#assalamualaikum 557.854K Posts

New arrival!! -Mix & Match Collection- Tiara Ruffles Blouse Price: Rm50 (SDS) Postage: Rm: 8/12ss Size S, M, XL, 2XL (Rujuk carta ukuran) Material: Bubble Crepe permukaan material sedikit kasar lengan kembong dan beropol bertingkat nampak exclusive, ada grip getah dibahagian hujung lengan. Friendly wudhuk ada zip belakang baju utk mudah pakai tali pinggang disertakan, boleh pakai atau buka sedikit labuh bahagian belakang baju, tutup punggung **warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera 🌸🌸🌸🌸🌸 #baju #bajuwanita #tshirt #bajumuslimah #tshirtmuslimah #blouse #tipskurus #awetmuda #diet #cikgu #sekolah #uniza #assalamualaikum #ajimaura #terapiinstagram #muslimah #ootd #bazarpaknil #wanita #uitm
Ok, memandangkan ramai yg dok tanya blouse tu efa mana, ni jawapan dia. Blouse tu sebenaqnya orang bagi kt efa & efa dah tanya beli kat mana. Dia beli kat BANDUNG , INDONESIA 😃😃😃 Owner kata in shaa Allah dia p lain nanti, dia akan OPEN ORDER sapa yang nak. Ada saiz & ada warna lain juga. RM40 ja duit kita. Hampa tunggu na. Dia on ja efa OPEN ORDER.. HARAP BERSABAR 😉 #gudnite #assalamualaikum
MODEL TERBARU CUCKOO IRIS RM75 BULANAN JE !!! . 🍼 Nak buat susu anak senang ☕ Nak buat kopi / teh senang 🍜 Nak amik air untuk masak senang 🍏 Nak basuh buah beras / ikan / sayur pun senang . Yang paling penting adalah air bersih berkhasiat untuk kegunaan harian keluarga anda !! . ⚀ PANAS ⚄ SEJUK ⚃ NORMAL . ✔ PERCUMA Pendaftaran ✔ PERCUMA Penghantaran ✔ PERCUMA Pemasangan . **Servis + Warranty Sehingga 7 Tahun** ✔ PERCUMA Servis ✔ PERCUMA Filter Baru (6 Filter Baru Setahun) ✔ PERCUMA Warranty ✔ PERCUMA Alat Ganti ✔ PERCUMA Pemasangan Semula jika berpindah . Untuk lebih details, boleh terus hubungi : 👉 wasap.my/60183933166/iris75 👉 wasap.my/60183933166/iris75 👉 wasap.my/60183933166/iris75 . #cuckoo #penapisair #penapisaircuckoo #motifviral #viral #cuckoointernational #cuckooelectronics #cuckoomalaysia #cuckooonline #meletop #afmegastar #gegarvaganza #korea #kualalumpur #malaysia #dm #pm #sayajual #bazaar #bazaarpaknil #instabisnes #instajual #murah #iris #kingtop #love #like4like #assalamualaikum
【2】Perkara Yang Menyedihkan. . Assalamualaikum dan Selamat malam. . Kredit art : 📸 @kunantaofficial #KunAnta #SelamatMalam #Assalamualaikum #Alhamdulillah
"GEMPARR!! RAHASIA MUDAH TAMPIL CANTIKCEERAH TNPA PERLU MAKEUP.. SEBIJI DAH MELEPAK,2 BIJI MELEPAK-LEPAK! " . . . . Ada teori yang mengatakan ianya bermula daripada negara cina beribu tahun dahulu. Seorang maharaja yang sedang melawat sebuah pulau asing melihat kaum wanita di pulau itu semuanya sangat cantik bagaikan bidadari. Tidak berhnti bergetar tulang rusuk maharaja tersebut sepanjang dia di sana. Walaupun mempunyai kuasa untuk memeliki 1000 isteri, namun maharaja tersebut memilih untuk mengkaji mengapa kaum wanita di pulau itu mampu mempunyai kulit seputih melati dan selembut sutera. Akhirnya setelah pulang ke negara sendiri bersama bahan-bahan kajian yang telah dikumpulkan, Maharaja berjaya membongkarkan rahsia tersebut dan terus mengarahkan panglima perang yang paling dipercayai untuk membawa pulang rahsia yang menjadi permulaan PERLASHINE® Kapsul Mutiara... . Ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang PERLASHINE®? Ianya SELAMAT, HALAL dan DILULUSKAN OLEH KKM. Safiey Ilias, Founder PERLASHINE®. . #Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #trending #adibizara #Malaysia #Assalamualaikum #KapsulMutiara #makeup #fattahamin #fazura #swappreview #freeswap #infamous #ikea
#Assalamualaikum #Tala'al Badru Alayna