#almond 1.505M Posts

Masala doodh / Dryfruit milk - milk boiled and slightly reduced to thicken and flavoured generously with almonds, pistachios, cardamom, nutmeg and saffron. An easy way to get kids to have milk and a mini meal out of a glass #almond #pistachio #milk #cardamom #nutmeg #saffron #easydishtomake #kidfriendly #daughterlovesit #recipeonmyblog #servewarmorcold
Baking his own Almond Chia Banana Muffin for snackbox with mummy help. Love baking so much. #bakingaddiction #baking #homemade #banana #chiaseeds #almond #motherandson #healthyeating
Final Rehearsal Day today😊Have my 🍌🍓and mixed seeded powder with almond milk🥛 . . #rehearsal #shake #protein #fruits #smoothies #almond #energy #vegan #dairyfree #veganlife #life #healthyeating #healthy #lifestyle #goodvibes #tuesdaymotivation #fit #fitness #wellness
Whole toasted almonds being coated in 70% dark chocolate. Dark chocolate and nuts #superfoods #artisanchocolates #chocolate #nuts #dragees #cheflife #chocolatiers #almond
Cemilan buat yg pulang UTS... #brownies #cocochips #almond #happyibu #happykiddos👫
今日早餐有紫谷粮泡麦片, 额外再添加了奇亚籽 & 烤杏仁片 💜 本来还想额外吃奇异果的, 结果一打开冰箱不见奇异果踪影... 大概是爸爸还是妈妈吃掉了 🥝 家里也没其他水果剩下 😅 只是 skip 了一星期没去超市进货家中好多食材都空缺亮警报了 🚨 . . . #breakfast #nhnutrigrains #sweetpotatoes #oats #chiaseeds #almond #healthyeating #healthyfood #healthylife #healthylifestyle #eatingclean #eatinghealthy #cleaneating #diet #fooddiary #stephxhealthymenu #2eat2gether #紫谷粮 #麥片 #健康飲食 #飲食紀錄 #飲食日記 #飲食控制 #體重控制 #減肥餐單 #減肥日記 #減肥 #減脂 #瘦身
Moringa / Malunggay Basil Pesto 🍃🌿🌱🍀☘️ Handful of moringa leaves + handful of basil + almonds + 2-3 garlic + parmesan cheese + extra virgin olive oil pounded on my Romblon marble mortar and pestle #moringa #basil #garlic #evoo #almond #parmesan #pesto #pasta #vegan #dinner #homecooking #healthyeating #healthyfood #healthylifestyle #diet #weightloss
Almond feta and chilli pizza 👌 Jalapeño slices, chilli flakes, smoked chilli or chilli pickles. 4 slices of chilli haven 🌶🌶🌶🌶 Sourdough pizza base by @mattyshealthypizzabases 🙌 --————————————— #vegan #vegansofig #veganrecipes #healthyfood #healthyeating #cleaneating #eatclean #nutrition #wholefoods #whatveganseat #veganfood #veganfoodshare #dairyfree #crueltyfree #plantbased #love #food #homemade #diy #pizza #lunch #sourdough #feta #almond #vegancheese #fermented #pizzalover #almondfeta #lunch
SEKARANG CEPAT JE BERSIAP SEBAB TAK PAYAH MAKEUP LAMA LAMA. KULIT MACAM TELUR DIKUPAS ! LICIN! ===================================== “Saya dah pakai #drbeau ni 2 bulan. Saya pilih serum ni Sebab kulit saya sensitive pada bahan kimia. Saya tengok feedback2 testimoni sangat memberangsangkan. Lagi2 bila saya tahu serum ni 100% natural, Lagi la saya excited pakai.Alhamdulillah habis je sebotol saya pakai, kulit rasa lembut sangat, jerawat kat dahi dan pipi hilang terus.tunang pun perasan dgn perubahan saya sebab saya dah tak mengadu pasal jerawat lagi dah. saya sgt recommend serum #drbeau ni. Jimat masa, cantik gila!!" ina, 27 tahun, ampang, KL. Dah x sabar nak pakai produk super JIMAT? Toksah pakai skincare 1 set dah. Hanya dengan DRBEAU serum cukup membantu uolls membunuh semua jerawat & jeragat. JIMAT MASA, DUIT & KULIT SIHAT GEBU GEBAS !!! Whatsapp 011 2114 7283 #drbeau #arganoil #rosehip #almond #apricotkernel #eveningprimrose #wheatgerm #flawless #ekzema #artismalaysia
Jual Susu Almond ( Almond Milk ) Harga : Rp 25.000 /btl Rp 20.000 /btl ( min. pembelian 3) Isi : 300ml Variant rasa : - Original ( Almond ) - Chocolate - Mocca - Greentea - Kurma *Rp 27.000/btl Lokasi : Ancol, Jakarta Utara Pengiriman wilayah Jakarta dan sekitarnya hanya menggunakan Go-Jek / Grab ( ongkir ditanggung pembeli ) Bisa juga dipesan via Tokopedia dan Bukalapak (ongkir flat Rp 15.000 ke seluruh wilayah jakarta dan sekitarnya max 40km) Info & Pemesanan : Line id : pipi_10730 Sms / Wa : 08999827107 ig : cioentong / vyona_68 #almondmilk #susualmond #jualalmondmilk #almondmilkjakarta #jualsusualmond #susualmondmurah #almondmilkmurah #susualmondjakarta #sususehat #rawalmond #asibooster #almondmurah #almond #minuman #minumansegar #cioentong #vyona_68
Be it #morning ir #evening I always believe in proper and effective cleansing ritual for my #skin to keep it healthy. #saundarya #ubtan by @forestessentials contains a blend of #almond #pistachio #saffron #turmeric to cleanse skin and add a #sheen to it. #happymorning #glowingskin #ayurveda #skinpolish #beauty #theskinvitality
Fancy chocolates from Switzerland (I think, not sure, according to my dad, who's friend gave this box of chocolate, there's no English on the box). Who can say no to chocolate? 😋 #chocolat #frey #prestige #chocolate #sweet #gift #fancy #dark #white #milk #chocolates #nuts #cream #hazelnut #almond #rose #sweets #gold #box #pretty #chocolatelover #yummy #delicious #vancouver #vancity #yvr #bc #switzerland #swiss #unicorn