#agentwanted 386.984K Posts

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ _ Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . _ Confirm tak cari lain ❤️💋 _ ‼️Calling for DROPSHIP‼️ _ COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗JBCC 🚗 Larkin Sentral _ @faydnfriends_ent | +6013-7777983 _ #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #teamdyxy #dyxyjohorbahru #dyxysingapore #dyxyjohor #stokisdyxyjohor #muajb #dropshipwanted #agentwanted #teamfl
PELUANG PECUTAN INCOME BERSAMA DYXY ❤ . . Produk sangat senang dijual jika ada skill dan sanggup belajar dengan kami. Kami tak janjikan bulan dan bintang tapi kalau komited dan konsisten bertindak dengan apa yang kami ajarkan insyaAllah akan ada banyak masa dan paling penting banyak wang. . . ================================ KENAPA ANDA PERLU JOIN⁉ ================================ ✔ Ilmu marketing dan sales akan disediakan ✔ Produk yang mudah dijual jika ada skill ✔ Modal permulaan yang rendah dan kurang risiko ✔ Marketing tools seperti flyers, dan testimoni akan diberikan ✔ Group Support akan disediakan untuk membantu agent kami ✔ Margin keuntungan tinggi. . . Berminat nak join? Kami buka pendaftaran exclusive untuk 30 orang sahaja. . . . Whatsapp +60127690410 Whatsapp +60127690410 Whatsapp +60127690410 . #bccream #bccreambydyana #dyxycream #dyxygreenteafacemist #dropshipwanted #dyxyjohorbahru #dyxypontian #dyxyteamfl #agentwanted #dropshipwanted
Feedback drpd agent 😆 "Assalamualaikum , saya nak buat bisnes dekat kampus saya,bisnes kecil-kecil je utk fakulti saya ,saya nak jual lah choco jars sis sbb SEDAPP SANGATTTT 😍😍" . "Sis barang dah sampai, dalam satu hari je SOLD OUT HABISS siap ada org nak order lagi 😅baru saya tahu ramai budak kampus saya suka coklat especially choco jars ni, nanti saya repear order ye, nak kumpul order bebanyak dulu. Thanks 💕" . -agent crispy choco jars #crispychocojars #sedapp #agentwanted #dropshipwanted #rugikalautakcuba #hargaberpatutan #coklattersedapp #dijaminhalal #sekalicubanaklagi
Feedback drpd agent 😆 "Assalamualaikum , saya nak buat bisnes dekat kampus saya,bisnes kecil-kecil je utk fakulti saya ,saya nak jual lah choco jars sis sbb SEDAPP SANGATTTT 😍😍" . "Sis barang dah sampai, dalam satu hari je SOLD OUT HABISS siap ada org nak order lagi 😅baru saya tahu ramai budak kampus saya suka coklat especially choco jars ni, nanti saya repear order ye, nak kumpul order bebanyak dulu. Thanks 💕" . -agent crispy choco jars #crispychocojars #sedapp #agentwanted #dropshipwanted #rugikalautakcuba #hargaberpatutan #coklattersedapp #dijaminhalal #sekalicubanaklagi
Setiap kali bershampoo mesti kita nak add on conditioner. Dari situ kos dah bertambah, kemudian untuk apply pun ambil masa juga. Betul tak? Hah! #shampoosantan lebih mudah, praktikal, menjimatkan masa dan duit awak tau. Ehhhhh. Kenapa pula? #shampoosantan berfungsi 3 dalam 1. Ia bukan saja bertindak sebagai shampoo rambut, malah mampu memberi kelembapan kepada rambut. Manakala #vitamin yg terkandung dalam Shampoo Santan mampu menyihatkan rambut hingga ke akar. Wow kan?! Cuba la dulu, InsyaAllah berkesan jika disertakan dengan konsistensi. #shamposantan #myhomelab #agentwanted #dropshipwanted
BULAT TERBENTUK! BRA RASA PENUH! . Genuine testimoni from our darling customer. . Alhamdulillah positif feedback dari pelanggan kami ni! . Dah jatuh cinta dengan Love Potion 😍😍 . Beratus testimoni berjaya customer kami! . Jom cuba sekarang! . ========================= Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . 📱Whatsapp "Hush" ke 0106652737 📱Whatsapp "Hush" ke 0106652737 📱Whatsapp "Hush" ke 0106652737 #hadiahanniversary #giftideasforher #majalahwanita #breastpumpmalaysia #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #bazarpaknil #jomkahwin #bajutidursatin #hushhushhq #lovepotionbyhushhush #kedaisuamiisteri #susuibuterbaik #dropshipneeded #bruneionlinestore #agentwanted #kedaibabyonline #tilambaby #bajubabyonline #testimonilovepotion #lovepotion - #TerapiInstagram #regrann #rededition
Kenapa orang berjaya Terus berjaya. Ini benda yang selalu azam fikir. Kenapa orang berjaya Terus berjaya dan Kenapa orang biasa-biasa ni susah nak berjaya. Dan alumdulillah azam dapat Formula ini untuk ajar pada team azam dan catz. Salah Satu perkara basic untuk berjaya adalah dengan mengubah habit atau perangai kita. Orang berjaya ni mereka ada 1 benda yang di panggil discipline . Mereka ni kalau decide nak buat sesuatu. Dia akan buat sehingga habis. Baru-baru ini azam Belajar dengan Dato zulkifli. Dia ajar azam mencorak hidup gaya jepun. Dia cakap., Kenapa syarikat jepun banyak bertahan lebih 100 tahun. Semua ni Adalah kerana CEO syarikat itu basuh tandas setiap hari! Ni bukan ceo macam kita tau, ni ceo yang jaga syarikat setahun Buat billion. Macam Sony. Ceo basuh tandas. Amacam? Semua ini terjadi kerana 1. Discipline yang kuat. Ok azam. Dah Boleh start apply.. macam azam nak apply bangun pukul 5pg. Korang macam mana pula? Find us at www.stokisdexandra.com 011-16694558 #StokisDexandra #StokisPetalingJaya #dexandra #PetalingJaya #StokisDexandraPetalingJaya #Buatsideincome #Parttimejob #pendapatansampingan #millionaire #HariRaya #raya #StokisDexandra #SkyRichGroup #dexandraonline #perfume #perfumeori #zerotohero #wangiankehidupan #perfumeMurah #DexandraPetalingJaya #DropshipDiPerlukan #AgentWanted #DropshipWanted #JutawanSelipar
HARGA PROMOSI📢📢📢 HARGA PROMOSI📢📢📢 HARGA PROMOSI📢📢📢 HARGA PROMOSI📢📢📢 HARGA PROMOSI📢📢📢 . . . . Bermula 20/11- 30/11 setiap pembelian set DYXY anda akan dapat harga promosi. POTONGAN HARGA sehingga RM60. 👉 POTONGAN HARGA SEHINGGA RM60 👉 FREE GIFT 👉 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA. POSTAGE BRUNEI $5 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Lebih banyak penjimatan jika anda beli dengan cik Nur.. Ada special free gift untuk pelanggan yang bertuah.. Special Free gift yang melimpah² hingga ke ladang gandum😂😂😂 💞💞💞 . ORDER NOW 💨💨 📲 +601151812177 📲 +601151812177 📲 +601151812177 #bccream #bccreammalaysia #foundation #flawless #glowing #dyxybccream #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #dropshipwanted #agentwanted #bccreamfoundation #naturallook #muabellaz #muaartist #ctdk #fattahamin #neelofa #mukaglowing #bbcream #cccream #spf50 #beige #dyxymalaysia #dyxybrunei #dyxyindonesia #dyxysingapore #
♡ 跑bank 支出4k+ 对这份事业 我是认真的❤ 感恩一路有你们 是时候点算下单的【特别福利】 明年一次过送礼物给顾客+伙伴们😘 凡是下单都会记录起来 有礼物哟 !! ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
@elfia.co @elfia.co PERTAMA DI MALAYSIA!! 🇲🇾BEAUTYxDETOX di dalam satu kotak dan cuma berharga RM99 SAHAJA! . . dalam ekonomi sekarang ini, semestinya kita akan lebih memilih supplement yg kita hendak amalkan dalam masa yang sama kita masih mahu cantik dan kurus. . . Oleh itu TruDolly pasti menjadi pilihan awak semua kerana ianya mengadungi BEAUTY BOOSTER & DETOX PRO yang membantu anda untuk mendapatkan kulit cantik bersinar dalam masa yang sama untuk dapatkan berat badan yang ideal 😍😍 . . Berbaloi baloi bukan? JOM SAMA- SAMA AMALKAN TRUDOLLY AND JADI CANTIK SERTA SIHAT MACAM FAZURA . . ______________________ http://www.wasap.my/60199251299 . Follow ig : @elfia.co @elfia.co @elfia.co . 👆🏻 COD KL SENTRAL, PANTAI DALAM #trudolly #trudollybyfazura #trudollykl #trudollystokis #agentdropshipdiperlukan #agentwanted #jualmurah #supplement #berkesan #igreview #igreviewmurah
【晚餐时间⏰💓️】 想要健康瘦身的寶貝一定不能節食喔! 晚餐吃少點就行了☑️ 根據正確瘦身方案、才能看到理想的成績☺️ #tremelladx #enjoydinner #happylife 💌Wechat: jess_lim0409 ---------------------------------------------- #tremelladxpremium #slimming #detox #whitening #healthy #skincare #singapore #jhk #igsg #ighk #igmy #product #slimmingworld #sginstadaily #bestprices #beauty #healthyproduct #worldwideshipping #agentwanted #onlineselling #tremellasg #tremellamy #tremellahk
JOM SERTAI MOKCIK JOIN EMPIRE LYDIA JUAL JUS.. TAU TAK SEHARI BERATUS BOTOL KAMI BOLEH JUAL.. INCOME LEBAT OK..MEMANG MASYUKK HARI2 ..ORANG CARI TAK KIRA MASA OK.. SAPE YG BETUL2 NAK TAMBAH INCOME MEH CEPAT..KALAU TAK PERCAYA MEH TRY JUAL..LEBAT KE TAK LEBAT JUAL JUS NI.. DE MODAL RM140 WASSAP MOKCIK.. MOKCIK BANTU AMPA SAMA2 KITA KONGSI REZEKI.. 0142295159 #masterstokis #jusdarakencangaduka #redalemaya #agentwanted