#arielle 75.322K Posts

Miniature Arielle ISSEY MIYAKI FLORALE . 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
Miniature Arielle VICTORIA SECRET SCANDALOUS . 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
Miniature Arielle VICTORIA SECRET BOMBSHELL . 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
Miniature Arielle MARCH JAVOB DAISY . 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
Miniature Arielle GUCCI FLORA . 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
Miniature Arielle MIDNIGHT FANTASY . 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
Miniature Arielle MISS DIOR BLOOMING BOUNQUET . 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
Miniature Arielle PRADA CANDY KISS . 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
Miniature Arielle RALPH LAUREN BIG PONY NO 2 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
ADIK BERADIK Inilah rupa 2 beradik yang menjadi tumpuan dan rebutan ramai jejaka.👸👰 Kenapa????? Sebab comel dan wangi dan manja gituuu...😜 Warna pink sebabnya untuk gegirl. Untuk abam sado warna Black itu menawan dan keunggulan.😍😎 Sesuai sangat dijadikan sebagai hadiah ataupun hantaran perkahwinan. Menggunakan pati import dari Switzerland, membuatkan ARIELLE terus menjadi pilihan ramai. Mari pm azie, kita sok sek sok sek bagi jadi... awaa boleh order dengan azie, 📲 pm 019 4705584 📲 whatsapp 019 4705584 👍 #arielleperfume #originalunboxperfume #Asmelltoremember #perfume #hadiah #perfumemurah #bazarpaknil #akusuka #wangian #sayagunasayajual #hadiahuntuksuami #hadiahuntukayah #wangi #dahsyat #kohado #meletop #awesome #arielle #testimonipengguna
Musim Orang Naik Pelamin Asal cuti ja mesti depan rumah ada khemah. Ramai yang ikut sunnah Rasulullah untuk mendirikan rumah tangga.👰🏼👨🏻 Azie bila pergi kenduri suka tengok pelamin dan hantaran.😜 Sebabnya lawa n Comey weeeiiii.... sambil-sambil cedok idea untuk kenduri adik.😙 Tiba-tiba, eh eh... hantaran dia ada Perfume ARIELLE lah...wahhhhh...😍😍😍 Comel kan ARIELLE dijadikan hantaran. Dengan kotak yang super ekslusif tu. Harga pun murah, tetapi...... kualiti Perfume ARIELLE setanding antarabangsa tauuuu...💋💋💋 Pm azie😘 kita sembang sembang dulu. awaa boleh order dengan azie, 📲 pm 019 4705584 📲 whatsapp 019 4705584 👍 #arielleperfume #originalunboxperfume #Asmelltoremember #perfume #hadiah #perfumemurah #bazarpaknil #akusuka #wangian #sayagunasayajual #hadiahuntuksuami #hadiahuntukayah #wangi #dahsyat #kohado #meletop #awesome #arielle #testimonipengguna
Musim Orang Naik Pelamin Asal cuti ja mesti depan rumah ada khemah. Ramai yang ikut sunnah Rasulullah untuk mendirikan rumah tangga.👰🏼👨🏻 Azie bila pergi kenduri suka tengok pelamin dan hantaran.😜 Sebabnya lawa n Comey weeeiiii.... sambil-sambil cedok idea untuk kenduri adik.😙 Tiba-tiba, eh eh... hantaran dia ada Perfume ARIELLE lah...wahhhhh...😍😍😍 Comel kan ARIELLE dijadikan hantaran. Dengan kotak yang super ekslusif tu. Harga pun murah, tetapi...... kualiti Perfume ARIELLE setanding antarabangsa tauuuu...💋💋💋 Pm azie😘 kita sembang sembang dulu. awaa boleh order dengan azie, 📲 pm 019 4705584 📲 whatsapp 019 4705584 👍 #arielleperfume #originalunboxperfume #Asmelltoremember #perfume #hadiah #perfumemurah #bazarpaknil #akusuka #wangian #sayagunasayajual #hadiahuntuksuami #hadiahuntukayah #wangi #dahsyat #kohado #meletop #awesome #arielle #testimonipengguna
#Arielle is back in Town 😂😂😘😘 War gestern in der #dmachtsgroup Lounge im #Alexa #berlin . Meine #Haare sind wieder perfekt und #wunderschön besonders dieser sensationelle #bengalcat #Farbverlauf .... ah i #love it. #redhair #balayage #red #love #hair #ichkommewieder #crbeautyworld #candy
Becoming a mermaid Part 2: the next morning ☆ When everything went as planned then your feet have grown together to a fin. Now get ready for your first day as a mermaid. ☆ 5. Prepare your hair for the salt water. ☆ 6. Listen for the song of the sea flowers. ☆ Apply the eyeshadow for the perfect mermaid look. ☆ Slip something on and don't be late! ____________________________________ Eine Meerjungfrau werden Teil 2: am nächsten Morgen ☆ Wenn alles gut gegangen ist, sind deine Beine über Nacht zu einer Flosse verwachsen. Mach dich nun fertig für den ersten Tag als Meerjungfrau. ☆ 5. Bereite deine Haare auf das Salzwasser vor. ☆ 6. Lass dir den Gesang der Meeresblumen zu Ohren kommen. ☆ 7. Trage den Lidschatten auf für den perfekten Meerjungfrauen-Look. ☆ 8. Zieh dir etwas über und komme nicht zu spät! . . . . . . . . #mermaid #overnight #instruction #dream #ariel #thelittlemermaid #saltwater #fin #firstday #song #seaflowers #eyeshadow #mermaidlook #mermaidacademy #becomingamermaid #adventure #meerjungfrau #übernacht #anleitung #traum #arielle #diekleinemeerjungfrau #salzwasser #flosse #gesang #meeresblumen #lidschatten #meerjungfrauenlook #zurmeerjungfrauwerden #abenteuer
Hello☺😊😀 Auf diesem Bild seht ihr ein T-Shirt von @primark Es ist weiß und es sind viele kleine 'Arielles' drauf Preis: ca. 6€ Bis morgen❤❤❤ #primark #arielle #meerjungfrau #weiß #tshirt
Have an A-M-A-Z-I-N-G Saturday, everyone! . Love yaaaaaaaaa!!!! ♡ #arielle #ariellevandenberg #mattcutshall #saturday #haveagoodday #friends
🌸New Collection🌸 Arielle Inspired Perfume . Price : RM60 . Whatsapp 🌸 0165755046 Whatsapp 🌸 0165755046 Whatsapp 🌸 0165755046 #raafacoutureboutique #raafalovers #arielle #perfume
🌸New Collection🌸 Arielle Inspired Perfume . Price : RM60 . Whatsapp 🌸 0165755046 Whatsapp 🌸 0165755046 Whatsapp 🌸 0165755046 #raafacoutureboutique #raafalovers #arielle #perfume
🌸New Collection🌸 Arielle Inspired Perfume . Price : RM60 . Whatsapp 🌸 0165755046 Whatsapp 🌸 0165755046 Whatsapp 🌸 0165755046 #raafacoutureboutique #raafalovers #arielle #perfume
Arielle Naildesign 🐠🦀 (Why is there no mermaid emoji 😂😂) It was really hard to paint this pretty small images but I tried to do my best. This Disney-stampingplates are so gorgeous 💙 • @misslyncosmetics velvet diamond nailpolish 85 royal blue • Stampingplate from @bbfnailart BBF M1 • Stamper XL Chrome from @moyou_london • Stamper The Big Bling from @clearjellystamper • Acrylic colors from el Greco & Oumaxi • @catrice.cosmetics gel like 2 in 1 base & top coat 💙 💙 #nails #nailstagram #naildesign #nailart #nailsdone #nailartwow #naillacquer #nailartist #nailaddict #naildesigns #nailpolishaddict #nailsoftheday #nails2inspire #instanails #nailartlove #nailporn #nailsdid #nailpolish #nailstamping #disneynails #arielle #bbfnailart
Meine Flohmarkt-Beute von heute. Leider nicht sehr viel, aber der Game Boy Pocket war schon ein Glücksgriff (bis auf die Farbe 😅). #flohmarkt #beute #gameboy #gameboypocket #rosa #nintendo #arielle #mermaid #megaman #megaman2 #critters #critters2 #dvd
Memo an mich selbst: Sport ist Mord. Und Trampolinstunts sind gefährlich. Oder ich bin einfach langsam zu alt für sowas 🙈 Immerhin lindern Entspannungsbäder mit fröhlichen gelben Gefährten ein winziges bisschen... #trampolinunfall #wirbelsäulenstauchung #aberhattrotzdemspaßgemacht #allemeineentchen #quietscheente #quietscheentchen #arielle #ariellediemeerjungfrau #ariellediemeerjungente #badewanne #badewannenzeit #badeente #plitschplatsch #ente #enteenteente #schonzeit
Asyik test perfume kat Sephora je, bila lah nak mampu pakai perfume mahal macam ni 😩 Nak beli sebotol pun kena kumpul duit berbulan bulan. Tak sempat pun nak kumpul dah berabis duit untuk benda lain 😂 _ Nak kasitahu uols yang Arielle Perfumes ni bau sebijik macam original tau! Memang tak lari lah dari yang original! 😍😍😍 Sebab ada sesetengah inspired perfume kan bau tengik lah, berminyak lah, bau tak tahan lama dan macam macam lagi. Tapi Arielle Perfumes tak macam tu tau! Kualiti terbaik dan setanding original! 👍🏻 Memang berbaloi baloiiiii uols! _ 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
Blossom by Jimmy Choo ✨ Siapa suka sweet berries, angkat tangan 🙋 Untuk gadis berjiwa muda macam Mina, Mina suka gila Blossom by Jimmy Choo ni! Bau sweet nya bukan yang jenis pekat tau uols! Tak sakit hidung pun! Bau dia soft soft fruity sweet yang boleh buat uols segar sepanjang masa! Sekali dah pakai mmg asyik sniff sniff je 😍 - - 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
Puasa dah nak dekat ni, boleh lah bawa Miniature Arielle pergi terawih! Dengan saiz yang comel ni, boleh jer selit dalam kocek jubah awaaa! 😍 Wangian tu kan sunah, tapi jangan pakai berlebihan ya 😘 - - 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
Fresh fruit scent! Manis manis bubblegum, at the same time refreshing! Paris Hilton Heiress ni memang buat mood kita turn on kalau pakai sejurus selepas mandi. Dari malas nak pergi kerja terus ada mood tau awaaa! 😋 Sesuai untuk remaja yang suka kan bau fruity! ❤️ - - 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
Coco Mademoiselle by Chanel ✨ Bauan ni memang bauan datin datin uollss! Lagi lagi bila emas penuh ditangan & leher kan, macam mami jarum tuuuu, memang sesuai sangat uollsss! Takda emas pun akan berangan macam ada tau! 😝 bau Coco Mademoiselle ni memang unik & strong. Kalau uooolllss peminat bau rose & musky, memang ini lah perfume yang tepat untuk uolllssss! ❤️ - - 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
DKNY Be Delicious ✨ Uols tak biasa pakai perfume? Nak bau yang lembut lembut? Boleh la try Be Delicious ni! Bau dia bau apple uols, bila pakai mmg rasa nak gigit je tangan sendiri hihihi mmg nyummeh! 😋 Perfume ni memang 100% lembut, tak peningkan kepala langsung! Nak bagi mak mak yang dah berumur pun boleh ya 😘 . - 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
Annick Goutal Petite Cherrie has a comforting smell. Although it's supposedly for "child" women, I personally find it suitable for all ages and occasions, because for my taste it is perfectly neutral. Pear+rose+vanilla+green grass scent is sooo perfect for me! Go for it if you love neutral smell too! ❤️ - - . 👉10ml RM25 (buy 4 free 1) - boleh campur dengan arielle miniature yg lain😊 To Order: Whatsapp: +6014-7377547 #AriellePerfumes #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember
After a long day of work, I'm tired and this place looks pretty tempting. 😴 Just a little bit more to go. Respect to those who work hard for their dreams, but also play hard. Rest hard. and love harder. 💙🌊🌹
I remember seeing these a long time ago and wanted to make a kelena one😊 - - - Please no hate. It's just something I made for Kelena shippers. S/O to @onlyarielle for the pic of Arielle❤️ #tvdedits #kelena #katherinepierce #elenagilbert #nadiapetrova #stefansalvatore #elijahmikaelson #arielle
It's when I'm in need of some love that I give it out the most. Love u, guys ♡ . #needmesomelove #heart #ariellevandenberg #arielle #street #drawing #chalk
Kalau ikutkan nafsu shopping ni, macam macam bau nak dibeli kan? Mesti uols pening nak pilih yang mana uols nak beli. Sebab semuanya wangi wangi gila! Nak beli banyak banyak nnt roboh pula atm machine tu karang 😝 Tapi tak perlu risau lagi dah! dengan Miniature Arielle Perfumes ni, nak kasi uols PROMOSI GILA KENTANG nih! . Beli 4 botol PERCUMA 1 BOTOL uols! Best ke best? Boleh la tukar tukar bau lepasni 😍 - - hanya untuk miniature arielle perfume 10ml sahaja. whatsapp +6014377547 #Arielle #arielleperfumes #dianzvitamin #perfume #eaudeparfum #minyakwangi #minyakwangiarielle #asmelltoremember