#anfa 9.621K Posts

Kalo di alfamart nama albi itu seekor lebah,klo dalem matpel IPA hewan lebah tu jenis hewan yg bermanfaat. Mudah2an kelak albi menjadi orang yg bermanfaat untuk keluarga,org banyak,agama.dan negara amiiin #anfa'ahumlinnas wa khoiirunnas menjadi manusia yg bermanfaat dan.menjadi manusia yg baik
Feedback meletop😍, Lawa je #darlingawesomescarves pakai tudung bawal ni. Jom ws sis ,nnanti stok dah habis jangan nangis naa. #awesomescarves #anfa
Wow tengok sis ni ,pakai vefa stripes dusty pink tuk convo😍,seriuslah lawa,awak bila lagi nak try?;) Jom ws sis sekarang , Tekan link kat bio. Thanks beli dengan sis😘 #awesomescarves #anfa
Assalamualaikum ,semua, Awesomescarves dah kembali aktif ya,sis pun alhamdulillah dah habis exam🌼,so nak order ?,rindu tak nak tgk koleksi2 tudung akel ni💜? Tekan je link kat bio💞. #awesomescarves #anfa
Penghapus Angka diantara pasir pantai... 😀😁 #Koleksi Pasir Pantai Neno #Terima kasih pasir pantainya.. #bundari Suci Pantai Samudera Baru #Bu Novita Pantai Pangandaran #Nada Asyfa Pantai Tanjung Pasir #Thoriq Ahmad Pantai Rancabuaya #Om Boy Pantai Jumiang #Anfa mpau Pantai Karang Bolong #Nunna Ria Bebek Pantai Teluk Penyu #Mr. Irwan Pantai Karang Meong #Dongsaeng Gina Pantai Tanjung Pakis #Rak Vintage created by Om Boy #poko'e kamsahamnida all... 😄😄😄
We are offering a FREE TRIAL for 5 players on 23rd & 30th November 2017. Please book your slot by calling or WhatsApp on our contact details. Thank you #anfa #Futsal #Academy #U6 #Bambini #U12 #U16 #LIGAAAFI #KelapaGading #indonesia #Jakarta #Coach #anfafutsalacademy #passing #support #control #finish #1v1 #counterattack #sekolahfutsal #sekolahbola #timnas
👆🏻Let me introduce you miss Pamuk.. 😉🐈 this is very special cat, called Van Kedisi, from Van 🇹🇷. #vankedisi. . . . . . . . . . . . . . . . . #casablanca #agadir #marakesch #tanger #morocco #anfa #istanbul #marmaris #turkey #uneturqueaucasablanca #fashion #moroccanfashion #moroccanoil #argan #arganoil #fashionate #blogger
¿El ex presidente se llevó hasta la insignia de tu club? No problem, te la re hacemos y tendrás todos los respaldos que necesites. #anfa #afa #OriginalKona #futbolamateur #playablanca #diseño #kona #camisetas #chile #futbol #antofagasta
🌼🌼🌼 . . . " Allah does not burden a soul beyond that it can bear " #anfaquotes #anfa #last20nov17