#PMS 319.703K Posts

Bitmeyen #craving #edema ve #bloating yapmislar. Sonuc olarak #cravingsatisfied ama #bloatingsucks . Yarindan itibaren 21 gun gunde 2 porsiyon meyve disinda tatli hicbir sey yemeyecegim. AYOL SANKI OVERLOK MAKINESI AYAGIMA GELDI. OYLE BIR SEVINC. OYLE BIR MUTLULUK. ALISMAK SEVMEKTEN DAHA ZOR GELIYOR. #pms #mens #dietfood #dietplan #nutriton #ankara #izmir #nosugar #21dayschallange #21days #readytogo #resist #diyet #resistthetemptation #fitnessmotivation #water #nofilter #nofilterneeded #decisionmaking #decisiveness #determined
So I am doing some reverse thinking here, just pondering ... to tell ourselves that restricting is bad isn't that just reinforcing to ourselves that we are weak?? Why don't we just get it into our heads that we are what we eat and if we want to look after our bodies and have weight-loss goals then we shouldn't want that crap!? Maybe it is time to realise that 'comfort food' is one big lie and actually we just have to stop kidding ourselves? Stop thinking of it as a 'treat' as it is just food and food that should not be consumed every day but only occasionally? #learningtolovemybody #binningthebinge #bodypositivity #recovery #positivementalattitude #bingeeatingdisorder #loveyourselfhappy #beatingbed #selfcare #mentalhealth #bingeeatingrecovery #mindfuleating #intuitiveeating #slimmingworld #slimmingworldfollowers #slimmingworlduk #depression #anxiety #loveyourself #exercise #fattofit #workoutmotivation #obesetofit #pmdd #pms #emotionaleating #hormones #mentalhealth
๐Ÿ†ใ€‚ใ€‚โ™กใ€‚ใ€‚๐Ÿ„ใ€‚ใ€‚โ™กใ€‚ ๅ„ชใ—ใ„็Ž‹ๅญๆง˜ใŒใใฆใ€ ้‡Ž่œใŸใฃใทใ‚Šใฎใ”ใฏใ‚“ใ‚’ไฝœใฃใฆใ€ ้ฃŸในใ•ใ›ใฆใใ‚Œใฆใ€ ๆŠฑใใ—ใ‚ใฆใ€ ใŸใฃใทใ‚Š็”˜ใˆใ•ใ›ใฆใใ‚Œใฆใ€ ้ ญใ‚’ๆ’ซใงใฆใใ‚Œใฆใ€ ใ‹ใ‚ใ„ใ„ใ‹ใ‚ใ„ใ„ใฃใฆใ„ใฃใฑใ„่จ€ใฃใฆใใ‚Œใฆใ€ ใพใŸๆŠฑใใ—ใ‚ใฆใใ‚Œใพใ™ใ‚ˆใ†ใซ ใƒป ใƒป ไปŠๆ—ฅใฏๅผทใใ„ใ‚‰ใ‚Œใชใ„ ใ‚ใŸใ—ใซใ‚‚้™็•ŒใŒใ‚ใ‚‹ 1ไบบใŒใคใ‚‰ใ„ใจใใ‚‚ใ‚ใ‚‹ #pms #ๅผทใใ‚ใ‚Œ #ๆ„›็€ใ‚’ๆ„Ÿใ˜ใ‚‹ใช
5 steps to eliminating PMS! 1. Eat clean 2. Supplement correctly 3. Exercise 4. Reduce Stress 5. Acupuncture Donโ€™t suffer with PMS! Itโ€™s relatively simple to change this. Check out my Facebook page for the whole live video. #pms #womenshealth #hormones #hormonebalance #holistichealth #holisticnutrition #acupuncturist #acupuncture #alternativemedicine #fitmomsinspire #mompreneur #momlife #momsofinstagram
60ๅˆ†6000ๅ††ใ‚ณใƒผใ‚น่ฟฝๅŠ ใ—ใพใ™โœจ ๅ†…ๅฎน ใƒ‡ใ‚ณใƒซใƒ†ใ€่‚ฉๅ‘จใ‚Š๏ผ‹ใƒ•ใ‚งใ‚คใ‚ทใƒฃใƒซ๏ผ‹ใƒ˜ใƒƒใƒ‰ใƒžใƒƒใ‚ตใƒผใ‚ธ ใƒŠใƒใƒฅใƒฉใƒซใƒชใƒณใƒ‘ใƒ‰ใƒฌใƒŠใƒผใ‚ธใƒฅใฏๅŸบๆœฌ80ๅˆ†ใงใ™๐Ÿ˜Š ๅ†…ๅฎน ่ƒŒไธญใฎๆ–ฝ่ก“๏ผ‹ใƒ‡ใ‚ณใƒซใƒ†ใ€่‚ฉๅ‘จใ‚Š๏ผ‹ใƒ•ใ‚งใ‚คใ‚ทใƒฃใƒซ๏ผ‹ใƒ˜ใƒƒใƒ‰ใƒžใƒƒใ‚ตใƒผใ‚ธ ใŒโ€ฆ ๆฐ—่ปฝใซๆ–ฝ่ก“ใ‚’ๅ—ใ‘ใฆใฟใŸใ„ใจใ„ใ†ๆ–นใฎใŸใ‚ใซ60ๅˆ†ใ‚ณใƒผใ‚นใ‚’่ฟฝๅŠ ใ—ใพใ—ใŸโœจ ใ“ใฎๆฉŸไผšใซๆ˜ฏ้žๆ–ฝ่ก“ใ‚’ๅ—ใ‘ใฆใฟใฆใใ ใ•ใ„๐Ÿ˜Š #ใƒŠใƒใƒฅใƒฉใƒซใƒชใƒณใƒ‘ใƒ‰ใƒฌใƒŠใƒผใ‚ธใƒฅ #ใƒชใƒณใƒ‘ใƒ‰ใƒฌใƒŠใƒผใ‚ธใƒฅ #่‡ช็„ถๆฒป็™’ๅŠ› #ๅ…็–ซๅŠ›ใ‚ขใƒƒใƒ— #ใƒ›ใƒซใƒขใƒณใƒใƒฉใƒณใ‚น #็”Ÿ็†็—› #PMS #่‚ฉใ“ใ‚Š #่…ฐ็—› #ๆฑŸๆˆธๅทๅŒบ็ฏ ๅดŽ #่‡ชๅฎ…ใ‚ตใƒญใƒณ
Alhamdulillah...dengan izin Allah Koko Cekur dapat bantu masalah dalaman yg dihadapi.. . . Baru try 1 sachet je..dah ada kesannya.. . . Sebab tu kami keluarkan produk trial pek hanya ada 5 sachet. โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ tapi tindak balas badan bergantung pada badan masing2.. . . InsyaAllah.. . . Nak cuba? . Whatsapp 01132693038 . #masalahperiod #pms #ejenwanted #terlajaklaris #stokis #ejen #bazaarpaknil #ejenwanted #bazar #kedaijamu #jamu #kokoviral #kokosedap #kokocekur #koko #minumankesihatan #malaysiabrand #titiankasih #coffeeprince #akudiadanhotchocolate #herba #ratujamu #moodrepublik #karnivalusahawandesa #usahawanmelayu
Mood!! The PMS struggle! #pmsproblems #pms #lwantchocolate
Alhamdulillah, mereka yang mengamalkan VITAMIN Shaklee semakin sihat & dapat hasil yang baik ๐Ÿƒ . Yna sendiri adalah pengguna tegar VITAMIN Shaklee .. Banyak sangat perubahan ketara yang terjadi ke atas diri Yna sendiri ๐Ÿ‘ . Kita consume. Kita kongsi cerita. Supplement ni merupakan salah satu IKHTIAR untuk maintain KESIHATAN serta KECANTIKAN kita dari dalaman sehingga luaran ๐Ÿ’• . Ingin tahu lebih lanjut, salin nombor telefon bawah nih untuk wassap yna k ๐Ÿ“ฑ . Ullyana | 016-9865236 Perunding Shaklee Anda
MENGAPA ANDA HARUS MINUM NES V HWI??? Karena mencegah lebih baik daripada mengobati ๐Ÿ˜Š BERIKUT BEBERAPA MASALAH YANG SERING MUNCUL PADA ORGAN KEWANITAAN : ๐Ÿ˜ข Gangguan dalam hubungi intim. ๐Ÿ˜จ Gangguan menstruasi. ๐Ÿ˜จ Keputihan. ๐Ÿ˜ข Bau tak sedap. ๐Ÿ˜ข Gatal pada vagina. ๐Ÿ˜จ Miom ๐Ÿ˜จ Endometris. ๐Ÿ˜ข Kondiloma (kutil di sekitar vagina, dubur, atau penis. ๐Ÿ˜ข Infeksi vagina. ๐Ÿ˜จ Infeksi kandung kemih (uretritis). ๐Ÿ˜จ Kanker Serviks. Kesehatan organ reproduksi itu PENTING!! Dan juga merupakan KUNCI KEHARMONISAN RUMAH TANGGA ๐Ÿ’ Buktikan khasiatnya... Yang mau tambah disayang suami mari di order NES V HWI nya...๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ Info produk / order hubungi : Wa 0813 22727 333 #nesv #hwipemangkat #nesvmurah #nesvhwi #pengencangpayudara #pembesarpayudara #pembesarpayudaraalami #keputihan #obatkeputihan #kankerserviks #kankerpayudara #promil #payudara #missv #alatpembesarpayudara #minyakbulus #payudaraindah #beautiful #girl #hot #manjakani #pms #kista #obatkista #sex #miom #perapatmissv #vagina #perawatanpayudara #perawatantubuh
Today I gave the first in a series of FREE 20-minute talks at Belrose as a part of the Healthy Life Wellness Hub, and I am already chomping at the bit for the next one.โ € On the 26th I will be back at Belrose talking about the Menstrual cycle, what is "normal", and what steps you can take when they're not. โ € Sessions are at 10am, 11am, 12pm and 1pm.โ € Come along, sit and have a chat, get your questions answered and even get a free baggie of stuff to take home and try.โ € โ € @healthylifeau โ € #wellnesshub #naturopath #hormones #hormonalhealth #pms #womenshealth #naturalmedicine #nutrition
SET BERPANTANG SHAKLEE untuk mereka yang bersalin secara NORMAL & CZER . . โœ… ESP ~ Sembuhkan LUKA bersalin, protein tinggi yg bina semula sel2 baru badan, hilangkan stretchmark, KUATKAN rahim dan PEKATKAN susu ibu (bayi lebih kenyang dan tidak selalu berjaya malam) . โœ… VITAMIN C ~ Sembuhkan luka bersalin czer atau normal, sebiji VITAMIN C bersamaan 7 1/2 biji oren yg mampu kuatkan sistem IMUN dan baiki LUKA dlm dan luar . โœ… ALFALFA ~ agen DETOX dan LAWAS bg ibu dlm pntang & memudahkan proses SLIM, Yg best alfalfa jugak adalah MILKBOOSTER untuk ibu bf dan sbgai JAMU atau KACIP FATIMAH moden bgi ibu berpantang yang ketatkan semula MISS V dan hilangkan masalah keputihan . โœ… VITALEA ~ Multivitamin yang bagi tenaga sepanjang masa dan zat serta nutrsi yg ibu berpantang xmampu nak dapat. Elakkan HB rendah selepas hamil yg boleh sebabkan lemah badan, pengsan dan tak ada tenaga semasa berpantang . โœ… B COMPLEX ~ Kekalkan tenaga kepada ibu pantang, elakkan brlakunya STRESS atau MEROYAN, serikan wajah ibu selepas bersalin yg byk hilang darah . โœ…OSTEMATRIX ~ Sejenis kalsium untuk hilangkan lenguh badan, sakit pinggang dan tulang belakang, kebas di kaki dan tangan . . Tambahan kalau ada bengkak susu . โœ…LECITHIN ~ Agen URAI LEMAK untuk ibu lepas pntang nak kurus cpt, bertindak sebagai pelincir sistem pelawasan & bantu MELAWASKAN dalam masa sama elakkan clogged duktus (punca susu tersumbat) dan TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU . Ullyana | 016-9865236 Your Health & Beauty Consultant