#ajimaura 266.516K Posts

Tengkiu sis sebab tempah baju kurung moden dengan ciklin.. . . Lambat sikit update sebab super busy dengan tempahan yang sedia ada. . Tambahan dengan alteration yang tak henti-henti.. . . Alhamdulillah..kalau korang lef ciklin pon lef juga..๐Ÿ˜‰๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Yang mana ciklin tak sempat reply komen atau DM tu mintak tolong sangat-sangat whatsapp terus atau click je link di Bio.. . kadang terlepas pandang๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™..sorry sayang๐Ÿ’•. . . Boleh whatsapp di 01133798003 atau click link di Bio๐Ÿ˜Š
. SALEโ€ผ๏ธโค๏ธ KEBAYA PAULA PRICE : RM108 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH #WHATSAPP0136809026 Measurements : Top Shoulder : 15" Bust :38" Sleeve length : 24" Length :26" Skirt : Waist : 26-36" (fully getah) Hips : 42" Length : 40" . -free size( fit to L) -Material baju quality prada lace full lining -material skirt moss crepe full lining. - hidden di dada dan tangan - skirt cutting mermaid full lining
Ramai customer Kakak suka COD Takda hal la Roger location Kakak datang dengan segera ๐Ÿ˜ . Adik manis ni Kakak COD Kat sec 23 Amik 3 Botol terus Alhamdulilah Semoga dapat manfaat Dari dianz ๐Ÿ˜˜ . Setiap pembelian 2 Botol ke atas Kakak bagi Tudung free tau ๐Ÿ˜˜ . Thanks Adik beli dgn Kakak COD area Kakak cover KLANG/SHAH ALAM . Nak order klik link Kat bio sonang je kannn ๐Ÿ˜„ Order w/s ๐Ÿ“ฒ0132021016 . #vitamin #dianzvitcmurah #dianzvit #dianzproduk #dianzvitaminmurah #dianzlove #dianzlover #dianz #dianzpixy #dianzvitamin2017 #dianzshahalam #dianzmurah #dianzcombo #dianzvitaminc #dianzvitamilk #dianzcombomurah #cantik #putih #milkboostermurah #perfumedianz #hisaphisapteruscantik #terapiinstagram #ajimaura #dianzklang #agentdianz #agentdianzvitamin #agentdianzklang #codklang #codshahalam
Adik comel ni Baru 16 tahun Jangan risau #dianzvitamin 16 tahun ke atas boleh Makan Semoga dapat memberi manfaat pada Adik ๐Ÿ˜˜ . Thanks percayakan akak COD area Kakak cover KLANG/SHAH ALAM . Nak order klik link Kat bio sonang je kannn ๐Ÿ˜„ Order w/s ๐Ÿ“ฒ0132021016 . #vitamin #dianzvitcmurah #dianzvit #dianzproduk #dianzvitaminmurah #dianzlove #dianzlover #dianz #dianzpixy #dianzvitamin2017 #dianzshahalam #dianzmurah #dianzcombo #dianzvitaminc #dianzvitamilk #dianzcombomurah #cantik #putih #milkboostermurah #perfumedianz #hisaphisapteruscantik #terapiinstagram #ajimaura #dianzklang #agentdianz #agentdianzvitamin #agentdianzklang #codklang #codshahalam
Sticker size 2.5cm X 1.5cm . Rm20.00 inc postage . DAH ADA PRODUK TAPI BELUM CUKUP UNTUK MENARIK PEMBELI? ============================= Jom whatsapp www.wasap.my/60102284805 . Kami bantu anda lariskan lagi produk . Dapatkan pakej jimat โ˜‘๏ธ sticker โ˜‘๏ธ name card โ˜‘๏ธ flyers โ˜‘๏ธ bunting โ˜‘๏ธ banner . #Roundsticker RM26.00 for 120 pcs ! #squaresticker RM20.00 for 120 pcs ! โ€ข ๐Ÿ“ฒ whatsapp www.wasap.my/60102284805 ๐Ÿ“ฒ wechat : dalizgrafix2 โ€ข #sticker #stickermurah #stickerbulatmurah #pelekat #pelekatmurah #stickeronline #dalizgrafix #stickerbirthday #stickerkahwin #stickerdoorgift #stickerharijadi #sayajualsticker #stickermajlis #stickerberkualiti #stickercantik #printsticker #sayajual #sayaprint #stickerkuihraya #kuihraya #dalizsticker #dalizdesign #tag #stickergloss #stickermalaysia #terapiinstagram #ajimaura
Positive feedback from our customer...So korg xnk cuba ke.. Jommm!!!Pakej follower yg SUPER MURAH sempena November utk anda DM atau Whatsapp +601137443545 Klik link di profile kami utk direct Whatsapp Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami..Tak percaya? Lihat testimoni yg kami akan update di #testimonyfieryfollowerzmy #fieryfollowerzmy #servisboostfollower #servisfollowermurah #igersmy #instashop #igshop #instafamouz #igservice #servismurahinstagram #terapiinstagram #bazaarpaknil #ajimaura #terbaikdipasaran #tambahfollowerinsta #igersmalaya #instashopmalaysia #naikkanfollower #jersimalaysia #handbagmalaysia #seluarzumba #fieryfollowerzmyservice #testimonyfieryfollowerzmy
Positive feedback from our customer...So korg xnk cuba ke.. Jommm!!!Pakej follower yg SUPER MURAH sempena November utk anda DM atau Whatsapp +601137443545 Klik link di profile kami utk direct Whatsapp Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami..Tak percaya? Lihat testimoni yg kami akan update di #testimonyfieryfollowerzmy #fieryfollowerzmy #servisboostfollower #servisfollowermurah #igersmy #instashop #igshop #instafamouz #igservice #servismurahinstagram #terapiinstagram #bazaarpaknil #ajimaura #terbaikdipasaran #tambahfollowerinsta #igersmalaya #instashopmalaysia #naikkanfollower #jersimalaysia #handbagmalaysia #seluarzumba #fieryfollowerzmyservice #testimonyfieryfollowerzmy
Cubalah Superrich Puteri Vanilla. Dah ada yang cuba sebab rahim jatuh. In shaa Allah. Kita usaha semua dengan izin Dia. . WhatsApp โžก๏ธ www.wasap.my/60192404952/SPV . Kenapa Superrich Puteri Vanilla (SPV)? . Kerana manfaat (kebaikkan) khusus untuk WANITA. Sihat dalam cantik luar. In shaa Allah.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #EHPSdihati #luarbiasahabisss #keputihan #fibroid #cyst #endometrisis #pcos #senggugut #ajimaura #terapiinstagram #titiancinta #fattahamin #fazura #fattzura #ketatsendat #sendat #anakdara #subur #rahim #prolapse #tombong #bazarpaknil #ctdk #pantang44hari #pantang100hari #confinement #keguguran #crazymazysale
VH..... Nak tau naper VH ni best sgt??? 3 BAHAN UTAMA RAHSIA SI MERAH #VH UNTUK MEKAR CIK MUNGERR ==================================== Estrak Sirih, Manjakani dan Kacip Fatimah telah digunakan sejak zaman berzaman dalam perawatan kecantikan Melayu tradisi. 1. SIRIH Sifatnya sebagai anti fungus anti bakteria dan menyegarkan ketidak keselesaan cik munger 2. MANJAKANI Sememang baik untuk mengetatkan "cik munge yang mengembang". Proses kelahiran menuntutt pengecutan pada rahim. Menyihatkan cik munger agar kekal segar walau bertahun tahun lamanya. 3. KACIP FATIMAH Kelembapan cik munger secara tak langsung mengundang kemunculan masalah keputihan. Semua wanita pasti akan mengalami masalah keputihan ni. Tapi janganlah biarkan ianya berbau saiyang. Keistimewaan kacip fatimah bukan saja merapatkan malah mampu mengurangkan permasalahan keputihan. Dan menguatkan otot otot itew agar sentiasa sihat dan "remaja". PILIH LAH RAMUAN YANG SELAMAT, LULUS KKM , BERKESAN DAN MENJIMATKAN DUIT dan MASA anda #teamjutawanmokda #ajimaura #terapiinstagram #wd #womendesiree #cod #codkotadamansara #kotadamansara #freepostage #freecod #azrinade5 #calitcalitcantik #calitcalit #calitcalitsihat #calitcalitcomey #jerawat #jeragat #flawless #ploles #sayajual #vhygiene #vhwomendesiree #murahje #vh #sayajualsayapakai #nakcantik #myeday #kotadamme #kd
FREE POSTAGE! ๐Ÿ“ฎ Size : L Material : Cotton Flannel Bfshirt Condition : 9/10 Harga Mampu Milik : RM25 . Berminat ke? Whatsapp sepantas yg mungkin ๐Ÿ›’ KLIK LINK KAT BIO ๐Ÿค— . BERGAYA BERSAMA KEMEJA HIPSTER
Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang anak ternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik. Ayo bunda semangat jemput sang buah hatinya ๐Ÿ™ŒApapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek โ€Œโ“˜โ“– ๏ฝ‹๏ฝ๏ฝ๏ฝ‰!!! ๏ธKONSULTASI Follow: @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant ๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ๏ธโœ” contact person ๐Ÿ“ฑBBMD6C06E11 ๐Ÿ“ฑWA: 083841648955 ๐Ÿ“ฑLINE: happypregnantmamy19 ๐Ÿ“ฑLINE @: @idv1602m ๏ธ ๏ธ
Selamat malam semua ๐Ÿ’• . . . Blouse Harga Rm35 Free pos to SM Add rm5 to SS Free size fit l Soft cotton Bahu 15 Dada 38 Labuh 49 . Berminat wasap zatie ๐ŸŒˆ โฌ‡โฌ‡โฌ‡ WhatsApp +6017-5244269 . #sayajualblouse #blousemurahmalaysia #blousemurah #blousemurahcantik #moodrepublik #ruangrezekihanania #noradanish #lisasurihani #sariyanti #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarbaju #bajuonline #bajumurahmalaysia #palazzomurahmalaysia #dressmurahmalaysia #uitmshahalam #uitamdihatiku #terapiinstagram #ajimaura
FieryFollowerzMy Promotion November packages: A=RM20 - 500 + 250 free followers B=RM30 - 1k + 500 free followers C=RM50 - 2k + 1k free followers D=RM80 - 5k + 2k free followers The cheapest service from us TARGET : -Real active user Instagram ๐Ÿšป -Malaysian follower ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ -Niche product for IG shop Interested with our service? Do whatsapp for deal and any enquiry +601137443545 OR click link in our profile for direct whatsapp #fieryfollowerzmy #servisboostfollower #servisfollowermurah #igersmy #instashop #igshop #instafamouz #igservice #servismurahinstagram #terapiinstagram #bazaarpaknil #ajimaura #terbaikdipasaran #tambahfollowerinsta #igersmalaya #instashopmalaysia #naikkanfollower #jersimalaysia #handbagmalaysia #seluarzumba #fieryfollowerzmyservice
FieryFollowerzMy Promotion November packages: A=RM20 - 500 + 250 free followers B=RM30 - 1k + 500 free followers C=RM50 - 2k + 1k free followers D=RM80 - 5k + 2k free followers The cheapest service from us TARGET : -Real active user Instagram ๐Ÿšป -Malaysian follower ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ -Niche product for IG shop Interested with our service? Do whatsapp for deal and any enquiry +601137443545 OR click link in our profile for direct whatsapp #fieryfollowerzmy #servisboostfollower #servisfollowermurah #igersmy #instashop #igshop #instafamouz #igservice #servismurahinstagram #terapiinstagram #bazaarpaknil #ajimaura #terbaikdipasaran #tambahfollowerinsta #igersmalaya #instashopmalaysia #naikkanfollower #jersimalaysia #handbagmalaysia #seluarzumba #fieryfollowerzmyservice
FieryFollowerzMy Promotion November packages: A=RM20 - 500 + 250 free followers B=RM30 - 1k + 500 free followers C=RM50 - 2k + 1k free followers D=RM80 - 5k + 2k free followers The cheapest service from us TARGET : -Real active user Instagram ๐Ÿšป -Malaysian follower ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ -Niche product for IG shop Interested with our service? Do whatsapp for deal and any enquiry +601137443545 OR click link in our profile for direct whatsapp #fieryfollowerzmy #servisboostfollower #servisfollowermurah #igersmy #instashop #igshop #instafamouz #igservice #servismurahinstagram #terapiinstagram #bazaarpaknil #ajimaura #terbaikdipasaran #tambahfollowerinsta #igersmalaya #instashopmalaysia #naikkanfollower #jersimalaysia #handbagmalaysia #seluarzumba #fieryfollowerzmyservice
FieryFollowerzMy Promotion November packages: A=RM20 - 500 + 250 free followers B=RM30 - 1k + 500 free followers C=RM50 - 2k + 1k free followers D=RM80 - 5k + 2k free followers The cheapest service from us TARGET : -Real active user Instagram ๐Ÿšป -Malaysian follower ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ -Niche product for IG shop Interested with our service? Do whatsapp for deal and any enquiry +601137443545 OR click link in our profile for direct whatsapp #fieryfollowerzmy #servisboostfollower #servisfollowermurah #igersmy #instashop #igshop #instafamouz #igservice #servismurahinstagram #terapiinstagram #bazaarpaknil #ajimaura #terbaikdipasaran #tambahfollowerinsta #igersmalaya #instashopmalaysia #naikkanfollower #jersimalaysia #handbagmalaysia #seluarzumba #fieryfollowerzmyservice
Lately, i've been hearing news my schoolmate getting engaged and some of them send their invitations card to me (some not) ๐Ÿ˜‚ and thats the moment when people start asking " tiha bila lagi? Kawan sebaya yang lain dah banyak kawin " . I just laugh and said " belum sampai waktu lagi " ๐Ÿ˜… . I've heard a saying " love when you're ready, not when you're bored " ๐Ÿ˜Š . To all my friends yang already married, getting married, please have a happy married life, be happy & cepatยฒ dapat baby! ๐Ÿ˜ Semoga bahagia sampai ke syurga. โค #aurabisikancinta #ajimaura #terapiinstagram #quotes
Tudung Eisyah 2xl by Qibtiyyah Exclusive _ Usp : Ironless, Soft Awning & Ready Solah Material : High Quality Heavy Lycra Korea Price : RM69 _ To order, please text via ; ========================== ๐Ÿ“ž Whatsapp +6011 2609 4769 ๐Ÿ“ž Whatsapp +6011 2609 4769 ๐Ÿ“ž Whatsapp +6011 2609 4769 ========================== . Or simply click "BLUE LINK" at the bio. . . Tq for shopping with us ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . . #tudungeisyah2xl #agentqemeruklang #qibtiyyahexclusive #qibtiyyahexclusivemeru #qibtiyyahwarriors #qequeen #qelover #tudung2xlqe #niqabviral #tudungqe #eisyah2xl #tudunghitam #tudung2xl #niqab #niqabis #niqabmalaysia #niqabismalaysia #muslimah #tudung #tudunglabuh #ootdmuslimah #qeteamdhia #ajimaura #terapiinstagram #paryparyqe #zslegacy #sayajualniqab #sayajualtudung #klang #malaysia