧🇸🇧🇸🇧🇸🇧🇸🇧🇸 #TheRecap #Day4 #HowStellaGotHerGrooveBack #101 #StraightFromTheBahamas #iLeftAsABasic #ButForThePast7Days #AccordingToThemIslandBoys #iCameBackAnEmpress #YaDonKnow #InTheyVoice #Lol #ItsWednesdayRight #AwOk #WCW #MatterOfFact #WCE #LoveYaselfGirl #OrNobodyWill 😘👊🏽💯
KULIT GEBUS GEBAS SEKALI PINGGANG PUN KERENGGA DENGAN #boneetayogurtdrink . . Uolls, cuba dulu baru tahu. Malas nak ckp banyak, tengoklah sendiri hasilnya...Testimoni kami semua fresh-fresh dari pengguna setia Charms. . . Jangan salah faham tau korang, BONEETA ni bukan untuk kurus tapi ia akan bantu uolls capai berat badan ideal. Lemak-lemak yang badan tak perlukan tu...dia akan singkirkan melalui saluran yang betul. . . Kulit gebu...badan pun ramping. . . Takkan baca je #sekmung 😅testimoni hot ni, dah puluh ribu testimoni kami terima semuanya berjaya capai hasil idaman. . . Whatsapp #ciksalmasayang. kami guide #awok cara minum yang betul. ☎ www.wasap.my/60137923708 ☎ www.wasap.my/60137923708 ☎ www.wasap.my/60137923708 . NAK MENANG RM10,000? Klik www.charms.my #sayajual #ciksalmaXcharms #solekdanrawat #raiseyourlife #bazarpaknil #CharmsMalaysia
Baik simpan sekarang...bila tiba masa yang dinanti2kan oleh pasangan dihari bahagia....DINAR dijadikan sebagai MAHAR.... Tak gtu...!!! Adooii bestnya,macam hantaran orang kaya2 awookk... Tak rugi simpan dinar ni...esok2 kita x thu masa susah dan senang...awok.Boleh lah masuk mana jail sekejap,tuk penyelamat bila kesempitan.... Bila Ekonomi dh stabil...tebus la balik..awokkk. Baru la bahagia rumahtangga...hehehe #Jom awok..saving emas #org muda2 ni..molek la menyimpan.... #boleh pm/whasstap 0183739190...ok awokkk #awok tanya..saya jawab
Vibro shaper belt is the best product to reduce your fat available only at 79 AED @hitthedealsuae. #vibroshaper #crazydeals #awok #products #supersaver #hitthedealsuae #fitness #fatburner #saunabeltvelform #tummytrimmer
Hermmm nk abih dh koloh😔😔 #bffsampaimati💕 #awok²ite sporting👍👍